«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Τούρκος κρυπτογραφημένος Πρόεδρος Ερντογάν καταστρέφει την Ευρώπη

Το παιχνίδι Τουρκιάς, Αμερικής, Ισραήλ, είναι στημένο δεκαετίες πριν σε βάρος της Ελλάδος και τον Πετρελαίων σε όλη τη μέση ανατολή!

Η γνώση είναι ελευθεριά!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο συγγραφέας Ergun Poyraz αποκαλύπτει

kirjailijaΟ συγγραφέας Ergun Poyraz , ένας Τούρκος άνθρωπος, έγραψε ένα βιβλίο με τα καλύτερα βιβλία , Τα παιδιά του Μωυσή , για το οποίο στις 08/05/2013 καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης για κατασκοπεία κατά της τουρκικής κυβέρνησης και αργότερα δολοφονήθηκε στις 22 Απριλίου 2016 . 

Ο Ergun Poyraz αποκαλύπτει στο βιβλίο του « Τα παιδιά του Μωυσή » ότι ο σημερινός Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι κρυπτογραφημένος.

– Ο Πούυρα λέει πώς ο Πρόεδρος Ερντογάν ήρθε στην εξουσία στην Τουρκία με τη βοήθεια των Σιωνιστών που βρίσκονται πίσω από τη λεγόμενη Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών JİTEM Τουρκίας . JİTEM πιστεύεται ότι είναι πίσω από βομβιστικές επιθέσεις , τρομοκρατία και άλλες παράνομες πρακτικές . 

Επομένως, είναι κατανοητό ότι υπάρχει στενή σχέση με την Ergenek , η οποία αποτελεί μέρος της επιχείρησης CIA των ΗΠΑ Gladio .

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν ( αριστερά ) σε κοινή συνάντηση με τη CIA στη Λιβύη , την Αλ Κάιντα και μέλη του ισραηλινού Μοσάντ . 

Η Τουρκία έδωσε στο Ισραήλ το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον τουρκικό εναέριο χώρο και την επικράτεια εναντίον της Συρίας .
http://www.liveleak.com/http://www.syrianews .

https://www.rt.com/news/israel-strike-syria-turkey-089/ 

Maimonides

Κρυπτοεβραίοι στην Τουρκία

Ο μαϊονιδιανός shephardic shabbateanism, δηλαδή. οι κρυπτοί Εβραίοι έχουν μακριές και ισχυρές ρίζες στην Τουρκία.

 Υπάρχει ένα άγαλμα του Μαϊμωνίδη στο συνέδριο των ΗΠΑ. Αυτή η ψεύτικη μουσουλμανική αίρεση καλείται στην Τουρκία με το όνομα Dönmeh. 

Η αίρεση Donmeh αναμίχθηκε Talmudist kabbalah (λατρεία λατρεία) με την ισλαμική θρησκεία μυστηρίου Sufi. 

Η έννοια “dönmeh” είναι ένα παρανοϊκό συνώνυμο της λέξης “τραβεστί”, και ως εκ τούτου μια λέξη για μια ομάδα ή ένα άτομο που προσπαθεί να δράσει κάτι διαφορετικό από ό, τι είναι πραγματικά. 

Ο ιδρυτής του Shabbateanism, Šabbetai Tsevi, ήταν ένας ραββός ταμπουλίστα του kabbalah που γεννήθηκε στην οθωμανική πόλη της Σμύρνης το έτος 1626. “

 

Σαμπετάι-Tsevi- (1626 --- 1676-)

Σαββατιανοί Εβραίοι

Τον Φεβρουάριο του 1666 συνελήφθη ο Šabbetai Tsevi όταν ήρθε στην Κωνσταντινούπολη (σήμερα Κωνσταντινούπολη). 

Φυλακίστηκε και διώχθηκε για πραξικόπημα. 

Ο σουλτάνος ​​Μωάμεθ Α ‘έδωσε στον Σάμπα Τσεβί να επιλέξει: είτε να γίνει, είτε να γίνει μουσουλμάνος.

Χωρίς δισταγμό, ο Šabbetai ντυμένος σε ένα τουρμπάνι και δήλωσε ότι είναι μουσουλμάνος.

Ο Šabbetai Tsevi επανέλαβε την Καμπάλα με τρόπο που έδωσε δύναμη στον γνωστικό σατανισμό. Šabbetai Tsevi Τόσο στενή επαφή με το σουφισμό και το δερβίς.

Αργότερα, στη δεκαετία του 1800, ο Ιακώβ Φρανκ (Εβραϊκά: יעקב פרנק, Πολωνικά: Jakub Frank, nee Jakub Lejbowicz, 1726 – 10 Δεκεμβρίου 1791) Τι πολωνική εβραϊκή θρησκευτική ηγέτης που ισχυρίστηκε ότι είναι ενσάρκωση του Μεσσία Sabbatai Zevi. 

Το κίνημα του Jakub Franks (γνωστός και ως Lejbowicz) ήταν μια από τις αιρέσεις του Shabbateanism κατά τη δεκαετία του 1800.

Στις τελετουργίες τους, η χρήση ναρκωτικών βρισκόταν σε κεντρικό ρόλο και προσελήφθησαν.

Οι Ταλμουντές της Φραγκίας πιστεύουν ότι μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους με το να γίνουν αποστάτες, nihilists και απατεώνες. 

Φτάνουν για τον Λουσίφερ κάνοντας το κακό και κρύβοντας τις αληθινές τους προθέσεις.

Σύμφωνα με την πεποίθησή τους, ο Μεσσίας πρέπει να είναι κρυπτογραφημένος ιερέας που διώκει άλλους Εβραίους, προκειμένου να αποκτήσει τη λεγόμενη Aliya, όταν οι

Εβραίοι μετακινούνται στο Ισραήλ, δηλαδή την εκπλήρωση του σιωνισμού. 

Οι Ταλμουντές της Φραγκίας προσπαθούν να αναγκάσουν τον θεό τους να τους επαναφέρει στο Ισραήλ.

Οι Ταλμουντές της Φραγκίας πιστεύουν ότι θα πρέπει να προκαλέσουν ένα ολοκαύτωμα των Εβραίων, προκειμένου να παρεμποδίσουν τον ερχομό του Μεσσία. 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ταλμουντής της Φραγκίας ανακάτωσε το δικό του κακό σε αυτο-αντιληπτή υπακοή.

Προσπαθούν να καταστρέψουν τον κόσμο, για να αναγκάσουν τον Μεσσία να έρθει.

Ο Αδόλφ Χίτλερ ήταν ο απόστολος Μεσσίας, ο οποίος πήρε τους Εβραίους πίσω στην Παλαιστίνη με την εκτέλεση σκόπιμα κακών διαδικασιών.

Ως αποτέλεσμα του WW2, το κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε στις παλαιστινιακές χώρες.

Ο Μέχμετ Ταλάτ Πασάς (1872-1921) ήταν ελευθεριακός, ο οποίος συμμετείχε στην τουρκική επανάσταση του 1908. Επικεφαλής μίας ΜΚΟ που ήταν ένα κοινό σχέδιο των σουφί και των Φραγκιστών σατανιστών.

Mehmet Talaat Pasha ό, τι στέκεται ο Μεγάλος Δάσκαλος της Τουρκικής Μεγάλης Ανατολής.

 Είχε ένα πολιτικό αξίωμα ως Μεγάλος Βιεράρης της Τουρκίας κατά τη διάρκεια του 1917-1918, όταν υπήρξε μια επανάσταση των Ταλμουδοκαμπαλιστών στη γειτονική χώρα Ρωσία.

Οι Κρυπτοεβραίοι κυνηγοί κατέστρεψαν το σουλτάνο των Οθωμανών το 1908 και έτσι η Τουρκία έγινε «κοσμική» χώρα. Υπάρχει ένας μεγάλος πληθυσμός crypto jewish στην Τουρκία. 

Η θρησκεία τους είναι ο σατανισμός του kabbalah και η λειτουργία τους μαζί με τους Ελευθεροτέκτονες. 

Ο Ερντογάν βοήθησε τον Ισλαμιστή Fethulah Gülen και το κίνημα του Gülen στην εξουσία. Ο Fethullah Gülen λέγεται ότι έχει έρθει σε επαφή με την εμπορία ηρωίνης και έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με το Ισραήλ.

Στις 6 Αυγούστου 2011 ο Economist υποστήριξε ότι οι λαοί της θρησκευτικής ζωής της Τουρκίας είναι ο Fethullah Gülen. 

Ο Gülen ζει στις ΗΠΑ και φέρεται ότι έχει επαφές με τη CIA. Το κίνημα Gulen κατέχει σημαντικό αριθμό εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχολεία σε όλο τον κόσμο, π.χ. στις Η.Π.Α. και σε άλλους ισχυρούς χειριστές και ακροατές.

Τουρκικό κατεστραμμένο σιωνιστικό φασιστικό κράτος

GulenΟ Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν προέτρεψε το Ισραήλ να προσχωρήσει στον ΟΟΣΑ ( Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ). Η κυβέρνηση του Ερντογάν έχει κάνει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια σε συμφωνίες όπλων με την ισραηλινή επιχείρηση .

Η Τουρκία καλεί τους Ολλανδούς Τούρκους να κατασκοπεύουν και να αναφέρουν τα πρόσωπα που προσβάλλουν τη φήμη του Ερντογάν . 

Ο Πρόεδρος Ερντογάν βοήθησε να αποκτήσει την εξουσία στην Τουρκία από τον «μουσουλμανικό» Fethulah Gülen και το κίνημά του Gulen .

Υπάρχουν στοιχεία ότι ο Fethullah Gülen βρίσκεται πίσω από το οργανωμένο λαθρεμπόριο ηρωίνης και έχει φιλικές σχέσεις με το Ισραήλ . 

Πηγή ; 06.08.2011 Ο Οικονομολόγος . ” Σήμερα , ένας από τους πιο θρησκευτικούς θρησκευτικούς Τούρκους είναι ο Fethullah Gülen “, λέει ο The Economist . 

Ο Gülen ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και λέγεται ότι συνδέεται με τη CIA . 

Το Gulen-movement έχει γίνει ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών και σχολών μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ερντογάνδη και τους φίλους του

Ο Ερντογάν προχωρά στην πρόληψη της αυτοκτονίας FAKE, για να ενισχύσει τις αξιολογήσεις στις δημοσκοπήσεις

Γουλέν και επικεφαλής ραβίνο του Ισραήλ

Gulen-ja

Στις 29 Ιουνίου 2010, ο Ph.D. Paul Williams έγραψε: “Το Κίνημα Gulen Χρηματοδοτείται από τον Ηρωίνη μέσω της CIA … “

Το κίνημα Gulen είναι λαθραία με τη βοήθεια της CIA

“Τα αρχεία του δικαστηρίου και οι μαρτυρίες των πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων δείχνουν ότι ο Fethullah Gulen, ο οποίος διαμένει σήμερα στην Πενσυλβάνια, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία από τη διαδρομή ηρωίνης που διέρχεται από το Αφγανιστάν στην Τουρκία.

 

Ο Sibel Edmonds, πρώην μεταφραστής του FBI, έχει καταθέσει ότι τα χρήματα από τα ναρκωτικά έχουν διοχετευθεί στο ταμείο της Gulen από τη CIA

 

“Πολλά από τα φάρμακα πήγαν στο Βέλγιο με σχέδια του ΝΑΤΟ”, δήλωσε η κ. Edmonds. “Μετά από αυτό, πήγαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά ήρθαν στις ΗΠΑ μέσω στρατιωτικού σχεδίου στα κέντρα διανομής στο Σικάγο και στο Paterson, New Jersey”.

 

Η κ. Edmonds δήλωσε επίσης ότι οι Τούρκοι διπλωμάτες, οι οποίοι δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ αξιωματούχους του αεροδρομίου, μπήκαν στη χώρα “με βαλίτσες ηρωίνης”.

 

Σύμφωνα με την κ. Edmonds και άλλους κυβερνητικούς μάρτυρες, ο Gulen άρχισε να λαμβάνει χρηματοδότηση από τη CIA μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης λόγω της βαθιά καχυποψίας των αμερικανικών κινήτρων.

 

Ο πρώην υπάλληλος του FBI Sibel Edmonds δήλωσε στην τουρκική στρατιωτική υπηρεσία την έγκριση . 

Η Τουρκία προμηθεύει το 75-90 % της βρετανικής / βρετανικής νήσου ηρωίνης , λέει ο Mark Galeotti , πρώην αξιωματούχος της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας και ειδικός τουρκικής μαφίας .

 

Η Τουρκία, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που συνειδητοποίησαν, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα τέλειο «πληρεξούσιο» αφού ήταν σύμμαχος του ΝΑΤΟ που μοιράστηκε την ίδια γλώσσα, τον πολιτισμό και τη θρησκεία όπως και οι άλλες χώρες της Κεντρικής Ασίας.

Ο Ομπάμα επισκέπτεται τη Σχολή Gulen στην Ουάσιγκτον, DC

Ομπάμα

 

Η Τουρκία ήταν από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν το κράτος του Ισραήλ το 1948. Το 1974, υπήρξαν φήμες για το πώς οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βοήθησαν την τουρκική κατοχή της Κύπρου.

http://www.wrmea.org/1999-april-may/capture-of-kurdish-rebel-leader-ocalan-recalls-mossad-collaboration-with-both-turkey-kurds.html

Ο στρατός της Τουρκίας λέγεται ότι ελέγχεται από τους Κρυπτούς Εβραίους και  φέρεται να βρίσκεται κοντά στις σχέσεις με το Ισραήλ.

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Taraf, ο αρχηγός του τουρκικού στρατού, Aslan Guner, αγόρασε προηγμένο εξοπλισμό τηλεειδοποίησης στο Ισραήλ το 2007 στην Τουρκία για το κουρδικό PKK.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, το υποκατάστημα επικοινωνιών του Ισραηλινές δυνάμεις δήθεν χρησιμοποίησε τον εξοπλισμό για να απαριθμήσει σε 2.000 Τούρκους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών ακτιβιστών, μελών κομμάτων της αντιπολίτευσης και ακαδημαϊκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε από ανώτερο αξιωματικό του στρατού, η Τουρκία έδωσε στο Ισραήλ τεχνικές λεπτομέρειες για το GSM ή το Παγκόσμιο Σύστημα Κινητών Επικοινωνιών, ώστε να μπορεί να συμμορφωθεί με τον εξοπλισμό σε αυτό. 

Αυτές οι πληροφορίες, σύμφωνα με τον αξιωματικό, επιτρέπουν στο Ισραήλ να καταγράψει τις τηλεφωνικές συνομιλίες οποιουδήποτε Τούρκου πολίτη.

Ανταποκρινόμενος στους ισχυρισμούς, ο Guner, ο οποίος τότε ήταν επικεφαλής των στρατιωτικών πληροφοριών, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το είχε υπογράψει.

διαβάστε περισσότερα: http://www.haaretz.com/israel-uses-wiretapping-equipment-it-sold-to-turkey-on-turkish-citizens-1.311626

http://www.haaretz.com/israel-uses-wiretapping-equipment-it-sold-to-turkey-on-turkish-citizens-1.311626

Ρώσικα FM Lavrov: Οι τρομοκράτες ISIS συνεχίζουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου στην Τουρκία

http://en.alalam.ir/news/1801802

Ο Τούρκος στρατιώτης αποκεφαλίζεται από τον τρομοκράτη υπέρ του Ερντογάν στο στρατιωτικό πραξικόπημα το 2016

 

turkki6
 
Πρώην Τούρκος Πρόεδρος και, ως εκ τούτου, πράκτορας της CIA, Αμπντουλάχ Γκιουλ

μαζί με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας David Cameron 08.11.2010

Η Τουρκία διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας παγκόσμιας τάξης (NWO) “, λέει ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Gül:

Gül με το βραβείο Chatham House Chatham House, το βρετανικό think tank Gül με το περίφημο βραβείο Chatham House από τα χέρια της βασίλισσας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με τίτλο “Διεθνές Σύστημα, Ευρώπη και Τουρκία κατά το πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα”
 
Το Chatham House είναι επίσης γνωστό ως Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και είναι μια αδελφής οργάνωση του Ιδρύματος των ΗΠΑ για το Εξωτερικό Σχέσεις . Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Γκιουλ υπαινίχθηκε ότι η εποχή του Ψυχρού Πολέμου έχει αντικατασταθεί από ένα νέο αποτελεσματικό σύστημα . Ο Gül ανακοινώνει την ολοκλήρωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης μέσα στην επόμενη δεκαετία .
 
 
Ο Γκιουλ επεσήμανε επίσης ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρέπει να επικεντρωθεί στον πλήρη πλανήτη και να εξαλείψει την κεντρική ευρωπαϊκή ιστορία της κατανόησης των συναλλαγών . 
Ο Gül τονίζει ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πολυπολιτισμική και ότι τα λεγόμενα κράτη έθνους ακυρώνονται .
 
https://www.cihan.com.tr/en/cms-copied-news-on-26-10-456816.htm
Chatham House: MI6 Μπροστά και Εταιρική Think Tank )

 

Στο Λονδίνο, ο Γκιουλ συναντήθηκε 45 λεπτά με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. 

Δεν υπάρχει άμεση δήλωση μετά τις συνομιλίες. 

Ο Κάμερον υποστηρίζει ένθερμα την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ και, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Τουρκία τον Ιούλιο, υποσχέθηκε να «αγωνιστεί» για την ένταξη της Τουρκίας. “Η άποψή μου είναι σαφής.” Πιστεύω ότι είναι λάθος να πούμε ότι δεν μπορεί να μείνει στο στρατόπεδο στη σκηνή “, ανέφερε σε ομιλία του στο τουρκικό κοινοβούλιο.

https://www.cihan.com.tr/en/cms-copied-news-on-26-10-456816.htm
http://www.wrmea.org/1999-april-may/capture-of-kurdish-rebel-leader-ocalan-recalls-mossad-collaboration-with-both-turkey-kurds.html

Είναι όλα σχετικά με το έργο NWO Rothschild’s Greater Israel

“Μεγαλύτερο Ισραήλ”: Το Σιωνιστικό Σχέδιο για τη Μέση Ανατολή

Ο ιδρυτής του Σιωνισμού Θεόδωρος Χέρτλ, “η περιοχή του Εβραϊκού Κράτους εκτείνεται:” Από την Πύλη της Αιγύπτου στον Ευφράτη. “Σύμφωνα με τον Ραβίτη Fischmann,” Η υποσχεμένη γη εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου στον Ευφράτη, περιλαμβάνει τμήματα της Συρίας και του Λιβάνου. “

Ο σιωνισμός σημαίνει Rothschild ακριβώς όπως το Ισραήλ σημαίνει Rothschild.

http://oraclesyndicate.twoday.net/stories/3213126/

http://oraclesyndicate.twoday.net/stories/3213126/

Lähteitä?

https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbatai_Zevi

https://en.wikipedia.org/wiki/Crypto-Judaism

https://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry_in_Turkey

http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/25/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-i.html

http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/26/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-ii.html

http://www.meforum.org/5221/turkey-crypto-jew

https://www.rt.com/news/israel-strike-syria-turkey-089/

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.6597/pub_detail.asp

http://www.economist.com/node/13041112

https://www.cihan.com.tr/en/cms-copied-news-on-26-10-456816.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/Erg%C3%BCn_Poyraz

Το πρωτότυπο στον σύνδεσμο παρακάτω.

https://blogit.mvlehti.net/eurostokolhoosi/2016/07/17/turkish-crypto-jew-president-erdogan-destroying-europe/?fbclid=IwAR33DxQMWz1lqAkgXd4tXy9XtRUFzUELqhZ9qz_PcnR31MDy_nF4pB7bvh0

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>