«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΕΡΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.

Παγκόσμια Τράπεζα Κονδύλια 200 δισ. δολαρίων

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
08.10.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Τα σχεδια αυτά μεταξυ αλλων περιεχουν και τα εξης:
1. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ
ΕΙΝΑΙ.
2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ
ΕΝΑ ΝΕΤΟ-ΜΗΔΕΝΙΚΟ-ΚΟΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ
ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
Το ακομη εν ισχυων χρηματικο- και χρηματικοπιστωτικο συστημα
στον πλανητη μας βρισκεται σχεδον προς το τελος του.

Το σημερινο χρημα, ‘η είναι αυτό δολλαριο των ΗΠΑ ‘η ευρω, ‘η
βρετανικη στερλινα ‘η γεν της Ιαπωνιας κλπ. είναι τελειως
ακαλυπτα.

Η επισημη καλυψη αποτελειται από κρατικα ομολογα.
Και αυτά δεν είναι τιποτε άλλο από χρεη.

Το χρημα για την
αποπληρωμη των χρεων αυτων, είναι τελειως ανυπαρκτο.

Θα δημιουργηθει στο μελλον.

Η σημερινη καλυψη του χρηματος είναι συνεπως χρεη από την φορολογια, δηλαδη φορολογικα εσοδα του μελλοντος.

Δια της παραξενης ιδεας του πατερα του ετσι ονομασθεντος «νομισματος φιατ», John Law, προεκυψε το
σημερινο χρηματικο συστημα.

Η διατυπωση «φιατ» δεν εχει καμμια σχεση με την ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανια διοτι αυτή προεκυψε από ένα βιβλικο παραθεμα: «fiat lux» = «θα γινει φως»

Τι ακριβως είναι συνεπως το δολλαριο των ΗΠΑ, το ευρω, η
βρετανικη στερλινα, το γεν της Ιαπωνιας κλπ;

Ενας επιστημονικος ορισμος για την βασικη μοναδα όλων των
νομισματων είναι ανυπαρκτος.

Στα νομισματα με καλυψη χρυσου θα ηταν αυτή μια ποσοτητα, δηλαδη η μοναδα βαρους του χρυσου (Ουγγια).

Αναγκαιες ποσοτητες χρυσου σε φυσικα μεγεθη που θα μπορουσαν πραγματι να χρησιμοποιηθουν για την καλυψη του χρηματος, ηδη από την εποχη της ιδρυσεως των κεντρικων τραπεζων, ηταν ανυπαρκτες.

Αυτό που σημερα ονομαζεται χρημα στην πραγματικοτητα είναι ανυπαρκτο πραγμα.

Οι αριθμοι σε χρωματικα χαρτια, σε ηλεκτρονικους
υπολογιστες και χαρτονομισματα είναι στην πραγματικοτητα
χωρις καμμια σημασια, διοτι λειπουν τα αντικειμενα που θα
μπορουσαν να μετρηθουν.

Επειδη και το κατευθυνων νομισμα, το δολλαριο των ΗΠΑ, βρισκεται προς το τελος του, υπαρχουν προτασεις από τους ετσι ονομασθεντες ειδικους, στην πραγματικοτητα απατεωνες, να αντικατασταθει το νομισμα αυτό με ένα φανταστικο, ψηφιακο, υπο την επιβλεψη των ιδιωτικων κεντρικων τραπεζων.

Το νέο αυτό νομισμα των ιδιωτικων κεντρικων τραπεζων δεν θα στηριζεται στις παραμετρους της πραγματικης οικονομιας αλλα στις παραμετρους της ληστρικης κερδοσκοπικης οικονομιας με στοχο την δημιουργια μιας νεας δομης παροχης δανειων αποκλειστικα σε επιχειρησεις που τηρουν τους ορους σωτηριας του κλιματος.

Αυτό που οι απατεωνες υπο την καθοδηγηση των μεγαλοαπατεωνουν επιδειωκουν με το νέο νομισμα, είναι η απομακρυνση από το σκασιμο της μεγαλης κερδοσκοπικης φουσκας που δημιουργηθηκε μετα το 2008 και η δημιουργια νεων
κερδοσκοπικων φουσκων με την «πρωτοβουλια για πρασινες
χρηματικοπιστωσεις».

Επιδειωκουν δηλαδη με τον ελιγμο των πρασινων δανειων για επιχειρησεις φιλικες προς την σωτηρια του κλιματος, να επεκτεινουν την ζωη, μετα την παροχη δανειων με μηδενικους τοκους και τον τοκισμο των καταθεσεων με αρνητικους τοκους, ενός αποτυχημενου χρηματικου- και χρηματικοπιστωτικου συστηματος.

Αυτή είναι συνεπως η  διατυμπανιζομενη «καθεστωτικη αλλαγη στο
χρηματικοπιστωτικο συστημα».

Οι δημιουργοι του δηθεν νεου οικονομικου συστηματος, στοχευουν στην πλειονοτητα των 45 Billionen δολαρια των ΗΠΑ (45.000 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ) των παγκοσμιων πρασινων δανειων, τα οποια συμβολικα βασιζονται πανω σε ένα ψευδος των κλιματικως φιλικων επενδυσεων με πραγματικο στοχο την αποβιομηχανοποιηση του πλανητη μας και την δραστικη μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου.

Αυτος είναι ο αληθινος στοχος των μεγαλοαπατεωνων και απατεωνων (Financial Stability Board τηςΒΙΖ, Climate Standards Board και Green Finance Initiative) και οχι η σωτηρια του κλιματοσ, το οποιο ρυθμιζεται μονο του και γι’
αυτό δεν μπορει και δεν χρειαζεται να σωθει.

Η πραγματικοτητα όμως αυτή δεν παιζει για ευνο’ι’τους λογους κανενα ρολο.

Για τον λογο αυτό οι ντελαληδες σωτηριας του κλιματος ιδρυσαν την
«Task Forsche on Climate-related Financial Disclosures» (TCFD)
που παρεχει δανεια σε επιχειρησεις φιλικα διακειμενες στην
σωτηρια του κλιματος.

Εδώ εχουμε την καλλυτερη αποδειξη, ότι στην σημερη κοινωνια οι ριζωμενες πνευματικες κατανομες εργασιας είναι περισσοτερο καταστροφικες παρα σωτηριες.

Αδιαφορο εάν προκειται για αρχαιολογικες ανασκαφες
σπουδαιων ανακαλυψεων, για τεχνολογικες και άλλες
εφευρεσεις, για την εξελιξη θεραπευτικων φαρμακων, για
εξελιξεις μαθηματικων αποδειξεων και για οτιδηποτε άλλο
αξιολογο πραγμα, παντοτε στεκονται στο προσκηνιο τα
οικονομικα συμφεροντα των ντελαληδων σωτηριας του κλιματος.

Οι απλοι ανθρωποι, οι ασθενεις, οι πελατες και οι πολιτες των
κρατων παντοτε λεηλατουνται.

Οι ειδικες γνωσεις στα χερια των ετσι ονομασθεντων ειδικων είναι αποδοτικα οπλα που επιτρεπουν στους μονοπωλιτες της γνωσης, τελειως νομιμα και χωρις κανενα ρισκο, να λεηλατουν τους λαους.

Σε κάθε επιστημη συναντα κανεις ομοιομορφα φαινομενα απατης και λεηλασιας. 

Ένας μεγαλος αριθμος των δηθεν σπουδαιων επιστημονικων αρθρων που κατ’ επιλογη δημοσιευονται, για την κλιματικη αλλαγη, βασιζεται σε χρηματικες επιρροες, δηλαδη σε λαδωματα και σε λανθασμενα δεδομενα και λανθασμενες μεθοδους
επεξεργασιας των δεδομενων.

Αυτό φαινεται ξεκαθαρα στην επιστημονικη απατη για το κλιμα (μακροχρονιες στατιστικες θερμοκρασιας πουθενα δεν δειχνουν μια διατειρουμενη θερμανση οφειλομενη στο διοξιδιο του ανθρακα, ενώ τα πιστοποιητικα για το προ’ι’ον αυτό στα χρηματιστηρια εχουν
μια διατηρουμενη ανοδικη πορεια που σημενει και μια ανοδικη
λεηλασια του πληθυσμου).

Εδώ οφειλεν να είναι το πεδιο δρασεως της εγκληματολογικης υοηρεσιας κάθε κρατους.

Αυτή χρειαζονταν να ακολουθησει μονο την ροη του χρηματος για την σωτηρια του κλιματος, για να συλλαβει τους υπευθυνους της
απατηςκαι τουεγκληματος.

Οι αγορασμενοι επιστημονες της δεκαρας και πολλοι αλλοι εχουν εκφοβιζσθει και δεν θεουν να γνωριζουν, ότι η ετσι ονομασθεισα επιστημονικη επιβεβαιωση για την «αλλαγη του καθεστωτος», είναι μια απατη, μια μαζικη δολοφονικη πολιτικη.

Τα ανθρωπακια αυτά δεν είναι θυματα αλλα συνενοχοι και συνυπευθυνοι για την τραγικη κατασταση που θα ακολουθησει και τον μαζικο ανθρωπινο θανατο στο ονομα της σωτηριας του κλιματος.

Οι περισσοτεροι από τους επιστημονες αυτους είναι θυματα του συστηματος που ενώ κατανοουν τις πραγματικες συσχετισεις για την κλιματικη αλλαγη που παρατηρειται, δεν τολμουν να εκδηλωσουν τις αποψεις τους.
Το στερεο εδαφος και η καλλιεργεισιμη επιφανεια στον πλανητη
μας είναι παραγοντες που δεν αυξανονται χωρις ορια.

Η γηινη επιφανεια με τα 510 εκατομμυρια τετραγωνικα χιλιομετρα της καλυπτεται από την ξηρα με περιπου 30 % (153 εκατομμυρια
τετραγωνικα χιλιομετρα).

Εάν αφαιρεθουν οι ακαταλληλες για την ζωη περιοχες, όπως π.χ. οι παγωμενοι ακομη πολοι, μενουν σαν υπολοιπο 135 εκατομμυρια τετραγωνικα χιλιομετρα.

Από αυτά καλλιεργουνται σημερα περιπου 10 %, δηλαδη 13,5
εκατομμυρια τετραγωνικα χιιομετρα.

Είναι συνεπως ο χωρος του πλανητη Γη αρκετα μεγαλος και σε θεση για να θρεψει εως το 2100 μ.Χ. 11,2 δισεκατομμυρια ανθρωπους;

Κανενας δεν μπορει να κλισει τα ματια του στην σημερινη
πραγματικοτητα.

Ένα τεταρτο των ανθρωπων στον πλανητη μας γεννιεται και πεθαινει από την πεινα, οπου το ημισυ των ανθρωπων επιζει μετα από ηθικα και φυσικα βασαβιστηρια μεσα σε ένα ωκεανο μιζεριας, από το οποιο ουτε καν ελπιζει να βγει, οπου οπεριφημος δρομος της αναπτυξης της Νεας Ταξης Πραγματων δεν ειαι παρα μια συνεχως αυξανουσα παρακμη.

Στο μεσο του ψευτικου αυτου κοσμου υπαρχει μια νησιδα
ευημεριας, μια σχετικη ευζω’ι’α που κάθε τοσο αντικαθισταται
από τις σκιες της βαριας συνειδησης, της ελλειψης προοπτικων,
της αδυναμιας, της πληξης, της μοναξιας, των ναρκωτικων, αν όχι
και της τρελλας, μεσα στην οποια ισχυει ακομη ο κανονας, ‘η,
ειτε, του οπισθοδρομικου ρωμα’ι’κου δικαιου αντικειμενων, που
σημαινει ότι οι κρισεις και οι πολεμοι είναι μακροπροθεσμα
αναποφευκτοι.

Κατι τετοιο όμως δεν ενδιαφερει τους ντελαληδες για την σωτηρια του κλιματος.

Αυτοι συγκεντρωνουν το ενδιαφερον τους στο παλαιο προπαγανδιστικο ψευδος τουδυαδισμου του συστηματος (Καπιταλισμος ή Κομμουνισος) και  αποσιωπουν, ότι στην πραγματικοτητα υπαρχει ένα ανευ οριων φασμα δυνατων κοινωνικων και οικονομικων συστηματων.

Εάν η ανθρωποτητα κατορθωσει να εκτοπισει τους ντελαληδες
σωτηριας του κλιματος στο περιθωριο, να αφησει ησυχο το
παρελθον, να μην ανιχνευει για εντοπισμο τους υπευθυνους και
συγκεντρωσει το ενδιαφερον της στις μεχρι σημερα
ανεκμεταλλευτες δυνατοτητες, τοτε γεννιεται η δυνατοτητα
δημιουργιας νιας ενωμενης ανθρωποτητας με απεριοριστη
αναπτυξη στον πνευματικο κοσμο.

Για την επιτευξη του σκοπου αυτου χρειαζεται ένα χρηματικο συστημα που να καλυπτεται από την αποδοση της εργασιας.

Για πολύ καιρο ηταν σε βαρυ υπνο η Δημοκρατια και ο παγκοσμιος πληθυσμος και ανεχονταν μια ελιτ από ντελαληδες σωτηριας πασης αποχρωσης, η οποια ποτε δεν γνωρισε τι είναι η αποδοση της εργασιας.

Η Ελιτ αυτή μπερδευετην αποδοση εργασιας με ους τοκους και τα  μερισματα που κατεληγαν κατά συνεχεια χωρις ποτε να κουνησουν τα χερια τους, κατά τα σχεδια του θεου τους, στους τραπεζικους τους
λογαριασμους.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                              Bleibergweg 114

                                                                                       D-40885 Ratingen

                                                                       Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                   E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                  05.10.2019

 

DIE «HEILSVERKÜNDER» FÜHREN NUR DIE GOTTES PLÄNE AUS.                                                                                                                                     

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Diese Pläne beinhalten unter anderen folgendes

 

  1. NICHT SEIN KANN WAS NICHT SEIN DARF.                             

  2. UNTERNEHMEN, DIE IHRE GESCHÄFTSMODELLE NICHT AUF DEN ÜBERGANG ZU EINER NETTO-NULL-WELT AUSRICHEN D.H. WΕΝΝ DEM REGIMEWECHSEL IM GEPLANTEN NEUEN WELTFINANZSYSTEM WIEDERSETZEN, WERDEN VERNICHTET.

 

Das noch gültige Geld- und Finanzsystem auf unseren Planeten ist fast am Ende. Das heutige Geld, ob US-Dollar, Euro, britisches Pfund, japanischer Yen etc. ist vollkommen ungedeckt. Die offizielle Deckung besteht nämlich in Staatsanleihen. Und das sind Schulden. Das Geld für die Begleichung dieser Schulden existiert überhaupt noch nicht. Es wird erst in der Zukunft erzeugt. Die heutige Gelddeckung ist damit die Steuerschuld bzw. die Steuerzahlungen der Zukunft. Durch diese merkwürdige Idee des Vatters des sogenannten «fiat money», John Law, entstand das heutige Geldsystem. Der Ausdruck «fiat» hat nichts mit der 

 

italienischen Automarke zu tun, sondern stammt von einem lateinischen Bibelzitat ab: «fiat lux» = «es werde Licht».

 

Was genau ist eigentlich ein US-Dollar, ein Euro, ein britisches

Pfund, ein japanischer Yen? Eine wissenschaftliche Definition für eine Grundeinheit für alle Währungen existiert nicht. Bei goldgedeckten Währungen wäre das eine bestimmte Menge, d.h. Gewichtseinheit an Gold (Feinunze). Physisches Gold aber, das tatsächlich als Deckung hätte verwendet werden können, war schon seit der Einführung des Mindestreservesystems zu wenig vorhanden, um dem Geld noch einen akzeptablen Wert verleihen zu können. Sonst, was Geld genannt werden kann, existiert überhaupt nicht in den heutigen westlichen Industriestaaten. Die Zahlen auf den farbigen Zetteln und den Anzeigen der Computer und Banknoten, sind in Wirklichkeit auch vollkommen bedeutungslos, weil keine Dinge existieren, die man abzählen könnte. Da auch die Leitwährung, US-Dollar, zu Ende geht, gibt es Vorschläge von sogenannten Experten, spricht Gauner, ihn durch eine virtuelle, digitale Währung unter Aufsicht aber der privaten Zentralbanken zu ersetzen. Diese neue Währung der privaten Zentralbanken soll nicht auf reale, physische Werte stützen, und die neue Finanzarchitektur würde bei Bedarf nur die massive Ausweitung der Kreditvergabe ermöglichen. Was die Gauner auf Anweisung der Supergauner mit der neuen Währung wollen, ist die bedrohte Spekulationsblase von platzen zu hintern und neue Spekulationsblasen durch der «Initiative für grüne Finanzen» zu schaffen. Man will also durch diesen Kunstgriff der grünen 

 

Konzernanleihen, die Lebensdauer des alten Geld- und Finanzsystems verlängern. Das ist also der berühmte «Regimewechsel im Finanzsystem». Die Schöpfer des angeblich

neuen Finanzsystems zielen die Mehrheit der 45 Billionen US-Dollar (45.000 Milliarden US-Dollar) an global gemanagten Grünen Anleihen zu gewinnen, die sich symbolisch auf eine Lüge verpflichtet haben, in «Klima-freundliche» Projekte zu investieren und die weltweite De-Industrialisierung in Kombination mit einer schnellen Entvölkerung zu erreichen. Das ist die wahre Absicht der Gauner und Supergauner und nicht die Rettung des Klimas, das sich selbst reguliert und deswegen nicht gerettet werden kann und braucht. Das spielt aber keine Rolle. Deshalb haben die «Heilsverkünder» eine Arbeitsgruppe eingerichtet, die «Task Force on Climate-related Financial Disclosures» (TCFD), die bei der Kreditvergabe an Firmen den Nachweis von Klimafreundlichkeit verbindlich macht. Das ist der beste Beweis, dass in heutiger Gesellschaft etablierte Arbeitsteilung im geistigen Bereich eher schädlich als hilfreich ist. Gleich ob es sich um angebliche archäologische Entdeckungen, neue durchschlagende Erfindungen, medizinische Wundermittel oder mathematisch/statistische Methoden handelt, immer steht das finanzielle Eigeninteresse der «Heilsverkünder» im absoluten Mittelpunkt. Die fachlichen Laien werden, als Patienten, Kunden oder Staatsbürger regelmäßig übervorteilt und ausgeplündert. Das Fachwissen wurde in der Hand der sogenannten Experten damit zur wirksamen Waffe, die es den Wissensmonopolisten 

gestattet, auf legale und risikolose Weise die Bevölkerung auszuplündern. Fast in allen Wissenschaften finden sich dafür etliche Beispiele. Ein erheblicher Teil der Publikationen über dem sogenannten Klimawandel beruhe heute auf ungenügende oder nicht berücksichtige und gefälschten Daten, wegen monetären Anreize. Es wird eben geschmiert. Eindrucksvolles Beispiel für flächendeckenden Wissenschaftsbetrug sind etwa der Klimaschwindel (langjährige Temperaturstatistiken lassen nirgendwo eine nachhaltige Erwärmung erkennen, die CO2-Emissionszertifikate werden aber höchst erfolgreich für Börsen- und Umsatzsteuerbetrug verwendet) oder der Zusammenbruch der privaten Pensionsvorsorgekassen. Hier liegt offen ein Tätigkeitsfeld für Kriminalisten. Sie brauchen nur dem Geldfluss zu folgen. Die Wissenschaftler und viele andere

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>