«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Θα σκίσετε κανένα καλτσόν σύντροφε Τσίπρα

ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ (5)
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019
Η απειλή του ξάδερφου Γιώργου Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει οπωσδήποτε στους δρόμους είναι τουλάχιστον ανεδαφική για να μην πω κωμική.

Για τους λόγους που θα αναλύσω πιο κάτω, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί πράγματι να βρεθεί στους δρόμους. Στους πέντε δρόμους. Γιατί έχει πολιτικά αυτοευνουχιστεί.

Για να μην πολυλογώ, ο εξάδερφος Γιώργος νομίζει ότι ο λαός που κινητοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2011, το 2012 και το 2014 υπάρχει ακόμα.

Κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχύ επάνω του.

Ο σύντροφος Γιώργος παραβλέπει τρείς παραμέτρους:

Η πρώτη είναι ότι το καθαρά αριστερό και κινηματικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε μετά το ψευτοδημοψήφισμα του 2015.

Και βρίσκεται πλέον μεταξύ ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αποχής και ΜΕΡΑ25. Στο 99%.

Στον ΣΥΡΙΖΑ απέμεινε το υποταγμένο, συμβιβασμένο και κρατικοδίαιτο κομμάτι που υπέγραφε τα μνημόνια και έφερνε τους αντεργατικούς νόμους και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές για έναν αιώνα.

Αυτό θα ξεσηκώσει στους δρόμους ο όποιος Τσίπρας; Τους συμβιβασμένους νοικοκυραίους του ΣΥΡΙΖΑ;

Η δεύτερη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα έρεισμα, καμιά ισχύ, στα όργανα που κατεβάζουν τον κόσμο στους δρόμους: Τα συνδικάτα και τους επαγγελματικούς συνδέσμους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης, δεν έχει κομματική βάση, ώστε αυτή να κινητοποιήσει, έστω, τη γειτονιά.

Δεν έχει οργανωμένο κίνημα σαν εκείνο που είχε το ΚΚΕ το ’50, η ΕΔΑ το ’50 και το ’60, η Ένωση Κέντρου το’60, ο Ρήγας, η ΚΝΕ και τα Μ-Λ το ’70, το ΠΑΣΟΚ το ’80 και οι πλατείες του ΣΥΡΙΖΑ, των ανένταχτων και της Χρυσής Αυγής το 2011 και 2012.

Οι μόνες δυνάμεις που μπορεί να κινητοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να κατεβάσει στους δρόμους είναι τα μπάχαλα. Κάθε είδους.

Σε μικρότερες δυνάμεις, γιατί το ταμείο, ιδιωτικό και δημόσιο, από το οποίο πληρώνονταν οι πολλοί, κόπηκε με την απώλεια της εξουσίας.

Αλλά, τα μπάχαλα δεν είναι λαός. Αντίθετα, έχουν λειτουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ακριβώς για να αποθαρρύνουν τον καθημερινό λαό να κατεβαίνει στους δρόμους.

Διαλύοντας και τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις με τη δράση τους.

Η Τρίτη παράμετρος, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον ισχύ να κατεβάσει λαό στους δρόμους είναι ότι έχει αυτοευνουχιστεί πολιτικά.

Για κάθε λόγο που θα θέλει να βγάλει στο δρόμο τον κόσμο, έχει υπογράψει ως κυβέρνηση και έναν αντίστοιχο δεξιόστροφο ή αντεργατικό νόμο!

Θα κατεβάσει το λαό για τα εργατικά, με έναν νόμο Κατρούγκαλου, που έσφαξε τους συνταξιούχους από το 2015 και μετά; Με έναν νόμο Αχτσιόγλου, που έχει κάνει την ασφάλιση μπάχαλο;

Με τους νόμους Παππά, που ευνοούν ολιγάρχες στα ΜΜΕ; Με τους νόμους Σπίρτζη, που διαιωνίζουν τη βρωμιά στις συγκοινωνίες; Με το μνημόνιο, που έχει δώσει τη δημόσια περιουσία σε ξένη διαχείριση;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει τη δύναμη να βγάλει κόσμο στο δρόμο, αλλά, όχι αυτόν που εννοεί ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας. Έχει φτιάξει τους νόμους για να πεταχτεί στο δρόμο ο κάθε οφειλέτης δανείου, είτε είναι πρώτης κατοικίας είτε είναι το φτιαγμένο της οικογένειας στο χωριό. Αυτόν τον κόσμο, ναι. Μπορεί και τον έχει βγάλει στο δρόμο.

Αλλά, ο εξάδελφος αγνοεί και το πιο σημαντικό. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, χάνοντας την πραγματική του βάση από το 2015 μέχρι σήμερα, την έχει ανταλλάξει με μια πούλπα ΠΑΣΟΚων ψηφοφόρων, που στην πλειονότητά τους δεν έχουν καμιά διάθεση για αγώνα. Επιδόματα θέλουν, λιγότερη δουλειά, ρουσφέτια και, οι αντιδεξιοί, όχι Μητσοτάκη. Ο σύντροφος Τσίπρας νομίζει ότι το 2019 είναι 2011. Που ο λαός ήθελε να μπει και να κάψει τη Βουλή. Και που μ αυτά τα συναισθήματα γέμιζε τις πλατείες με ένα tweet και έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Από ό,τι φάνηκε στις χτεσινές παράτες παράδοσης- παραλαβής υπουργείων, ούτε τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση δεν έχουν διάθεση για πεζοδρόμιο. Παρέδωσαν χειροκροτώντας τους επόμενους υπουργούς! Και σε πολύ λίγο καιρό θα ξυριστούν, θα φορέσουν γραβάτα και θα ξωπετάξουν και όσους «γραφικούς εκεί μέσα» (έτσι θα τους λένε) μιλάνε για Μαρξ, επανάσταση, κομμουνιστική και ριζοσπαστική αριστερά και λαϊκούς αγώνες στο δρόμο. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με ροζ και πράσινους κόκκους.

Γι αυτό, σύντροφε Γιώργο, πρόσεχε με το λαό που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο. Μη σκίσετε κανένα καλτσόν.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

https://www.liberal.gr/apopsi/tha-skisete-kanena-kaltson-suntrofe-tsipra/258979

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>