ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

16 σημάδια ότι είσαι σκλάβος του συστήματος

Του Sigmund Fraud

Ο σημερινός κόσμος μας είναι ένα παράξενο μέρος. Μας πλημμυρίζουν με σήματα από την ώρα που γεννιόμαστε, ενθαρρύνοντας τον καθένα από εμάς να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, βάζοντάς μας παρωπίδες για να μας αποθαρρύνουν να ψάξουμε εναλλακτικές λύσεις για το πώς θέλουμε να ζήσουμε. Η ζωή είναι τόσο πολύπλοκη, αν δώσουμε όμως προσοχή, συνειδητοποιούμε ότι υπάρχει ένας άπειρος αριθμός δυνατοτήτων για το πώς θα μπορούσε να είναι η ανθρώπινη εμπειρία. Τα άτομα αμφισβητούν πολύ σπάνια γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι και παραλείπουν να παρατηρήσουν ότι η νοοτροπία τους και η συμπεριφορά τους χρειάζεται να αλλάξει προς μια κατεύθυνση πιο βιώσιμη και έξυπνη.

Tα ακόλουθα 16 σημάδια ότι είστε σκλάβος του συστήματος δεν έχουν σκοπό να επικρίνουν τις επιλογές, τον τρόπο ζωής ή την προσωπική κατάσταση κανενός.

Χρησιμοποιήστε τα για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τους τομείς της ζωής σας όπου μπορεί να λείπει μια ευκαιρία να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τον αυτοκαταστροφικό σχεδιασμό της δικιάς σας ζωής από κάποιον άλλον.

1. Πληρώνετε φόρους σε ανθρώπους που θα θέλατε να δείτε κλειδωμένους στην φυλακή

Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη ότι είμαστε σκλάβοι στο σύστημα.

Η παραδοσιακή έννοια της σκλαβιάς φέρνει στο νου εικόνες ανθρώπων σε δεσμά, αναγκασμένοι να εργάζονται σε φυτείες πλουσίων ιδιοκτητών.

Η σύγχρονη εκδοχή είναι η αναγκαστική φορολογία και η εξαφάνιση των χρημάτων μας, πριν καν τα δούμε, ανεξάρτητα από το αν εγκρίνουμε πώς θα δαπανηθούν.

2. Πάτε στο γιατρό, αλλά είστε συνέχεια άρρωστος

Η σύγχρονη ιατρική περίθαλψη, παρά την επιστημονική πρόοδο, σπανίως συνιστά σωστή διατροφή, σωματική άσκηση και ψυχική ισορροπία.

Αντιθέτως, συνιστά την κατανάλωση ακριβών φαρμάκων και θεραπειών που προωθούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες του συστήματος.

3. Είστε αριστερός, δεξιός ή κεντρώος και τσακώνεστε με τους φίλους σας, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας για την πολιτική.

Αυτή είναι η αιώνια στρατηγική ελέγχου του διαίρει και βασίλευε.

 Όλα τα μεγάλα κόμματα είναι διεφθαρμένα και ανεξάρτητοι υποψήφιοι δεν έχουν καν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις.

Πιστεύοντας ένα από αυτά τα κόμματα και κατασπαταλώντας την προσωπική σας ενέργεια σε τσακωμούς, παραδίνεται την ψυχή σας στο σύστημα και καταστείτε αδύνατο την ένωση των απλών ανθρώπων εναντίον της διαφθοράς.

4. Εργάζεστε σκληρά κάνοντας κάτι που δεν σας αρέσει για να βγάλετε λεφτά

Η εργασία είναι σημαντική και τα χρήματα τα χρειάζεστε για να πληρώσετε λογαριασμούς, ωστόσο, τόσοι πολλοί άνθρωποι χάνουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους κάνοντας πράγματα που μισούν, μόνο για τα χρήματα.

Η αλήθεια για τα χρήματα σήμερα, είναι ότι δεν έχουμε χρήματα, αλλά αντ ‘αυτού, ιδιωτικά, χειραγωγούμενα, πληθωριστικά νομίσματα.

Δεδομένου ότι εξακολουθούν να είναι απαραίτητα για να ζήσουμε σε αυτόν τον κόσμο, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για κάτι που μας αρέσει και για ανθρώπους που δεν μας περιφρονούν.

Είναι πιο εύκολο από ό, τι φανταζόμαστε να ζήσουμε με λιγότερα χρήματα, απλά πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να συνειδητοποιήσουμε τις πλαστές ανάγκες μας.

5. Είστε πρόθυμοι να χρεωθείτε προσωπικά για να χρηματοδοτήσετε έναν τρόπο ζωής προσανατολισμένο στην κατανάλωση

Κάθε φορά που μια πιστωτική κάρτα χρεώνεται, δημιουργεί ψηφία στους ισολογισμούς των τραπεζών που δημιουργούν την οικονομική λεηλασία.

Αυτά τα ψηφία πολλαπλασιάζονται στη συνέχεια ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος κλασματικού αποθεματικού, το οποίο αυξάνει εκθετικά την ισχύ αυτών των ιδρυμάτων.

Με το να συμμετάσχετε σε όλο αυτό, και συμφωνώντας να πληρώσετε αυτά τα ψεύτικα χρήματα πίσω με τόκο, προκειμένου να διατηρήσετε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι είστε δεσμευμένοι σε ένα από τα κύρια δόγματα του συστήματος -τον καταναλωτισμό.

6. Συνομιλείτε με πραγματικούς ανθρώπους σχετικά με τα εν εξελίξει δρώμενα των τηλεοπτικών εκπομπών

Η τηλεόραση είναι το ισχυρότερο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του νου, και το «πρόγραμμα» που είναι διαθέσιμο στα κανάλια, σίγουρα ανάλαφρο και διασκεδαστικό, έχει ως στόχο να ενισχύσει ορισμένες συμπεριφορές μεταξύ των μαζών.

Δραματοποίηση της σημασίας του “εγώ”, υπερσεξουαλικοποίηση των πάντων, δοξασμός στην βία και διδασκαλία υποχωρητικότητας σε ψεύτικες αρχές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σύγχρονης τηλεόρασης.

Με το να λαμβάνετε τι συμβαίνει στην οθόνη και να το καταστείτε μέρος της πραγματικότητάς σας, στηρίζετε την επιθυμία του συστήματος να μας μπερδέψει σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας, αποδεικνύοντας ότι κάτι δεν χρειάζεται να συμβεί στην πραγματικότητα μας, προκειμένου να το νιώσουμε πραγματικό.

7. Δεν έχετε τίποτα να κρύψετε από την καθολική εποπτεία

Αν δεν σας ενοχλεί ότι κάποιος, κάπου, εργαζόμενος για κάποιον, σας παρακολουθεί, ακούει τις συνομιλίες σας, και παρακολουθεί τις κινήσεις σας, είστε ένας καλός σκλάβος του συστήματος.

Η αόρατη παρακολούθηση είναι μια ύπουλη μορφή ελέγχου της σκέψης, και υιοθετώντας την λογική, “δεν έχω τίποτα να κρύψω, ως εκ τούτου, δεν με νοιάζει να με παρακολουθούν”, τότε απερίσκεπτα παραδέχεστε ότι έχετε έναν επίγειο άρχοντα και δεν είστε κυρίαρχος του μυαλού και του σώματός σας.

8. Νομίζετε ότι ο κόσμος θα ήταν ένα ασφαλέστερο μέρος αν μόνο οι κυβερνήσεις είχαν όπλα

Ζούμε σε έναν βίαιο κόσμο, και οι εγκληματίες που εμπλέκονται σε εγκληματικές συμπεριφορές κατά έντιμων ανθρώπων βρίσκονται σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων.

Σίγουρα, σε έναν τέλειο κόσμο, τα όπλα δεν θα ήταν απαραίτητα για κανέναν, αλλά, δυστυχώς, ο κόσμος μας είναι κάθε άλλο παρά ιδανικός, και τα όπλα είναι πράγματι μια πολύ αποτελεσματική μορφή προστασίας έναντι των κοινών εγκληματιών όσο και των καταχρηστικών κυβερνήσεων.

Η προθυμία να παραιτηθείτε από το δικαίωμά σας στην αυτοάμυνα είναι ένα σημάδι ότι έχετε μεταβιβάσει την προσωπική σας ευθύνη σε κάποιον άλλο.

Το να παραιτούνται οι μάζες από την προσωπική τους ευθύνη είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές ελέγχου.

Καλώς ήρθατε στο σύστημα.

9. Πίνετε χλωριωμένο νερό εν γνώσει σας

Κι όμως ΕΜΕΙΣ όλοι, καθημερινά, πίνουμε χλωριωμένο νερό!

Το χλώριο , είναι ένα αέριο χημικό στοιχείο το οποίο είναι ιδιαίτερα τοξικό .

Αρκεί να θυμηθούμε ότι χρησιμοποιήθηκε ως χημικό όπλο κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο με φοβερά αποτελέσματα , η χρήση του στα ψυγεία και στα σπρέι προκαλεί την τρύπα του όζοντος στην ατμόσφαιρα ενώ εντομοκτόνα με χλώριο , ειδικά το ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΤΙ, προκάλεσαν τεράστια προβλήματα στην τροφική αλυσίδα .

Επειδή το χλώριο σκοτώνει μικροοργανισμούς και βακτήρια , χρησιμοποιήθηκε για την απολύμανση του πόσιμου νερού (από το 1910 στις ΗΠΑ από το 1958 στην Ελλάδα) σε ποσότητα που καθόρισαν οι «ειδικοί» με κατάλληλη δοσομετρική αντλία.

Και ενώ το Χλώριο εξακολουθεί να αποτελεί την κύρια μέθοδο απαλλαγής του πόσιμου νερού από μικρόβια και οργανική ουσία , πολλές έρευνες σε όλο τον κόσμο δείχνουν πως τόσο η χρήση του στο πόσιμο νερό όσο και η χλωρίωση του νερού στις πισίνες, στα κολυμβητήρια, στα spa και στα υδρομασάζ αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την υγεία .

Ο διάσημος αυστριακός καθηγητής οικολογικής χημείας και γεωχημείας δρ Oto Huntsinger είχε πει πριν από χρόνια : «Ο Θεός δημιούργησε 91 στοιχεία, ο άνθρωπος 15 και ο Διάβολος μόνο 1 , το Χλώριο».

Γνωρίζοντας αυτό και συνεχίζοντας να πίνουμε εθελοντικά χλωριωμένο νερό είναι ένα σημάδι ότι είμαστε ικανοποιημένοι με το να είμαστε σκλάβοι στο σύστημα.

10. Καταναλώνετε εν γνώσει σας τοξικά δηλητήρια όπως το MSG και την ασπαρτάμη

Αυτές οι δύο χημικές ουσίες είναι ευρέως γνωστό ότι είναι τοξικές για το ανθρώπινο σώμα. Γνωρίζοντας αυτό και συνεχίζοντας να δηλητηριάζετε τον εαυτό σας με νόστιμα, αλλά φορτωμένα με χημικά, επεξεργασμένα τρόφιμα είναι ένα σημάδι ότι το σύστημα σας έχει προγραμματίσει να δίνετε λιγότερη αξία στην υγεία και το μέλλον σας από ό, τι στην άμεση ικανοποίηση σας.

11. Εξαρτάστε από την φαρμακευτική βιομηχανία για την διαχείριση της ψυχικής σας υγείας

Η χρήση των ψυχοτρόπων φαρμάκων αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στην κοινωνία μας, γιατί οι άνθρωποι έχουν την πεποίθηση ότι οι ψυχικές και συναισθηματικές καταστάσεις μπορούν να ταξινομηθούν ως ασθένειες, ενώ η αλήθεια για την φυσική ψυχική υγεία έχει συγκαλυφθεί από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης και από το κερδοσκοπικό ιατρικό κατεστημένο.

Εάν παίρνετε ψυχοτρόπα φάρμακα, βρίσκεστε κάτω από μία από τις ισχυρότερες μορφές ελέγχου του νου.

Μέρος αυτού του ελέγχου είναι να σας πείσουν ότι δεν έχετε καμία εξουσία πάνω στο μυαλό σας.

Αυτό είναι ίσως το πιο τρομερό ψέμα του συστήματος, καθώς η ηθελημένη λήψη αυτών των ψυχοτρόπων φαρμάκων είναι το χειρότερο είδος σκλαβιάς.

12. Δεν έχετε ακόμη σταματήσει να παρακολουθείτε τις ειδήσεις στην τηλεόραση

Οι “ειδήσεις” των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι ένα εργαλείο ελέγχου και χειραγώγησης, και συνεχίζοντας να υιοθετείτε τις ιδέες τους και τις απόψεις τους για τον κόσμο, δίνοντάς τους την προσοχή σας, γίνεστε εθελοντής στον νοητικό προγραμματισμό σας.

13. Ασχολείστε περισσότερο με τα αθλητικά ή άλλους άσκοπους περισπασμούς παρά με την ποιότητα του φυσικού σας περιβάλλοντος

Η πετρελαιοκηλίδα τεραστίων διαστάσεων Deepwater Horizon, η πυρκαγιά στα κοιτάσματα άμμου πίσσας στην Alberta, η άνοδος της εξόρυξης υδρογονοανθράκων παγκοσμίως, η θυσία του Αμαζονίου, και η Φουκουσίμα είναι όλα γεγονότα που αλλάζουν την ζωή μας και που θα επηρεάσουν σοβαρά το μέλλον μας στον πλανήτη Γη.

Με το να είμαστε αδιάφοροι για όλα αυτά, αλλά να ενδιαφερόμαστε για ασήμαντα γεγονότα, σχεδιασμένα να μας αποσπάσουν την προσοχή, είναι σημάδι ότι η αίσθηση αυτοσυντήρησης μας έχει κλαπεί και αντικατασταθεί με μια παρορμητική τάση για υπεκφυγές και ασημαντότητες.

14. Είστε δύσπιστοι για κάθε τομέα της ζωής που δεν έχει «αποδειχθεί» ή επικυρωθεί από την σύγχρονη επιστήμη

Η ίδια η ουσία της επιστήμης είναι η έρευνα για το άγνωστο, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι η επιστήμη να μπορεί να συλλάβει κάτι, είναι ανεξήγητο.

Με το να αμαυρώνετε ή να γελοιοποιείτε τις εμπειρίες που άλλοι άνθρωποι έχουν, οι οποίες όμως στερούνται επιστημονικής κατανόησης, όπως επιθανάτιες εμπειρίες, βελονισμό, εναλλακτική ιατρική κα, τότε δουλικά μειώνετε την κατανόησή του κόσμου σε ένα στενό φάσμα δυνατοτήτων.

Το σύστημα κρατιέται στην θέση του από ανθρώπους που είναι απρόθυμοι να σκεφτούν έξω από το κουτί.

15. Ποτέ δεν έχετε αμφισβητήσει την εκλαϊκευμένη εκδοχή της αρχαίας ιστορίας και την προέλευση του πολιτισμού μας

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την προέλευση της ανθρώπινης φυλής που δείχνουν μια διαφορετική εκδοχή της ανθρώπινης ιστορίας από αυτήν που διδάσκεται στο σχολείο.

Με το να μην αμφισβητούμε ποτέ αυτό που μας έχουν πει για την προέλευσή μας, συναινούμε στα συστήματα πεποιθήσεων που μας επιβάλλονται μέσω του συστήματος.

16. Δεν έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είστε ένα πνευματικό ον που ζει μια ανθρώπινη εμπειρία

Εάν μπορείτε να σχετιστείτε  με κάποιο από τα σημάδια της παραπάνω λίστας, τότε είστε πιασμένοι στο σύστημα και είναι καθήκον σας να συμμετάσχετε πιο βαθιά στην απελευθέρωση σας, αν θέλετε.

Sigmund Fraud
How to exit the matrix
Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου για την Επιστήμη του Πνεύματος
No9 απόσπασμα από το άρθρο του Βαγγέλη Μητράκου “Το χλώριο στο πόσιμο νερό” δημοσιευμένο στο Notos Press

https://www.awakengr.com/16-simadia-oti-ise-sklavos-tou-systimatos/

http://arxaiaithomi.gr

4 comments to 16 σημάδια ότι είσαι σκλάβος του συστήματος

 • Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019
  Washington Post: «Στην Κίνα, κάθε μέρα είναι Νύχτα των Κρυστάλλων»

  Την ώρα που οι ηγέτες των δυτικών κρατών είναι απόλυτα υποτακτικοί στην ατζέντα των “open borders”, οδηγώντας σε θάνατο τους λαούς τους, υπονομεύοντας τον πολιτισμό τους και προσκαλώντας πλήθη μουσουλμάνων να έρθουν και να αποικίσουν την Ευρώπη, να χτίσουν τζαμιά και να αντικαταστήσουν εν τέλει τον ευρωπαϊκό χριστιανικό πληθυσμό, η Washington Post γράφει κάποια πράγματα που την ίδια ώρα συμβαίνουν στην Κίνα, που το 10% από αυτά εάν γίνονταν σε κάποιο ευρωπαϊκό κράτος, θα ούρλιαζαν κάθε μέρα οι σειρήνες των «ευαίσθητων» – «ανθρωπιστών» – «αντιρατσιστών» κλπ και θα πονούσανε τα αυτιά μας να ακούμε για «ρατσιστικά πογκρόμ», «άνοδο εθνικισμού», «άνοδο φασισμού», «ξενοφοβία», «ισλαμοφοβία», «ομοφοβία» και όλο το υπόλοιπο ποίημα. Τώρα όμως στο στρατόπεδο των γενικώς «αντί-», επικρατεί σιγή. Αναρωτιέμαι γιατί; Πάει πουθενά στο μυαλό σας;

  Το άρθρο έχει τίτλο «Στην Κίνα, κάθε μέρα είναι Νύχτα των Κρυστάλλων (Kristallnacht)» και έχει ως εξής:

  «Πριν από ογδόντα ένα χρόνια αυτή την εβδομάδα, σε αυτό που είναι γνωστό και ως «Νύχτα των Κρυστάλλων», εκατοντάδες συναγωγές και εβραϊκά νεκροταφεία στη Ναζιστική Γερμανία υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν, μαζί με χιλιάδες εβραϊκές επιχειρήσεις. Ήταν κατά κάποιο τρόπο ο πρώτος πυροβολισμός για τη γενοκτονία που κορυφώθηκε στα στρατόπεδα εξόντωσης του Άουσβιτς, του Σόμπιμπορ και της Τρεμπλίνκα.

  Στη Δυτική Κίνα, η κατεδάφιση τζαμιών και ισοπέδωση νεκροταφείων είναι μια συνεχής, αμείλικτη διαδικασία.

  Σε μια πολιτισμική γενοκτονία που έχει κάποιον παραλληλισμό με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, χιλιάδες μουσουλμανικοί θρησκευτικοί χώροι έχουν καταστραφεί. Τουλάχιστον 1 εκατομμύριο μουσουλμάνοι έχουν περιοριστεί σε στρατόπεδα, όπου χειροπέδες φοριούνται σε γηραιούς ιμάμηδες και νέοι άνδρες αναγκάζονται να παραιτηθούν από την πίστη τους. Οι μουσουλμάνοι που δεν είναι σε εγκλεισμό αναγκάζονται να φάνε κατά τη διάρκεια του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού, αναγκάζονται να πιουν και να καπνίσουν παραβιάζοντας τους κανόνες της πίστης τους, τους απαγορεύεται να προσεύχονται ή να μελετούν το Κοράνι ή να κάνουν το προσκύνημα στη Μέκκα. …

  Αλλά στην ολοένα και πιο αυταρχική κυβέρνηση του Xi Jinping, τίποτα που ανταγωνίζεται με την πίστη του κόμματος μπορεί να γίνει ανεκτό. Προηγουμένως πιστοί κληρικοί, ακόμα και ογδοηκονταετείς, λαμβάνουν ποινές 20 ετών. Οτιδήποτε φαίνεται υπερβολικά «ισλαμικό» – ακόμα και ένας θόλος πάνω σε ένα πολυκατάστημα – κατεδαφίζεται…

  Ο Carl Gershman, πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος για τη Δημοκρατία, παρομοίωσε τους γενναίους δημοσιογράφους του Radio Free Asia με τον Jan Karski, τον Πολωνό που προσπάθησε να προειδοποιήσει τη Δύση για ναζιστικές φρικαλεότητες».

  Ο George Soros αποκάλεσε τον Xi Jinping τον μεγαλύτερο εχθρό της «Ανοιχτής Κοινωνίας». Πρόσφατα απαγόρευσε το hip hopκαι τα τατουάζ ως εκφυλισμό που προέρχεται από την Δύση. Ο τρανσεξουαλισμός χαρακτηρίστηκε ως ψυχική ασθένεια. Η Κίνα αποστέλλει επίσης το πρώτο διαστημικό σκάφος στον Άρη το 2020. Έχει καταφέρει να περάσει μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην ανάπτυξη των AI (τεχνητής νοημοσύνης) τεχνολογιών επίσης.

  ΚΟ / το είδα εδώ

  http://redskywarning.blogspot.com/2019/11/washington-post.html