«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχή: Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής

ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΕΣ 3

Η μετάθεση του προβλήματος

Άναυδος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τα στίφη  χιλιάδων αλλόθρησκων εισβολέων που με το έτσι θέλω καταπατούν την χώρα ενώ η πολιτική ηγεσία αντί να φροντίζει την διαφύλαξη των συνόρων ασχολείται με το να βρει χώρους και σπίτια να τους τακτοποιήσει και να τους εκθρέψει την  στιγμή που κατάσχει τα σπίτια των Ελλήνων και τους αναγκάζει να πληρώνουν τα χαράτσια που μας έχουν επιβάλει οι συμμαχικοί μας θεσμοί.

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ 1

Είναι απαράδεκτο να βλέπει κανείς τον πρωθυπουργό της χώρας, σαν άλλο Γιωργάκη, να καυχάται στις  Βρυξέλες για την μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο χωρίς ταυτότητα και ήθος, τους υπουργούς του να τρέχουν να φροντίσουν όσους επέλεξαν την Ελλάδα για να βρουν γη και ύδωρ, τους εμπόρους των εθνών να πλουτίζουν, τους λαϊκιστές αρχηγούς των τάχα αριστερών κομμάτων και τα τσιράκια τους να υποδέχονται τους μέλλοντες ψηφοφόρους τους, την ηγεσία της Εκκλησίας να αναγκάζει σε παραίτηση τους Επισκόπους που τολμούν να διαμαρτυρηθούν και τους Στρατηγούς, τους Ναυάρχους και τους Πτεράρχους να καθεύδουν μην τύχει και τους πουν χουντικούς την στιγμή που η χώρα υφίσταται εχθρική εισβολή. Όσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θλίβεται κανείς να τον ακούει και να τον βλέπει να καταδικάζει σαν φασιστική κάθε πατριωτική και εθνική έκφραση στο όνομα ενός  Ευρωπαϊκού τάχα οικοδομήματος  το οποίο η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να υπηρετεί δουλικά.

Είναι να απορεί κανείς πως ένα θέμα αμυντικής ασφάλειας της χώρας έχει μετατραπεί σε πρόβλημα υποδοχής και κατανομής των εισβολέων.

Αντί οι Δήμαρχοι  και οι Περιφερειάρχες να διαμαρτύρονται για την εισβολή, διαμαρτύρονται για την ανισοκατανομή τάχα των βαρών, ως εάν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν τους εισβολείς.

Απαιτούν μάλιστα να καταλάβουν τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας που αν και ακριβοπληρωμένο με νόμισμα NOVARTIS δεν επαρκεί για τις δικές μας ανάγκες.

Δεν ευθύνεται η Ελλάδα και οι Έλληνες που ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας ώστε να έχουν την απαίτηση να τους υποδεχθούμε είτε σαν πρόσφυγες ή μετανάστες και να τους προσφέρουμε μία καλύτερη ζωή όταν τα δικά μας παιδιά αναγκάζονται να ξενιτευτούν.

Η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν προξενεία σε όλον τον κόσμο και ας πάνε εκεί οι πρόσφυγες , όχι οι μετανάστες, που ζητούν άσυλο μέχρι να σταματήσει ο πόλεμος στην χώρα τους και να μπουν κατευθείαν σε όλη την Ευρώπη όχι μόνο μέσω Ελλάδος με νόμιμα και ασφαλή μέσα μεταφοράς, αν και υπεύθυνοι είναι οι δημιουργούντες τον πόλεμο.

Το πραγματικό πρόβλημα ξεπερνά τα όρια της φιλανθρωπίας και είναι προφανές ότι πρόκειται για πρόβλημα ασφάλειας και κατάληψης της χώρας από ξένους εισβολείς που αντί για όπλα έχουν ακριβά κινητά, την στιγμήν μάλιστα που οι δικοί μας προδότες έχουν υπογράψει συνθήκη με την ΕΕ ότι όσοι μετανάστες δεν είναι αποδεκτοί από τις άλλες χώρες να επιστρέφουν στις χώρες εισόδου.

Η χώρα  σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα υφίσταται τον κίνδυνο αλλοίωσης και αντικατάστασης του πληθυσμού με αλλόθρησκους εισβολείς που στο μέλλον θα συνταχθούν με τον εποφθαλμιούντα τις θάλασσες  και τα εδάφη μας ερυθρό λύκο.

Αυτά δεν τα έχουν διδαχθεί στις σχολές πολέμου οι Στρατηγοί, οι Ναύαρχοι και οι Πτέραρχοι; Γιατί αφήνουν την χώρα στα χέρια απάτριδων και ξενοκίνητων πολιτικών που αποπροσανατολίζουν τον λαό με την κομματική προπαγάνδα και τα ΜΜΕ, κατέχουν την εξουσία, υπηρετούν ξένα συμφέροντα και οδηγούν την χώρα σε εθνομηδενισμό; 

Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής όταν απεδέχθησαν μετρημένους στα δάκτυλα εισβολείς.

Ηλίας Σταμπολιαδης

Δρ.Μεταλλειολόγος  Μεταλλουργός

Καθηγητής – Μέλος του ΙΗΑ

ΠΗΓΗHELLENIC INTERNATIONAL ASSOCIATION

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχή: Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>