«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο   Εβραϊσμός Ιουδαϊσμός ο  χριστιανισμός ο Ισλάμισμος ταλιμπάν- ISIS Κ.Λ.Π

ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ

Όταν κάποιος προσπαθήσει να μιλήσει για κάποια πράγματα, που δεν είναι τόσο γνωστά, η για κάποια άλλα που έχει ακούσει ή διαβάσει και αφορούν τις μελλοντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας, συνήθως θα αντιμετωπίσει από το περιβάλλον του, φίλους, συναδέλφους ή και ακόμη συγγενείς, άρνηση να τα δεχτούν, ειρωνεία και ακόμη και επιθετικότητα!!!!

Ονειροπαρμένο οπαδό των θεωριών συνωμοσίας σε ονομάζουν, ή Δον Κιχώτη που κυνηγάς ανεμόμυλους και ουτοπίες!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να μάθουν!

Λόγο τεμπελιάς και εγωισμού!!

Αγαπητοί αναγνώστες, εδώ και καιρό με όλα αυτά που συμβαίνουν, κατάλαβα ότι αυτά που μας λένε είναι εξ, ολοκλήρου ψέματα.

Το ξέραμε ότι μας λένε ψέματα, αλλά δεν είναι ψέματα που περνούν ανώδυνα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το θέμα είναι η παγκόσμια συνομωσία των πάντων, ΜΜΕ,  διάφορα πολιτικά και οικονομικά φόρουμ, πολιτικοί, τοπικοί παράγοντες, πανεπιστήμια, επιστήμη, θρησκείες.

Παρατηρούμε ότι η παγκόσμια ανθρωπότητα σέρνετε σαν υπνωτισμένη πίσω από δολοφονικές φράξιες, που θεωρούν τον άνθρωπο αναλώσιμο αντικείμενο για τους βρόμικους σκοπούς τους.

Παρά όμως την παγκόσμια κατρακύλα προς τον ολοκληρωτικό όλεθρο της ανθρωπότητας, δεν γίνετε τίποτα, για την ανατροπή της φρίκης.

Η ανάλυση και επισήμανση που θα σας κάνω, μου έχει τραβήξει τον ενδιαφέρον, πως το βλέπω εγώ και όχι η πλειοψηφία, οι κοινωνίες που βασανίζονται βάναυσα στον βωμό μερικών αποβρασμάτων που μάζεψαν την εξουσία στα χέρια τους.

Οι πολιττικοθρησκευτικές εξουσίες, δημιουργούν σκόπιμα τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Όταν η ανθρωπότητα έκανε άλματα επιστημονικά και δημοκρατικά για το καλό του ανθρώπου, μιλάμε για την εποχή πριν το 500 ΠΧ, μια δύναμη που δούλευε στα σκοτάδια παγίδεψε, διέβαλε και σταμάτησε την εξέλιξη του ανθρώπου, προς την σωστή κατεύθυνση.

Αυτή η δύναμη μετά την επιτυχία του Μέγα Αλέξανδρου, τους έκανε να αποκαλυφθούν  και να ραδιουργούν σε οτιδήποτε έδινε χαρά και ευτυχία στον άνθρωπο.

Αυτή η δύναμη ακούει στο όνομα Εβραίοι – Εβραϊσμός.

Ο Εβραϊσμός είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλη την φαυλότητα και φρίκη που επικράτησε και επικρατή στην ανθρωπότητα.

Κατάλαβε ότι το διέρρεε και βασίλευε είναι ο μοναδικός δρόμος, απόκτησης της παγκόσμιας εξουσίας, εάν παρέμενε σαν εβραϊσμός σε πολίτικο και θρησκευτικό επίπεδο θα ήταν ευάλωτος.

Διάλεξε λοιπόν να  κομματιάσει την εξουσία του σε επιμέρους θρησκείες και πολιτικές εξουσίες, σαν επικοινωνούντα δοχεία, αν δέχονταν επίθεση ένα κομμάτι, θα λειτουργούσε το άλλο σταθεροποιητικά.

Έτσι γεννήθηκε ο χριστιανισμός και το Ισλάμ και οι δυο θρησκευτικοί οργανισμοί έκαναν ότι έκανε η κεφαλή ο Εβραϊσμός, τεμαχίστηκαν σε μικρότερα κομμάτια, για να καθιερωθεί μόνιμα το διέρρεε και βασίλευε, καθολικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι, παλεομερολογήτες και πολλές αιρέσεις.

Έπρεπε να έχουν ένα δικό τους σχεδιασμένο δήθεν αντίπαλο να προσφέρουν στην παγκόσμια ανθρωπότητα να τους αντιπαλεύεται που θα το ελέγχουν απόλυτα και θα αποκομίζουν και θα παγιδεύουν οποιαδήποτε θρησκευτική και πολιτική εξέγερση, ή διαφοροποιήσει.

Έτσι γεννήθηκε το Ισλάμ, με ιδικές εγκληματικές θρησκευτικές εξουσίες, για να επιτύχουν εκεί που απέτυχαν οι σταυροφόροι στον μεσαίωνα, να λένε στην παγκόσμια ανθρωπότητα αυτός είναι ο εχθρός, μπορείς αυτόν τον εχθρό να τον παλεύεις, να φθείρετε και να ατονίζει κάθε σκέψη διαφορετική προς όφελος των πολλών και της  θρησκευτικής και πολιτικής δημοκρατίας.

Αγαπητοί αναγνώστες δεν παραβιάζω ανοιχτές πόρτες, λίγο πολύ τα παραπάνω τα ξέρετε και όσοι δεν τα ξέρετε, τα υποψιάζεστε.

Όμως η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  έχει σε παγκόσμιο επίπεδο εκλεκτούς αναγνώστες, διότι ποτέ μα ποτέ δεν θέλησα να σας πω ψέματα και αν κάπου συνέβη από άλλους φιλοξενούμενους, όταν μου το επισημάνατε, ή το εντόπισα το διέγραψα, το ψέμα δεν είναι στο ποιών μου, έτσι αποφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και εσείς να τις μοιράσετε, αν το θεωρήσετε σωστό.

Οι εμπειρίες μου στην ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό και οι επαγγελματικές μου τριβές με όλα τα κοινωνικά στρώματα με ανάγκασαν να ανοίξω τον εγκέφαλό μου, διάβαζα 60 χρόνια τα πάντα, έκανα διασταυρώσεις, διπλά και τριπλά και είμαι τώρα στα 70μου χρόνια να τα παραχωρήσω στους κληρονόμους μας, τους νέους.

Έκατσα και ανακεφαλαίωσα τις τελευταίες δεκαετίες που απέκτησα και εγώ τις δικές μου εμπειρίες και είδα κάτι που διαιωνίζετε και επικρατή ως σωστό στην παγκόσμια ανθρωπότητα.

Τον εβραϊκό εμβολισμό της ανθρωπότητας, η πατρίδα μας και στο σύνολό του ο παγκόσμιος ελληνισμός είναι στο μάτι του κυκλώνα 3.000 χρόνια από τον εβραϊσμό, σίγουρα δεν είναι τυχαίο, ότι και σήμερα συνεχίζετε κάθετα ο πόθος του εβραϊσμού για τον αφανισμό του ελληνικού πολιτισμού, που είναι το παγκόσμιο φως.

Ας έρθουμε στο σήμερα να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Τι παράδοξο παρατηρούμε.. ότι γεννιούνται δολοφονικές οργανώσεις σαν τα μανιτάρια, που δολοφονούν αδιακρίτως μέσα στην καρδιά κάθε κοινωνίας, με τα λιγότερα σκοπίμως εβραϊκά θύματα και όπου αυτό συμβαίνει, έχει οργανωθεί και εκτελεστή από τους ίδιους με συγκεκριμένο σκοπό και όφελος, τύπου ολοκαυτώματος, (Αλήθεια πόσοι έλληνες πέθαναν στον Β παγκόσμιο πόλεμο, ολόκληρα χωριά καήκαν και εκτελέστηκαν, πόσα άλλα θύματα είχε ο Β παγκόσμιος πόλεμος, γιατί αυτούς δεν τους τιμούν στο σύνολο ως ολοκαύτωμα του Β παγκόσμιου πολέμου;) γνωρίζουμε ότι αυτές  οι δολοφονικές οργανώσεις φράξιες, χρηματοδοτούνται εξολοκλήρου από τον εβραϊσμό, με έδρα το Αμερικανικό εβραϊκό λόμπι και πολύ λιγότερο από το Ρώσικο εβραϊκό λόμπι.

Το βάρος της διοικήσεως έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη, διότι εκεί είναι ο κίνδυνος να συμβεί κανένα απρόοπτο!

Δεν σας κινεί το ενδιαφέρον, γιατί όλες αυτές οι δολοφονικές φράξιες δεν ενοχλούν το Ισραήλ, σε όλο το κόσμο έχουμε Τσιχαντ δολοφονικές ενέργειες και τους Εβραίους και το Ισραήλ δεν του καίγεται καρφί, αλλά και δεν το ενοχλούν;;;

Το Ισραήλ υπάρχει για ένα και μοναδικό λόγο να γεννά εστίες πολέμου και να αναγκάζει στο ποιο νευραλγικό γεωγραφικό χώρο, τον ευρωπαϊκό, μέση ανατολή και Βαλκάνια να βρίσκονται πάντα σε διχόνοια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Ο εβραϊσμός επικρατή διότι δεν τον ενδιαφέρει να κλειστεί σε έναν εθνικό χώρο, αλλά να βρίσκετε σαν μπαρουταποθήκη στα σπλάχνα κάθε έθνους.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, είμαστε ο μεγαλύτερος εχθρός του εβραϊσμού και όμως σήμερα έχουμε εδώ και δεκαετίες παραδώσει την εξουσία στο εβραϊσμό και κάνουμε και λυκοφιλίες συνεργασίες στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά και να ελέγχουν τους Έλληνες εκ των έσω.

Πρόεδροι, πρωθυπουργοί, δήμαρχοι, βουλευτές, γραμματείς και φαρισαίοι, έχουν καταλάβει την Ελλάδα!

ΕΒΡΑΙΑΟΙ Η

ΤΑ 10

Μελέτησα πως συνέβηκε αυτό;

Μετά από το πατριωτικό ξεκλήρισμα των ανθελλήνων Εβραίων στην Τριπολιτσά, όσοι γλίτωσαν, διαμοιραστήκαν σε όλη την επικράτεια, το μεγαλύτερο μέρος έμμηνε στην νότια Πελοπόννησο, αλλά άλλαξαν όλοι τα ονόματά τους!

Ολόκληρες  κοινότητες, αλλά και πόλεις έχουν εξ ολοκλήρου Εβραίους που έχουν αλλάξει τα ονόματά τους.

Να πως κατέλαβαν την Ελληνική εξουσία!

Γνωρίζω την μεγαλύτερη πλειοψηφία πως ονομάστηκαν, αλλά αυτό από μόνο του θέλει πολλά άρθρα και δουλειά, για να το ανεβάσω.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι τούρκοι 400 χρόνια να μπασταρδέψουν το γένος των Ελλήνων, το κατάφεραν αθόρυβα μέσα σε μερικές δεκαετίες οι εβραίοι!

Η Ευρώπη έχει καταληφθεί και παραδοθεί στον εβραϊσμό και στα διάφορα παρακλάδια του, όπως είναι και ο ISIS που χρηματοδοτείται από το Αμερικανικό εβραϊκό λόμπι, το ίδιο και ο ανθελληνικός ΟΗΕ. Το ίδιο και το ΝΑΤΟ, το ίδιο επικρατεί και στα μεγαλύτερα κολέγια πανεπιστήμια τράπεζες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Το εβραϊκό λόμπι της Αμερικής δεν χρηματοδοτεί το ISIS  μόνο για να πουλά όπλα όπου ανοίγει εστίες πολέμου, αλλά και να δυναμιτίζει αληθινές δημοκρατίες, έθνη που δεν υποτάσσονται στη διεθνή εβραϊκή φράξια και τρομοκρατία.

Πίσω από κάθε τρομοκρατική οργάνωση σε όλη τη γη βρίσκετε το χρήμα των Εβραίων.

Αναρωτηθείτε γιατί και ποιοι συντηρούν όλες αυτές τις δολοφονικές φράξιες Ταλιμπάν και ISIS, αλλά και άλλες μικρότερες, ενώ είναι φανερά σίγουρο, ότι εντός 24 ωρών μπορούν να τις εξαφανίσουν;;;

Κάποιοι θα πουν ότι εισχωρούν ανάμεσα στις κοινωνίες και είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσεις.

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα, όταν για ψήλου πήδημα αφανίζουν ολόκληρους λαούς, έθνη.

Δεν το ακούν, δεν βλέπουν, ο εβραϊσμός αιώνες αυτό σχεδίαζε, ο εβραϊσμός είναι με διάφορες ονομαστικές παραλλαγές ανάλογα τις σκοπιμότητες, λέγετε ή Νέα Τάξη, ή παγκοσμιοποίηση.

Άλλωστε το ξέρουμε άπαντες, άσχετα αν λόγο εγκεφαλικής ναρκώσεως το προσπερνάμε, ότι ο εβραϊσμός ελέγχει τα πάντα, κράτη, εξουσίες, οικονομικές, παραγωγικές, περιβαλλοντολογικές, επιστημονικές, θρησκευτικές δομές.

(ΠΊΣΩ ΑΠ’ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΕΣ ΕΒΡΑΊΟΙ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ! ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΕΦΕΎΡΕΣΗΣ !)

Και βλέπουμε τι ποθεί και τι πρεσβεύει η εβραϊσμός σε παγκόσμιο επίπεδο και αδρανούμε, αδιαφορούμε, τον αφήνουμε να καταλαμβάνει τα πάντα, γιατί;;;

Οι Έλληνες και ο Ελληνισμός πάντα έδωσαν τις μεγαλύτερες μάχες κατά αυτού του εχθρού, για αυτό και δεχόμαστε πολλαπλές και ασύμμετρες απειλές αφανισμού, ο εβραϊσμός μόνο Τους Έλληνες φοβάται.

Ένα μικρό παράδειγμα, ανθελληνικά αισθήματα τα οποία τρέφουν οι εβραίοι για τον Ελληνισμό είναι πασίγνωστα και δεν επιδέχεται αυτός ο ισχυρισμός την ελάχιστη διάψευση.

Για να μη θεωρηθεί όμως ότι ομιλούμε εξ’ ονόματος των εβραίων, κρίνεται αναγκαίο να παρατεθούν οι αντιλήψεις των ιδίων σε σχέση με τον Ελληνισμό, όπως αυτές διατυπώνονται στα ιερά τους βιβλία, αρχής γενομένης από το Ταλμούδ: η συνέχεια στον σύνδεσμο http://delfeios.blogspot.com/2013/09/blog-post_28.html Ιωάννης Θ. Χαραλαμπόπουλοs ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ

Ο εβραϊκός ανθρωπότυπος είναι ο πιο δειλός, όχι γιατί έτσι γεννιέται, αλλά γιατί έτσι θέλουν οι ηγέτες του να είναι.

Είναι ο πιο δειλός, γιατί αγωνίζεται να επιβιώσει, βασιζόμενος στη μαζικότητα.

Η ατομική πράξη εκ των δεδομένων απειλεί τη συλλογική προσπάθεια.

Αυτός ο οποίος την επιχειρεί είναι εχθρός, που απειλεί την επιβίωση και όχι ήρωας, που θα βοηθήσει τους υπόλοιπους.

Αυτός που την επιχειρεί απειλεί με διχασμό τη μάζα κι αυτό είναι επικίνδυνο, όταν η επιβίωση εξαρτάται από τον όγκο της μάζας αυτής.

Ως εκ τούτου ένας τέτοιος γενναίος άνθρωπος δεν προβάλλεται από την εξουσία ως πρότυπο μίμησης για έναν λαό που επιβιώνει με μέσον τη μαζικότητα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι εξουσιαστές επιλέγουν τη διαπαιδαγώγηση που γεννά δειλούς.

Επιλέγουν να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους με μέσον την τρομοκρατία, που τους βαστά ενωμένους γύρω από τους «προστάτες» τους.

Αναρωτηθείτε, οι Έλληνες νίκησαν τους Πέρσες και σήμερα οι Πέρσες είναι πυρηνική δύναμη, είναι τυχαίο;;;

Όχι, οι Έλληνες δεν πρέπει για τον εβραϊσμό να είναι ενωμένοι, πρέπει να έχουνε τους Έλληνες πάντα σε συνεχή ανέχεια, διωγμό, με ύπουλα οικονομικά μέσα, με εικονικές απειλές με τους γείτονές της.

Ο εβραϊσμός, ο λεγόμενος Νέα Τάξη, ή παγκοσμιοποίηση, ετοιμάζετε για το τελικό παγκόσμιο ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας, με το φτηνό πρόσχημα, ότι η γη δεν μπορεί να θρέψη τα σημερινά δις των ανθρώπων.

Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, για αυτό μολύνουν τα πάντα να υπάρχει έλλειψη τροφής και νερού, για να δικαιολογήσουν τα νοσηρά σχέδιά τους.

Ο κανιβαλισμός του  εβραϊσμού είναι απερίγραπτος!

Αζαζέλ Ο εβραϊκός δαίμονας ‘η Μορδεχάι Φρυζί

Ο εβραϊσμός είναι η μυστική οργάνωση, που επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία στο όνομα του εβραϊκού δαίμονα Αζαζέλ; Ποιοι κρύβονται πίσω από τη διεθνή συνωμοσία, που επικαλείται το καλό για να υποτάξει την ανθρωπότητα;

Είναι αποφασισμένοι να εξαλείψουν τα τρία πέμπτα των ανθρώπων.

Είναι μεγάλο ψέμα που το περνούν μέσα στον εγκέφαλό μας μόνιμα και σιγά σιγά, ότι δεν υπάρχει χώρος για να κατοικίσουν οι άνθρωποι.

Μεγάλο ψέμα, αφού το ανθρώπινο γένος δεν καλύπτει πάνω κάτω στην γη πάνω από το 30%!

Η δε διατροφή του ανθρώπου σε τροφή και νερό κάτω από ισότιμο διαμοιρασμό στον άνθρωπο, μπορεί να καλύψει εκατοντάδες δις πληθυσμού!

Ο άνθρωπος για μια ακόμα φορά έρχεται αντιμέτωπος με την δύναμη του κακού, που είναι ο εβραϊσμός, θα τον αφήσει να πραγματοποίηση τα νοσηρά σχέδιά του;;;

Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο το πώς σκεπτόμαστε την ύπαρξή μας, να εμπεδώσουμε σήμερα όχι αύριο το κίνδυνο που διατρέχουμε, να εγκαταλείψουμε τον θρησκευτικό διαμελισμό και δογματικό τρόπο της ύπαρξης του, πρέπει να εγκαταλείψουμε τον εγωισμό, τις διαμελιστικές ιδεολογίες, της δήθεν πλουραλιστικής δημοκρατίας.

Απλά πρέπει να εμπεδώσουμε άμεσα, ότι αν πεθάνει ο γείτονας, ο φίλος, γενικά ο συνάνθρωπος κάτω από διχαστικές θρησκευτικές και πολιτικές διακηρύξεις δεν θα την γλιτώσουμε ούτε εμείς.

Σήμερα η ανθρωπότητα ζει το παράλογο να δίνει την εξουσία στους δολοφόνους της και ευθύς αμέσως να τους κατηγορεί.

Η Γεωλογία σήμερα μπορεί άνετα κατά 80% να μα πει αυτά που θα μας έλεγαν κείμενα αν δεν είχαν καταστραφεί, μπορεί να μας πει ότι νε μεν συνέβησαν φυσικές καταστροφές της γης σαν διεργασίες, η τυχαίες συγκρούσεις με ξένα σόματα από το σύμπαν.

Αλλά μπορεί να μας πει, ότι αυτό το έπραξε και ο άνθρωπος, είτε σκόπιμα είτε από λάθος.

Αυτό που ζούμε σήμερα μας διδάσκει ότι εδώ δεν πρόκειται για λάθος, αλλά για επιλογή μιας δολοφονικής φράξιας του παγκόσμιου εβραϊσμού.

Θα παρακολουθείτε το θέατρο του παραλόγου σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κάθε τρελός που μάζεψε χρήμα από το αίμα των ανθρώπων να κάνει ότι θέλει τον άνθρωπο, λες και είναι άψυχο αντικείμενο.

Άνθρωποι εγερθείτε, συνέλθετε, ξυπνήστε, ανατρέψτε το παγκόσμιο ολοκαύτωμα του ανθρώπου και ίσως και της γης.

Οι νέοι σήμερα έχουν ολόκληρη την ευθύνη για την σωτηρία του ανθρώπου και της γης και μπορούν μονοιασμένοι να το επιτύχουν.

Νέοι και νέες μην σας καλοπιάνουν και σας αποπροσανατολίζουν με χάντρες και δήθεν καλούδια της εξέλιξις.

Νέε η γη που πατάς αν το προσπαθήσεις σου μιλά, εσύ πρέπει να μάθεις να την ακούς.

Υστερόγραφο:

Σχόλιο του Makow : Το 1917, ο Illuminati Εβραίος τραπεζίτης Louis Marshall είπε, «ο σιωνισμός δεν είναι παρά ένα περιστατικό ενός πιο μεγαλόπνοου σχεδίου. Είναι απλώς μια βολική βάση στην οποία τοποθετείται ένα ισχυρό όπλο».

Ο Σιωνισμός είναι σαν τη βασίλισσα σε ένα παιχνίδι σκάκι. Πρόκειται για ένα σημαντικό όπλο, αλλά ο τελικός στόχος είναι το σατανικό μονοπώλιο πάνω από τις ανθρώπινες ζωές – στον πολιτικό, τον οικονομικό και τον πνευματικό τομέα.

 Ο οργανωμένος Εβραϊσμός και ο Τεκτονισμός συνεργάζονται, αλλά η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πραγματικά το πνευματικό τέκνο των Σαββατιανών / Φρανκιστών τραπεζιτών και Καμπαλιστών [«Sabbatean-Frankist» = οπαδοί του ψευτομεσσία ραβίνου Σαμπατάι Ζεβί (1626–1676) και του Jacob Frank (1726 – 1791) που θεωρούσε τον εαυτό του μετενσάρκωση του Ζεβί].

Σε σημείο υπό το μηδέν!

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια επίπλαστης ευτυχίας που τα ζήσαμε εν υπνώσει κι επί πιστώσει.

Χρόνια ανέμελα που, μέσα στις ηδονιστικές καταναλωτικές μας παραισθήσεις, αφεθήκαμε αμέριμνοι να γίνομε βορά στα γαμψά νύχια των αρπακτικών και των φαυλοκρατών «αιρετών» υπαλλήλων τους που μας κυβέρνησαν και που συνεχίζουν να μας κυβερνούν, μέχρι που πριν το καταλάβουμε, φθάσαμε πια σε σημείο υπό το μηδέν.

Σε σημείο υπό το μηδέν βρισκόμαστε όταν λιποθυμούν παιδιά από ασιτία, όταν μεγαλώνουν οι ουρές των συσσιτίων, όταν κινδυνεύομε να χάσουμε το κεραμίδι που έχομε πάνω από το κεφάλι μας, όταν πεθαίνουν άνθρωποι από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιών, όταν οι αυτοχειρίες των πιο αδύναμων  από μας γίνονται καθημερινές πλέον ειδήσεις, αδιάφορα καταχωρισμένες στα ψιλά των εφημερίδων.

Σε σημείο υπό το μηδέν βρισκόμαστε όταν αρχίζομε να αντιλαμβανόμαστε ότι όλα αυτά που μας έχουν συμβεί μέχρι σήμερα δεν είναι παρά μόνον η αρχή της κατηφόρας και καθώς  συνειδητοποιούμε ότι αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας δεν είναι ένας απαίσιος εφιάλτης, αλλά η ζώσα, ζοφερή πραγματικότητα με την οποία καλούμαστε να συμβιβαστούμε.

Σε σημείο υπό το μηδέν βρισκόμαστε όταν κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει αν, πότε και πώς θα ξεσπάσει αυτή η υποβόσκουσα οργή που έχει αρχίσει να ξεχειλίζει τα σωθικά μας.

Η ιστορία δεν ξεχνά, εμείς ξεχνάμε. και τους κάνουμε προέδρους, πρωθυπουργούς, ντροπή προδοσία.

Γεώργιος Καραϊσκάκης: «Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “ από ημάς” συνθήκην με “ έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»

Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιό κακοπροαίρετα καί δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Οτι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821.

Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι. Γιά τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε. Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την είσβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oi δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμοι, σφύζοντες ως ζώα τους ανθρώπους. Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου».

https://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/ta-2-akraia-akra-anthrwpotupwn-ellhnikos-evraikos.html?m=0

https://trelosmaniatis.wordpress.com/2014/08/03/πίσω-απ-όλες-τις-ιδεολογίες-είναι-οι-χ/

https://katohika.gr/katohika/«η-νέα-παγκόσμια-τάξη-είναι-σιωνισμός/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ο   Εβραϊσμός Ιουδαϊσμός ο  χριστιανισμός ο Ισλάμισμος ταλιμπάν- ISIS Κ.Λ.Π

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>