Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Για να δούμε πόσο λιγότερο προδότης είναι ο Μητσοτάκης από τον Τσίπρα;;;;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ11

Πω!!!Πω!!!Τι γκόμενος είσαι!!!

Η δουλειά του κάθε πατριώτη και όχι κομματόσκυλου, είναι να θυμίζει στους πολιτικούς, τι υποσχέθηκαν για να κλέψουν την ψήφο του!

Αλήθεια τι παρέδωσε ο εθνικόφρονας πατριώτης Μητσοτάκης στην Μέρκελ, στα άπταιστα Γερμανικά;;;;

Θα θέσει βέτο, όπως υποσχέθηκε πριν τις εκλογές, ή θα μας ξεφουρνίσει το γνωστό σλόγκαν οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν, να βάλουμε Βέτο;;;;;;;;;;;;

Αποκαλυπτικό: Πως ο Μητσοτάκης θα «φρενάρει» τα Σκόπια στην ΕΕ
Ιανουάριος 29, 2019

Οπως διαμηνύει σε όλους τους τόνους η Νέα Δημοκρατία, το ζήτημα της ένταξης της ΠΓΔΜ στην ΕΕ, δεν έληξε με την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μπορεί η είσοδος της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ να γίνει με συνοπτικές διαδικασίες, όμως δεν θα συμβεί το ίδιο και κατά την διαδικασία ένταξής της στην ΕΕ, που μπορεί να είναι μακρά και επίπονη.

Κι αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης εάν κερδίσει τις επόμενες εκλογές, δεν θα απεμπολήσει όπως έχει προαναγγείλει, τα δικαιώματα της Ελλάδας ως κράτος – μέλος της ΕΕ.Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι αρνείται να ερμηνεύσει το άρθρο 2 της συμφωνίας ως συμφωνία της Ελλάδας για αυτόματη είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ.

«Η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ δεν σχετίζεται με τη συμφωνία των Πρεσπών».

«Η Ελλάδα θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει βέτο στη διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην ευρωπαϊκή οικογένεια και αυτό το δικαίωμα της πατρίδας μας αρνούμαι να το απεμπολήσω» δήλωσε και πρόσθεσε: «Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αμβλύνω τις αρνητικές συνέπειες που είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν από μια προβληματική συμφωνία».

Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ θα συναινέσει στην έναρξη της ενταξιακής διαδικασίας της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ, ωστόσο, όπως σημειώνει το ΒΗΜΑ, θα απαιτήσει να αξιολογείται χωριστά κάθε ένα από τα 32 ενταξιακά κεφάλαια που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ελέγχεται αν πληρούνται οι προϋποθέσεις που έχει θέσει η ΕΕ, οι οποίες είναι αντικειμενικές και σκληρές, π.χ. για τους οικονομικούς δείκτες.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης, θεωρεί απαράδεκτη την πρόβλεψη της συμφωνίας των Πρεσπών ότι η γειτονική χώρα από το άνοιγμα κάθε κεφαλαίου και για πέντε χρόνια θα μπορεί να χρησιμοποιεί το υφιστάμενο όνομά της, «Δημοκρατία της Μακεδονίας», στα εσωτερικά της έγγραφα.

Αλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί να σταθεί πιστός στις δεσμεύσεις του για την στάση που θα τηρήσει σε ότι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών και το ίδιο έχει ξεκαθαρίσει στο ΕΛΚ ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ κατά την συνάντησή τους στην Αθήνα.

https://www.crashonline.gr/politiki/1333378/apokalyptiko-pos-o-mitsotakis-tha-frenarei-ta-skopia-stin-ee/

https://www.hellasvoice.gr/apokalyptiko-pos-o-mitsotakis-tha-frenarei-ta-skopia-stin-ee/

http://arxaiaithomi.gr