«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάποιες αλήθειες να λέγονται, γιατί οι σύγχρονοι εθνικόφρονες τα ξεχνούν.

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
1940 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

1947 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ..

1961 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ…

1965 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ….

1976 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…

1977 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

1979 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ…

1989 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΖ ΒΙΛΕΣ ….

1993 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….

1998 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ….
2000 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ …
2001 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ….
2001 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ…
2001 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ….

 

2002 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΡΝΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΓΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ….
2004 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ….
2009 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….
2010 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ….
2012 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ 25€ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ….
2012 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ 7ΟΟΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ….
2012 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS
2013 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ 32% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….
2013 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ….
2013 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ…
2013 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ….
2013 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 380€…
2014 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ…
.2015 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ..00000000… ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 29% ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ 365€ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 40% ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ…
2019 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 17% ΚΑΤΑΡΓΗΣ2 ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΤΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 37ΔΙΣ…37.000.000.000€ …ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ….

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΝ ΕΜΒΡΥΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ….
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ..ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ….
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ…ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ “ΕΘΝΟΛΗΣΤΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ……….

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2481491271913641&set=gm.1204090003048492&type=3&theater

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>