«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

«Το Ισλάμ ανήκει στην Ευρώπη»!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Στη βάση αυτής της ανιστόρητης φράσης οι ευρωπαϊκές ελίτ (π.χ. Μέρκελ) ισχυρίζονται, σαν σύγχρονοι Σταυροφόροι, ότι στην Ευρώπη είναι εφικτό ένα «φιλελεύθερο Ισλάμ».

Η πραγματικότητα είναι, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Ερντογάν, πως υπάρχει ένα και μοναδικό Ισλάμ, αυτό που όλοι γνωρίζουμε, και όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτό είναι ταγμένοι να συμβάλλουν στην επέκτασή του.

Ήδη, μόνο στη Γερμανία υπάρχουν περίπου 2750 τζαμιά.

 

Και αυτή η πραγματικότητα για το Ισλάμ είναι διαπιστωμένη με έρευνες που δείχνουν ότι:
• Στο Πακιστάν και στην Ιορδανία πάνω από το 80% των Μουσουλμάνων πιστεύουν ότι η Σαρία είναι η «μεγάλη θέληση του θεού».

Την ίδια άποψη σε ποσοστό 70% συναντάμε στη Γάζα, το Αφγανιστάν και στην Αίγυπτο.
• Πάνω από το 90% των Μουσουλμάνων σε Ιράκ και Αφγανιστάν προτιμούν τη Σαρία από τους νόμους της Πολιτείας, ενώ σε Μαρόκο, Γάζα, Νίγηρα, Μαλαισία και Τζιμπουτί κυμαίνεται στο 80%.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
• Η θανατική ποινή για θέματα κλοπής είναι αποδεκτή για πάνω από το 80% σε Πακιστάν και Αφγανιστάν και πέφτει στο 70% σε Γάζα και Αίγυπτο.
• Ο πετροβολισμός για θέματα μοιχείας είναι αποδεκτός από το 80% στην Αίγυπτο, στη Γάζα, στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν.
Θρησκευτικές πεποιθήσεις διαμόρφωναν ανέκαθεν την ανθρώπινη σκέψη, γεγονός που γίνεται αντιληπτό με εμφατικό τρόπο στο Ισλάμ, το οποίο πέρα από πίστη είναι και ξεκάθαρη ιδεολογία και μάλιστα εξτρεμιστική (όπως άλλωστε κάθε ιδεολογία).

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η κριτική των ιδεολογιών είναι εδώ και αιώνες η βάση του ευρωπαϊκού διαφωτισμού, αλλά και απαραίτητη παράμετρος για την εύρυθμη λειτουργία ενός σύγχρονου κράτους δικαίου.

Γι αυτό είναι άκρως ανεύθυνο να κατηγορούνται όσοι ασκούν αυστηρή κριτική στο Ισλάμ ή να φοβούνται τη σταδιακή ισλαμοποίηση της Ευρώπης, ως ισλαμοφοβικοί, ξενοφοβικοί κλπ.

Με ιδεαλισμούς, εθελοτυφλία και ελπίδες δεν αντιμετωπίζονται φαινόμενα που έχουν ιστορικές συνέπειες αιώνων.

Τα χειρότερα έρχονται… Θέμα χρόνου είναι η πλήρης κατάρρευση της χώρας και ο ολοκληρωτικός αφανισμός των Ελλήνων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται

Εσωτερικός κατευθυνόμενος από τους Τούρκους -και όχι μόνο- πόλεμος που ήδη ξεκίνησε είναι οι εξεγέρσεις των μουτζαχεντίν ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Στο μεταξύ οι Έλληνες… κοιμούνται όσο ο Κούλης ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του, εξακολουθεί να φέρνει την «ανάπτυξη» και τους «επενδυτές»

 Πρώτα έκλεισαν τον περιφερειακό της Μόρια και μετά έβαλαν φωτιά.

Καίνε λάστιχα, τα πάντα.

Έχουν παει πυροσβέστες και Ματ.

Διώχνουν τους πυροσβέστες με πέτρες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Γιατί; Θέλουν να το κάψουν το μέρος.

Να αναγκάσουν τις αρχές να τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα.

Γιατί έτσι θα πάρουν την προπληρωμένη κάρτα.
Χωρίς έλεγχο.

Να καταγραφούν πρόσφυγες.

Για να μπορούν να έρθουν κι άλλοι.

Στείλτε λοιπόν τους πρόσφυγες στην Συρία.

Δεν έχει δικαίωμα ο Άσαντ να μην τους δεχθεί.

Τους υπόλοιπους σε νησιά με ελάχιστους κατοίκους.

Στην Γαύδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Οχι στην ενδοχώρα.