Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Πως τα καταφέρνουν οι Έλληνες και βοηθάνε τους καταπιεστές τους, τον ύπουλο και κριμένο δολιοφθορέα με το αίμα τους, αυτό είναι τραγελαφικό.

ΤΕΤΆΡΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2015

«Παρακλάδι της μασονίας και των ρόταρυ το πολυδιαφημισμένο «Χαμόγελο του Παιδιού»!!!»

Σίγουρα θα έχετε δει / ακούσει / διαβάσει σχετικά με τους…μεγάλους αυτούς «φιλανθρώπους», που παρελαύνουν στα ΜΜΕ ειδικά σε περιόδους γιορτών κλπ, ζητώντας τον οβολό μας «για τα παιδιά», όπως λένε.

Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτούς; Όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ!!!

Έχουμε και λέμε: Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (και στην φωτογραφία αριστερά), εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ:

Επιπλέον, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του «Χαμόγελου» την αναγγελία εκδήλωσης   Rotary Club Elysée της Αθήνας, στην οποία συμμετέχει και το ίδρυμα:

Όπως έχουμε γράψει – για όποιον έχει αμφιβολίες για την άρρηκτη σχέση Μασώνων – Ρόταρυ – οι δύο αυτές «οργανώσεις» έχουν άμεση συγγένεια, όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Δελάκης, Επίτιμος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χανίων ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας!!!

Διότι μπορεί εσείς καλόπιστα να νομίζετε πως κάνετε…αγαθοεργίες υπέρ των παιδιών, αλλά στην πραγματικότητα εκείνοι που χαμογελάνε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!

Πηγή:

diadrastika.com

https://ellaniapili.blogspot.com/2015/11/blog-post_813.html?fbclid=IwAR05xB7yCoQMwC_cs61JZxgu3xcZFsTxVGNQBkS8_Ax0b7FN7k-D9VFQpP8

http://arxaiaithomi.gr