«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βουλευτής τόλμησε να φωνάξει μέσα στο Κοινοβούλιο: Παραδεχτείτε επιτελούς ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα!

Α2

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ

 Δεν είναι ελάχιστοι αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οι μουσουλμάνοι που επιδοκιμάζουν την τρομοκρατία και πιστεύουν ότι οι τζιχαντιστές είναι ήρωες.

Δεν υπερβάλλω.

Αυτό δείχνουν οι έρευνες.

Είναι μια ωρολογιακή βόμβα.

Κυρία πρόεδρε, είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι επί αιώνες οι μουσουλμάνοι συμμετείχαν σε όλες αυτές τις φρικαλεότητες;

Όχι, δεν είναι σύμπτωση.

Απλά ενεργούν σύμφωνα με την ιδεολογία τους.

Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Αλλάχ υπαγόρευσε την αλήθεια στον Μωάμεθ, «τον τέλειο άνθρωπο».

Ως εκ τούτου, όποιος αρνείται το Κοράνι, αρνείται τον Αλλάχ.

Και ο Αλλάχ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιο είναι το θέλημά του.

Μερικά αποσπάσματα από το Κοράνι:

Σούρα 8, στίχος 60: «Ετοιμαστείτε να σπείρετε τον τρόμο στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ».

Σούρα 47, στίχος 4: «Ως εκ τούτου, όταν συναντάτε άπιστους, κόψτε τους το λαιμό».

Τα βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις.

Ένα ακόμα απόσπασμα από το λόγο του Αλλάχ:

Σούρα 4, στίχος 89: «Μην έχετε φίλους από τις τάξεις των άπιστων, συλλάβετε τους και σκοτώστε τους όπου τους βρείτε».

Κυρία πρόεδρε, το Κοράνι που βρίσκεται μπροστά σας είναι ένα εγχειρίδιο για τους τρομοκράτες.

Στάζει αίμα από τις σελίδες του.

Απευθύνει έκκληση για διαρκή πόλεμο εναντίον των άπιστων.

Το Κοράνι είναι η «άδεια κυνηγιού» για τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων.

Η άδεια για να σκοτώνουν.

Αυτό το βιβλίο είναι το Σύνταγμα της ISIS.

Η ISIS κάνει αυτό που επιτάσσει το θέλημα του Αλλάχ.

https://olympia.gr/2014/09/26/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf/

6.8.19

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ 2019: Οδηγίες προς επαγγελματίες υγείας για την υποχρεωτική “διαπολιτισμική” …προσαρμογή τους, στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των λαθροεισβολέων.

https://isxys.blogspot.com/2019/08/2019.html

6.8.19

Γαλλία: Διείσδυση των ισλαμιστών, στις κρατικές υπηρεσίες Χρειάστηκαν 53 ακροάσεις, 60 ώρες εγγραφών και επτά μήνες κοινοβουλευτικών εργασιών για τη σύνταξη μιας Εκθεσης Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στη Γαλλία για τη διείσδυση ισλαμιστών – όχι απλώς μουσουλμάνων – στον κρατικό μηχανισμό της χώρας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά και απαιτείται «πολύ επαγρύπνηση και καλύτερο «κοσκίνισμα» για την κάλυψη ευαίσθητων θέσεων για να αποφύγουμε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια».

Ο απολογισμός της Εκθεσης: 

  • 21.039 μουσουλμάνοι δημόσιοι υπάλληλοι, ήταν εξτρεμιστές τρομοκρατικού χαρακτήρα, από τους οποίους οι 10.092 εξακολουθούν να είναι.

  • Από αυτούς 1.500 «άσκησαν ή ασκούν ένα ή περισσότερα επαγγέλματα χαρακτηριζόμενα ευαίσθητα λόγω της φύσης των προσφερόμενων υπηρεσιών (οδικές μεταφορές, αεροπορικές εταιρίες, προσωπικό ασφαλείας κ.λπ.)»

Αποδεικνύεται ότι ο ευρωπαϊκός ηδονισμός και η θρησκευτική αδιαφορία αδυνατούν να συγκινήσουν τους μουσουλμάνους νέους, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, σε ποσοστό 40% πιστεύουν στη σαρία και όχι στη δημοκρατία.

Στα δύο κείμενα που ακολουθούν, βλέπουμε τι –και δεν– έκαναν οι πολιτικοί της Γαλλίας –Δεξιοί και Αριστεροί– και, προπαντός, το πώς οι προδευτικές ελίτ τρομοκρατούσαν κάθε πατριωτική φωνή επί σαράντα χρόνια, για να οδηγηθεί η χώρα σε αυτή την κατάσταση…

https://isxys.blogspot.com/2019/08/blog-post_31.html

ΔΙΟΤΙ  ΟΛΟΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΔΙΝΟΥΝ  ΤΟΝ  ΧΡΟΝΟ  ΤΟΥΣ  ΓΙΑ  ΟΤΙ  ΠΙΟ  ΑΧΡΗΣΤΟ  , 

ΑΛΛΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΟΥΝ   ΟΠΛΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΤΟΥΣ  ΔΩΣΟΥΝ  ΔΙΕΞΟΔΟ  ΣΕ  ΣΩΣΤΗ  ΣΚΕΨΗ  ΜΕ  ΣΟΦΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ,

ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ ……………..

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ  Η  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΙΕΡΗΣ  ΜΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ  ΑΠΟ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ   ΚΑΙ  ΒΑΣΗ  ΚΟΡΑΝΙΟΥ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΑΛΩΣΟΥΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΠΙΣΤΟΙ  Ή  ΝΑ  ΜΑΣ  ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ  ΕΑΝ  ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ ………….

ΟΙ  ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΤΟ  ΟΛΟ  ΣΚΗΝΙΚΟ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΣΧΕΔΙΟ  ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ  ΜΕΣΩ 

ΕΕ  , 

ΤΗΝ   ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ ,

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/

ΣΟΡΥ….

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_6591.html

Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

Γιατί η επανάσταση του ’21 εξέπεσε στη Βαυαροκρατία νεοελληνικού κράτους, πλήρως εξαρτημένου από τις ευρωπαϊκές ηγεμονίες.

https://slpress.gr/idees/giati-i-epanastasi-tou-21-exepese-sti-vavarokratia/

Αφού ξέρανε ότι απ΄τις τσέπες μας δεν θα πάρουν πεντάρα, είμαστε ταπ

ΤΗΝ   ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΤΟ ESM ,

ΤΟ  ΔΟΥΒΛΙΝΟ  Ι  ,  ΤΟ  ΔΟΥΒΛΙΝΟ  ΙΙ  ,  ΤΟ  ΔΟΥΒΛΙΝΟ   ΙΙΙ  ,

ΠΕΤΥΧΑΝ    ΤΟ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟΥ  ΓΕΝΟΥΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΝΑ  ΜΗΝ  ΕΧΕΙ  ΟΡΙΖΟΝΤΑ  ΚΑΙ   ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ   ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  ,

ΚΑΙ   ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΟΛΟΝ  ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ  ΒΟΘΡΟ 

ΕΣΕΙΣ  ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ …

ΓΙΑ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ  ΕΙΝΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ  ΑΛΛΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟΣΟ  ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ  ΠΟΥ ΕΝΩ  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΠΙΟ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΣΕ  ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ    ΟΣΟ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ  ΕΙΝΑΙ  ΑΔΥΝΑΤΟΝ  ΝΑ  ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ  ΣΤΟ  ΕΛΑΧΙΣΤΟ   ΝΑ  ΒΡΟΥΜΕ   ΤΡΟΠΟ  ΔΙΑΦΥΓΗΣ !

ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ… ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ………….

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ …………     

ΞΥΠΝΑΤΕ .

Απο ΝΕΜΕΣΙΣ και ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Βουλευτής τόλμησε να φωνάξει μέσα στο Κοινοβούλιο: Παραδεχτείτε επιτελούς ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα!

  • .
    .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ′′Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ.

    ΤΗ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ′′
    .
    .

    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ!
    .
    .
    Πέμπτη , 8 Αυγούστου 2019
    .
    .
    https://indobserver.gr/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF

    .
    .
    Ανοίγουν θέμα συνδιαχείρισης του Αιγαίου οι δηλώσεις του Αβραμόπουλου

    8 Αυγούστου 2019

    https://www.otavoice.gr/politiki/2019/08/anoigoun-thema-syndiaxeirisis-tou-aigaiou-oi-diloseis-tou-avramopoulou/
    .
    .
    .
    Αβραμόπουλος: Το προσφυγικό ήταν “τεράστια πρόκληση” για την Άγκυρα, απαραίτητη η συνεργασία με τις Βρυξέλλες
    .
    .
    Πέμπτη, 08-Αυγ-2019

    https://www.capital.gr/epikairotita/3376118/abramopoulos-to-prosfugiko-itan-terastia-proklisi-gia-tin-agkura-aparaititi-i-sunergasia-me-tis-bruxelles
    .
    .
    .

    ΥΣ.

    .

    ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ …

    .

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ …………

    .

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ………..

    .

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ …………
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ …………

    .

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    .

    Ή ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΤΣΧΑΪΜΕΡ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ …………

    .

    • .
      .
      .

      Έλληνες προσοχή!
      .
      .
      Οι Τούρκοι είναι σαν τις ύαινες, είναι η κατάρα και η μάστιγα της Μικράς Ασίας

      .
      – Ιδού οι ιστορικές αποδείξεις
      .
      .
      10/8/19
      .
      Ο Τζορτζ Χόρτον, Αμερικανός διπλωμάτης που βίωσε τα γεγονότα της Γενοκτονίας του ελληνισμού της Μικράς Ασίας και την πυρπόληση της Σμύρνης από τους Τούρκους, έγραψε το βιβλίο The Blight of Asia, που οι Έλληνες μεταφραστές το απέδωσαν άλλοι ως κατάρα, άλλοι ως μάστιγα και άλλοι ως πληγή της Μικράς Ασίας. Πρόκειται για την προσωπική μαρτυρία ενός διπλωμάτη ο οποίος αποφάσισε να εξιστορήσει τα τραγικά γεγονότα της συστηματικής εξόντωσης χριστιανικών πληθυσμών από μουσουλμάνους, και την ενοχή ορισμένων Μεγάλων Δυνάμεων μαζί με την πραγματική ιστορία της πυρπόλησης της Σμύρνης.
      .
      Όμως ο Χόρτον στο βιβλίο του περιορίζεται σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να καταδείξει και να αποδείξει το γιατί οι Τούρκοι αποτελούν την κατάρα της Ασίας.
      .
      Οι Τούρκοι, ένας λαός νομαδικός, δεν είχε παράδοση παραγωγής πολιτισμού και πλούτου, με τους όρους που ίσχυαν στην Ανατολία. Δεν έχτισαν ποτέ πόλεις, η ιστορία και ο πολιτισμός τους ήταν τα κοπάδια προβάτων που είχαν, τα άλογα, τα όπλα τους και το γκανιμέτ (ganimet). Είναι η τουρκομουσουλμανική παράδοση σύμφωνα με την οποία όποιος συμμετέχει στην πολιορκία και άλωση μιας πόλης, ανεξαρτήτως βαθμού, μετά την άλωσή της έχει το δικαίωμα να λεηλατήσει τον πλούτο που θα βρει μέσα στην αλωθείσα πόλη επί τριήμερο. Μετά τη λήξη του τριημέρου αυτά τα λάφυρα του ανήκουν.
      .
      Δεν θα ήταν δε καθόλου υπερβολικό να πούμε ότι η Γενοκτονία των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, μπορεί να έγινε για να δημιουργηθεί το 1923 η «καθαρή» από χριστιανούς Τουρκία, όμως είχε μέσα της και το στοιχείο της λεηλασίας του πλούτου των λαών που εξόντωσαν.
      .
      Για όσους δε πιστεύουν ότι με την ίδρυση της «κοσμικής» και «δυτικότροπης» Τουρκικής Δημοκρατίας, το 1923, άλλαξαν τα πράγματα, και ότι οι Τούρκοι, η Τουρκία και το τουρκικό κράτος με τις κυβερνήσεις του έχουν αποβάλει το «σύνδρομο της λεηλασίας του άλλου», συγγνώμη αλλά είναι μακριά νυχτωμένοι.
      .
      Η τελευταία λεηλασία είναι επί των θυρών και αφορά τον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου και της Ελλάδος.
      .
      Το «δόγμα της λεηλασίας του πλούτου του άλλου» είναι αυτό που καθορίζει την πολιτική και τη στρατηγική της Τουρκίας στα ενεργειακά της Κύπρου και της Ελλάδας.
      .
      http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/08/blog-post_117.html

      ΥΣ.
      .
      ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………..

      ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ………

      ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ! ! !
      .
      .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>