«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν βοήθεια για την πατρίδα τους, όμως τους έχουν γραμμένους. στα παλιά τους υποδήματα!

Αν είστε μάγκες ρε πολιτηκαντιδες και έχετε πολιτικό ανάστημα και ευθύνη

Alexandris Vagelis Κλείστε τα σύνορα ρε ηλίθιοι !!

Καλλια Τσιχλη
Καλλια Τσιχλη Όχι μας κυβερνούν προδότες νεοταξιτες.

Δημητρα Φιλιπακοπουλου Δεν νομιζω να τα κλεισουν κυριοι και κυριες ουτε αυτη η κυβερνηση μουφα ειναι ολα καλο απογευμα Ελληνες!!!!!!!!

Κωστας Λιναρδατος Αν είστε μάγκες ρε πολιτηκαντιδες και έχετε πολιτικό ανάστημα και ευθύνη για την πατρίδα και τον ελληνικό λαό που λέτε ότι κηβερνατε κλείστε τα σύνορα αν σας βαστάει να δούμε και εμείς την μαγγια σας.

Liana Anagnostou Γιατί οι άνδρες δεν κάθονται να πολεμήσουν για την πατρίδα τους και φεύγουν? Και τις γυναίκες που της άφησαν?

Σπυρος Δεμετης Μονο προσφυγες δεν ειναι αυτοι

Basilis Mpitzelis αντε καλα οι συριοι οι πακιστανοι οι νιγηριανοι ποτε ειχαν πολεμο;

Κωστας Ραπτης ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.Πλήρως στοχοποιημένη μετανάστευσις…

Περισσότεροι ἀπὸ τὸ 60% τῶν προσφύγων καὶ μεταναστῶν εἶναι μουσουλμάνοι.

Ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία, τὸ Κατάρ, τὰ Ἡνωμένα Ἀραβικὰ Ἐμιράτα, τὸ Μπαχρέιν, τὸ Κουβέιτ εἶναι κατὰ 99% ἰσλαμικὲς χῶρες.
Οὐδὲ ἕναν ὅμως μετανάστη ἢ πρόσφυγα ἔχουν δεχθῆ…

Στην Ιταλία έχασε μεν μία μάχη ο SALVINI μετά τις μηχανορραφίες της Γερμανίας σε συνεργασία με την πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της χώρας του, αλλά όχι τον πόλεμο – μη έχοντας συμβιβαστεί, όπως όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Επομένως ο κίνδυνος για τη γερμανική Ευρώπη, παραμένει σχεδόν ανέπαφος – ενώ μπορεί μεν να πιστεύει η Γερμανία πως θα συμβιβαστεί επίσης η Μ. Βρετανία και δεν θα υπάρξει BREXIT, αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Όσον αφορά την Ελλάδα, μετά από μερικούς μήνες η κατάσταση θα είναι ξεκάθαρη – ενώ θεωρούμε πως οι Έλληνες έχουν μεν ακατανόητα μεγάλη υπομονή, αλλά στο τέλος δεν θα επιτρέψουν να λεηλατηθεί η χώρα τους και θα αντιδράσουν, εάν τυχόν οι προθέσεις και οι ενέργειες της νέας κυβέρνησης δεν είναι οι αναμενόμενες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι

ΣΟΡΟΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την προδοσία της Μακεδονίας: Δεν αλλάζουμε την συνθήκη των Πρεσπών, την κληρονομήσαμε!

Τον ύπουλο και ενδοτικό ρόλο που διαδραματίζει αναφορικά με την προδοσία της Μακεδονίας και την συμφωνία των Πρεσπών επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας για το μείζον εθνικό ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε από την καρδιά της προδομένη Μακεδονίας: “Επαναλαμβάνω ό,τι είχα πει προεκλογικά: η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια. Αλλά είναι επικυρωμένη από τη Βουλή και δεν αλλάζει κατά το δοκούν.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: HOTSPOTS ΠΑΝΤΟΥ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

γεμίζουν τα νησιά με Λαθρομετανάστες

Είναι μια διαπίστωση που είχα κάνει όταν είχα μιλήσει στη Βουλή, θέτοντας όλους τους βουλευτές προ των ευθυνών τους. Είχα πει ότι δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν το προβλέπει. Προβλέπει μόνο έλεγχο και θα είμαστε πολύ αυστηροί. Την κληρονομήσαμε!

Η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα πρέπει να γίνουν αναπτυξιακή ατμομηχανή της χώρας. Πρέπει να στηρίξουμε το brand της Μακεδονίας και να κερδίσουμε παγκόσμια αναγνώριση.Δεν έχει προβλεφθεί κάποια συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, αλλά κάποια στιγμή θα τον συναντήσω”.

Άραγε πώς θα προσφωνήσει τον Ζάεφ ο Μητσοτάκης, όταν βρεθεί με τον πρωθυπουργό του γειτονικού ψευδοκράτους?

Ιδού οι “μακεδονομάχοι” της ψευτοδεξιάς που για μια ακόμη φορά ξεγέλασαν και πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι

Ντροπή σου! ΠΟΣΟΥΣ θά μας ΣΤΕΙΛΟΥΝ; ; ; Διαγωνισμός για την προμήθεια 250.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου ! ! ! !

Α  Κ  Ο  Υ  Τ  Ε ; Είμαστε σε πόλεμο. 

Στην προμήθεια 250.000 εντύπων (!!!) αιτήσεων ασύλου, προχωρά η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την έξαρση του μεταναστευτικού-προσφυγικού! 

Ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος! Η λαθρομετανάστευση.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα αιτήσεων, που έχει προμηθευτεί η υπηρεσία Ασύλου τα τελευταία χρόνια…

H ανησυχητική αύξηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών και οι απειλές του Τούρκο Πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα ανοίξει τα σύνορα, έχουν σημάνει συναγερμό στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τους επιτελείς να προσπαθούν να ετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Τρίτη η υπηρεσία Ασύλου προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια 249.750 εντύπων για εκτύπωση αιτούντων διεθνή προστασία. 

ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ

Το έργο προϋπολογισμού 49.550,40 ευρώ χρηματοδοτείται από την δράση «ENSURING AND ENHANCING ACCES TO A FAIR EFFICIENT ASYLUM PROCESS IN GREECE».

Η υποβολή κλειστών προσφορών γίνεται στην έδρα της υπηρεσίας Ασύλου και ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. 

„Ghost Landings“ στην ελλαδα

Επεισόδια στη Μόρια (I)

Ein Video von einem griechischen Bewohner der Insel Lesbos

Over 150 migrants storm through fence from Morocco to Spain

CampMoria στη #Lesbos: Σχεδιασμένο για 3.000 άτομα, περίπου 11.000 άνθρωποι που αναζητούν προστασία περιμένουν τώρα εδώ, σχεδόν οι μισοί από αυτούς παιδιά & ασυνόδευτοι ανήλικοι.

auf : Für 3000 Menschen ausgelegt, harren hier inzwischen rund 11.000 Schutzsuchende aus, fast die Hälfte von ihnen Kinder & unbegleitete Jugendliche. @Conni_Moehring & @michel_brandt_ sind vor Ort, ihre Forderungen klar: Camp schließen, Türkei-Deal aufkündigen!

Ενσωματωμένο βίντεο

Ολόκληρες συνοδείες πρόσφυγες φεύγουν από την #Idlib στην Τουρκία. Σύντομα  θα πλημυρίσει. Η ΕΕ πρέπει να σπάσει τη σιωπή της. Η Τουρκία δεν αναγκάζεται να γίνει προσφυγική χώρα!

Ενσωματωμένο βίντεο

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 6 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της. 

Τα πρώτα 49.750 έντυπα θα παραδοθούν 10 ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης και από τον 3ο μήνα και μετά θα παραδίδονται 50.000 τεμάχια σε μηνιαία βάση, μέχρι τη συμπλήρωση της υπό προμήθειας ποσότητος των 249.750 εντύπων.

Αυξάνεται η ροή των λαθρο και από τα Βαλκάνια.

Aktivität auf der «Balkanroute» nimmt stark zu

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ! Viking Ragnar has a vision about Sweden!

Ο VIKING RAGNAR, είχε ένα όραμα για την σημερινή (Ισλαμική) Σουηδία!…

(Μήπως μας έβαλαν να «βαδίσουμε» ΕΔΩ τήν ίδια πορεία;)

Viking Ragnar has a vision about Sweden

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: HOTSPOTS ΠΑΝΤΟΥ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

Με δημιουργία hotspots σ’ ολόκληρη τη χώρα θα φέρει την… ανάπτυξη ο Κούλης Μητσοτάκης!

Πρώτο θύμα του η περιοχή του Καραβόμυλου στον δήμο Στυλίδας, όπου οι Κούληδες στήνουν το πρώτο νέο hot spot, στο στρατόπεδο «Γεωργίου Παπαποστόλου»!

Ωστόσο, οι αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής δε φαίνεται να πείθονται από τις… αναπτυξιακές προοπτικές που τους δίνουν οι Κούληδες κι ετοιμάζουν σφοδρές αντιδράσεις, δηλώνοντας πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει «Μόρια» η Ανατολική Φθιώτιδα και για αρχή έκλεισαν την πρόσβαση στο δρόμο για το στρατόπεδο τοποθετώντας μηχανήματα.

Όπως δήλωσε στο Lamiareport κάτοικος της περιοχής, που εκπροσωπεί την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών του: «Δεν πιστεύουμε αυτά που λένε περί προσωρινής φιλοξενίας. Ούτε για τον αριθμό των ατόμων. Τα έχουν ξαναπεί και έχουν εκτεθεί. θα φυλάμε σκοπιά όλο το 24ωρο και θα είμαστε εδώ μέχρι να καταλάβουν ότι χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν γίνεται τίποτα».

Εξέγερση στη Θήβα από αλλοδαπούς- 4 τραυματίες

Επιπροσθέτως, άκρως αντίθετη στη δημιουργία του hot spot είναι και η νέα Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, η οποία δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι δυνατόν σε μια παραλιακή ζώνη που εμείς προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε τουριστικά, να έρχονται κάποιοι αιφνιδιαστικά με το έτσι θέλω και να λένε θα κάνουμε hot spot. Η βιασύνη, η προχειρότητα και η μεθόδευση με την οποία γίνεται το όλο εγχείρημα δείχνει ότι δεν είμαστε σε καλό δρόμο….».

Έλληνες αντισταθείτε τώρα, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

5 comments to Αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν βοήθεια για την πατρίδα τους, όμως τους έχουν γραμμένους. στα παλιά τους υποδήματα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>