«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είσαι το φθηνότερο κρέας!!! Ανεξάρτητα σε τι θεό πιστεύεις!

 Αλλά η γυναίκα έχει αναβαθμιστεί στους εβραιοχριστιανούς, από μίασμα μολυσματικό σε υπέροχη δούλα του ΣΕΞ! Μέχρι αυτό τον βαθμό μπορεί να κατέχει η γυναίκα, σε αυτήν την υπέροχη πίστη!

Όταν ένα πολύ όμορφο πακέτο ψεμάτων έχει σερβιριστεί σταδιακά στις μάζες, σε διάρκεια γενεών , η αλήθεια φαίνεται εξωφρενική και αυτός που τη λέει , φρενοβλαβής . ” Dresden James ” 
το ολοκαυτωμα των Ελληνων

Χρειάζεται τελικά θάρρος για να ζήση κάποιος την Ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές του. Χρειάζεται θάρρος για να ζήση την οικειότητα και την σύνδεση με τους άλλους.

Θάρρος για να διευθύνει μόνος του τη ζωή του, να καθορίζει την Μοίρα του, να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Θάρρος για να διαλέξει  την αυθεντικότητα και όχι την επιδοκιμασία. Για να μπορέσεις να είσαι αληθινός χρειάζεται να ταξιδέψεις και να φθάσεις στο κέντρο του αληθινού σου εαυτού.

Να περάσεις τις σκοπιές του συνειδητού μυαλού σου, να προχωρήσεις πίσω από τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα της καρδιάς και να μπεις στα χαρακώματα εκείνα που απαιτούν αλήθεια και θάρρος. Δεν μπορείς να πεις μιαν αληθινή φράση η να ζήσης μιαν αληθινή ζωή, αν δεν εμπιστευθείς τον αληθινό σου εαυτό και χρειάζεται τόλμη για να το κάνεις.

Είμαι φοβερά αηδιασμένος με τις δικαιολογίες των εβραιοχριστιανών όχι με τις επιλογές του κάθε ελεύθερου πολίτη στο τι θα πιστεύει, με πλήρη γνώση για αυτό που πιστεύει, αλλά με τις ηγετικές κλίκες, φατρίες και τους ηγέτες του εβραιοχριστιανισμού.

Είμαι Έλλην πολίτης με όλη τη σημασία της λέξης, και θα πεθάνω για την πατρίδα και όχι για μια δολοφονική και δογματική θρησκεία, που είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνη για τα φρικιαστικά δεινά των Ελλήνων πάνω από 2. 500 χρόνια.

Τώρα τελευταία αφού εξαντλήθηκαν τα ψέματά τους, εφεύραν νέα κόλπα με μονόλογους και πέταμα λάσπης στον ανεμιστήρα και φεύγουν τάχιστα να μην τους γυρίσει στην μούρη.

Και αναφέρομαι σε διαλόγους του τύπου, τι θέλετε ρε ειδωλολάτρες, με τους πρόστυχους θεούς σας και μόλις πας να τους πεις για την δική τους προστυχιά, πριν τον Μωυσή και μετά με την Σάρα και χιλιάδες άλλες.

Σου κόβουν κάθετα την κουβέντα και σου πετάνε, εσύ είσαι ο σωστός και το 90% των χριστιανών είναι λάθος;

Μάλλον γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε έναν ανημέρωτο λαό με δικής τους εξ ολοκλήρου ευθύνη και ότι δεν θα γνωρίζουν πως έγιναν χριστιανοί οι Έλληνες και αμόρφωτοι πνευματικά, μετά από ανηλεή σφαγή, φρικτών βασανιστηρίων και γενική γενοκτονία, με ποινή θανάτου, ακόμα και να κοιτούσες κάποιον που έλεγε ότι είναι Έλληνας.

Για αυτό αποφεύγουν όπως οι ίδιοι διακηρύσσουν, ότι αποφεύγουν τον πλήρη διάλογο, σαν το διάολο με το λιβάνι, τώρα όσο για τον διάολο τους τον χαρίζω, αφού είναι δημιούργημα της δολοφονικής φαντασίας τους.

Εγώ καλοπροαίρετα θα τους πω ότι κατηγορείτε τους Έλληνες πρόστυχους ειδωλολάτρες έναντι του εβραιοχριστιανισμού, που είναι εικονολάτρες, σαρκολάτρες, χαντρολάτρες, πεθαμενολάτρες και πολλά άλλα αηδιαστικά λάτρες…. Αλλά κυρίως χρηματολάτρες!

Τι έκαναν οι Έλληνες ειδωλολάτρες για την ανθρωπότητα και τι οι εβραιοχριστιανολάτρες;;;;;;

Θέλουν να μην ξέρουν οι καινούργιες γενιές τα διαχρονικά εγκλήματά τους και μοναδικά σε φρίκη.

Θέλουν να συγκρατήσουν την δογματική εξουσία επάνω στον άνθρωπο, όχι μόνο στο σώμα, αλλά κυρίως στο μυαλό.

Θέλουν να αποφύγουν την ηθική δίκη των Εγκλημάτων τους, των ιδιαίτερα σφοδρών εγκλημάτων απέναντι στον Ελληνισμό και τους Έλληνες, θέλουν ταυτόχρονα να επωφελούνται από τα καλά των Ελλήνων που τους κατηγορούν ως μιάσματα, ακόμα και μέσα στους βόρβορους οίκους τους, τις λεγόμενες εκκλησίες, που δεν έχει καμία σχέση η λέξη εκκλησία,  με την εκκλησιά των αρχαίων ελλήνων, την δημοκρατία του δήμου.

Θα το ξανά πω, για όσους δεν με έχουν διαβάσει, για μένα ο θεός είναι ο άνθρωπος, τον άνθρωπο δοξάζω και τον παρουσιάζω και άγιο και διάβολο, όπως έχουν εφεύρει οι εβραιοχριστιανοί, εγώ λέω καλός και κακός.

Ένας  καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει άμεσα κακός και ένας κακός άμεσα καλός.

Αυτό από μόνο του συνεπάγετε, αυτό που λένε θεϊκή διάσταση.

Εγώ θα σας πω ότι ο άνθρωπος αγγίζει αυτό που λέμε θεό, διότι είναι προικισμένος με τα χαρίσματα ενός ανώτερου όντος, μπορεί και κάνει τα πάντα, σε τι είναι υπαρκτός αυτός ο ανύπαρκτος θεός όλων των θρησκειών;;;

Οι εβραιοχριστιανοί μας κατηγορούν, ότι θέλουμε να φέρουμε τον δοδεκαθεϊσμό, όχι θέλουμε να αποκατασταθεί η αδικία απέναντι στην Ελληνική θρησκεία, που επί των ημερών της μεγαλούργησε η ανθρωπότητα και που είναι με όλα τα στραβά της,  Ελληνική θρησκεία.

Λένε ότι θέλουμε να κυκλοφορούμε με χλαμύδες, πολύ φτηνές δικαιολογίες, μιας φθίνουσας δογματικής θρησκευτικής προπαγάνδας.

Οι Έλληνες απέδειξαν ότι πηγαίνουν μόνο μπροστά, αντίθετα ο εβραιοχριστιανισμός μας επήγε πίσω.

Του καθενός λαού η ιστορία είναι φανερά καταγεγραμμένη, για αυτό είναι υπερήφανος ο Έλληνας, ο Εβραιχριστιανισμός μπορεί να μας περιγράψει την βρόμικη προϊστορία του, αλλά και την σημερινή;;;;;;;;;

Ο Έλληνας δεν χεριάζετε να αποδείξει τίποτα, σε όποιο σημείο της γης και να σταθεί και με οποιοδήποτε λαό, σηκώνει ψηλά το κεφάλι του και λέει,  δείχνει, αυτό Άρης, αυτό Ήλιος, αυτό Σελήνη. Αυτά πλειάδες, ουρανός, αέρας, Θάλασσα, βουνά, και κοιτώντας κάτω η γη, όλα αυτά έχουν ονομαστεί από τους Έλληνες ειδωλολάτρες!!!!!!!!!!! Και το γνωρίζει όλη η γη.

Τώρα σκαρφίζονται, ότι οι Έλληνες έχουν χαθεί, δεν υπάρχουν σήμερα Έλληνες, όμως και εδώ η επιστήμη τους ξεβράκωσε, όχι μόνο υπάρχουν, αλλά έχουν και μια ιδιαιτερότητα μοναδική στο αίμα τους!

Προσωπικά μοναδικός σκωπώς μου είναι να δικαστούν ηθικά δημοσίως, σε παγκόσμια έκταση οι δολοφόνοι εβραιοχριστιανοί των Ελλήνων και του Ελληνισμού!!!

Εγώ έχω όλες τις αλήθειες και τα όπλα να πολεμήσω σαν άξιος Έλληνας, οποιονδήποτε, μορφωμένο με πτυχία και παραμορφωμένο δογματικά σε οποιοδήποτε ΜΜΕ που είναι αγορασμένα από τον Εβραιοχριστιανισμό και ας είναι αυτοί 100 και εγώ μόνος μου, το κάλεσμα το έχω κάνει πολλές φορές, χρόνια πολλά και θα είναι πάντα ανοικτή πρόσκληση.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είσαι το φθηνότερο κρέας!!!

Ίσως στην προσπάθεια που κάνουμε να σας αφυπνίσουμε και να σας οδηγήσουμε στην διάθεση της αλλαγής του πολιτισμού να ξεχάσαμε να σας δώσουμε και πιο απλά ,πιο κατανοητά στοιχεία !

Επιμένουμε όλοι να τηρούμε ευλαβικά όλα όσα το ΜΑΤΡΙΞ μας δίδαξε ώστε να είμαστε πιστά και υπάκουα πρόβατα.

Ταυτόχρονα το ίδιο το σύστημα ανά σχετικά κυκλικούς περιόδους περνά σε εποχή συγκομιδής όπως κάνει ο τσοπάνης σε περίοδο του Πάσχα!!

Επιμένουμε να ακούμε τα ιερατεία σε όλα όσα μας έχουν τοποθετήσει μέσα στην αρχέτυπη συνείδηση μας για το που ,ποιον με ποιο τρόπο πρέπει να πιστεύουμε έτσι ώστε αν χρειαστεί να είμαστε εύκολοι μάρτυρες και ζώα προς θυσία που θα εξευμενίσουν το οποιοδήποτε κακό (ένα κακό που συνήθως μετριέται με κέρδος ) !

Σήμερα είμαστε πολύ κοντά σε ένα ακόμα κύκλο της εποχής συγκομιδής!!

Σήμερα παρά ποτέ φαίνεται και από τα σύνορα μας

ότι η διάθεση να υπάρχει αντιπαλότητα μέσω της πίστης είναι μεγαλύτερη από ποτέ!! Το εργαλείο λοιπόν πίστη έχει μπει σε εφαρμογή έτσι ώστε το κοπάδι να αλληλοεξοντωθεί και ο ηθικός αυτουργός να την γλυτώσει σαν ΣΩΤΗΡΑΣ που θα σταματήσει τον αλληλοσπαραγμό!!

Θέλω να με ακούσεις λίγο σαν φίλο σου ,όχι σαν κάποιο που έχει διαφορετική ταμπέλα από εσένα!

Όχι σαν κάποιο που προσπαθεί να σου στέρηση την αγάπη της πίστης ,η τα πρωτεία της δικής σου πίστης ,να με ακούσεις σαν το παιδί της γειτονιάς που δεν έχει τίποτα να κερδίσει από σένα παρά μόνο να βρείτε μαζί την έξοδο από την στρούγκα!!

Αν σήμερα εμφανιζόταν ο Χριστός ( ο βούδας ,ο κρισνα ,κοκ ανάλογα την πίστη του καθενός )

οι πρώτοι που θα τον κυνηγούσαν είναι οι ίδιοι που τον υπηρετούν και δεν εννοώ τους πιστούς αλλά το ιερατείο!! Η εκκλησία, η κάθε εκκλησία και οι λεγόμενοι υπηρέτες του δημιουργού είναι και οι πρώτοι εχθροί του σε περίπτωση που συμβούν όλα όσα μας διδάσκουν!! ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

 

Ποιος θα πάρει απόφαση για το αν ο επόμενος θεάνθρωπος που θα εμφανιστεί θα είναι πραγματικά ο Μεσσίας? Ποιους θα κυνηγήσει πρώτους αν έρθει ο Χριστός? (Αν υπάρχει οντότητα με το όνομα Χριστός!! Μην βιάζεσαι να με παρεξηγήσεις μπορεί να είμαι πιο αληθινά πιστός από σένα)

Νομίζω ότι και εσύ συμφωνείς ότι θα τα βάλει πρώτα με το ιερατείο και σίγουρα το ιερατείο θα προσπαθήσει να τον ξανασταυρωση!!

Άρα ποιοι είναι και τι υπηρετούν όλοι όσοι μας εκπαιδεύουν στο σύστημα πίστης? Είναι κανείς από αυτούς πραγματικά πνευματικός?

Μην αρχίσετε την υπεράσπιση ότι υπάρχουν πνευματικοί ,σίγουρα υπάρχουν!!

Παίρνουν όμως αυτοί τις αποφάσεις η το κάθε ιερατείο διοικείται από άλλα οντά που δεν έχουν καμιά σχέση με οποιοδήποτε ισμο?

Ακόμα και αν υπάρχει ένας θεός δεν είναι οξύμωρο να τον νοιάζει ποιος τον λέει με το όνομα του?

Δεν είναι παράλογο αν υπάρχει μια οντότητα θεϊκή να χρειάζεται να έχει ψηφοφόρους?

Είναι ποτέ δυνατόν η θεϊκή σπίθα να έχει συναισθήματα θυμού αν κάποιος ,κάποιοι ,χώρες ολόκληρες έχουν επιλέξει να ακολουθούν άλλο όνομα? άλλη πίστη?

Ως γνωστόν οι πιστοί κάνουν αγνοηματα ,οι γνώστες ,μύστες ,ιεράρχες κάνουν ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ!

Λογικό είναι λοιπόν αυτή την στιγμή οι ΠΙΣΤΟΙ όλου του κόσμου να περάσουν σε μια καθαίρεση της ταμπέλας πίστη!! Μην βιάζεσαι να βγάλεις το μαχαίρι φίλε …συνέχισε να διαβάζεις!!

Αν αύριο σε καλέσουν να πολεμήσεις το μουσουλμανικό τόξο η το ανάποδο ,κάτι σαν μια δική μας ιερή μάχη ενάντια των άπιστων (αυτό το κείμενο είναι για όλες τις θρησκείες του κόσμου!! ) Θα ακολουθούσες την διαταγή και θα σκότωνες ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέλεξαν να έχουν ως αγνοημα την πραγματική ταυτότητα του ΘΕΟΥ? (ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ) Πιστεύεις πραγματικά οτι μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε θεϊκή ενέργεια με όποιο όνομα και αν έχει που θα ήθελε να κάνεις κάτι σαν και αυτό?

Αν σκεφθείς θα καταλάβεις πως οχι,πχ Αποκλείετε ο ΧΡΙΣΤΟΣ που μίλησε για την αγάπη να θέλει να συμμετέχεις σε ένα έγκλημα!!

Άρα ποιος θέλει να σε κάνει να συμμετέχεις ? Μα το ιερατείο!! Κοίτα ,είπαμε ακόμα και να έρθει ο Κύριος (ο όποιος κύριος) θα τα βάλει με αυτούς που γνώριζαν και όχι με αυτούς που αγνοούσαν αρα αυτοί που έχουν χεσμένοι την φωλιά τους είναι οι δάσκαλοι σου και όχι εσύ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!

Αν λοιπόν το έγκλημα σχεδιάζετε από το ιερατείο εσύ σαν πιστός δεν πρέπει να εφεύρεις την λύση ώστε να προφυλάξεις την δημιουργία του Κυρίου σου (όποιου κυρίου)?

Σίγουρα ναι ,άρα τι είναι πιο σημαντικό η άρνηση της πίστης σαν ταμπέλα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΥΣΙΑ η να καθαρίσεις μερικά εκατομμυριάκια ψυχές σε ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ που με αυτό τον τρόπο θα τον δοξάσεις σαν ένα ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ θεό που έχει ανάγκη την θυσία?

Ταυτόχρονα βέβαια ο Νέα Παγκόσμια τάξη οδεύει προς μια οικουμενική θρησκεία!! Πράγμα που λίγο πολύ σταματάει το πρόβλημα του αλληλοσπαραγμού !!

ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ!! Κανε υπομονή και ακολούθα το φιλαράκι σου που δεν έχει στόχους να κερδίσει τίποτα από εσένα πάρα την δική σου και κατά συνέπεια την δική μου επιβίωση!

Οι αρχηγοί της θρησκείας σου (μου) έχουν χιλιάδες χειρόγραφα και γραφές που σου λένε να μην δεχθείς την NWO, αλλά από την άλλη οι ίδιοι αρχηγοί της πίστης σου πηγαίνουν σε φόρουμ και συνέδρια μιας παγκοσμιοποιημένης θρησκείας!!

ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Μονο μερικοί μικροί υπαξιωματικοί της θρησκείας δίνουν ένα αγώνα να σε κρατήσουν όρθιο να θυμάσαι την αρχική εντολή ,όχι τσιπαρισμα ,οχι νέα παγκόσμια τάξη!! Γιατί συμβαίνει αυτός ο διαχωρισμός σε μια πίστη αφού μια πίστη μπορεί να έχει μόνο μια αλήθεια??

Οι πεφωτισμένοι αποδεικνύοντας ότι το ονοματάκι τους δεν είναι τυχαίο έχουν διαστρέβλωσή τα πάντα και έχουν προνοήσει ώστε αν γίνει ποτέ πραγματική αφυπνίσει του κοπαδιού να υπάρχει το ίδιο εμπόδιο που οι ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΎΝ?? ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΕΕΕ?

Άκου αν εγώ είχα τα μέσα να σου δείξω την αλήθεια σε μεγάλη κλίμακα ,αν κατόρθωνα να σε βγάλω από το σοκ του φόβου, της κρίσης και όλων από όσα εντέχνως κάθε μέρα σου κανουν σαν πειραματόζωο …τότε αν κέρδιζα εντυπώσεις θα γινόμουν ταυτόχρονα Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!

Διάβασε προσεκτικά φίλε τον κόμπο των εννοιών …… Οι ίδιοι αν έρθει ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τον ονομάσουν Αντίχριστο,έτσι και αλλιώς πάντα ήταν ο Αντι της εποχής του!!!

Αλλά από την άλλη ετοιμάζουν τον δικό τους Αντίχριστο για να στον δώσουν σαν ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΙΑ !!

Άρα αν τα ιερατεία ακολουθούν αυτόν τον δρόμο της αμαρτίας εσύ σίγουρα δεν φταις γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ και έμπρακτα αγνοείς και άρα σίγουρα και έμπρακτα αν κατεβάσεις τα ρολά και τις ταμπέλες εμποδίζεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!

Πάμε πάλι να σου το εξηγήσω λίγο αλλιώς, τα τελευταία 150 χρόνια έχουν γίνει ασταμάτητα πόλεμοι,δηλαδή ενώ έχουμε μια θεότητα αγάπης και ειρήνης ταυτόχρονα όλη η Γη ζει μέσα στον πόλεμο και την οδύνη!! Πως γίνεται αυτό αν υπάρχει πραγματικά ο ΜΕΣΙΑΣ μας εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια (παρακαλώ του πιστούς που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν με θεωρίες θεϊκού σχεδίου και ελεύθερης βούλησης μην το κανουν θα αναγκαστώ να απαντήσω σκληρά και θα φανώ σαν μην πιστός ενώ είμαι )

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ

1860-65: USA civil war (628,000)
1886-1908: Belgium-Congo Free State (8 million)
1898: USA-Spain & Philippines (220,000)
1899-02: British-Boer war (100,000)
1899-03: Colombian civil war (120,000)
1899-02: Philippines vs USA (20,000)
1900-01: Boxer rebels against Russia, Britain, France, Japan, USA against rebels (35,000)
1903: Ottomans vs Macedonian rebels (20,000)
1904: Germany vs Namibia (65,000)
1904-05: Japan vs Russia (150,000)
1910-20: Mexican revolution (250,000)
1911: Chinese Revolution (2.4 million)
1911-12: Italian-Ottoman war (20,000)
1912-13: Balkan wars (150,000)
1915: the Ottoman empire slaughters Armenians (1.2 million)
1915-20: the Ottoman empire slaughters 500,000 Assyrians
1916-23: the Ottoman empire slaughters 350,000 Greek Pontians and 480,000 Anatolian Greeks
1914-18: World War I (20 million)
1916: Kyrgyz revolt against Russia (120,000)
1917-21: Soviet revolution (5 million)
1917-19: Greece vs Turkey (45,000)
1919-21: Poland vs Soviet Union (27,000)
1928-37: Chinese civil war (2 million)
1931: Japanese Manchurian War (1.1 million)
1932-33: Soviet Union vs Ukraine (10 million)
1932: «La Matanza» in El Salvador (30,000)
1932-35: «Guerra del Chaco» between Bolivia and Paraguay (117.500)
1934: Mao’s Long March (170,000)
1936: Italy’s invasion of Ethiopia (200,000)
1936-37: Stalin’s purges (13 million)
1936-39: Spanish civil war (600,000)
1937-45: Japanese invasion of China (500,000)
1939-45: World War II (55 million) including holocaust and Chinese revolution
1946-49: Chinese civil war (1.2 million)
1946-49: Greek civil war (50,000)
1946-54: France-Vietnam war (600,000)
1947: Partition of India and Pakistan (1 million)
1947: Taiwan’s uprising against the Kuomintang (30,000)
1948-1958: Colombian civil war (250,000)
1948-1973: Arab-Israeli wars (70,000)
1949-: Indian Muslims vs Hindus (20,000)
1949-50: Mainland China vs Tibet (1,200,000)
1950-53: Korean war (3 million)
1952-59: Kenya’s Mau Mau insurrection (20,000)
1954-62: French-Algerian war (368,000)
1958-61: Mao’s «Great Leap Forward» (38 million)
1960-90: South Africa vs Africa National Congress (?)
1960-96: Guatemala’s civil war (200,000)
1961-98: Indonesia vs West Papua/Irian (100,000)
1961-2003: Kurds vs Iraq (180,000)
1962-75: Mozambique Frelimo vs Portugal (10,000)
1962-75: Angolan FNLA & MPLA vs Portugal (50,000)
1964-73: USA-Vietnam war (3 million)
1965: second India-Pakistan war over Kashmir
1965-66: Indonesian civil war (250,000)
1966-69: Mao’s «Cultural Revolution» (11 million)
1966-: Colombia’s civil war (31,000)
1967-70: Nigeria-Biafra civil war (800,000)
1968-80: Rhodesia’s civil war (?)
1969-: Philippines vs the communist Bagong Hukbong Bayan/ New People’s Army (40,000)
1969-79: Idi Amin, Uganda (300,000)
1969-02: IRA – Norther Ireland’s civil war (2,000)
1969-79: Francisco Macias Nguema, Equatorial Guinea (50,000)
1971: Pakistan-Bangladesh civil war (500,000)
1972-: Philippines vs Muslim separatists (Moro Islamic Liberation Front, etc) (150,000)
1972: Burundi’s civil war (300,000)
1972-79: Rhodesia/Zimbabwe’s civil war (30,000)
1974-91: Ethiopian civil war (1,000,000)
1975-78: Menghitsu, Ethiopia (1.5 million)
1975-79: Khmer Rouge, Cambodia (1.7 million)
1975-89: Boat people, Vietnam (250,000)
1975-87: civil war in Lebanon (130,000)
1975-87: Laos’ civil war (184,000)
1975-2002: Angolan civil war (500,000)
1976-83: Argentina’s military regime (20,000)
1976-93: Mozambique’s civil war (900,000)
1976-98: Indonesia-East Timor civil war (600,000)
1976-2005: Indonesia-Aceh (GAM) civil war (12,000)
1977-92: El Salvador’s civil war (75,000)
1979: Vietnam-China war (30,000)
1979-88: the Soviet Union invades Afghanistan (1.3 million)
1980-88: Iraq-Iran war (435,000)
1980-92: Sendero Luminoso – Peru’s civil war (69,000)
1984-: Kurds vs Turkey (35,000)
1981-90: Nicaragua vs Contras (60,000)
1982-90: Hissene Habre, Chad (40,000)
1983-: Sri Lanka’s civil war (70,000)
1983-2002: Sudanese civil war (2 million)
1986-: Indian Kashmir’s civil war (60,000)
1987-: Palestinian Intifada (4,500)
1988-2001: Afghanistan civil war (400,000)
1988-2004: Somalia’s civil war (550,000)
1989-: Liberian civil war (220,000)
1989-: Uganda vs Lord’s Resistance Army (30,000)
1991: Gulf War – large coalition against Iraq to liberate Kuwait (85,000)
1991-97: Congo’s civil war (800,000)
1991-2000: Sierra Leone’s civil war (200,000)
1991-2009: Russia-Chechnya civil war (200,000)
1991-94: Armenia-Azerbaijan war (35,000)
1992-96: Tajikstan’s civil war war (50,000)
1992-96: Yugoslavian wars (260,000)
1992-99: Algerian civil war (150,000)
1993-97: Congo Brazzaville’s civil war (100,000)
1993-2005: Burundi’s civil war (200,000)
1994: Rwanda’s civil war (900,000)
1995-: Pakistani Sunnis vs Shiites (1,300)
1995-: Maoist rebellion in Nepal (12,000)
1998-: Congo/Zaire’s war – Rwanda and Uganda vs Zimbabwe, Angola and Namibia (3.8 million)
1998-2000: Ethiopia-Eritrea war (75,000)
1999: Kosovo’s liberation war – NATO vs Serbia (2,000)
2001-: Afghanistan’s liberation war – USA & UK vs Taliban (40,000)
2002-: Cote d’Ivoire’s civil war (1,000)
2003-11: Second Iraq-USA war – USA, UK and Australia vs Saddam Hussein and subsequent civil war (160,000)
2003-09: Sudan vs JEM/Darfur (300,000)
2004-: Sudan vs SPLM & Eritrea (?)
2004-: Yemen vs Shiite Muslims (?)
2004-: Thailand vs Muslim separatists (3,700)
2007-: Pakistan vs PAkistani Taliban (38,000)
2012-: Iraq’s civil war after the withdrawal of the USA (?)
2012-: Syria’s civil war (14,000)

Arab-Israeli wars

I (1947-49): 6,373 Israeli and 15,000 Arabs die
II (1956): 231 Israeli and 3,000 Egyptians die
III (1967): 776 Israeli and 20,000 Arabs die
IV (1973): 2,688 Israeli and 18,000 Arabs die
Intifada I (1987-92): 170 Israelis and 1,000 Palestinians
Intifada II (2000-03): 700 Israelis and 2,000 Palestinians
Israel-Hamas war (2008): 1,300 Palestinians

Τα νούμερα είναι ανατριχιαστικά ,είναι ακατανόητα και πάνω από όλα φανερώνουν ένα μεγάλο ζήτημα ότι σε αυτή την ΓΗ το πραγματικά φθηνότερο ΚΡΕΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!

Άρα καταλήγουμε εύκολα οτι ΕΙΜΑΙ ,ΕΙΣΑΙ το πιο φθηνό κρέας πάνω στην γη!!

Ποιος σε έχει κάνει αυτό το κρέας¨?

Το ιερατείο, η καλύτερα ο τρόπος που κατάφεραν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι είσαι ελεύθερος να επιλέγεις και να σκέφτεσαι, ο τρόπος που σε έκαναν να πιστέψεις ότι η δική σου αλήθεια είναι η μόνη πραγματική αλήθεια!

Πάμε στην αξία της αλήθειας λοιπόν,θα σκότωνες κάποιον επειδή πιστεύεις ότι εσύ γνωρίζεις την αλήθεια και ο άλλος όχι?

Δηλαδή ο Α-ληθης έχει πιο αξία από αυτόν που βρίσκεται σε λήθη?

Τον ηλίθιο?

Αν απαντήσεις ναι θα πρέπει να σφάξουμε το 90% του πλανήτη ,άρα οι ιλλουμινατοι δεν είναι και τόσο κακά παιδιά !!

Αν όμως πεις όχι θα πρέπει αυτή την στιγμή να κατεβάσεις όλες τις ταμπέλες που σου εμφύτευσε το ιερατείο και να ενωθείς με το κοπάδι σου ώστε να αντισταθείς και να απελευθερωθείς από το ΜΑΤΡΙΞ!!

Γιατί πρέπει μια και καλή να το χωνέψεις ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ!

Είσαι το έπαθλο του δημιουργού αυτού του πεδίου!!

Εδώ που βρίσκεσαι άλλος έχει τα ηνία ,άλλος κάνει τα θαύματα,άλλος είναι αυτός που πάνε ο προσευχές σου!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (αν λέγεται Χριστός η οντότητα της δημιουργίας και όχι πχ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και να είναι το ίδιο πρόσωπο …πχ είπα!! ) είναι προφανώς κάπου σκλαβωμένος ,αποκομμένος από την εδώ διάσταση !!!

Σίγουρα όπου και αν είναι κλειδωμένος περιμένει, εμένα, εσένα να τον ελευθερώσουμε, περιμένει εσένα ,εμένα να προστατέψουμε την ζωή στην δημιουργία του και να μην ακολουθήσουμε αυτούς που τον έκλεισαν έξω από αυτήν!!

Άκουσε το φιλαράκι σου ,είναι καλύτερο τώρα να τινάξεις από πάνω σου όλες τις ταμπέλες ,θρησκεία ,πολιτική ,ομάδα ,χώρα (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η NWO ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΕΣ) και να ενωθείς με τους ανθρώπους ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ώστε να αντιμετωπίσεις τον πραγματικό εχθρό σου παρά να αφήσεις τα αρχέτυπα τις πίστης και των διαχωρισμών να σε οδηγήσουν στην στρούγκα!!

Στην παν θρησκεία.

Αν εσύ σώσεις μιας ζωή αύριο και σταματήσεις την συγκομιδή ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και έρθει ΑΥΡΙΟ ο οποιοσδήποτε Θεός και σου πει ότι έκανες κακό που πέταξες από πάνω ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ την πίστη και την θρησκεία(ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ!!!!…

Όταν όλα με το καλό τελειώσουν ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΑ ,ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ..ΠΟΥ ΝΑΙ ΘΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗ ,ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ…ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΗ ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΣΑΙ !!

https://katohika.gr/stranger-voice/eisai-to-fthinotero-kreasanadimosief/

Και φυσικά μακρυά από έναν παγκόσμιο ηγέτη τέρας της ανθρωπότητας και μακρυά από πανθρησκείες.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων

Ένας καλός φίλος μού έστειλε το ακόλουθο σύντομο κείμενο, που ανάρτησε στο διαδίκτυο το 2017 ο αείμνηστος ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος:

«Εἶναι ἀστεῖο στόν παρόντα καιρό νά ἀκούγονται κοάσματα περί τῆς δῆθεν ἀσυνέχειας τοῦ ἑλληνικοῦ κόσμου, πού ἄν ἦταν ἄλλος θά εἶχε ἐξαφανισθεῖ μετά τήν ρωμαϊκή ὑποταγή (ὅπως ἐξαφανίστηκαν οἱ γαλατικοί πληθυσμοί) καί κυρίως μετά τήν τουρκική κατάκτηση.

Καί ὅμως μετά τήν ἅλωση τοῦ 1453 ξεπήδησε, ὅπως ὁ Πήγασος ἀπό τό αἷμα τῆς σφαγμένης Μέδουσας, ἕνας σφριγηλός ἑλληνικός κόσμος πού, λόγῳ συνθηκῶν, θαυματουργεῖ στήν Δύση.

Τό 1514 ὁ περίφημος λόγιος Μάρκος Μουσοῦρος ἐκδίδει τούς διαλόγους καί τήν «Πολιτεία» τοῦ Πλάτωνος καί προτάσσει μιά μεγαλειώδη «Ὠδήν εἰς Πλάτωνα», μέ τήν ὁποία ἐκφράζει τόν πόθο νά δεῖ τήν Ἑλλάδα ἐλεύθερη.

Τριάντα χρόνια ἀργότερα (1544) ὁ Κερκυραῖος Ἀντώνιος Ἔπαρχος ἐκδίδει τόν «Θρῆνον εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ἑλλάδος» καί ἕναν αἰῶνα μετά τό 1641 ὁ Λέων Ἀλλάτιος συγγράφει ὑψιπετῆ ὕμνο ὑπό τόν τίτλο «Ἑλλάς»!

Βεβαίως καί λέγεται ὅτι αὐτά ἦσαν «καμώματα» ἑλληνολατρῶν λογίων καί ὅτι δέν εἶχαν καμμιά ἐπίδραση στούς κατοίκους τοῦ ἑλλαδικοῦ χώρου.

Ἀλλά τότε πῶς λέγεται καί ὑπερλέγεται ὅτι εἶχαν ἐπίδραση μετά τό 1750 οἱ ἰδέες τοῦ Διαφωτισμοῦ;

Μήπως ἐν τῷ μεταξύ οἱ ραγιάδες εἶχαν μάθει γαλλικά; Ἄς μήν εἴμαστε ἀφελεῖς.

Πρός τούς Ἕλληνες -καί μόνον πρός τούς Ἕλληνες- ἀπευθύνεται ὁ Ἀνώνυμς τῆς «Ἑλληνικῆς Νομαρχίας», χωρίς νά ἀφήνει πουθενά ὑποψία ὅτι τούτη ἡ ἑλληνικότητα ἦταν δάνειο ἀπό κάποιο τότε Διεθνές Πνευματικό Ταμεῖο!».

Σε μία σχετική συνέντευξή του ο Μανιάτης ιστορικός υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας ο απλός λαός είχε ως δημοφιλέστερο ανάγνωσμα τη «Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου», η οποία γνώρισε δεκάδες συνεχόμενες εκδόσεις και μιλούσε στους Έλληνες για τα κατορθώματα του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Όλα αυτά τα έλεγε ο Καργάκος για να απαντήσει σε ορισμένους «μεταμοντέρνους» ιστορικούς, οι οποίοι αρνούνται τη διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού. 

Αυτή η ομάδα ερμηνευτών παραβλέπει σκοπίμως (ή από άγνοια;) τις πάμπολλες ιστορικές πηγές και θέλει να μας πείσει ότι μέχρι το 1780 οι πρόγονοί μας δεν ήσαν Έλληνες, αλλά απλώς Ελληνόφωνοι. 

Ισχυρίζονται ότι ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση μάς άνοιξαν τα μάτια και διαμόρφωσαν την ελληνική εθνική συνείδηση.

Κι όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς και σκληρής δουλείας, παράλληλα με τους όρους Ρωμηός και Γραικός, στα κείμενα εμφανίζονται συχνότατα οι όροι Έλλην και Ελλάς για να δηλώσουν την εθνική μας ταυτότητα.

Να και το κερασάκι στην καταβόθρα του εβραιοχριστιανισμού.

Τι είναι η γυναίκα; οι Πατέρες, απαντούν, ο «άγιος» Εφραΐμ ο Σύρος και ο μισογυνισμός του Χριστιανισμού.
Τι είναι η γυναίκα; Εφραΐμ
Η Χριστιανική θρησκεία, που δεν είναι θρησκεία σύμφωνα με τον Μαρξιστή επίσκοπο Ναυπάκτου Ιερόθεο, βρίθει πατέρων.
Πατέρες με το τσουβάλι. Να φάνε και οι κότες που λένε.
Όσο όμως και αν βασανίζω τη μνήμη μου δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ή διαβάσει ποτέ για την ύπαρξη μητέρας.
Η Χριστιανική εκκλησία έχει άφθονους πατέρες αλλά δεν έχει μητέρες!! Μα να μην υπάρχει ούτε μία;!!

Γεννήθηκε δια παρθενογενέσεως και βγήκε από πού;
Μα πως γίνεται να υπάρχουν πατέρες και να μην υπάρχουν μητέρες!!

Τι πράμα γκαστρώσανε όλοι ετούτοι για γεννηθεί αυτό το έκτρωμα-θρησκεία;

Τον εγκέφαλό τους, μου είπε χθες βράδυ ο φίλος μου ο Περικλής, που τα λέγαμε στο καφενείο του χωριού.
Αφού γυναίκα δεν ήταν ικανοί να γκαστρώσουν, όλοι αυτοί οι ονομαζόμενοι πατέρες, γκάστρωναν τον εγκέφαλό τους!!
Βρήκα την παρατήρησή του ενδιαφέρουσα, μα μου έμεινε η απορία, δηλαδή με πιο τρόπο γκαστρώνεται ένας εγκέφαλος;

– Με σπέρμα από τον Γιεχωβά που με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, το βάζανε μέσα στο κεφάλι τους, άσχετε, συνέχισε ακάθεκτος ο φίλος μου.

Αγαπητοί φίλοι, αν η εξήγηση που έδωσε ο Περικλής είναι σωστή, τότε πρόκειται για μια δραματική και ανεξήγητη αλλαγή στη συμπεριφορά του Θεού «μας».
Πρόκειται για μεγάλο ρεζιλίκι.

Ο βαρβάτος Κύριος, που κατά την π.Χ. εποχή γκάστρωνε μόνο γυναίκες, όπως π.χ. τις μαμάδες των: Ισαάκ, Ιακώβ, Γεδεών, Σαμουήλ, Σαμψών, Ιωσήφ …; …;. με τελευταία τη μαμά τού Ιησού, πως κατάντησε έτσι;

Πως και γιατί, κατά την μ.Χ. εποχή το ριξε στο αντρικό;!!! Δεν γνώριζε ότι ο όψιμος μισογυνισμός του θα επηρέαζε και την συμπεριφορά των λειτουργών του , αποτέλεσμα του οποίου είναι οι χιλιάδες ανέραστοι μαυροφόροι, αρνητές της ζωής και της συνέχισής της; Γιατί το έκανε αυτό; Ποιον βαθύτερο σκοπό εξυπηρετούσε;

Είναι «άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου», μα γνωστές οι βουλές των λειτουργών του.

Η έλλειψη μητέρων στον Χριστιανισμό, είναι απόρροια του μισογυνισμού που διέπει την χριστιανική κουλτούρα από γεννησιμιού της έως τα σήμερα.
Δύο από τους πατέρες του χριστιανισμού, ο Εφραΐμ ο Σύρος και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, με τον άκρατο μισογυνισμό τους, μας δίνουν την εξήγηση τής ανυπαρξίας μητέρων σ’; αυτή τη θρησκεία.
Γράφει ο Εφραΐμ ο Σύρος σε ένα «θεόπνευστο» κείμενο με τον τίτλο « Τι είναι η γυναίκα»:

Τι είναι η γυναίκα;
Είναι ναυάγιο πάνω στην ξηρά, πηγή κακίας, αποταμίευμα χυδαιότητας και πονηριάς, θανατηφόρο συναπάντημα, ολίσθημα των ματιών, όλεθρος των ψυχών, πληγή της καρδιάς, καταστροφή των νέων, εξουσία του Άδη, απόκρημνη επιθυμία.

Τι είναι η γυναίκα;
Είναι αιτία του διαβόλου, ανάπαυση του όφη, παρηγοριά του διαβόλου, απαρηγόρητη λύπη, καμίνι που από κάτω καίει φωτιά, σκανδαλισμός των σωζομένων, αγιάτρευτη κακία, τόπος καθημερινής φλυαρίας, ξενοδοχείο των άσωτων, εργαστήριο των δαιμόνων.

Τι είναι η γυναίκα;
Είναι φίλτρο πονηριάς, αδιάντροπο θηρίο, αχαλίνωτο στόμα, δημοσίευση των μυστικών, οδηγός του σκότους, δάσκαλος των παραπτωμάτων, πονηριά της απόλαυσης, αχόρταγη επιθυμία, που προξενεί την αιώνια κόλαση

Τι είναι η γυναίκα;
Είναι γήινο φρόνημα, ραθυμία του άνδρα, ακολασία που κοιμάται μαζί του, φροντίδα που ξυπνά μαζί του, καθημερινή βλάβη, θύελλα του σπιτιού, ναυάγιο του άνδρα, ανήμερο θηρίο, καταγώγιο των μοιχών, όπλο του διαβόλου, επιθυμητή λύσσα, παγκόσμιος θάνατος.

Όταν λοιπόν δεις μία γυναίκα όμορφη, που λάμπει, που έχει χαρούμενα μάτια, που γυαλίζουν τα μάγουλά της, που κάποια επιτηδευμένη ομορφιά του προσώπου της φλογίζει τον λογισμό σου και αυξάνει τις επιθυμίες σου, σκέψου ότι αυτό που θαυμάζεις είναι χώμα, ότι αυτό που καίει είναι στάχτη, και τότε θα σταματήσει να παραφέρεται η ψυχή.

Ξεσκέπασε με τον λογισμό σου το δέρμα του προσώπου της, και τότε θα δεις όλη την μηδαμινότητά της ομορφιάς της, διότι δεν θα βρεις τίποτε άλλο από οστά φλέβες και δυσοσμία.

Σκέψου επίσης αυτή να γερνάει, να μεταβάλλεται, να πεθαίνει, να πέφτει μαραμένο όλο εκείνο το άνθος. Σκέψου τι θαυμάζεις, και να ντραπείς, και αφού ντραπείς, μετανόησε.

Για να είναι άγιος ο Εφραίμ, πρέπει να είναι θαυματουργός και για να είναι θαυματουργός, πρέπει να έχει τη χάρη του Κυρίου και για να έχει τη χάρη του Κυρίου, ότι λέει και πράττει πρέπει να είναι λόγια και πράξεις που ο Κύριος φύτεψε στον, γκαστρωμένο από τον Γιαχβέ, εγκέφαλό του.

Άρα ο μισογυνισμός του χριστιανισμού έχει τις ρίζες του στον θεό του, στον Γιαχβέ.

Ο δε έτερος μεγάλος πατέρας του Χριστιανισμού, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, σε εγκύκλιο προς τους επισκόπους, γράφει μεταξύ άλλων: «Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άντρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί.

Γι’; αυτό το λόγο ο Θεός, γνωρίζοντας την ελεεινή της φύση, την προίκισε με το όπλο της σεξουαλικότητας».
Απορούμε πολλές φορές και αναρωτιόμαστε, από πού προέρχεται αυτό το μίσος;
Είναι μίσος για την ίδια τη ζωή που η γυναίκα είναι η τροφός της;

Προέρχεται από ζήλια των ανίκανων να δημιουργήσουν οικογένεια, και ανέραστων καλόγερων;

ΟΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΕΚΔΟΣΉ ΛΟΙΠΟΝ όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν θρησκείες δόγματα παρατάξεις λύκοι!!! ΤΟ ΞΕΡΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΖΗΣΤΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ .

ΠΗΓΗ zweistein.pblogs.gr/
https://www.aetos-apokalypsis.com/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Είσαι το φθηνότερο κρέας!!! Ανεξάρτητα σε τι θεό πιστεύεις!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>