ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Εικόνες από έναν άλλο κόσμο: Δεύτερη κάθοδος του Hayabusa2 στον αστεροειδή Ryugu

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 12:30 

UPD:12:33

Την επιτυχή δεύτερη προσεδάφιση του διαστημοπλοίου της, Hayabusa2, στον αστεροειδή Ryugu, ανακοίνωσε την Πέμπτη η ιαπωνική διαστημική υπηρεσία, JAXA.

«Η JAXA πραγματοποίησε μια σειρά επιχειρήσεων για τη δεύτερη προσεδάφιση του Εξερευνητή Αστεροειδών “Hayabusa2” στον αστεροειδή Ryugu και τη συλλογή δειγμάτων εδάφους του.

Από τα δεδομένα που απεστάλησαν από το Hayabusa2, επιβεβαιώθηκε πως η αλληλουχία προσεδάφισης, περιλαμβανομένης της πυροδότησης ενός βλήματος για λήψη δειγμάτων, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Το Hayabusa2 λειτουργεί κανονικά, και ως εκ τούτου η δεύτερη προσεδάφιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία- η οποία έδωσε στη δημοσιότητα εντυπωσιακές εικόνες από τον μακρινό αστεροειδή.

JAXA

Πρόκειται για τη δεύτερη προσεδάφιση του ιαπωνικού διαστημοπλοίου στον αστεροειδή, το οποίο πήρε δείγματα από κάτω από την επιφάνειά του. Όπως αναφέρει το Space.com, ο ελιγμός για την προσεδάφιση κράτησε ώρες, καθώς το σκάφος κατέβαινε αργά προς την επιφάνεια του αστεροειδούς, έχοντας ως σημείο αναφοράς έναν στόχο που είχε ρίξει κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το εγχείρημα. Σημειώνεται πως τον Απρίλιο το ιαπωνικό διαστημόπλοιο είχε ρίξει βλήμα για να δημιουργήσει τεχνητό κρατήρα προκειμένου να «ρίξει μια ματιά» κάτω από την επιφάνεια του εδάφους του αστεροειδούς.

JAXASGM

Εν τέλει, το Hayabusa2 πραγματοποίησε την Πέμπτη την κάθοδό του και συνέλεξε δείγματα. Επειδή ο Ryugu δεν έχει ατμόσφαιρα ή μαγνητικό πεδίο, η επιφάνειά του είναι πλήρως εκτεθειμένη στις συνθήκες του διαστήματος- ωστόσο κάτω από την «πολύπαθη» αυτή επιφάνεια, βρίσκονται υπολείμματα από τον πρώτο καιρό της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος και της «γένεσης» των πλανητών. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες ελπίζουν πως τα δείγματα αυτά θα βοηθήσουν να γίνει κατανοητό πώς ακριβώς σχηματίστηκε το ηλιακό σύστημα.

JAXA

Το ιαπωνικό διαστημόπλοιο σχεδιάστηκε με χώρους αποθήκευσης για τα δείγματα, τα οποία προορίζεται να φέρει πίσω στη Γη. Μέχρι τότε, το Hayabusa2 έχει να πραγματοποιήσει άλλη μια αποστολή: Την άφεση ενός μικρού οχήματος (ρόβερ), του MINEVA-II2 στην επιφάνειά του, αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Μετά από αυτό, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, θα κατευθυνθεί προς τη Γη, φέρνοντας τα «λάφυρά» του στον πλανήτη μας κατά τα τέλη του επόμενου έτους.

https://www.naftemporiki.gr/story/1497046/eikones-apo-enan-allo-kosmo-deuteri-kathodos-tou-hayabusa2-ston-asteroeidi-ryugu