«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΜΠΟΥΓΙΟΥΚ ΤΟΥΡΚΙΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                             11.07.2019                                                                 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι προπατορες των σημερινων Τουρκων υπηρξαν μελη της φυλης των «Σελτζουκων» η οποια γυρω στις αρχες του 11 μ.Χ. αιωνα δεν κατακτησεν μονο τις συνορευουσες περιοχες γυρω από τον τοπο προελευσης τους στον χωρο μεταξυ του Αφγανισταν και Ιραν αλλα και την καρδια του ισλαμικου κοσμου με πρωτευουσα την Βαγδατη, την εδρα του Χαλιφη.

Το ετος 1055 μ.Χ. εισηλθεν ο Σελτζουκος Tugril στην Βαγδατη και ελαβεν από τον Χαλιφη τον τιτλο «Σουλτανος» και εγινεν ο ιδρυτης της μεγαλης αυτοκρατοριας των Σελτζουκων, η οποια καθωριζε για δεκαετιες ολες τις εξελιξεις στον πυρηνα του ισλαμικου χωρου.

Η ιστορια των Τουρκων συνεπως είναι στενα συνδεδεμενη με την ιστορια του Ισλαμ.

Το 1071 μ.Χ. ο Σελτζουκος Alp Arslan (1063-1072) νικα τα βυζαντινα στρατευματα στο Manzikert (Malazgirt) και εισερχεται στην Μικρα Ασια.

Υπο την διακυβερνηση του Σουλτανου Alaeddin Keikubad I (1220-1237) επεκτεινεται η αυτοκρατορια των Σελτζουκων από ην ανατολικη Ανατολια εως τα δυτικα της Μικρας Ασιας.

Η επιδρομη όμως των μογγολων εθεσε ένα τερμα στην κυριαρχια των Σελτζουκων.

Ο Osman (1281-1326), ο ιδρυτης της Οσμανικης (Οθωμανικης) δυναστειας με την επικρατιση του πρωτα στην περιοχη Eskisehir (δυτικη Ανατολια) επεκτεινε την κυριαρχια του τοποθετωντας παντου ένα διοικητικο  μηχανισμο και δημιουργωντας έναν επαγγελματικο στρατο.

Υπο την διοικηση του γιου του Οσμαν, Ορχαν, τα στρατευματα του εισηλθαν για πρωτη φορα το1350 μ.Χ. στα Βαλκανια με καταληψη το 1361 μ.Χ. της Ανδριανουπολης.

Τεσσερα χρονια αργοτερα ο Σουλτανος Μουρατ Ι. (1360-1389) μετεφεραι το Σουλτανατο του από την Μπουρσα στην Ανδριανουπολη.

Ο Bayezit I. (1389-1402) που αντικατεστησε τον Μουρατ Ι., ηρθε αντιμετωπος στα ανατολικα της αυτοκρατοριας του με την αυτοκρατορια των Ταταρων Τιμουρ, ονομαστον για την βαρβαροτητα του ως Ταμερλαν.

Στην αποφασιστικην μαχη της Αγκυρας το 1402 μ.χ. νικηθηκε ο Σουλτανος Bayeyit I και η Οθωμανικη αυτοκρατορια αρχισε να διαλυεται.

Η ανορθωση αυτης ηταν εργο του Σουλτανου Mehmed I. (1413-1421) και του γιου του Μουρατ ΙΙ (1421-1451) και κορυφωθκε με την καταληψη της Κωνσταντινουπολης την 29.05.1453 από Mehmed II. (1451-1481).

Η Οθωμανικη αυτοκρατορια ηταν η τελευταια αυτοκρατορια που συνδεεται με τα σηματα του Ισλαμ.

Ακομη και εάν με την ιδρυση της Τουρκικης Δημοκρατιας το νέο κρατος βασιζονταν στις αρχες του Λα’ι’κισμου (Säkularismus) με διαχωρισμο της θρησκειας και του κρατους, δεν μπορεσε να ξεριζωθει τελειως το Ισλαμ από τις πολιτικες.

kοινωνικες και πολιιστικες εξελιξεις στην Τουρκια εως σημερα.

ΧΡΟΝΟΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ετη  μ.Χ.

552                            Ιδρυση της αρχαιοτερης γνωστης τουρκικης  κρατικης οντοτητας.

1071                          Ο Σελτζουκος Αλπ Αρσιαν (1063-1072 μ.Χ.) νικα τους Βυζαντινους στην μαχη του Μαντζικερτ. Απαρχη των τουρκικων κατακησεων στην Μικρα  Ασια

1281-1326                Οσμαν Ι.(Osman Bey), Ιδρυτης της Οσμανικης  (Οθωμανικης) Δυναστειας. Το μαυσολειο του παππου αυτου (Σουλε’ι’μα Σαχ) βρισκεται σημερα  συριακου εδαφους.

Με την Συνθηκη της Αγκυρας του 1921 ο τοτε αποικιοκρατικος διαχειστης της Συριας (η Γαλλια) εγγυηθηκε στην Τουρκια το δικαιωμα να Διατηρει στο μαυσολειο ένα στρατιωτικο προσωπικο. Σημερα ο Ταγυπ Ερντογαν θεωρει τον Ταφο και την γη γυρω από αυτόν τουρκικο εδαφος.

                                 Γιατι να μην θεωρει αυριο το σπιτι του Κεμαλ  Ατατουρκ στην Θεσσαλονικη και την γη γυρω από αυτό επισης τουρκικο εδαφος; Μηπως δεν εκανε το ιδιο τον Φεβρουαριο του 2011 στην ομιλια του προς τους Τουρκους της Γερμανιας στο Ντυσελντορφ;

                                 Βαφτησε γερμανικο κρατικο εδαφος ως τουρκικο που καταλυφθηκε από τουρκους εργατες.                                 

1353  Πρωτη οσμανικη διασυνδεση με ευρωπα’ι’κο  εδαφος. Κατακτησεις στα Βαλκανια. Σημερα ζουν στην ανατολικη Θρακη και σε μια επιφανεια μικρωτερη του Βελγιου, πανω από 20 εκατομμυρια Μουσουλμανοι, αποτελουμενοι από Τσερκεζους, Αλβανους, Αραβες, Σελτζουκους, Μογγολους, Οθωμανους, Κουρδους, Ταταρους κ.α.

Ολοι αυτοι αποτελουν τον πυρηνα μιας επιινδυνης εκρηκτικης υλης, που αργα ‘η γρηγορα θα εκραγει η δυτικη  Θρακη, η οποια λογω των ανεχομενων δραστηριοτητων του τουρκικου Προξενειου Κομοτηνης και της αδιαφοριας και ανικανοτητας των Ρωμιων αλωνεται εκ των εσω, δεν θα αντεξει στους κραδασμους της εκρηξης αυτης.

Οσο αντεχε η Θρακη, αντεχε και η Βασιλευουσα.

Οσο θα αντεχει η δυτικη Θρακη, θα αντεχει και το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

Εάν πεσει η δυτικη Θρακη θα πεσει  και το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.      

1453    Καταληψη της Κωνσταντινουπολεως από του Σουλτανο Mehemed II, τον Πορθητη (1451-1481)

1514-1516   Περιοχες του Κουρδισταν ενσωματωνονται στην αυτοκρατορια των Οσμανων

1517   Καταληψη του Κα’ι’ρου. Η Αιγυπτος γινεται οσμανικη περιοχη.

Μετα το 1518  Το Χαλιφατο είναι (δηθεν) εργο του Σουλτανου  Σελιμ Ι.

1529  Αποτυχημενη πολιορκια της Βιεννης.

1536   Η πρωτη «Συνθηκολογηση». Κρατικη Συμβαση για θεματα εμποριου και προξενειων με την Γαλλια.

1541  Κατακταται το Οφεν, ένα μερος της σημερινης  Βουδαπεστης.

1683  Αποτυχια και της δευτερης πολιορκιας της Βιεννης.

1686   Αντεπιθεση της Αυστριας και απελευθερωση του Οφεν της Βουδαπεστης.   

1700    Η οσμανικη αυτοκρατορια επιστρεφει την περιοχη Asow στην Ρωσια.

Η Ρωσια λαμβανει την απεριοριστη δικαοδοσια ναυσιπλο’ι’ας στην Μαυρη θαλασσα και δια μεσω του Βοσπορου και των Δαρδανελλιων προς την Μεσογειο θαλασσα.

1740 Η Γαλλια γινεται η προστατιδα δυναμη των Καθολικων στην οσμανικη αυτοκρατορια.

1774   Η συνθηκη ειρηνης του Kücük Kaynarca: ανεξαρτοποιηται το Khanat της Κριμαιας.

1798-1799  Εισβολη του Ναπολεοντα Βοναπαρτη στην  Αιγυπτο.

1829  Διακηρυξη Ανεξαρτησιας της Ελλαδος.

1839-1876  Εποχη των Μεταρρυθμισεων «Tanzimat»

1876  Αποδοχη ενός Συνταγματος.           

1878  Η Συμφωνια του Βερολινου: Ρουμανια, Σερβια και Μαυροβουνιο ανεξαρτοποιουνται από την  Οσμανικη Κοινοπραξια.

1913 Η επανασταση των Νεοτουρκων

1913 Στρατιωτικη αποστολη της Γερμανιας υπο τον στρατηγο Liman von Sanders στην Τουρκια.   

1914  Η οσμανικη αυτοκρατορια εισερχεται στον 1ον Παγκοσμιο Πολεμο σετο πλευρο της Γερμανιας.

1915  Ολοκαυτωμα των Αρμενιων στην Ερημομεταξυ Συριας και Ιρακ.

1918  Ανακωχη στο Μουτρος Λημνου επανω στο Ελληνικο πολεμικο Πλοιο Αγαμεμνων.

1919  Ο Mustafa Kemal Pascha οριζεται επιθεωρητης τουρκικων στρατευματων στην Ανατολια.

1919   Τα Ελληνικα στρατευματα καταλαμβανουν την  Σμυρνη.

1920    Η εθνικη ενωση αναγνωρισθηκε από την Βουλη στην Κωνσταντινουπολη..                     

1920 (23.04.)   Εναρκτηρια συνεδριαση της «Μεγαλης  Εθνοσυνελευσης» στην Αγκυρα.

1922    Επανακαταληψη της Σμυρνης από τα στρατευματα του Κεμαλ.

1922   Καταργιση του Σουλτανατου.

1923   Συνθηκη της Λωζαννης  

 1923  Διακηρυξη της Τουρκικης Δημοκρατιας.

 1924    Καταργιση του Χαλιφατου.

 1938  Ο θανατος του Kemal Ατατουρκ.

 1941-1943  Επιβουλη στον ελληνικο πληθυσμου της Κωνσταντινουπολεως του κεφαλικου φορου  «Βαρλικ» ως μεσο οικονομικης και φυσικης   εξοντωσης του..        

  1950  Οι πρωτες δημοκρατικες εκλογες με συμμετοχη Κομματων της αντιπολιτευσης. Μεγαλη επιτυχια του «Δημοκρατικου κομματος» του Μεντερες.

  1960   Στρατιωτικο πραξηκοπημα και πτωση του «Δημοκρατικου κομματος» από την κυβρνηση  με αναρηξη νεων ελευθερων εκλογων.

  1971  Με στρατιωτικο τελεσιγραφο αναγκαζεται σε παραιτηση η κυβερνηση Ντεμιρελ. Εως τις εκλογες του Οκτωβριου 1973 κυβερνα την χωρα μια από τις Ενοπλες Δυναμεις τοποθετηθεισα Βουλη τεχνοκρατων.

   1974  Στρατιωτικη αποβαση στην Κυπριακη

                                         Δημοκρατια με καταληψη περιπου 40 % της Μεγαλονησου.

   1974-1994  Συνομιλιες για Συνεκμεταλλευση του Αρχιπελαγους του Αιγαιου με την Ελλαδα. 

   1976  Πρωτοκολλο της Βερνης με την Ελλαδα.

   1980     Στρατιωτικο πραξικοπημα για να τεθει ένα τελος στην κρατικη κριση.   

   1982   Μορατοριουμ με την Ελλαδα.  

   1983  Πρωτες ελευθερες εκλογες μετα το τελευταιο στρατωτικο πραξικοπημα με νικη του κομματος της «μητερας πατριδος» του Turgut Özal

   1987   Επιστροφη των παλαιων πολιτικων στην πολιτικη σκηνη με το Δημοψιφισμα της 6η                                        Σεπτεμβριου.

   1987   Δευτερες ελευθερες εκλογες μετα το τελευταιο στρατωτικο πραξικοπημα.

Το πολιτικο συστημα σταθεροποιηται μετα την ελευθερη συμμετοχη ολων των κομματων στις πολιτικες διαδικασιες.    

 1987 Η Τουρκια αιτει τον Απριλιο την συμμετοχη της  στην EG.

 1988  Η συμφωνια Νταβος με την Ελλαδα .

  1994  Εκλογη του Ρετσεπ Ταγιπ Ερντογαν ως Δημαρχου Κωνσταντινουπολεως.

  2002  Το κομμα του Ερντογαν «Aalet ve Kalkinma Partisi = AKP» στην Εξουσια, την εποχη που η Τουρκια βρισκονταν υπο την επιβλεψη του ΔΝΤ.

  2013   Γεγονοτα στο Γκεζι Παρκ   Κωνσταντινουπολεως.  

  2016    Σρατιωτικο πραξικοπημα και Αντιπραξικοπημα.

  2017    Δημοψηφισμα για Αλλαγη του Πολιτευματος Προεδρικο Συστημα Διακυβερνησης 

                                Presitial System of Govermance . 

  2018  Εκλογη του Ταγιπ Ερντογαβ ως Προεδρου της  Τουρκικης Δημοκρατιας.

 31.03.2019   Δημοτικες Εκλογες στην Τουρκια. 

Πιθανως ημερομηνια αντιστροφης μετρησης  για την πολιτικη αποκαθηλωση του Ερντογαν. Εάν δεν εξουδετερωθει από ασθενεια ‘η  βια θα κυβερνα ως το 2023 και ισως και μετα.

Ιστορικα παραμενει ανεξηγητο, πως 400 οικογενειες Οθωμανων Τουρκων (Σελτζουκων) καταφεραν να αποκτησουν με την βια την εξουσια και να επιβαλλουν την γλωσσα, την θρησκεια και τον πολιτισμο τους σε μια περιοχη οπου το Ελληνικο πνευμα με την προβολη της αρετης, της ανδρειας, της αρμονιας και της ισορροπιας, σαν παγειες αξιες της ζωης, κατειχε τα σκηπτρα στην πορεια της τοτε γνωστης ανθρωποτητας;

Η Ελληνικη παιδεια με τους κανονες της σοφιας, της αρμονιας και του καλλους, δεν επετρεπε ευκολα την κυριαρχια μιας ιανδηποτε πνευματικα υποβαθμισμενης εξουσιας.

Οι επιγονοι του Μεγαλου Αλεξανδρου το απεδειξαν, λιγα χρονια πριν, στην Αιγυπτο, στην Συρια, στην Παλαιστινη και στην Μικρα Ασια.

Με τον Mehmed II η θεση.του Σουλτανου ισχυροποιηται και εντος της πλατια διακλαδομενης οικογενειας του

Αμεσως μετα την αναρριχηση στον θρονο διεταξε να σκοτωσουν τον αδερφο του Ahmed που βρισκονταν ακομη σε βρεφικη ηλικια.

Μια πραξη που αργοτερα εγινε κανονας Δικαιου (kanunnameh) και εφαρνοζονταν πολύ συχνα. Η δολοφονια του στενου αρρενος συγγενους μετα την αναρριχηση στον θρονο ηταν εως τον 17 μ.Χ. αιωνα κατι το ποιο συνηθισμενο.

Η κατασταση αυτή όμως δεν διδει καμια απαντιση στο ερωτημα που ετεθει. Ι

σως οι μηχανισμοι αμυνας των πληθυσμων που βιαια εκχριστιανισθηκαν στην ανατολικη ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια να  ειχαν φθασει σε τετοιο χαμηλο επιπεδο, που εκανε κάθε αντιδραση αδυνατη.

Οι πληθυσμοι αυτή λογω καταπτωσης κάθε αρχαιοελληνικης αξιας επεσαν σαν ωριμα φρουτα στην νεα κατασταση, παραδιδοντας την αξιοπρεια τους, την ζωη τους και μια ιστορια χιλιαδων ετων, σ’ ένα άλλο εξουσιαστη.

Το αιτιο συνεπως της αλωσης του φρονηματος των λαων της Μικρας Ασιας είναι κρυμενο στην ιδεολογια των εβραιωγενων θρησκειων και στην επιθικατητα των τουρανων-Τουρκων.

Η Χριστιανοσυνη υποταγμενη στην μοιρα της, συνδιαλεχθηκε πολύ γρηγορα με τον νέο Οθωμανο ηγετη.

Από την άλλη πλευρα η βιαια αποδοχη της θρησκειας του Ισλαμισμου δεν περιοριζεται μονο στους λαους της Μικρας Ασιας αλλα επεκτεινεται και στο ευρωπα’ι’κο μερος της επικρατειας των Οθωμανων, δηλαδη και στην Ρουμελη.

Οσοι αλλαζαν την πιστη τους, αλλαζαν μαζι με το ονομα τους και την εθνικοτητα τους και αυτοματως ψευδεπιγραφα θεωρουνταν Τουρκοι.

Σε πολλες περιοχες της Ελλαδος υπηρχαν μουσουλμανικοι πληθυσμοι και δημιουργηθηκαν «Τουρκοι» ενώ κατ’ αιμα ησαν Ελληνες.

Οι Εξισλαμισθεντες Ελληνες, εγκλωβισμενοι στην επιλογη ‘η εξαναγκασμο των προγονων τους, θεωρουνταν από τους βιαια εκχριστιανισθενες Ελληνες, εξωμοτες και απομονονωνταν πληρως, υποχρεωμενοι σε επαφη μονο με Τουρκους.

Οι Τουρκοι συνεπως εγιναν ένα ψευτοεθνος, στην δημιουργια του οποιου συμβαλανε οι Ελληνες τα μεγιστα, προσφαιροντας ηλιθιωδως το αιμα της ελληνικης φυλης και του ελληνικου λαου, ποτε με τους βιαιους εξισλαμισμους ποτε με τους Γενιτσαρους, ποτε με την εθελουσια εξοδο των εκατομμυριων εκχριστιανισθεντων Ελληνων από την Μικρα Ασια.

Σημερα συγχρονοι μελετητες εθνολογοι ανεβαζουν τους ελληνογενεις Τουρκους σε πανω από 20 εκατομμυρια. Εάν εδώ αθροισουμε τα 20 εκατομμυρια Κουρδους και 20 εκατομμυρια Αλεβιτων οι γνησιοι Τουρκοι είναι στην τουρκια μειονοτητα.

Κακως ομιλουμεν περι Τουρκοκρητων, Τουρκοκυπριων και Τουρκοποντιων.

Προκειται για βιαια εξισλαμισθεντων Ελληνων! Μονο οταν μια πατριωτικη Κυβερνηση επαναπροσδιορισει το Ελληνικο Εθνος, οι Ελληνες αδιαφορου θρησκειας θα βαλλουν τα πραγματα στην θεση τους, θα ανακοψουν την εκδικηση της ιστοριας, θα ανακτησουν την εννοια της κοινωνιας και θα σχηματισουν μεγαλα εθνικα οραματα.

Ένα από αυτά θα είναι η απελευθερωση της σημερινης τουρανικης Τουρκιας.

Λογω των προαιωνιων δεσμων κατι τετοιο με την καταλληλη στρατηγικη είναι εφικτο. Μια ημερα χρειασιηκε για να διαλυθει η μεγαλη Σοβιετικη ενωση… μια νυχτα χρειαζεται για να διαλυθη η Μπιουκ Τουρκια του Ρετσεπ Ταγιπ Ερντογαν.

Το εδαφος της Εγγυς. και Μεσης Ανατολης, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της ανατολικης Μεσογειου εχει γινει πολυσαθρο για να περπατα πανω του η βαρια και δυσκινητη Τουρκια η οποια πριονιζει την Συνθηκη της Λωζαννης χωρις να καταλαβαινει ότι πριονιζει τον εαυτο της διοτι είναι η ευνοημενη της μοιρασιας του 20 μ,χ. αιωνα οπου εχει αδικησει μετα βιας τους παντες μη Τουρκους-Τουρανους

το γενος (Σελτζουκους και Οθωμανους) και γι’ αυτό κινδυνευει από ένα καταιγισμο από καταδικες για γενοκτονιες που μπορουν να νομιμοποιησουν εκ νεου εθνικες διεκδικησεις αυτων που τις εχουν υποστει….

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, παρά μόνο με την Έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

  http://arxaiaithomi.gr/ 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>