ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Χριστιανόδουλοι από αύριο που θα αρχίσει το πανηγύρι και η φρίκη, να μου πείτε ποιον τιμωρήσατε;;;

 ΔΗΝΟΣΑΒΡΟΙ 1

Ο Τσίπρας και ο Κάθε Τσίπρας  δεν θα πεινάσει, θα πάει αυτός και τα παιδιά του στους καλύτερους γιατρούς, στα καλύτερα σχολεία, θα έχουν και μια τράπεζα για το μέλλων τους, θα κάνουν διακοπές φανταστικές,  τώρα που τον τιμωρήσατε!

Όταν πάσχεις από δογματική χριστιανική μπόχα, σημαίνει ότι έχεις χρόνια κληρονομιά μαλάκυνσης εγκεφάλου και δυστυχώς δεν θεραπεύεται, μόνο εσείς μπορείτε να τιμωρείτε αθώους συμπολίτες σας!

Αλήθεια που είναι η πατριωτική ναζιστική χριστιανική Χρυσή αυγή;;;;;

Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον έχουν πατέρα;;;

Τα παιδιά της δεξιάς στην  Χρυσή αυγή ποιον έχουν πατέρα, την δεξιά και στο κάλεσμα του πατέρα, επήγαν ομαδικά!!!

Εγώ το είχα γράψει, ότι οι χρισαυγήτες είναι το δεκανίκι της δεξιάς!

Το θέμα είναι η τιμωρία του προδότη Τσίπρα με έναν άλλον χειρότερο, πώς να το καταπιεί ο Έλληνας που έχει ακόμα τας φρένας του;;;

Από αύριο που θα αρχίσει το μεγάλο γαμήσει, θέλω έναν ένα να τον δω να διαμαρτύρεται, θα του ποιο το αίμα και ας πεθάνω εκεί επιτόπου, καθάρματα, πήρατε στο λαιμός σας τους αληθινούς Έλληνες, Ελληνόπουλα και την πατρίδα μου.

Καθάρματα να κρυφτείτε από αύριο πουλήσατε ακόμα και το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε, όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και τα κομμούνια τα γνωρίζουμε και τους δεξιούς, οπότε ετοιμάζω ροχάλες, κουτιά με σκατά και ότι σάπιο βρίσκω για να σας στολίζω.

Άντε και γαμηθείτε χριστιανόδουλοι του κερατά και η τιμωρία σας.

Το θάνατό σας τον έχει εξαγγείλει χριαστινόδουλοι, ο προδότης  Στουρνάρας, ο δούρειος ίππος του Μητσοτάκη και θα διαβάσατε και τα μηνύματα της τρόικας, ότι και να λέει ο καινούργιος δούλος και προδότης Μητσοτάκης της τρόικας, μόνο αυτοί αποφασίζουν πως θα εκτελέσουν τους Έλληνες!

Αλλοίμονο στα νιάτα που παρασύρθηκαν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ