«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ “ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ” ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΒΡΑΚΟΜΕΝΟΙ

Ποιος νοήμον θα μπορέσει να μου εξηγήσει τον παραπάνω τίτλο;

Πολιτισμικότητα , ανθρωπιστές, μ.κ.ο. και εκκλησία σε ρόλο εφιάλτη.

Πολιτισμικότητα ποιοι είναι αυτοί που κρατούν την έκφυλη και ανώμαλη πολύχρωμη σημαία  και σέρνονται στα πεζοδρόμια;;;

Μα φυσικά αποδεδειγμένα μισθοφόροι από μεγάλα τζάκια των μ.κ.ο. κακομαθημένα και ανώμαλα παιδιά γόνων έκφυλων και πρόστυχων, τεμπέληδες, μπαχαλάκιδες, αναρχικοί του κώλου, παιδιά μεγαλωμένα με την πρέζα, σαν επιλογή της ελευθερίας????????????

Παιδιά προσκοπάκια κολεγίου, μέχρι να καταλάβουν τι έχουν στο παντελόνι τους και κάτω από το φουστάνι τους, τότε γαμούν την κοινωνία, όπως έχουν διδαχτεί στο σπίτι τους, αφού μεγάλωσαν βλέποντας τους γονείς τους να μην έχουν ενδοιασμούς και ηθική.

Αλλά κυρίως μέσα σε σταυρούς και εικόνες, άμα παιδί μου κάνεις κάτι κακό και έρθεις στο εικόνισμα και ζητήσεις συχώρεση, θα συγχωρεθεί ότι και να έχεις κάνει!!!!!!!!!!!!!!!

Τα παιδιά τους έχουν δει τους γονείς τους να πατούν επί πτωμάτων και την άλλη ημέρα να το ξανά κάνουν.

Πολλά από αυτά τα παιδιά βρίσκονται δυστυχώς σε όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνίας, στον στρατό, αλλά όχι στην πρώτη γραμμή, στους καθηγητές, στους δασκάλους, στους γιατρούς, στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και  μερικοί ακόμα και στους αποτυχημένους ελεύθερους επαγγελματίες, παίρνουν δάνεια με μέσον,  τα τρώνε  και μετά σε πτώχευση η επιχείρηση και πάμε για άλλη.

Πρώτοι στα επιδόματα και αν τους πεις ότι έχει μεροκάματο σε ελιές σε γιαπί, σε λάντσα, αρνούνται να χαλάσουν τα νύχια τους.

Ανθρωπιστές??????

Που τους συναντάς?????

Στα ελίτ καφενεία, καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, να σχεδιάζουν πως θα σαμποτάρουν κάθε Ελληνική πρωτοβουλία, που έχει για γνώμονα τον ανθρώπινο πολιτισμό, δηλαδή κάθε έθνος, για να λέγετε έθνος ταχτοποιεί τα του οίκου του και μετά προσφέρει με ότι μπορεί και σε άλλους.

Εδώ γίνετε το τελείως αντίθετο, οι ανθρωπιστές των μ.κ.ο, βοηθάνε όλους  από όλες τις φιλές του κόσμου, δολοφόνους και μη και την ώρα που κάνουν διαμαρτυρίες, δίπλα τους βρίσκονται άστεγοι Έλληνες σε κουτιά, σε παγκάκια, σε εγκαταλειμμένα κτήρια,  σε εγκαταλειμμένα υπόγεια, άρρωστοι, νηστικοί, μες τον πάγο και στην βροχή και δεν τους καίγεται καρφί!

Τι στο διάολο ανθρωπιστές είναι αυτοί, που έχουν το θράσος να μας λένε  απάνθρωπους φασίστες γιατί λέμε την αλήθεια;;;

Καλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτοί οι εθνικόφρονες που έσκιζαν τα ρούχα τους με τους προδότες του Σύριζα????????????? Που είναι;;;;;; Μήπως βλέπουν τούρκικες σαπουνόπερες και δακρύζουν!!!!!!!!!!!!

Όλα τα αναγάγουν σε πολιτική και συμφέροντα.

Να φύγει αυτό το προδοτικό κόμμα του σύριζα  και να έρθει το δεξιό προδοτικό που εκπροσωπεί τα δικά μας συμφέροντα, αυτοί είναι οι ανθρωπιστές , των λαθροαλλοδαπών της κλιματικής αλλαγής, της υγείας, της παιδείας και άλλα.

Προσφυγικές ροές: Στις 46.100 οι αφίξεις στην Ελλάδα το πρώτο εννιάμηνο του 2019

Ο διεθνής οργανισμός έχει εκφράσει «επανειλημμένως στις ελληνικές αρχές τις ανησυχίες του σχετικά με τους ισχυρισμούς για άτυπες αναγκαστικές επιστροφές, συμπεριλαμβανομένων αρκετών περιστατικών πιθανής επαναπροώθησης, με αναφορές για επιστροφή ατόμων που ζητούσαν διεθνή προστασία». Η ύπατη αρμοστεία που κυβερνά την Ελλάδα τραβά το αυτί στους 300 εγκάθετους  διευθυντές της!

Οι περισσότεροι άνθρωποι που φτάνουν παράτυπα στην Ελλάδα προσπαθούν να ξεφύγουν από συρράξεις, διώξεις και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, όσοι φτάνουν μέσω θαλάσσης προέρχονται κυρίως από το Αφγανιστάν και τη Συρία, καθώς και από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, το Ιράκ και την Παλαιστίνη. Τη λέξη λιποτάκτες  και προδότες δεν την ξέρει η ανθελληνική ύπατη αρμοστεία;;;

Η  ανθελληνική Ύπατη Αρμοστεία Χρηματοδοτεί προσωρινά τους δολοφόνους μας.

Δε ξέρει τίποτα για τους άστεγους Έλληνες και αυτούς που πεθαίνουν από ανέχεια! Στο ίδιο μοτίβο και οι ανθρωπιστές με τις ανθρωπιστικές μ.κ.ο  του Σόρος!

Ποιοι είναι τα αφεντικά στις μ.κ.ο;  Γερμανοί, Εβραίοι και έλληνες νόμιμοι απατεώνες, μεγάλα ονόματα, καρχαρίες που κατασπαράζουν ανθρωπιστικά τα πάντα!

Ο Μητσοτάκης προσπέρασε σε προδοσία τον Τσίπρα, τους ονομάζει καινούργιους επενδυτές!!!!!

Ο Στρατηγός Μανωλάκος : Οι Χιλιάδες λαθρομετανάστες μπορεί να είναι η «Ωρολογιακή Βόμβα» για την Ασφάλεια των Νησιών.

Ναι την αλήθεια λέει και μάλιστα μασημένη και δεν θα την έλεγε και αυτός, αν δεν τον αποστράτευαν και τον έκαναν αρχηγό ΓΕΣ.

Όταν έκλεινε στρατόπεδα, μείωναν το στρατό,  πούλησαν και πουλάνε τα προικιά του, κόβουν κοντύλια απαραίτητα για την άμυνα, τι έκανε ο Μανωλάκος και κάθε Μανωλάκος, δεν  ήξερε το άρθρο 120 γιατί δεν μίλησε στον λαό;;;

θα μου πει κάποιος μαλακίες θα λες;

Ο άνθρωπος έτρωγε καλά, περνούσε καλά, θα έβαζε τα χέρια του να βγάλει τα μάτια του για την πατρίδα;;;

Άντε να σε δει γιατρός Κανελλόπουλε!

Ο Αριστοτέλης έλεγε: Επιδίωξη ηδονή των εκλεκτών η δόξα, των επίλεκτων η αρετή.

Ο Ερτονγάν είτε μας αρέσει είτε όχι είναι πατριώτης για τους τούρκους και ξέρει τα αδύνατα σημεία γεωπολιτικά, να δούμε τα παλικάρια μας, αν θα κάνουν ντου οι τούρκοι, με ποιους θα πρώτο πολεμήσουν, με τους μισθοφόρους αλλοδαπούς, ή με τους τούρκους;

Η ώρα είναι λίγο πριν το μηδέν και τα 300 προδοτόσκυλα  ποντάρουν στους ανθέλληνες συμμάχους και στους ανθέλληνες προδότες αμερικανούς.

Ένα θα πρέπει να ξέρετε Έλληνες και Ελληνίδες, η Εκκλησία έχει τόσα χρήματα να χρηματοδοτεί τον πόλεμο της Ελλάδας 100 χρόνια, αγοράζοντας τα καλύτερα όπλα, όμως δεν στεγάζει Έλληνες άστεγους, αλλά δολοφόνους αλλοδαπούς!

Αναρωτηθείτε ποιους ακολουθείτε και σας φέρονται όπως στα ζώα πνευματικά, είναι εβραίοι, ο χριστιανισμός είναι παρακλάδι του εβραϊσμού, όσο και αν σας πονά.

Ακόμα έχετε το χρόνο να φωνάξετε εγώ είμαι μόνο Έλληνας, Έλληνας φιλόσοφος, πολιτισμένος,  δεν σας μιλώ για άλλη θρησκεία, σας μιλώ για τον τιμημένο Έλληνα φιλόσοφο!!!

Η ΝΔ παραχωρεί κυρίαρχο έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας…

-Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου του σάιτ egerssi.gr

Ωστόσο, επανερχόμενος στην παραχώρηση κυριαρχικών ελληνικών εδαφών μέσω της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου στους βόρειους γείτονες ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ παραχώρησαν το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας, επί των ημερών της ΝΔ γίνεται  παραχώρηση κυρίαρχου εδάφους και εντός της ελληνικής Επικράτειας!

Και πώς αλλιώς μπορούν να “μεταφραστούν” τα όσα τραγικά – χωρίς ντροπή – είπε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη πού έδωσε;

«…έτσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά ένα τρόπο, που δεν είναι και απολύτως γνωστός (;;;). Ως ΥΕΘΑ είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Άμυνας, που είναι τα στρατόπεδα.

Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες (σ.σ. κατά Μητσοτάκη δεν υπάρχει προσφυγικό πρόβλημα, αλλά μεταναστευτικό), δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτε.

Αν ζητήσω να μάθω να πάω να μάθω, θα μου πουν “δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως, που εποπτεύει τις ΜΚΟ”. Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα»!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ;;;

Η ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;;;

Ελλας και Geopolitics

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>