«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΙΝΕ “ΓΕΙΤΟΝΑΣ” ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Η πρώτη αναφορά και συνάντηση με τους Τούρκους αναφέρεται κατά την περίοδο των Ελληνιστικών Βασιλείων των επιγόνων Του Μ. Αλεξάνδρου.

Ένα από τα Ελληνιστικά βασίλεια, το βασίλειο της Βακτριανής βρίσκονταν στην περιοχή , που είναι σήμερα το Αφγανιστάν, το Βόρειο Πακιστάν, το Τατζικιστάν και το Νότιο Ουζμπεκιστάν.

Οι Έλληνες της Βακτριανής επέκτειναν την κυριαρχία τους πέρα από την οροσειρά Παμίρ και έφτασαν έως το οροπέδιο Ταρίμ, στα σύνορα της Βορειοδυτικής Κίνας.

Εκεί συνάντησαν την πρώτη φυλή των Τούρκων, για την ακρίβεια Τουρανο-Μογγολικά φύλα, προγόνους των Τούρκων και των Ούννων.

Τις ομάδες αυτές, δηλαδή τα Τουρανο-Μογγολικά φύλα των Ούννων, οι Κινέζοι τους ονόμαζαν «Χουάν-Χουάν», το οποίο στα Κινέζικα σημαίνει «απλώς άνθρωποι».

Τους ονόμαζαν έτσι, διότι η μόνη ανθρώπινη λειτουργεία που είχαν , ήταν η βιολογική, η ζωική , χωρίς ίχνος πολιτισμού.

Οι Τούρκοι (όπως ονομάζονται σήμερα) ήταν οι σκλάβοι των Ούννων , δηλαδή των «απλώς ανθρώπων».

Μάλιστα οι Κινέζοι ονόμαζαν τους Τούρκους «Σχιούνγκ-Νου», που σημαίνει «κακοί σκλάβοι». Γύρω στο 552μ.Χ οι Τούρκοι σκλάβοι των Ούννων , εξεγέρθηκαν και επικράτησαν.

Αποτελέσμα αυτού ήταν να διασωθεί και να απλωθεί γεωγραφικά στις στέπες της Ασίας, το χειρότερο κομμάτι των Ούννων-των απλώς ανθρώπων-οι Τούρκοι-οι κακοί σκλάβοι.

Σημαντική περίοδος στην ιστορία τους ήταν ο 13ος αιώνας, όπου συνεργάστηκαν με την Αυτοκρατορία των Μογγόλων του Τζένγκις-Χαν (γνωστός «πολιτισμός»).

Στα νεότερα χρόνια έχουμε τις εξής δράσεις των «γειτόνων» μας , εξαιρώντας φυσικά την περίοδο 1453-1821, όπου η Οθωμανική Αυτοκρατορία, εξόντωνε τους Έλληνες ή δημιουργούσε γενίτσαρους – Έλληνες , ώστε να μπορέσει να διοικήσει την αυτοκρατορία της:

1822 – Δολοφονούνται στην Χίο 50.000 Έλληνες , ως αντίποινα
1850 – 12.000 Αρμένιοι και Νεστοριανοί σφαγιάζονται από Κούρδους, από την χρηματοδότηση και υποστήριξη της Τουρκίας.

28 Ιουνίου 1877 – Κατά την αποχώρηση των Ρωσικών δυνάμεων, προς την λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου, 6.000 Αρμένιοι δολοφονούνται από τον τουρκικό στρατό και άτακτες κουρδικές ομάδες, οι οποίες κατέσφαζαν τα χριστιανικά χωριά.

Καλοκαίρι του 1892 – Σφαγιάζονται 8.000 Γιεζίδες κοντά στο Μοσούλ, και καίγονται τα χωριά τους διότι αρνούνται να ασπαστούν το Ισλαμ, μετά από εντολές του Φερίκ πασά.

Σεπτέμβριος του 1894 έως Αύγουστο του 1896 – Ο Σουλτάν Χαμίτ εφαρμόζει την τακτική της γενοκτονίας στους Αρμένιους.

Αύγουστος και Σεπτέμβριος του 1894 – 12.000 Αρμένιοι σκοτώνονται στο Σασούν.

Οκτώβριος του 1895 – Λαμβάνει χώρα η πρώτη οργανωμένη γενοκτονία στην Κωνσταντινούπολη και στην Τραπεζούντα.

Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 1895 – Οι τουρκικές αρχές οργανώνουν μεγάλης έκτασης σφαγές σε όλη τη χώρα.

Ιούνιος του 1896 – Σφαγή των Αρμενίων της πόλης Βαν.

1896 – Σφαγή 300.000 Αρμενίων στην Κωνσταντινούπολη.

12 Μαΐου 1896 – Δολοφονίες 55.000 Ελλήνων και διαμάχες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στην Κρήτη.

Μάρτιος του 1909 – Νέες σφαγές 30.000 Αρμενίων και Αμερικανών ιεραποστόλων, στα Άδανα και άλλες πόλεις της Κιλικίας, οργανωμένες από τους Νεότουκρους.

1912 – Ο τουρκικός στρατός κατά την υποχώρησή του από την ανατολική Θράκη, λεηλατεί τα χωριά της περιοχής του Διδυμοτείχου και της Ανδριανούπολης.

Τα χωριά της περιοχής Μαλγάρα καίγονται.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Κεσσάνι.

Δολοφονίες και σφαγές συνοδεύουν την καταστροφή και λεηλασία της ελληνικής αυτής περιοχής.

1913 – Η ανακατάληψη της ανατολικής Θράκης με τις θηριωδίες που ακολουθούν έχει ως αποτέλεσμα τη σφαγή 15.690 Ελλήνων.

Φεβρουάριος 1913 – Οι Έλληνες κάτοικοι της περιφέρειας Κριθέα της Ανατολικής Θράκης τρέπονται σε φυγή από τις Τουρκικές αρχές.

Ιανουάριος έως Δεκέμβριος του 1914 – Πάνω από 250.000 Έλληνες εκτοπίζονται από τις περιοχές της ανατολικής Θράκης και Σμύρνης. Τα υπάρχοντά τους κατάχονται

27 Μαΐου 1914 – Οι Τουρκικές αρχές διατάζουν το χριστιανικό πληθυσμό της Περγάμου να εγκαταλείψουν τη πόλη μέσα σε δύο ώρες. Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι καταφεύγουν στη Μυτιλήνη.

Ιούλιος και Αύγουστος 1914 – Η τουρκική κυβέρνηση δημιουργεί «τάγματα καταναγκαστικών έργων».

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο εξόντωσης των Ελλήνων – οθωμανών πολιτών που έχουν καταταγεί στον τουρκικό στρατό.

Με τον τρόπο αυτό 400.000 Έλληνες εξοντώθηκαν από την πείνα και την κακοποίηση.

Αύγουστος του 1914 – 12.000 Ασσύριοι δολοφονούνται από τον Τζεβτέτ Χαλίλ Μπέι.

Ο αριθμός των Ασσυρίων όλων των θρησκειών που έχουν δολοφονηθεί από τους Τούρκους από το 1895 ανέρχεται στις 424.000.

Ιούλιος και Αύγουστος 1914 – Η τουρκική κυβέρνηση δημιουργεί «τάγματα καταναγκαστικών έργων».

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο εξόντωσης των Ελλήνων – οθωμανών πολιτών που έχουν καταταγεί στον τουρκικό στρατό. Με τον τρόπο αυτό 400.000 Έλληνες εξοντώθηκαν από την πείνα και την κακοποίηση.

Αύγουστος του 1914 – 12.000 Ασσύριοι δολοφονούνται από τον Τζεβτέτ Χαλίλ Μπέι.

Ο αριθμός των Ασσυρίων όλων των θρησκειών που έχουν δολοφονηθεί από τους Τούρκους από το 1895 ανέρχεται στις 424.000.

1916 – Οι Τούρκοι αναγκάζουν τους κατοίκους διαφόρων περιοχών του Πόντου να μεταναστεύσουν στο Σίβας.

Κατά την παραπάνω μετακίνηση, από τους 16.750 κατοίκους των περιοχών Ελέβι και Τρίπολης, επέζησαν μόνον οι 550.

Και από τους 49.520 κατοίκους της Τραπεζούντας, παρέμειναν ζωντανοί μόνο οι 20.300.

1920 – 30.000 Αρμένιοι σφαγιάζονται στην περιοχή του Κάρς από Κεμαλικούς.

1920 έως 1921 – Άλλοι 50.000 Αρμένιοι εκτελούνται από Κεμαλικούς

24 Αυγούστου 1922 – Ο Τουρκικός στρατός καταλαμβάνει τη Πέργαμο. Οι Έλληνες τρέπονται σε φυγή για να σωθούν.

9 Σεπτεμβρίου του 1922 – Οι Τούρκοι εισβάλλουν στη Σμύρνη και πυρπολούν την πόλη. Οργανώνονται μεγάλης έκτασης σφαγές κατά των Ελλήνων και των Αρμενίων.

Δολοφονούνται περίπου 150.000 άτομα.

Φεβρουάριος του 1925 – 30.000 Κούρδοι σφαγιάζονται κατά τη διάρκεια εξέγερσης κατά των τουρκικών αρχών.

1964 – Κλείνουν τα ελληνικά μειονοτικά σχολεία στην Ίμβρο και στη Τένεδο.

Παράλληλα ανεγείρονται τουρκικές φυλακές για βαρυποινίτες και απαγορεύεται η δυνατότητα μεταβίβασης των περιουσιών των Ελλήνων, έχοντας ως συνέπεια την φυγή των Ελλήνων από τα νησιά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και τα δύο Ελληνικά νησιά Ίμβρος και Τένεδος, παραχωρούνται στη Τουρκία, σύμφωνα με τους όρους της Συνθήκης της Λωζάνης, για την ασφάλεια των Στενών επειδή βρίσκονται στο στόμιο του Ελλησπόντου.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 της ίδιας συνθήκης, εγγυάται η προστασία των προσώπων και περιουσιών του μη μουσουλμανικού ιθαγενούς πληθυσμού.

Παρόλα αυτά εφαρμόζεται, για μια ακόμη φορά, η πάγια τουρκική πολιτική ξεριζωμού και αφανισμού των μη τουρκικών εθνοτήτων και έπειτα από τη συστηματική προσπάθεια εκτουρκισμού των νησιών με την ομαδική εγκατάσταση Τούρκων, από τους 12.000 Έλληνες κατοίκους, σήμερα μένουν εκεί μόνο 300 υπερήλικες για τους οποίους δεν έχει πια νόημα ο εκπατρισμός.

20 Ιουλίου 1974 – Ο τουρκικός στρατός εισβάλλει στο ανεξάρτητο αλλά και άοπλο νησί της Κύπρου, μέλος του Ο.Η.Ε., και καταλαμβάνει το 40% των εδαφών της, με το πρόσχημα ότι η επιχείρηση αυτή είναι αναγκαία για την ασφάλεια της τουρκοκυπριακής μειονότητας που αποτελούσε το 18% του συνολικού πληθυσμού του νησιού.

Κατά τη διάρκεια εισβολής, η οποία ονομάστηκε από την Άγκυρα, «επιχείρηση ειρήνη», 5.000 Κύπριοι σκοτώθηκαν, 1619 αγνοούνται έως τις μέρες μας, εκατοντάδες βασανίστηκαν, βιάστηκαν, και εξορίστηκαν στην Τουρκία.

Αυτόν τον λαό, αποκαλούμε γείτονα.

Έγινε γείτονας γιατί γενοκτόνησε , κατέστρεψε, λεηλάτησε και ΔΕΝ δημιούργησε ίχνος πολιτισμού.

Αν νομίζουν οι γενοκτόνοι ότι θα τους αφήσουμε να παίξουν με τα τσιράκια τους στην ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

Παρ΄όλο που οι Κούρδοι πολέμησαν άγρια εναντίον μας σκοτώνοντας Έλληνες αμάχους, η ΕΛΛΑΣ είναι με το ΔΙΚΑΙΟ και αφού τώρα έχουν δίκιο – ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Καλημέρα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση του άρθρου μου από το facebook ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΙΝΕ “ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΣ”, αλλά γιατί δεν αναφέρετε το όνομα μου?

Λουκάς Μπαρτατίλας

Αγαπητέ φίλε δεν το πρόσεξα, αλλά κυρίως δεν έγινε σκόπιμα. ευχαριστώ για την επισήμανση.

Ελλήνων Μάτι

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΙΝΕ “ΓΕΙΤΟΝΑΣ” ΜΑΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>