Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Δεχόμεθα ἐπίθεση!!!

ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ 

Δεχόμεθα ἐπίθεση. Ἡ Τουρκία μᾶλλον ἐνεργοποίησε τὸ ὑπερόπλο της, αὐτὸ ποὺ φώναζαν κάποιοι ἐπὶ μῆνες ὅτι θὰ γίνη. Φαίνεται ὅτι ἄνοιξε τὴν στρόφιγγα.

Ἡ κατάστασις εἶναι πλέον δραματική.

Σὲ διάστημα μισῆς ὥρας, ἔφθασαν ἐχθὲς 13 βάρκες μόνο στὴν Σκάλα Συκαμιᾶς τῆς Λέσβου καὶ ἀπεβιβάθησαν περισσότερα ἀπὸ πεντακόσια (500!!!) ἄτομα! [ 184 more words ]

Εικόνα φρίκης από τα νησιά μας.
Δεν μιλάμε πλέον για μεταναστευτικό, εδώ γίνεται κανονική εισβολή αγνώστων στη χώρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Ελλας και Geopolitics

Ο Εβραίος Τ. Σόρος κινεί τα νήματα της διάλυσης των εθνών…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο

Ελλάδα Ιστορία Πολιτισμός

Έντονη ανησυχία υπάρχει στην κυβέρνηση μετά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο και τις απειλές Τσαβούσογλου – Απειλεί με «καραβιές» μεταναστών ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Έντονη ανησυχία υπάρχει στην κυβέρνηση μετά την ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τις ευθείες απειλές του Τσαβούσογλου για περαιτέρω αύξησή τους. Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Τούρκοι ήδη έχουν δώσει σχετικές εντολές οι οποίες έχουν περιέλθει σε γνώση Ελλήνων αξιωματούχων.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλείται αύριο υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έκτακτο ΚΥΣΕΑ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και μόνο αυτή η εξέλιξη καταδεικνύει την κρισιμότητα της κατάστασης, η οποία επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, με τους καταυλισμούς στα νησιά να μην αντέχουν τους πρόσφυγες και μετανάστες που καταφτάνουν και πάλι κατά εκατοντάδες, σε καθημερινή βάση.

Απειλές Τσαβούσογλου: Επίκειται νέο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη

Την στιγμή που η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες αποσυμφόρησης της Μόριας, μεταφέροντας περισσότερους από 1.000 πρόσφυγες στην υπειρωτική Ελλάδα, η γειτονική Τουρκία μέσω του ΥΠΕΞ, Μελβούτ Τσαβούσογλου εξαπολύει απειλές για περαιτέρω αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Οι συγκρούσεις στο Ιντλίμπ θα επιφέρουν νέο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη, προειδοποίησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προκειμένου να «ταρακουνήσει» την Ευρώπη και τη Ρωσία να αναλάβουν δράση στη Συρία.

Η μεν Ευρώπη να πιέσει τη Ρωσία, η δε Ρωσία τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ να σταματήσει την προέλαση προς τη βόρεια Συρία, όπου η Τουρκία διατηρεί στρατό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νορβηγία, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας ανέφερε ότι όσο συνεχίζεται η επιχείρηση του Άσαντ στο Ιντλίμπ της Συρίας, η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα προσφύγων.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «φωτογράφισε», μάλιστα, τη Ρωσία πίσω από τις εξελίξεις στη Συρία, εφόσον αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη πίσω από τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Εκτάκτως στο ΥΠΕΞ ο Τούρκος Πρέσβης – Δυσαρέσκεια Δένδια

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κάλεσε εκτάκτως σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών τον Τούρκο πρέσβη προκειμένου να του εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της Ελλάδας για την αύξηση των ροών μεταναστών από την Τουρκία.

H δυσαρέσκεια της Ελλάδας κορυφώθηκε με τη χθεσινή πρωτόγνωρη μαζική άφιξη άνω των 500 μεταναστών στη Λέσβο, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Ειδικότερα, στον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Ελλάδα Μπουράκ Οζούγκερτζιν, ο Ν. Δένδιας υπενθύμισε τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Τουρκία στο πλαίσιο της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας του 2016 και την ανάγκη να εφαρμόζει αυτά τα οποία έχουν συμφωνηθεί.

Από πλευράς του, ο Τούρκος πρέσβης, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, είπε ότι θα ενημερώσει σχετικά τις Αρχές του και διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην Κοινή Δήλωση και η πολιτική της εν προκειμένω δεν έχει αλλάξει.

Παράλληλα, οι ελληνικές διπλωματικές αρχές ενημέρωσαν σχετικώς την ΕΕ, καθώς αφορά ένα μείζον ζήτημα πρωτίστως ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

http://arxaiaithomi.gr