«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

Σε δέκα χρόνια τελειώνει ο Ελληνισμός με την εισβολή εκατομμυρίων Μουσουλμάνων εποίκων.

Ὕπουλος, βρώμικος καὶ πολυσύνθετος ὁ ὑβριδικος πόλεμος ποὺ δεχόμεθα. Κάποιοι… ἐπεδίωξαν ἐχθές, νὰ ὑπάρξουν νεκροὶ στὴν Μόρια. Νὰ «χτυπήσουν» στὸ συναίσθημα πάλι, τῶν Ἑλλήνων

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εισβολή παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών -και όχι προσφύγων- τον τελευταίο καιρό, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, με μέσο όρο αφίξεων στα νησιά και στον Έβρο, 400 ατόμων την ημέρα.

Οι λάθρο στη Μόρια φώναζαν ,»Σκοτώστε τους αστυνομικούς».
Θέμα χρόνου να φωνάξουν «Σκοτώστε όλους τους άπιστους»

Σε αντίθεση με το παρελθόν, η συντριπτική πλειοψηφία των εισβολέων θα παραμείνει στην Ελλάδα μονίμως, αφού η Ευρωπαϊκές χώρες υπό την πίεση των γηγενών πληθυσμών, έχουν κλείσει τα σύνορα και δεν επιτρέπουν την είσοδό τους.

 Δημοκράτης  Ερντογάν προς Ευρώπη  Αν ανοίξουμε τις πύλες, δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε

Αυτό σημαίνει εποικισμό της χώρας και Ισλαμοποίησή της στο κοντινό μέλλον.

Πολύ συχνά διαβάζουμε ότι, εξαρθρώθρηκαν κυκλώματα διακινητών που παρέχουν σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και διευκολύνσεις για τη μεταφορά τους στην Ευρώπη.

Όμως, σχεδόν ποτέ δεν ακούστηκε η σύλληψη διακινητών που μεταφέρουν μετανάστες στην Ελλάδα.

Με άλλα λόγια,επιτρέπεται η είσοδος, συχνά και με τη συνδρομή του Ελληνικού Λιμενικού, αλλά απαγορεύεται η έξοδος προς τον βορρά.

Η Frontex που είναι εγκαταστημένη στη χώρα μας, όπως και Γερμανοί αστυνομικοί αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούν.

Αν συνεχίσουν να έρχονται Μουσουλμάνοι μετανάστες σε παρόμοια αριθμητικά μεγέθη, αυτό σημαίνει περίπου 150.000 άτομα το χρόνο, μια πόλη δηλ. σαν την Πάτρα.

Σε 10 χρόνια, μαζί με τις γεννήσεις, θα έχουν γίνει 2 εκ. και θα προστεθούν στα 2,3 εκ.

Μουσουλμάνους που είναι ήδη εγκαταστημένοι στη χώρα,αν συμπεριλάβουμε και αυτούς της Δυτικής Θράκης, δηλ. θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 4 εκ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Τότε, στην Ελλάδα θα υπάρχουν περίπου 7-8 εκ. γερασμένοι Ελληνογενείς με πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, έναντι ενός πολύ νεανικού και επιθετικού Μουσουλμανικού πληθυσμού.

Τότε οι εισβολείς χωρίς πόλεμο, θα αποκτήσουν ισχυρή πολιτική βάση και τίποτα δεν θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρησκών τους.

Και ο Ελληνισμός, όπως υπήρχε τα τελευταία 3.000 και επιβίωσε μέσα σε 400 χρόνια τουρκικής κατοχής, θα τελειώσει εδώ.

Το πρόβλημα εστιάζεται στα δυσάρεστα για εμάς δημογραφικά δεδομένα.

Σε αντίθεση με το παρελθόν,η Ελληνίδα μητέρα γεννά σήμερα περίπου ένα παιδί κατά μέσο όρο, Αντίθετα, η Μουσουλμάνα γυναίκα γεννά κατά μέσο όρο 5 παιδιά.

Σε συνδυασμό με τη φυγή 80-100.000 νέων Ελλήνων στο εξωτερικό ετησίως και το γεγονός ότι, οι θάνατοι Ελλήνων έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις γεννήσεις, η Ισλαμοποίηση της χώρας είναι περισσότερο από ορατή στο εγγύς μέλλον.

Αυτό αποτελεί μια βέβαιη προοπτική αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση των ανοιχτών συνόρων, της ανοχής στους διακινητές και ειδικότερα στις “δουλεμπορικές” ΜΚΟ που μεσολαβούν με το αζημίωτο, με μέθοδο και πρόγραμμα, για την εθνολογική αλλοίωση, τη Λιβανοποίηση και καταστροφή της χώρας μας.