«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από Μίνα και Ιωάννα Καρέλια: Δωρεά οικοπέδου και χρημάτων για δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καλαμάτα

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 09:19

Στη δωρεά οικοπέδου για την ανέγερση και λειτουργία υποστηρικτικών δομών για παιδιά και οικογένειες από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβησαν η κ. Μίνα Σπυροπούλου-Καρέλια και η κ. Ιωάννα Καρέλια.

Στη συγκεκριμένη έκταση, στη θέση «Ποταμιά» στην Καλαμάτα, πρόκειται να ανεγερθεί κτήριο, το οποίο θα στεγάσει Κέντρο Αμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του οργανισμού, μέσα από το οποίο θα υποστηρίζονται ουσιαστικά και ολιστικά οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που διαβιούν στη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, θα λειτουργήσει ξενώνας για τη φιλοξενία σπουδαστών και φοιτητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

 

Το οικόπεδο δώρισαν οι κυρίες Μ. Σπυροπούλου-Καρέλια και Ι. Καρέλια στη μνήμη των Ιωάννη Γ. Καρέλια και της συζύγου του Ναυσικάς Ι. Καρέλια-Καίσαρη, γονέων του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καρέλια, συζύγου και πατέρα των δωρητριών.

Χάρη στην πολύτιμη αυτή δωρεά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα αποκτήσει και φυσική παρουσία στο νομό, αναπτύσσοντας έτσι περαιτέρω τις δράσεις υποστήριξης και τις υπηρεσίες που παρέχει σε κάθε παιδί και οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μίνα Σπυροπούλου-Καρέλια δώρισε επιπλέον ποσό 150.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τη μελέτη ανέγερσης του Κέντρου Αμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του οργανισμού, καθώς και του ξενώνα για τη φιλοξενία σπουδαστών και φοιτητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

 Γράφτηκε από την  

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>