ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ο παγκόσμιος σιωνισμός, ίσον Εβραίοι, ίσον χριστιανοί ορθόδοξοι 2.500 θάβουν την Ελλάδα.

 ΜΑΝΑ Α Α

Η μαύρη προπαγάνδα μαυρίζει τις ψυχές των Ελλήνων, τους θέλει παρειές, τους θέλει διαμελισμένους στα πέρατα της γης, δεν θέλει επ ουδενί να είναι ενωμένοι σε ένα έθνος.

 Ακούμε μόνιμα, όχι μόνο από τους ανθέλληνες ξένους, αλλά και από τους ντόπιους προδότες;;;;;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, ούτε στον χάρτη δεν μπορείς να την διακρίνεις, ποια αυτή την κουκίδα λέτε Ελλάδα, ποιος της δίνει σημασία;

Ποιος δεν ξέρει επάνω στην γη, ότι η Ελλάδα είναι η χώρα του μεγαλύτερου στρατηλάτη που το διδάσκονται άπαντες στα κολέγια;;; Την ιστορία του  Μέγα Αλέξανδρου;;; Είναι δυνατόν να μην ξέρουν ποια είναι η Ελλάδα και που είναι η Ελλάδα;

Οι εναπομείναντες παρειές και δουλοπρεπείς σκλάβοι Έλληνες δουλεύουν ακατάπαυστα με την Εκκλησία ώστε οι Ελάχιστοι αληθινοί Έλληνες να είναι υπό διωγμό, σύγχρονο διωγμό, νόμιμο διωγμό, τα θρησκευτικά ζόμπι κατάφεραν και μετά την ηρωική επανάσταση το 1821 να θέσουν την κυριαρχία τους για να συμφωνήσουν στην απελευθέρωση της Ελλάδος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήξερε ότι μόνο άμα είσαι ισχυρός σε υπολογίζουν, τρομοκρατούνται, πολλές φορές παραδίνονται χωρίς μάχη, για αυτό είχε για την τότε εποχή ανώτερα οπλικά συστήματα, που ακόμα τα κρύβουν.

Η Ατλαντίδα είναι ένα γεγονός, που τρομάζει τους σιωνιστές, η Ελλάδα είχε το ισχυρότερο όπλο και αυτό το γνωρίζουν οι χριστιανό εβραίοι σιωνιστές και κρύβουν την αλήθεια για την Ατλαντίδα.

Οι ισχυροί διαπραγματεύονται μόνο με ισχυρούς, τους άλλους τους ποδοπατάνε όπως οι αφηνιασμένοι ελέφαντες αδιακρίτως.

Μόνο σαν ισχυρός βάζεις τους όρους σου και έχεις την ανεξαρτησία σου.

 Η Ελλάδα μπορεί, έχει τους εγκέφαλους να αναπτύξει εδώ και τώρα βόμβα υδρογόνου και να θέση τους όρους της.

Ο  δουλοπρεπής Ελληνικός στρατός της καρπαζιάς, της ροχάλας της ποδιάς και του σφουγγαρίσματος τι κάνει;;;;;;;;

Όλα τα άλλα είναι πούστικες αμπελοφιλοσοφίες, στυμμένες για να κρατούν τους Έλληνες σε κατάσταση ζόμπι.

Δεν υπάρχει καμία, μα καμία άλλη λύσει, είσαι δυνατός, είσαι ελεύθερος, συμμετέχεις στις αποφάσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για βομβα υδρογονου

Όλοι άπαντες φοβούνται το ξύπνημα του ελληνικού θηρίου, Αμερική, Ρωσία. Ευρώπη, χριστιανοί ορθόδοξοι  εβραίοι σιωνιστές δουλεύουν νυχθημερόν παρακολουθώντας το θάνατο της ελληνικής ιδέας, που κατά μυστήριο τρόπο για αυτούς δεν έρχεται, ότι και να κάνουν!!!!!

ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΑΒ

Υπάρχει ο επιστήμονας που μπορεί να αναλάβει μια τέτοια κατασκευή, για ευνοήτους λόγους δεν αναφέρω το όνομά του! Έχει τα σχέδια και την επιστημονική κατάρτιση να οργανώσει ένα τέτοιο πρόγραμμα! Αν σοβαροί πατριώτες στρατιωτικοί δείξουν ενδιαφέρον, είμαστε στην διάθεσή τους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/