Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Η πολεμική αεροπορία αναγνωρίζει την τροποποίηση του καιρού με το HAARP

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ κάνει το χρέος της, εσείς μένει μόνο να ενημερωθείτε.

«Ενώ ο έλεγχος του καιρού με το HAARP έχει κληθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας την Τετάρτη, ο Ντέιβιντ Γουόκερ, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική, έριξε μια βόμβα σε απάντηση μιας ερώτησης από την Λίζα Μουρκόβσκι σε σχέση με την κατάργηση του 300 εκατομμυρίων δολαρίων πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γουόκερ είπε ότι αυτό “δεν είναι ενα πράγμα που έχουμε ανάγκη για το μέλλον» και δεν θα ήταν μια καλή χρήση των ερευνητικών κεφαλαίων της Πολεμικής Αεροπορίας να κρατήσει το HAARP.
«Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, που το HAARP είχε σχεδιαστεί για να κάνει», είπε. «Για να εγχύσει την ενέργεια στην ιονόσφαιρα και για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά.

Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί. ”
Πολλοί πιστεύουν ότι το HAARP έχει δημιουργηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του καιρού, με αρκετή επιρροή ώστε να προκαλεί τυφώνες, ανεμοστρόβιλους και σεισμούς και τα σχόλια, επιφέρουν το ερώτημα αν οι συνωμοσιολόγοι είναι περισσότερο εύστοχοι από ό, τι ο καθένας έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα ».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας δημόσιος υπάλληλος έχει αναγνωρίσει ότι το HAARP και ο έλεγχος του καιρού δεν είναι μόνο δυνατός, αλλά υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει και χρησιμοποιείται ως ένα «σούπερ όπλο», όπως αποδεικνύεται και το 1997 από τη δήλωση του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ William Cohen , όπου είπε:
“Άλλοι [τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατίες, όπου μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων … Οπότε υπάρχει αφθονία απο ιδιοφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται για να βρούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να σκορπίσουν τον τρόμο σε άλλα έθνη … Είναι πραγματικό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εντείνουμε τις [αντιτρομοκρατικές] προσπάθειές μας ».
Πιστεύεται ακόμα ότι το HAARP είναι απλά μια θεωρία συνωμοσίας, αφού και οι δημόσιοι υπάλληλοι παραδέχονται ότι είναι αλήθεια;
Παρακολουθήστε την ερώτηση και την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή:
atheatignosi.blogspot.gr

https://ellaniapili.blogspot.com/2016/07/haarp.html?fbclid=IwAR1ykKFMTWmixWltI0feuYjM6VhFS6CdYE7gMMjxt6gl4LJ64xInukl8gQc

Σχόλιο:

Συντάκτης: Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου (IP: 2.87.45.5, ppp-2-87-45-5.home.otenet.gr) Ηλ. διεύθυνση : chaziteo@t-online.de

ΤΟ «High-frequency Active Auroral Research Programme» “η H.D.A.R.P. (Ερευνητικο Πρόγραμμα Υψηληs Συχνοτηταs Δραστικηs Ακτινοβολιαs)εκπεμπει ακτινοβολιεs και ισχυρηs εντασεωs ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε κάθε σημειο του πλανητη μας.

Το τρομακτικο αυτό οπλικο συστημα ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιων αναπτυσσσουν οι ΗΠΑ συστηματικα από το 1987.

Μπορει να προκαλεσει τεραστιεs αλλαγεs στο κλιμα μιαs επιλεγμενηs περιοχηs, διακοπη λειτουργιαs της ηλεκτροδοτισηs μιαs ολοκληρηs περιοχηs, καταστροφή κάθε ηλεκτρικηs και ηλεκτρονικηs συσκευηs σε συγκεκριμενο τοπο, τρυπεs στην Ιονοσφαιρα της γηινηs Ατμοσφαιραs, απιστευτεs εντασεωs κεραυνουs, κυκλωνεs και τυφωνεs, πρωτοφανουs μεγεθουs σεισμουs και αλλα πολλα.

Το συστημα αυτό εντάσσεται σε ένα ευρυτερο σχεδιασμο της «Γεωμηχανικηs».

Η σχεση των «Chemtrails» με το H.A.A.R.P.έγκειται στο γεγονοs, ότι οι ψεκασμοι με οξείδια μεταλλων δημιουργουν αγωγιμοτητα στην γηινη Ατμοσφαιρα, ώστε οι ηλεκτρομαγνητικεs ακτινοβολιεs να μετακινουνται και να κατευθύνονται ευκολα προς την οποια επιθυμητη περιοχη με αποτέλεσμα των ελεγχο των καιρικων φαινομενων.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ εχει αρκετες φορες αναφερει για το θεμα, αλλα οι αλοι ακομα το εντασουν στην προπαγαντα εναντιων της επιστημης ως…ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ και αυτο το κανουν γιατι εχει καλητερο αποτελεσμα, κουραζει τον εγκεφαλο, το σηνηθηζεις, το εντασεις στα ψεματα, αφου οι ιδιοι το παραδεχοντε αλλα με την δικη τους ερμηνεια, για τα καλα οφελει, οποτε ο εγκεφαλος κουρασμενος το απορηπτη, ως μη ενδιαφερον!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Γεωμηχανική, Σεισμός στο Μεξικό, Τυφώνας Μαρία, δημοψήφισμα στην Καταλονία και άλλα φρικτά της νέας τάξης.

Διαβάστε

Ρόθτσαιλντ : Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε ….

Ρόθτσαιλντ: Είναι αλήθεια ότι ο μόνος φόβος στα σχεδία μου ήταν οι Έλληνες έτσι με είχε ενημερώσει ο Χερνι Κισιγκερ! Αλλά με μεγάλη εκπλήξει διαπίστωσα ότι δηλώσατε υποταγή με πρωτοφανή δουλικό τρόπο για Έλληνες! Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή εσείς δεν είσαστε Έλληνες ή χώρα που μένετε δεν είναι η Ελλάδα;;;

http://arxaiaithomi.gr/2017/09/22/fema-και-η-νεα-ταξη/

http://arxaiaithomi.gr/2017/01/28/η-ωμή-αλήθεια-αποκωδικοποίηση-της-ατζ/

 

http://arxaiaithomi.gr/2016/11/19/τα-σχέδια-της-fema-nasa-ήρθαν-στο-φως-και-νεα-εγ/

http://arxaiaithomi.gr/2016/08/26/οι-επιστήμονες-έχουν-πουληθεί-στην-νέ/

 

http://arxaiaithomi.gr/2016/08/21/οι-αμερικανοί-έχουν-γεμίσει-εκατοντά/

 

http://arxaiaithomi.gr/2016/07/03/η-κλιματική-αλλαγή-στην-ελλάδα-chemtrails/

 

http://arxaiaithomi.gr/2015/11/04/οι-τρεις-απάτες-που-θέλουν-να-αλλάξουν/

 

http://arxaiaithomi.gr/2014/04/14/nanobots-αυτός-είναι-ο-σκοπός-των-αεροψεκασμ/

 

http://arxaiaithomi.gr/2014/04/14/nanobots-αυτός-είναι-ο-σκοπός-των-αεροψεκασμ/

 

http://arxaiaithomi.gr/2013/10/07/όλοι-το-έχουν-τούμπανο-και-εμείς-κρυφό/

 

http://arxaiaithomi.gr/2013/08/30/η-μεγάλη-θανάτωση-έχει-αρχίσει-για-την/

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ κάνει το χρέος της, εσείς μένει μόνο να ενημερωθείτε.

Στην κατηγορία Νέα Τάξη έχει ακόμα ποιο πολλά να ενημερωθείτε.

Μην πείτε ότι δεν ξέρατε.

Το ένα κλαράκι το σπάς, τα 20 δεν μπορείς, Έλληνες ενωθείτε εκτός κομμάτων!

http://arxaiaithomi.gr/

1 comment to Η πολεμική αεροπορία αναγνωρίζει την τροποποίηση του καιρού με το HAARP

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    ΤΟ «High-frequency Active Auroral Research Programme» “η H.D.A.R.P. (Ερευνητικο Πρόγραμμα Υψηληs Συχνοτηταs Δραστικηs Ακτινοβολιαs)εκπεμπει ακτινοβολιεs και ισχυρηs εντασεωs ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε κάθε σημειο του πλανητη μας.Το τρομακτικο αυτό οπλικο συστημα ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιων αναπτυσσσουν οι ΗΠΑ συστηματικα από το 1987. Μπορει να προκαλεσει τεραστιεs αλλαγεs στο κλιμα μιαs επιλεγμενηs περιοχηs, διακοπη λειτουργιαs της ηλεκτροδοτισηs μιαs ολοκληρηs περιοχηs, καταστροφή κάθε ηλεκτρικηs και ηλεκτρονικηs συσκευηs σε συγκεκριμενο τοπο, τρυπεs στην Ιονοσφαιρα της γηινηs Ατμοσφαιραs, απιστευτεs εντασεωs κεραυνουs, κυκλωνεs και τυφωνεs, πρωτοφανουs μεγεθουs σεισμουs και αλλα πολλα. Το συστημα αυτό εντάσσεται σε ένα ευρυτερο σχεδιασμο της «Γεωμηχανικηs». Η σχεση των «Chemtrails» με το H.A.A.R.P.έγκειται στο γεγονοs, ότι οι ψεκασμοι με οξείδια μεταλλων δημιουργουν αγωγιμοτητα στην γηινη Ατμοσφαιρα, ώστε οι ηλεκτρομαγνητικεs ακτινοβολιεs να μετακινουνται και να κατευθύνονται ευκολα προς την οποια επιθυμητη περιοχη με αποτέλεσμα των ελεγχο των καιρικων φαινομενων.

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου