«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
        E-Mail: chaziteo@t-online.de
    17.07.2019
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι Θρασυδειλοι της «ελλαδικης Οικογενειοκρατειας» που ασκουν κατ’ επαναληξη εξουσια, φαινεται ότι  αρεσκονται να ζουν αιωνια υπο την απειλη της Τουρκιας.

Περιμενουν να σφαγουν από τους «Αγαδες», με τις ευλογιες των βυζαντινορθοδοξων «Αβαδων» των Αθηνων και της Κωνσταντινουπολης, για να αγιασουν.

Οι προσφατες δηλωσεις και των δυο αυτων «Αβαδων» για τα αιτια των καιρικων καταστροφων την 10.07.2019 στην Χαλκιδικη, δειχνει, ότι είναι ενορχηστρομενοι στην μεγαλη απατη του αιωνα μας, δηλαδη στην «κλιματικη αλλαγη ως απορρεα δηθεν των ανθρωπινων δρστηριοτητων».
Η Γεωλογια όμως μας διδασκει, ότι «κλιματικες Αλλαγες» που είναι κακες καιρικες συνθηκες μεγαλης χρονικης διαρκειας, υπηρχαν σε ολες τις γεωλογικες εποχες και στις περισσοτερες των οποιων δεν υπηρχαν ακομη οι ανθρωποι.

Οι κατακλυσμοι του Ωγυγου, του Δευκαλιωνα, του Δαρδανου, του Νωε κ.α. δεν ηταν βροχινες νεροπομπες αλλα πλημμυριδες από την ανυψωση της θαλασσιας επιφανειας λογω τηξεως των παγετωνων του Βορρα, που ακομη δεν τελειωσε.

Γι’ αυτό ολες οι κιβωτοι ή οι βαρκες επιβιωσης με τους ανθρωπους πηγαιναν κοντρα στα ρευματα των υδατων που τοτε επικρατουσαν.

Γι’ αυτό αλλωστε Αβαδες των Αθηνων και Κωνσταντινουπολεως, η κιβωτος σας του Νωε εφθσε εως το ορος Αραρατ και δεν κατεληξε καπου στην Αφρικη.

Μπορει να συνυπηρξαν με την τυξη των παγετωνων και οι βροχες που εκαναν την ολη κατασταση  δυσκολωτερη.

Σημερα τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεπεται να είναι.
Προκειται για την νεα Λογικη του Μοργκενστερν, δηλαδη του πρω’ι’νου Αστερος.

Δεν επιτρεπεται να γινει στους ανθρωπους γνωστο, ότι τα πανω από τα χιλια ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας παραγουν ετησιως διοξιδιο του ανθρακα τριαντα φορες περισσοτερο απ’ ότι παραγουν ετησιως τα 7,4 δισεκατομμυρια ανθρωποι με τις δραστηριοτητες τους (7-10 δισεκατομμυρια τοννους ετησιως).

Εάν η μικρη αυτή αληθεια γινονταν γνωστη, δεν θα μπορουσαν οι «Μεγαλοαπατεωνες του πλανητη μας» να δικαιολογησουν τους φορους για ρυπους και το εμποριο στις «Αγορες» με τα πιστοποιητικα για τις εκπομπες διοξιδιου του ανθρακα.

Είναι σεβασμιοτατοι Αβαδες της Χριστιανοσυνης ακομη οι ανθρωποι δεισιδεμονες;

Όχι, τωρα πια, λενε, αλλα τους αρεσει να χαριζουν ένα πεταλο αλογου για καλοτυχια και αποφευγουν να τους κανει ενας μιζερος ανθρωπος ποδαρικο τον καινουργιο χρονο.

Κορο’ι’δευομαστε, αυτοκορο’ι’δευομαστε και ετεροκορο’ι΄δευομαστε στα πλαισια ενός κατ’ εκτιμηση συμφεροντος ιδεαλισμου, κραυγαζει από το βουνο του ο γερολυκος Ηρακλειτος, και θα προσθεσουμε οι Ελληνες κρυμμενοι πισω από το παραβαν, μιας εβρα’ι’κης πιστης που εγινε χριστιανικη θρησκεια και των Ελληνων.

Με το πυρηνικο προγραμμα της Τουρκιας, δεν νοειται το πυρηνικο οπλοστασιο του ΝΑΤΟ στην στρατιωτικη βαση του «Ιντσιρλικ» της Μικρας Ασιας αλλα οι προσπαθειες της χωρας αυτης από τις αρχες της  δεκαετιας του 1960 να αναπτυξει δικη της πυρηνικη τεχνολογια με συμπαρασταση του Πακισταν αλλα και της Ρωσιας για να αναβαθμισει την γεωπολιτικην της σημασια σε μια περιοχη ρευστων και αντιφατικων γεωπολιτικων   ανακαταταξεων.

Το κεμαλικο στρατιωτικο κατεστημενο εθεσε τις βασεις αναβαθμισης με τον Συνδεσμο αλληλοβοηθειας του Στρατου «ΟΥΑΚ» (πολυκλαδικος ομιλος με ανω των 30 βιομηχανικων επιχειρησεων) και με το Ιδρυμα για την Ενισχυση των Τουρκικων Ενοπλων Δυναμεων «TSKGV» (επισης με ανω των 30 βιομηχανικων επιχειρησεων).

Στα πρωτα χρονια της δεκαετιας του 1970 και μετα την αναδιοργανωση της τουρκικης εταιρειας ηλεκτρισμου TEAS ξεκινησε αυτή για την αξιοποιηση της πυρηνικης ενεργειας και μια δευτερη προσπαθεια με την αποφαση της το 1975 να κατασκευασει πυρηνικο σταθμο παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας στο «Ακουγιο» απεναντι από την Μεγαλονησο Κυπρο από τις σουηδικες εταιρειες Asea-Atom και Star-Laval.. Με το στρατιωτικο πραξικοπημα της 12ης Σεπτεμβριου 1980 αναβληθηκε για το μελλον η ως ανω αποφαση.

Στα τελη του ετους 1983 επιλεγησαν οι εταιρειες AECL του Καναδα, KWU της Γερμανιας για τον πυρηνικο σταθμο «Ακουγιο» και η General Elektric των ΗΠΑ για τον πυρηνικο σταθμο Inceburum δυτικα της Σινωπης στην Μαυρη Θαλασσα.

Τα προβληματα χρηματοδοτισης και το πυρηνικο ατυχημα του ετους 1986 στο Τσερνομπιλ της Ουκρανιας οδηγησαν παλι σε ναυαγιο των σχεδιασμων.

Επισης και η νεα προσπαθεια της Τουρκιας στα τελη της δεκαετιας του 1980 να αγορασει το πυρηνικο εργοστασιο Σβεντεντορφ της Αυστριας απετυχεν.

Τον Οκρωβριο του 1990 υπεγραψε η Τουρκια με την Αργεντινη συμφωνια για την κατασκευην δυο πυρηνικων αντιδραστηρων τυπου CAREM-25 η οποια μετα ένα χρονο ακυρωθηκε.
Και μια νεα προσπαθεια της Τουρκιας τον Φεβρουαριο του 1995 με την νοτιοκορεανικη εταιρεια KAERI (Korean Atomic Energy Research Institute) εμεινε χωρις αποτελεσμα.

Τελικα τα σχεδια της Τουρκιας υλοποιουνται μεσω της Ρωσιας, η οποια ανελαβεν και την χρηματοδοτιση του εργου.
Την 3η και 4η Απριλιου 2018 ελαβαν χωρα τα εγκαινια του εργοταξιου της πρωτης από τις τεσσερες μοναδες του πυρηνικου σταθμου στο «Ακουγιο».
Είναι πασιγνωστο ότι η Τουρκια συνεργαζεται στενα εδώ και δεκαετιες με το Πακισταν και δεν αποκλειεται με μυστικη συναινεση των ΗΠΑ και του Ισραηλ να εχει ηδη στην κατοχη της την τεχνογνωσια για την κατασκευη των πυρηνικων οπλων.

Στο πυρηνικο της κεντρο στο Τσεκμες της Κωνσταντινουπολεως καταγινεται η Τουρκια με νεου τυπου πυρηνικα καυσιμα και πυρηνικους αντιδραστηρες από την Κινα, για την παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας και κατ’ επεκταση και πυρηνικων οπλων.

Γεωστρατηγικα η Τουρκια ενωνει τον Καυκασο με τα Βαλκανια, την Μεση Ανατολη με την Μεσογειο και την Μαυρη Θαλασσα με την Κεντρικη Ασια.

Στον χωρο της παντρευει η Τουρκια για την μεταφορα Υδρογονανθρακων δυο Ρωσικους αγωγους (Blue Stream και South Stream), δυο Καυκασιους (South Caucasus Pipeline και Baku-Tbilisi-Ceyhan Oil Pipeline), έναν Ιρανικο (Iran-Turkey-Pipeline) και έναν Ιρακινο (Kirkuk-Ceyhan Oil Pipeline) για την τροφοδοσια της Ευρωπης (Nabucco Pipeline).
Επιπλεον, κανει κλαδο για την Ελλαδα και Ιταλια (Turkey-Greece.Italy Gas Pipeline).

Εδώ ξυπνηστε και δωστε μεγαλη προσοχη Ελληνες!

Ο αγωγος αυτος μεχρι την Κομοτηνη θα είναι Τουρκικος.

Ο υπολοιπος που θα διατρεχει την βορειο Ελλαδα θα είναι Ελληνο-Ιταλικης συνεργασιας, μια συνεργασια όμως κατά την οποια η Ιταλια από την αρχη εδειξε διαθεση εξαγορας της μικροτερης Ελληνικης συμμετοχης εχοντας κανονισει από πριν να την πουλησει στην Τουρκια.
Λογω της σπουδαιοτητας της Τουρκιας για την γεωπολιτικη των ΗΠΑ στην Ευρασια, προσφατα (10.07.2019) το Υπουργειο Αμυνας των ΗΠΑ ανεβαλε επ’ αοριστον την ενημρωση της τηλεφωνικης συνομιλιας μεταξυ του υπηρεσιακου Υπουργου Αμυνας των ΗΠΑ και του Τουρκου ομολογο του για την παραλαβη του ρωσικου συστημστος αντιαεροπορικης και  αντιπυραυλικης αμυνας S-400 από την Ρωσια.

Η Τουρκια παραμενει για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ενας σημαντικος συμμαχος με σοβαρη στρατηγικη σχεση που συντομα θα ξεπερασει τις διαφορες που δημιουργηθηκαν και  οι οποιες γινονται εμφανεις στις κατωθι παραλογες συσχετισεις.
Ενώ η Ρωσια στηριζει τον Προεδρο της Συριας Ασαντ, η Τουρκια συμμαχει μεν  με την Ρωσια και Ιραν, στεκεται όμως εχθρικη απεναντι του Ασαντ και εναντιωνεται στις ΗΠΑ και στο Ισραηλ, οι οποιες προγραμματισαν την δημιουργια ενός κουρδικου αναχωματος στο βορειοανατολικο κομματι της Συριας με στοχο να εμποδισουν την ευθεια διασυνδεση του Ιραν με την Συρια και κατ’ επεκταση της Χεζμπολαχ του Λιβανου η οποια ειναι μια μεγαλη απειλη για το Ισραηλ.

Ο ευκαιριακος αξονας Ρωσιας-Τουρκιας-Ιραν αναλογα με τις εξελιξεις των γεγονοτων στην επιμαχη ζωνη μπορει να επηρεασει και να απειλησει το Ισραηλ.

Με τις προωθουμενες, ουσιαστικα από το Ισραηλ, στρατηγικες ανακαταταξεις στην Κεντρικη Ανατολικη Ασια, τον κινδυνο από μια πυρηνικη δυναμη Ιραν, την ενδυναμωση της Ρωσιας και την αναπτυξη της Κινας ο ρολος της Τουρκιας σαν μουσουλμανικη χωρα ηταν ρολος κλειδι με ασκηση μιας ισχυρης ακτινοβολιας μουσουλμανικου, δημοκρατικου και σχετικα ανεπτυγμενου κρατους, ιδιαιτερα στους μουσουλμανικους πληθυσμους της Βορειου Αφρικης, του Καυκασου, της Κεντρικης Ασιας και των αραβικων Εμιρατων.
Αυτος ηταν και ο κυριος λογος δημιουργιας του κομματος ΑΚP (Aalet ve kalkinma Partisi) με ανοδο του Ερντογαν και μετα το 1980 οι τεραστιες επενδυσεις για να γινει η Τουρκια και με την εισοδο της στην Ε.Ε., που την στηριζαν ο τοτε Γερμανος Καγκελαριος Schröder και οι ΗΠΑ, μια «δυτικη» βιτρινα στην περιοχη.

Όταν το ΑΚP ανελαβε την εξουσια η Τουρκια βρισκονταν υπο την επιβλεψη του ΔΝΤ.

Οι προσωπικες φιλοδοξιες του Ερντογαν και ο κινυνδυνος δημιουργιας ενός Μεγαλου Κουρδισταν στα εδαφη της Τουρκιας, Συριας, Ιρακ και Ιραν  ανετρεψαν προσωρινα τα ως ανω σχεδια.

Η βιτρινα αυτή λερωσε από την στιγμη που η Τουρκια με Οθωμανικη νοοτροπια τα εβαλε με ολους σχεδον τους γειτονες της Με την Ελλαδα στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και με την Κυπρο στην ΑΟΖ (Αποκλειστικη Οικονομικη Ζωνη) της Μεσογειου Θαλασσας, παιζει ένα επικινδυνο παιχνιδι.
Στις γενικες γραμμες η ΑΟΖ παρουσιαζεται σημερα σαν μετεμψυχωση-εικονικο πλαισιο των συμφεροντων ενός κρατους που ενώ ολοι λενε πως υπαρχει ουδεις είναι βεβαιος για το πώς και ποσο πραγματι υπαρχει.

Η Τουρκια και το Ισραηλ π.χ. που δεν υπεγραψαν το κοινο συνυποσχετικο της Συμβασης για την ΑΟΖ εντουτοις την εφαρμοσαν, η μεν Τουρκια στην Μαυρη θαλασσα, το δε Ισραηλ την οριοθετησε με την Κυπρο αποδεχομενο και αυτό την μεση γραμμη.

Με την διπλοπροσωπια της η Τουρκια ενώ θετει εκτος νομιμοτητας τα ψηφισματα του ΟΗΕ δεν αναγνωριζει την συμφωνια μεταξυ Κυπρου και ισραηλ, με το αιτιολογικο, ότι αυτή δεν λαμβανει υπ’ οψη τα δικαιωματα των ψευδεπιγραφα ονομαζομενων Τουρκοκυπριων.

Στην Ελλαδα τα ορια της θαλασσας και του αερα της είναι διαφορετικα. μεταξυ των 6 ναυτικων μιλιων της υφαλοκρηπιδας της και τα 10 ναυτικα μιλλια του FIR πεθαναν αδικως στον αερα περισσοτερα από 115 παλικαρια της πολεμικης της Αεροποριας με τις αναχαιτισεις τουρκικων πολεμικων αεροσκαφων.
Στους πολεμους νικουν οι πονηροι, οι ηρωες καταληγουν ανδριαντες.

Στους αθανατους ηρωες υπαρχει η Αχιλλειος πτερνα, τις πολεις όμως τις παιρνουν με συμβολα οι πονηροι, βασισμενοι στο αλογο του ενστικτου.

Ο καλα προετοιμασμενος αγωνιστης δεν παει στον πολεμο για να πεθανει, παει να χειρουργησει και να φυγει ευλογημενος. 

Οι αιτιασεις της Τουρκιας, ότι η νησος Καστελοριζο (Μεγιστη) και οι νησιδες Στρογγυλλη και Ρω δεν εχουν ΑΟΖ διοτι βρισκονται στην Μεσογειο θαλασσα ‘η ότι τα νησια του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου πατουν στην υφαλοκρηπιδα της Ανατολιες, είναι αστηρικτες.

Η Τουρκια αρνειται να κατανοησει ότι δεν εχει συνορα με την Αιγυπτο και ότι περιοριζεται σε στενα ορια υδατων τοσο στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου οσο και στην Μεσογειο Θαλασσα ενός ψαρα στην βαρκα.

Παρ’ όλα αυτά με την μεθοδο της αμφισβητησησης και των διμερων συναντησεων με προσωρινες συμφωνιες (Πρωτοκολλο της Βερνης 1976, το Μορατοριουμ 1982, το Νταβος 1988, οι συνομιλιες για Συνεκμεταλλευση του Αιγαιου 1974-1994, τα ΜΟΕ κ.α.) επιτυγχανει με το ετσι θελω τον «γκριζωνισμο», δηλαδη προχωραει από τις ακτες της  σταδιακα προς οριοθετηση γκριζας ζωνης.

Μονο οι ηλιθιοι Ρωμιοι που ασκουν στην Ελλαδα εξουσια δεν κατανοουν ότι κάθε συζητηση με την Τουρκια σημαινει οπισθοδρομηση της Ελληνικης θεσης, αλλα και από την άλλη μερια γινεται ολο ποιο εμφανης ο στιγματισμος αυτης, ιδιως τωρα, εκ του επισημως προσδιορισμενου επεκτατικου οραματος της, το οποιο σχετιζεται και με την προωθηση λαθρομεταναστων στην Ευρωπη που τους χρησιμοποιει σαν μια βραδυφλεφη ισλαμικη βομβα.

Η μη αμεση και δικαια επιλυση των ως ανω προβληματων φαινεται να συμφερει την Τουρκια, διοτι εξερχεται αυτή ισχυροποιημενη, πληθυσμιακα, οικονομικα και νομικα, στερεωνοντας το θεμα της ιδιαιτεροτητας στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Μεταξυ Τουρκιας και Ελλαδος υπαρχει εκ μερους της Τουρκιας μια απαραδεκτη για πολιτισμενα κρατη αναγγελια casus belli (αφορμη πολεμου) εάν η Ελλαδα επεκτεινει τα χωρικα της υδατα από 6 σε 12  ναυτικα μιλια, που εχει το δικαιωμα να το πραξει.

Αλλωστε η Τουρκια στην Μαυρη Θαλασσα επεκτεινε τα χωρικα της υδατα σε 12 ναυτικα μιλια.

Τι δυνατοτητες εχει η Ελλας να βγει αλωβητη αλλα και νικητης από τον ως ανω φαυλο κυκλο χωρις την εικονικη συμπαρασταση (προδοσια) των ετσι ονομασθεντων εταιρων της, δηλαδη των πατρωνων της στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ;
Εχει δυο επιλογες.
Η μια είναι χορευοντας σαν τον Οδυσσεα μπροστα στον Κυκλωπα πατωντας του σταφυλια, δηλαδη ριχνοντας την Τουρκια πισω 30 με 50 χρονια με μη αναμενωμενη δολια ολοκληρωτικη καταστροφη του στολου και της αεροποριας της, η άλλη είναι, η «ειρηνη του τρομου» δηλαδη η επιδειωξη επισης δολιας κατασκευης πυρηνικων οπλων.

Τιποτε να μην περιμενει η Ελλας από τους ετσι ονομασθεντες αραχνοειδεις εταιρους της.

Αυτοι θα την ξεκοκαλισουν, θα την στραγγισουν και θα την συρουν χωρις παπουτσια στο υποθηκοφυλακιο και στο τελος θα την πεταξουν στον καλαθο των αχρηστων, αναγκαζοντας την να αποστρατικοποιησει τα νησια του Ανατολικου Αιγαιου για να γινουν αυτά, όπως εγινε και η Κυπρος μετα την αποσυρση της Ελληνικης Μεραρχιας, ευκολη λεια για την Τουρκια.

Για αποπροσανατολισμο θα γινει και μια μετακινηση προς το εσωτερικο από την παραλια, της Τουρκικης Στρατας του Αιγαιου.

Όλα αυτά θα γινουν με τον νέο «Αραπη» τους που προωθησαν την 07.07.2019 στην εξουσια.

Όταν και αυτος θα εκπληρωσει τον σκοπο του θα φυγει όπως και οπροηγουμενος του που σε λιγο θα βαφτισθει «Σοσιαλοδημοκρατης».

Ποτε μην το ξεχασεται Ελληνες!

Πισω από τα υποκριτικα χαμογελα των αραχνοειδων εταιρων σας κρυβεται ο Δαρβινος.

Οσο για τον Recep Tayyip Erdogan, ότι και να γκαριζει αυτος, οι ημερες του είναι μετρημενες.

Το δευτερο στρατιωτικο πραξηκοπημα εναντιον του είναι ηδη καθ΄οδον.

Ετσι μονο θα ελευθερωθει αυτος, εστω και νεκρος,  από την «ομηρια» της Ρωσιας, χωρις οι ΗΠΑ να αναγκασθουν να σβησουν από την Ιστορια την υλοποιηση της στρατηγικης του Μπρεζινσκι κατά της Ρωσιας και Κινας, στην Ευρασια.

Υπαρχουν τελικα οικονομικα και τεχνιτα εκμεταλλευσημα μεγαλα κοιτασματα Υδρογονανθρακων στην Μεσογειο Θαλασσα;

Ουδεις μπορει να απαντησει στο ερωτημα αυτό ακομα  με σιγουρια, παρα μονο με υποθετικες ενδειξεις.
Οι σεισμολογικες ερευνες μπορουν να εντοπισουν μονο γεωλογικα ελπιδοφορες λεκανες οι οποιες μπορει να περιεχουν στο πορωδες αποθεματικο τους πετρωμα Υδρογονανθρακες αλλα και μονο αλμυρο νερο.
Η αποδειξη ερχεται μονο  με τα τεστ των ερευνητικων γεωτρησεων.

Οι σχετικα ελπιδοφορες λεκανες στην Μεσογειο Θαλασσα είναι: η Λεβαντινη, του Ηροδοτου, της Συρτης και της Απουλιας.

Υπαρχουν και ορισμενες μικροτερες στο Ιονιο πελαγος και στο Βορειο Αιγαιο μεταξυ Θασου και Σαμοθρακης ‘η της Λαδοξερας της Σαμοθρακης.
Περαν αυτων παραμενουν ακομα ενταφιασμενα τα εντοπισθεντα  κοιτασματα Βαβουρας και Νικη ανατολικα της Θασου και εντος του οριου των 12 ναυτικων μιλλιων.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, παρά μόνο με την Έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>