«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην επιτρέψετε να μπει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος το Τάνκερ.

ΚΗΝΔΥΝΟΣ ΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ Κίνδυνος παγίδα από Τουρκία σε συνεργασία με Αμερική, Αγγλία, Γερμανία και Ευρωπαϊκή Ένωση, εν γνώση του ανθελληνικού ΟΗΕ.

Μην επιτρέψετε να μπει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος το Τάνκερ.

Είναι παγίδα, η μεγάλη μάχη της Τουρκιάς είναι η Ελλάδα, με τους Κούρδους είναι σαν να κάνει ασκήσεις, για να έχει ετοιμοπόλεμο στρατό.

Μην πέσετε στην παγίδα!

Θρίλερ με το Grace 1 που κατευθύνεται στην Καλαμάτα

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019,

Αυστηρές προειδοποιήσεις προς όποιον παρέχει βοήθεια προς το ιρανικό δεξαμενόπλοιο που κατευθύνεται στην Καλαμάτα απευθύνουν οι ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως αρχές του Γιβραλτάρ, υποστηριζόμενες από βρετανικές δυνάμεις, κατάσχεσαν το πετρελαιοφόρο πλοίο Crace 1 στις 4 Ιουλίου, υπό την υποψία μεταφοράς πετρελαίου στη Συρία, παραβιάζοντας τις ευρωπαϊκές κυρώσεις.

Ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποίησε την Αθήνα ότι οποιαδήποτε βοήθεια προς το ιρανικό tanker Grace 1 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς τη Συρία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως παροχή υλικής υποστήριξης σε τρομοκρατική οργάνωση.

Το ιρανικό τάνκερ απέπλευσε από το Γιβραλτάρ το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από 46 ημέρες παραμονής στην περιοχή.

​Από τον Αύγουστο του 2018, οι ΗΠΑ επέβαλαν ολοένα και αυστηρότερες κυρώσεις στους αγοραστές ιρανικού πετρελαίου, σύμφωνα με την πάγια θέση τους ότι η Τεχεράνη είχε παραβιάσει την πυρηνική συμφωνία του 2015 που προέβλεπε τον περιορισμό αυτών των κυρώσεων. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την Τεχεράνη για παραβίαση της συμφωνίας, ισχυριζόμενος πως το Ιράνκινούνταν μυστικά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης πυρηνικών όπλων.

​Τον Απρίλιο του 2019, η Ουάσινγκτον πήγε ένα βήμα παραπέρα και κήρυξε το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) ως μια τρομοκρατική ομάδα και ως εκ τούτου, την ιρανική κυβέρνηση ως χορηγό της τρομοκρατίας.

Η κίνηση προκάλεσε αμηχανία στους διεθνείς παρατηρητές, αλλά Αμερικανοί αξιωματούχοι επιμένουν ότι το IRGC είναι υπεύθυνο για τις επιθέσεις στις δυνάμεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους σε όλη την περιοχή, από τη Συρία στο Ιράκ και την Υεμένη.

Πλακιωτάκης: Δεν έχουμε αίτημα κατάπλου του ιρανικού τάνκερ

Η Ελλάδα δεν έχει λάβει επίσημο αίτημα κατάπλου του ιρανικού πετρελαιοφόρου που αφέθηκε ελεύθερο από το Γιβραλτάρ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ναυτιλίας, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Αθήνα δεν θα τοποθετηθεί επίσημα έως ότου το πλοίο διευκρινίσει τις προθέσεις του.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης σημείωσε ότι οι ελληνικές Αρχές παρακολουθούν επισταμένα την πορεία του Adrian Darya 1 (πρώην Grace 1) κι ότι το γραφείο του βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με το υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή: sputniknews.gr

…………

Τι σκέφτεται να κάνει ο Ερντογάν ΠΟΙΟ είναι το πραγματικό πρόβλημα της Τουρκίας ;

Αυτές οι αναλύσεις είναι παγίδα, αποπροσανατολιστικές, η μεγάλη μάχη της Τουρκιάς είναι η Ελλάδα, με τους Κούρδους είναι σαν να κάνει ασκήσεις, για να έχει ετοιμοπόλεμο στρατό.

Η Τουρκία παραμένει αντιμέτωπη με όλες τις δυσκολίες και τις αντιφάσεις της κατάστασης στη Συρία, είτε αυτό αφορά τη διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ, είτε τις σχέσεις με τη Ρωσία και τη συριακή κυβέρνηση

20 Αυγούστου 2019

Σε πείσμα διαφόρων απόψεων, που κυκλοφορούν και στην ελληνική δημόσια σφαίρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Τουρκίας δεν είναι η κρίση στην τουρκική οικονομία, που σε μεγάλο βαθμό αντισταθμίζεται από τον συνολικότερο κοινωνικό και δημογραφικό δυναμισμό της χώρας. Δεν είναι επίσης η πολιτική (και σε ορισμένες πλευρές της πολιτισμική διαίρεση) ανάμεσα στην εκδοχή «ισλαμικής πολιτικής» που προτείνει ο Ερντογάν και την κεμαλική αντιπολίτευση, ούτε η προοπτική διαιρέσεων εντός της ευρύτερης πολιτικής οικογένειας του AKP, μια που υπάρχει πάντα η δυνατότητα εθνικιστικών στροφών που αποδεδειγμένα εξασφαλίζουν τη συναίνεση της αντιπολίτευσης. Και όλα δείχνουν ότι ανεξαρτήτως επιμέρους εντάσεων, ακόμη και σημαντικών, δεν είναι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ, καθώς ούτε οι τελευταίες είναι διατεθειμένες να χάσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο της Δύσης, ούτε η Τουρκία να έρθει σε οριστική ρήξη με τις ΗΠΑ.

Εάν υπάρχει ένα ζήτημα που παραμένει «υπαρξιακό» για την Τουρκία αυτό είναι το κουρδικό:  το γεγονός δηλαδή ότι ως χώρα ενσωματώνει ταυτόχρονα και έναν ολόκληρο πληθυσμό που ακόμη διεκδικεί την εθνική του ολοκλήρωση, εντός και εκτός των συνόρων της. Το κουρδικό ζήτημα έχει μια σημαντική εσωτερική διάσταση, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις το συγκριτικά πολύ μεγαλύτερο μέρος του δημογραφικού δυναμισμού της Τουρκίας αφορά τους κουρδικούς πληθυσμούς.

Το κουρδικό και η τουρκική εμπλοκή στη Συρία

Έχει, όμως, και εξωτερικές διαστάσεις, κυρίως από τη στιγμή που η εξέλιξη του εμφυλίου πολέμου στη Συρία έφερε ξανά στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να διαμορφωθεί μια δυνάμει κουρδική κρατική οντότητα στο συριακό έδαφος, ενδεχόμενο που έγινε ακόμη πιο πιθανό όταν μέσα στην εξέλιξη του πολέμου οι ΗΠΑ αποφάσισαν να στηριχτούν στις κουρδικές δυνάμεις πολιτοφυλακής για τον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό κράτος.

Όλα αυτά για την Τουρκία διαπλέχτηκαν και με τα συνολικότερα προβλήματα της εμπλοκής της στη συριακή κρίση, όπου την αρχική πεποίθηση ότι θα μπορούσε μέσα από μια «αλλαγή καθεστώτος» να εξασφαλίσει άλλης κλίμακας επιρροή στη Συρία, διαδέχθηκε ένα διαρκές damage control. Πλευρά αυτού ήταν και η αναγκαστική συνεργασία με τη Ρωσία, ιδίως από τη στιγμή που η τελευταία αναδείχτηκε στον βασικό power broker στην περιοχή και κυρίως τον μόνο που μπορούσε να εγγυηθεί την εδαφική και πολιτική ενότητα της Συρίας και άρα την αποτροπή του ενδεχομένου μιας κουρδικής κρατικής ή ημικρατικής οντότητας.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν αναίρεσαν την προσπάθεια της Τουρκίας να διατηρεί μια άμεση παρουσία στο συριακό έδαφος σε μια προσπάθεια και να συνεχίσει να έχει λόγο στην επόμενη μέρα στη Συρία. Ας μην ξεχνάμε ότι πέραν όλων των άλλων ένα τμήμα της ισλαμιστικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση Άσαντ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη από τη μεριά της Τουρκίας.

Η διαρκής προσπάθεια της Τουρκίας για ένοπλη παρουσία στο συριακό έδαφος

Σε όλη την περίοδο μετά το 2015 η Τουρκία διεκδίκησε όχι μόνο να είναι τμήμα των όποιων διαπραγματεύσεων για το μέλλον της Συρίας, αλλά και ταυτόχρονα να μπορέσει να εισβάλει στο συριακό έδαφος σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει μια «ζώνη ασφαλείας» ενάντια στη δράση των κουρδικών οργανώσεων στη Βορειοανατολική Συρία.

Ως προς το πρώτο, η Τουρκία πέραν της συμμετοχής της στις διαπραγματεύσεις, διεκδίκησε να έχει λόγο και για την περιοχή της Ιντλίμπ, δηλ. του τελευταίου θύλακα όπου υπάρχουν συγκεντρωμένες δυνάμεις των ισλαμιστικών ένοπλων οργανώσεων, διεκδικώντας ρόλο εγγυητής της διαδικασίας αποκλιμάκωσης με αντάλλαγμα την αποτροπή της άμεσης επίθεσης των κυβερνητικών (και με ρωσική υποστήριξη) δυνάμεων.

Ως προς το δεύτερο η Τουρκία δοκίμασε μια πρώτη εκδοχή εισβολής στην περιοχή της Αφρίν, στις αρχές του 2018, την οποία και μπόρεσε να καταλάβει, ιδίως από τη στιγμή που οι κουρδικές δυνάμεις επέλεξαν να μην την υπερασπιστούν και να αποχωρήσουν.

Όμως, έμενε ανοιχτό το τι θα γίνει με τις περιοχές που παραμένουν υπό κουρδικό έλεγχο και βρίσκονταν ανατολικά του Ευφράτη. Εκεί ήταν που επικεντρώνονταν οι τουρκικοί σχεδιασμοί, ιδίως από τη στιγμή οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν – χωρίς ωστόσο να το έχουν κάνει και πράξη ακόμη – την αποχώρησή τους από τη Συρία, κίνηση που άφηνε περιθώριο στην Τουρκία να διεκδικήσει να αποκτήσει αυξημένο ρόλο εκεί, εκμεταλλευόμενη το κενό που αντικειμενικά θα άφηνε η αμερικανική αποχώρηση.

Το σημείο αυτό έγινε και κρίσιμη πλευρά της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στον Ερντογάν και τον Τράμπ, παρά τα παράλληλα προβλήματα που υπήρχαν σε σχέση με τόσο με την τουρκική καχυποψία ως προς τυχόν αμερικανική ανάμειξη στο πραξικόπημα του 2016 όσο και σε σχέση με την προμήθεια των ρωσικών συστοιχιών S-400.

Η καταρχήν συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ως προς αυτό ακριβώς ήταν που είχαμε και μια σημαντική εξέλιξη με την καταρχήν συμφωνία των ΗΠΑ και της Τουρκίας για την ανάπτυξη τουρκικών δυνάμεων σε μια ζώνη ασφαλείας στη Βορειοανατολική Συρία.

Θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό η τουρκική πλευρά και ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέμεναν ότι μια τουρκική επιχείρηση στο συριακό έδαφος μπορούσε να λάβει χώρα ανά πάσα στιγμή και ότι ήταν διατεθειμένοι «μονομερώς» να αντιμετωπίσουν τις κουρδικές δυνάμεις πολιτοφυλακής.

Σε αυτή τη βάση η συμφωνία με τις ΗΠΑ, που ανακοινώθηκε στις αρχές Αυγούστου, προβλέπει έναν συντονισμό ανάμεσα στις δύο χώρες για τη διαμόρφωση μιας «ασφαλούς ζώνης». Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η διαδικασία και η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί. Σε πρώτη φάση αυτό που δείχνει να μπαίνει σε εφαρμογή είναι ένα κοινό κέντρο επιχειρήσεων στην περιοχή που θα επιβλέψει την όλη διαδικασία διαμόρφωσης της ασφαλούς ζώνης.

Η βασική διαφωνία παραμένει η μορφή και η έκταση της «ασφαλούς ζώνης». Η Τουρκία ζητά μια ζώνη 30-32 χιλιόμετρα με δική της αποκλειστική ευθύνη, ενώ οι ΗΠΑ αντιπροτείνουν μια ζώνη αρχικά 5 χιλιομέτρων με προοπτική επέκτασης στα 18 χιλιόμετρα, όπου την ευθύνη τελικά να την έχουν οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους.

Πάντως, ακόμη και εντός της Τουρκίας υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις για τη συμφωνία και κυρίως για το εάν οι ΗΠΑ θα είναι συνεπείς προς τις ίδιες τις δεσμεύσεις τους.

Υπάρχει, άλλωστε, και το προηγούμενο του «οδικού χάρτη» για την Μανμπίζ. Εκεί τον Ιούνιο του 2018 υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και τις ΗΠΑ για την αποχώρηση από την Μανμπίζ, μια πόλη στα δυτικά του Ευφράτη, των κουρδικών δυνάμεων. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος «οδικός χάρτης» είχε θεωρηθεί και πρόκριμα για ανάλογες κινήσεις ανατολικά του Ευφράτη. Ωστόσο, επί της ουσίας η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε από την πλευρά των ΗΠΑ και αυτό συνέβαλε στην τουρκική δυσπιστία.

Αυτή τη φορά πάντως φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια η συμφωνία να υλοποιηθεί. Ενδεικτικές είναι από αυτή την άποψη και οι πρόσφατες κρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που πραγματοποιήθηκαν από το τουρκικό Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Αναλυτές επεσήμαναν ότι αυτή τη φορά αποστρατεύτηκαν αρκετοί ανώτατοι αξιωματικοί που θεωρούνταν ότι είχαν μια πιο αντιαμερικανική τοποθέτηση.

Το ανοιχτό μέτωπο της Ιντλίμπ

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η Τουρκία την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της Ιντλίμπ. Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις κατηγορούν ουσιαστικά την Τουρκία ότι δεν έχει εφαρμόσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σότσι της Ρωσίας για να απομακρυνθούν τα μεσαία και βαρέα όπλα των ανταρτών από τη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ. Στις αρχές Αυγούστου συμφωνήθηκε μια ανακωχή, υπό τον όρο να υλοποιήσει η Τουρκία τις δεσμεύσεις, όμως οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποστηρίζουν ότι αυτό δεν έγινε και τρεις μέρες ξεκίνησαν εκ νέου οι επιθέσεις κατά των ανταρτών. Σε αυτό το πλαίσιο το πρωί της 19ης Αυγούστου υπήρξε επίθεση και σε ένα κομβόι των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που κατευθυνόταν προς ένα από τα «παρατηρητήρια» που έχει η Τουρκία στην περιοχή. Λίγες μέρες η Τουρκία είχε κατηγορηθεί ότι είχε διευκολύνει τη μετακίνηση ανταρτών από την Αφρίν προς την Χαν Σεϊχούν. Είναι προφανές ότι τέτοιες ενέργειες, πέραν όλων των άλλων, υπενθυμίζουν στην Τουρκία ότι η όποια τελική λύση και εξασφάλιση ως προς την κατάσταση στη Συρία δεν μπορεί παρά να περάσει και από μια διαδικασία διαπραγμάτευση με τη συριακή κυβέρνηση και τη Ρωσία, ανεξαρτήτως των όποιων χειρισμών με τις ΗΠΑ.

in.gr

Το απόγευμα θα κάνω ανάλυση του πραγματικού κινδύνου.

Όλοι οι πληρωμένοι εγκάθετοι καναλάρχες και τα προδοτικά δημοσιογραφικά παράσιτα, κάνουν διάφορες κατευθυνόμενες αναλύσεις και παγιδεύουν όχι μόνο την Ελληνική και παγκόσμια  κοινωνία, αλλά και μεγάλο μέρος του Ελληνικού στρατιωτικού κατεστημένου.

Παρουσιάζουν ότι η Τουρκιά έχει σοβαρό πρόβλημα με τους Κούρδους, είναι ένα σχεδιασμένο παραμύθι και όλα αυτά που γίνονται για δήθεν διαφορές με την Αμερική, πρωτίστως είναι σχεδιασμένα να πέσει σε λάθος η Ελλάδα και ότι και να συμβεί η φίλη μας σύμμαχος Αμερική με τα περιφερειακά της καρακόλια, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ θα μας νουθετήσουν να είμαστε καλά παιδιά, διότι τα διεθνή συμφέροντα των πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων μας επιβάλουν να τα βρούμε!!!!!!!!!!!!!

Με ποιον, με τον επιτιθέμενο εχθρό, που και να υποχωρήσουμε, η Τουρκιά δεν θα σταματήσει.

Δεν το έχουμε ζήσει μια φορά, αλλά εκατοντάδες και μυαλό δεν βάζουμε!

Η Αμερική έχει οριοθετήσει την δική της ΑΟΖ, εμάς δεν μας αφήνουν, γιατί;;;

Μα υπάρχει δεκαετίες σχέδιο κατά των Συμφερόντων της Ελλάδος και υπέρ του Χωροφύλακα των νταβατζήδων με την Τουρκιά!

Η Τουρκιά έχει την αβάντα της Αμερικής με τους Κούρδους, που τους χρησιμοποιούν στο υπογάστριο της Συρίας και όχι μόνο, δεν πρόκειται να αφήσουν τους Κούρδους οι Αμερικανοί να βλάψουν την Τουρκιά, αυτά που βλέπουμε είναι σχεδιασμένα παιχνίδια, θα έπρεπε να το καταλάβουν οι κοντυλοφόροι μας πρεσβευτές, ότι το παιχνίδι δεν είναι μόνο για την Συρία, αλλά κυρίως με την Ελλάδα, την θέλουν κάθετα προτεκτοράτο τους με χωροφύλακα την Τουρκιά για όλη την μέση ανατολή.

Η μεγάλη παγίδα είναι οι δήθεν φιλικές προσεγγίσεις με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, δηλαδή να έχουμε τον λύκο μέσα στο μαντρί να φιλά τα πρόβατα και να ξέρουν τα πάντα από πρώτο χέρι, αλλά και να μπορούν την κατάλληλη στιγμή να μας σαμποτάρουν!

Το τάνκερ είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνο, γιατί δεν λένε στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο, αυτά που λένε σε εμάς;;;;

Γιατί το Γιβραλτάρ που είναι Αγγλική αποικία δεν το κράτησε;;;;

Το Τάνκερ έχει ειδική αποστολή και εμείς πρέπει να απέχουμε παντελώς και με οποιοδήποτε τρόπο, και να το ενημερώσουμε ότι αν μπει στα ελληνικά ύδατα θα το κατασχέσουμε.

Όλα αυτά είναι για να προκαλέσουν το Ιράν και να πρημοδοτήσουν την Τουρκιά με πιθανό λάθος δικό μας!

Την Ελλάδα την θέλουν μια βάση για τα πολεμικά τους παιχνίδια, οι προκλήσεις θα είναι τέτοιες που οι δικοί μας κηφήνες θα είναι πάντα απροετοίμαστοι.

Το τάνκερ είναι ένα από αυτά, αν δεν εκτελέσουμε τις εντολές της Αμερικής, θα είμαστε τρομοκράτες, αν   ικανοποιήσουμε τις ορέξεις της Αμερικής κινδυνεύουμε να δεχτούμε τρομοκρατικές επιχειρήσεις από τους δολοφόνους του Ισλάμ.

Όπως είπα με τους Κούρδους η Τουρκιά εκπαιδεύει τον στρατό της και αποκοιμίζει τους δικούς μας δούλους στρατιωτικούς και πολιτικούς κηφήνες, και μόνιμα διαλαλούν τα πουλημένα και προδοτικά ΜΜΕ ότι ο Τουρκικός Στρατός είναι ανεκπαίδευτος και θα τους πιάσουμε στον ύπνο.

Οποιοσδήποτε Έλληνας ηγέτης με ελληνική πατριωτική ηθική, θα άνοιγε όλα τα πολεμικά εργοστάσια, να είμαστε αυτάρκης σε πολεμικό υλικό, συν ότι θα σκότωναν και την ανεργία και θα ανακούφιζαν και το δημογραφικό, αφού θα γυρνούσαν πίσω επιστημονικά μυαλά που έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Μπορούμε να φτιάξουμε οτιδήποτε χρειάζεται ο Ελληνικός στρατός, γιατί δεν το κάνουν οι προδότες, γιατί δεν το επιβάλει η στρατός;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Μην επιτρέψετε να μπει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος το Τάνκερ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>