Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ξεβρακώνει τη δράση του Soros στην Ελλάδα!

ΕΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Στη Ρωσία απαγορεύουν την λειτουργία των ΜΚΟ του Soros και θεωρούνται «απειλή κατά της εθνικής τους ασφάλειας» και τώρα ο 
Ούγγρος πρωθυπουργός Gorban ξεβρακώνει τη δράση του Soros που χρηματοδοτεί επαγγελματίες ταραξίες να το παίξουν «αγανακτισμένοι» πολίτες.

Στην Ελλάδα … η λέξη Soros προκαλεί κράμπα στις γλώσσες των πολιτικών και των δημοσιογράφων που όχι μόνο δεν τολμούν να μιλήσουν για τα δίκτυα τρομοκρατίας που χρηματοδοτεί (Indymedia, OTPOR, CANVAS,JAVU ,Αραβική Άνοιξη κλπ) αλλά θα πλήρωναν για να του φιλήσουν τον πισινό.

Οι άνθρωποί του όχι μόνο δεν βρίσκονται υπό παρακολούθηση … αλλά βρίσκονται εντός Βουλής και νομοθετούν.

Τα περισσότερα κόμματα στη Βουλή είναι στενά συνδεδεμένα με αυτά τα δίκτυα… Η Οικογένεια Μητσοτάκη έχει στενές σχέσεις με ανθρώπους του Soros, o Τσίπρας επίσης καθώς και πολλά μικρά κόμματα.

ο Στέλιος Ζαββός,

ο Στέλιος Ζαββός, σας ενημερώνουμε ή σας θυμίζουμε πως είναι ο γνωστός επενδυτής και κουμπάρος του Τζορτζ Σόρος και διατηρεί σχέσεις με τον Τζον Πόλσον.

Ο Soros βέβαια είναι μία ακόμα βιτρίνα των Rothschild που θέλουν να κινούν τα νήματα σε όλον τον πλανήτη χωρίς ποτέ να αναφέρεται το όνομά τους.

Ελλας και Geopolitics

http://arxaiaithomi.gr