«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα παρατράγουδα του ώριμου πολιτικά Ελληνικού λαού άρχισαν!

 ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΡΩΤΗΣΑΝΕ

Τα δημοκρατικά και πατριωτικά της ΝΔ

Έτσι…. Ξεκινά δυναμικά υιέ  κληρονόμε του εφιάλτη.
Ουυυυ γουστάρω!!!!!!
Και που να δείτε Ελληναράδες με τις δικές σας δουλειές τη έχει να γίνει.

Έχουμε και λέμε, αύξηση της ανεργίας, μύωση των εργαζομένων με δικαιώματα, αύξηση των ορών και ημερών εργασίας με μύωση των μισθών!
Έρχεται η σειρά σας πατριώτες που τιμωρήσατε τον Τσίπρα.

Δεν μπορώ, αδυνατώ να περιγράψω την συμπεριφορά των συμπατριωτών μου, αφού έκαναν κανόνα το ρητό …Έβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου!

Είπαμε να ρίξουμε τον προδότη Τσίπρα, αλλά να μην βγάλουμε χειρότερο προδότη!

Δενδιάς,  E και τι έγινε που ο Έλληνας ΥΠΕΞ είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα?

 Ο Γάλλος πρόεδρος ήταν και υπάλληλός του και τώρα όλη η Γαλλία και  Ευρώπη!

Πάσης φύσεως κερδοσκόποι τρίβουν τα χέρια τους!

Γιατί διορθώνει βίαια το Χρηματιστήριο

Πού αποδίδεται η μεγάλη βουτιά στο Χρηματιστήριο και τι αναμένεται στις επόμενες συνεδριάσεις. Το αρνητικό κλίμα στις αγορές, οι «τρελές αποδόσεις» που γράφουν οι ελληνικοί τίτλοι, οι ζώνες άμυνας και τα σενάρια για τράπεζες και ΟΠΑΠ.

Μηνύματα κουρέματος ετοιμάζουν οι Βρυξέλες, το μήνυμα το έστειλαν οι ψηφοφόροι, έχουμε ακόμα λίπος ελάτε να το πάρετε!

Και αρχίστε να φτιάχνετε φέρετρα να μην βρομίσουν οι αυτόχειρες!

Ποιος χτυπά τις καμπάνες στις κηδείες;;;;;

Φυσικά ο Στουρνάρας, ο κολλητός του Μητσοτάκη, που εσείς δανειολήπτες ψηφίσατε για να τιμωρήσετε τον Τσίπρα!!!!! Άκουσον, άκουσον!

Συνάντηση Στουρνάρα – τραπεζιτών με τον επικεφαλής του SSM  Τι συζήτησαν?????????

 Τρίτη 09 Ιουλ 2019

Η κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών και τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα, (Δημάδη ακόμα δεν πετάξατε έξω τους δανειολήπτες;;;) ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (Single Supervisory Mechanism – SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Αντρέα Ένρια με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και με τους εκπροσώπους των τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας

“Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (Single Supervisory Mechanism – SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Andrea Enria ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψή του στην Αθήνα και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο κύριος Enria είχε συνάντηση με τον Διοικητή Γιάννη Στουρνάρα, στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος και εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του κυρίου Enria βρέθηκαν η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών, ιδιαιτέρως δε το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και η επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη του στόχου της μείωσής τους.

Ο επικεφαλής του SSM συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές Διευθύνσεις, τα οποία ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της τραπεζικής εποπτείας”.

Όσοι έχουν σχέση, ή γνώση της τοκογλυφικής απάτης σε βάρος τον Ελλήνων, θα ξέρουν τι σημαίνουν οι παρακάτω συσκέψεις.

Όλα για πούλημα τα παρακάτω και ετοιμάζουν και ένα κουρέματακι!!!

Μέσα σε δύο συνεδριάσεις ο γενικός δείκτης έχασε 6,05%, ενώ ειδικά στις τράπεζες οι απώλειες ήταν άνω του 12%. Κακή ήταν σήμερα και η εικόνα στην αγορά ομολόγων με την απόδοση του 10ετούς να υπερβαίνει το 2,2%, ενώ χθες είχε προσεγγίσει το 2%, ενώ στο 5ετές κινήθηκε πάνω από το 1,2%, ενώ ήταν κοντά στο 1%.

Σήμερα ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με απώλειες 4,12%, στις 2.112,37 μονάδες, ενώ πτώση 5,10% κατέγραψε ο Mid Cap και στις 1.276,69 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με πτώση 6,41% στις 736,28 μονάδες.

Σήμερα η μετοχή του ΟΠΑΠ βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της προαιρετικής δημόσιας πρότασης για το σύνολο των μετοχών του ΟΠΑΠ που υπέβαλε η SAZKA GROUP, συμφερόντων του Τσέχου επιχειρηματία και επενδυτή Karel Komarek. Το προσφερόμενο τίμημα για τις μετοχές που δεν κατέχει ο προτείνων ανέρχεται σε 9,12 ευρώ που, όπως προβλέπεται, αποτελεί το μέσο όρο της τιμής του τελευταίου εξαμήνου. Υπενθυμίζεται ότι η μετοχή του ΟΠΑΠ στη χθεσινή συνεδρίαση τελούσε υπό αναστολή στη διαπραγμάτευσή της, ενώ σήμερα έκλεισε στο -4,03%, από -5,87% ενδοσυνεδριακά.

Τις μεγαλύτερες απώλειες είχε η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς με βουτιά 10,30%, οι μετοχές της Alpha Bank, Lamda, ΔΕΗ και Ελλάκτωρ να ολοκληρώνουν με πτώση που ξεπέρασε το 6% και τις Φουρλής, Jumbo, Eurobank και Σαράντη με απώλειες ανώτερες του 5%. Άνω του 4% κάμψη είχαν ΕΧΑΕ, Εθνική, Motor Oil, Cenergy, Τέρνα Ενεργειακή και ΟΠΑΠ.

Οι απώλειες σε ΓΕΚ Τέρνα, Μυτιληναίο, Βιοχαλκο, ΑΔΜΗΕ, ΟΛΠ και Τιτάν ξεπέρασαν το 3%, ενώ άνω του 2% έκλεισαν οι ΟΤΕ, Coca Cola, Aegean και Ελληνικά Πετρέλαια.

Αποκαταστήται η τάξη της αταξίας στην Ευρώπη με τον Μητσοτάκη και Μάκρον.

Μπορεί οι εθνικόφρονες ανεύθυνοι ψηφοφόροι να αυτοκτόνησαν, αλλά η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θα συνεχίσει να τους δείχνει το έγκλημά τους, με τις παρωπίδες που οράνε.

Είχαν την ευκαιρία με ένα σπάρος δυο προδότες να στείλουν στο διάολο, αλλά άμα έχεις κάλο στον εγκέφαλο, σε εμποδίζει να σκεφτείς!

Κατηγορούσαμε τον Σύριζα για τα μαζέματα, τις λεγόμενες συνιστώσες.

Τώρα να δείτε προδότες και μαζέματα από τους πολιτικούς βόθρους!

Κάθε ήμερα θα σας έχω τα άπλυτα της καινούργιας φράξιες, που εσείς διαλέξατε και δεν θα μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε.

Έρεε ξύλο και θρήνος που έχει να πέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα μαύρα κομματόσκυλα μαζί με τα κόκκινα, οι αβανταδόροι των μαύρων το έχουν δηλώσει, οι πιασμένοι και αδύναμοι είναι βάρος της οικονομίας και πρέπει να πεθάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε καλά Σαράντα, ζείτε ακόμα, ο Τσίπρας είπε ότι θα έχετε πεθάνει σύντομα μην ασχολείστε με τους ετοιμοθάνατους συνταξιούχους!!!!!!!!!!!

Τώρα ο Μητσοτάκης θα σας βοηθήσει να φύγετε ποιο σύντομα και αεράτα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>