«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑ’Ι’ΖΟΝΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.         

 ΣΙΟΝΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen E-Mail: chaziteo@t-online.de

01.07.2019       

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η συνειδηση της ενιαιας οντοτητας ενός εθνους δημιουργειται από την συνεκτικη δυναμη της πολιτισμικης του ιστοριας.

Αυτή πρωτοχτυπηθηκε σε βαρος της Ελλαδος με τον εμπρησμο της Βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας για να χαθει μαζι της και η αρχαιοτερη και πληρεστερη εξιστορηση της μαχομενης τοτε αρχαιοελληνικης νοημοσυνης.

Τι χαθηκε με τον εμπρησμο της Βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας;

  1. Χαθηκαν δια παντος βιβλια-πληροφοριες για τον πρωτο κατακλυσμικο πολιτισμο των Κυκλαδων, για τα πολυτραγουδισμενα Ολυμπιο-Ορφικα του πρωτου Θρακικου, πρωτου Μινω’ι’κου, πρωτου Κρητοκυπριακου και πρωτου Ιωνικου πολιτισμου.

  1. Εγιναν σταχτη ατελειωτες αξιοθαυμαστες θρησκειο-λαογραφικες λεπτομερεοες του εκτεταμενου του Πρωτο-πελασγικου κοσμου της Προ- και της Πρωτοκατακλυσματικης Μεσογειου θαλασσης.

  1. Χαθηκαν στα πυρα λαλιστατοι μυθοι πολλαπλων κατακλυσμων, Ωγυγου, Δευκαλιωνος, Σαμοθρακης, Ροδου, Θριασιου πεδιου και πολλων αλλων.

  1. Χαθηκαν στα πυρα ιστοριες πρωτοπολιτισμων όπως της καταποντισμενης Αιγηιδος, της αρχεγονης Αθηνας, της μυθικης Ατλαντιδος, της Κρονιας και της Μινω’ι’κης Αιγυπτου.

Είναι δυνατη η επιστροφη των σημερινων βυζαντινορδοδοξων ζητιανων Ρωμιων του πλανητη μας, στην αρχαια Ελλαδα;

Μπορει να αντιμετωπισθει η ληθη και ο κεντρικοτερος κοινωνικος στυλος των Ρωμιων, η ιουδα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση, που ψευδεπιγραφα ονομαζεται Ορθοδοξια;

Τι είναι αυτό που υποχρεωσε τιν Ελληνικο λαο να μεταβαλει την νοητικη αναπτυξη σε πνευματικη υστερηση με καθιερωση νεων προτυπων που μετεφεραν την λυση των υπαρξιακων ανθρωπινων προβληματων σε μια ζωη εξω από την φυσικη, καλλιεργωντας και την υποταγη στην μοιρα;                                      

Ειναι πραγματικα ένα τραγικο φαινομενο να ακολουθει στον 21ον μ.Χ. αιωνα το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης χωρις δευτερη σκεψη, τις υποδειξεις των Αβαδων του Ιουδα’ι’σμου, δηλαδη του προκαθημενου του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντινουπολεως και των Αθηνων, χωρις καμμια φωνη διαφοροποιησης και ελεγχου.

Τι και ποιοι θα μπορουσσν να συμβαλουν για την τοσο απαραιτητη επιστροφη των Ρωμιων στην αρχαια Ελλαδα;

Η ορθη διαγνωση της τραγικης καταστασης που επικρατει στο σημερινο κοινωνικο-πολιτικο-θρησκευτικο δεδομενο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και ο προσδιορισμος των πραγματικων αιτιων θα μπορουσε να γινει η αρχη της τοσο αναγκαιας θεραπειας με την ταυτοχρονη απομακρυνση του δουλοπρεπους Νεποτισμου απ’ ολες τις κρατικες λειτουργιες.

Το ιδιο πρεπει να συμβει και με την κυρια αιτια των κοινωνικων αγκυλωσεων του κρατιδιουης Ρωμιοσυνης που είναι περιβεβλημενη με ένα αδιαπεραστο υποκριτικο μανδυα ιεροπρεπειας και καταφερνη ακομη και σημερα να μην συμπεριλαμβανεται στους υποψηφιους φορεις της κοινωνικης μας αναπηριας.

Μονο ετσι θα τεθουν τα θεμελεια για να αποκτησουν παλι οι Ρωμιοι την ιδιαιτεροτητα και μοναδικοτητα τους και να αντισταθουν αυτοματα στον ηθικο, πολιτισμικο και κοινωνικο τους ισοπεδωτισμο που επιδιωκεται από τους πατρωνες μας της Ε.Ε. και των ΗΠΑ και τον οποιον εκμεταλλευεται η Τουρκια στα γεωπολιτικα της παιχνιδια σε ένα δρομο απομονωτισμου και μεγαλο’ι’δεατισμου.

Ο Τουρκος δεν αλλαζει!

Τα περι καλλης γειτονιας, τα περι μειωσης των εντασεων μεταξυ των δυο χωρων, τα περι ανοιχτων διαβλων επικοινωνιας και των «αναχαιτησεων κατά τις παραβιασεις του εναεριου ελληνικου χωρου» αποτελουν γελοιοτητες ηλιθιων και τρομοκρατουμενων πολιτικων και στρατιωτικων που ασκουν εξουσια στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

Μια αποτελεσματικη αντιδραση πρεπει να περιεχει συστατικα μιας οδυσσειακης τελεια και με λεπτομερειες σχεδιασμενης αντεπιθεσης με καθιερωση παλι  του «Ελληνα», δηλαδη του ευφυεστερου δημιουργου αλλα και του παναξιου πανουργου και θεματοφυλακα των κεκτημενων του μεσογειακου πολιτισμου.

Αντι να ακολουθησει η ελληνικη αμυντικη βιομηχανια τον πολυδαπανο δρομο της τουρκικης αμυντικης βιομηχανιας, στον τομεα των συμβατικων οπλων, πρεπει να δεσμευσει ολες τις δυναμεις της στην αναπτυξη «πυρηνικων οπλων», που της είναι απαραιτητα για μια διαρκη «Ειρηνη του Τρομου» με την Τουρκια.

Αυτά είναι οικονομικωτερα και αποτελεσματικωτερα λογω των μικρων αποστασεων μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας, δηλαδη χωρις να γινεται αναγκαια η αναπτυξη πυραυλικων συστηματων.

Με αλλα λογια, η Ελλας οφειλει να αντιγραψει το αμυντικο συστημα του Ισραηλ για να αντιμετωπισει αποφασιστικα την Τουρκια, θετοντας και ένα τελος στην αδρανοποιηση του δογματος του Ενιαιου Αμυντικου Χωρου Κυπριακης Δημοκρατιας – Ελλαδος.

Η αδρανοποιηση αυτή είναι η κυρια αιτια αυξησης της τουρκικης επιθετικοτητας στο θαλασσιο χωρο μεταξυ Κυπρου και Ροδου, οπου εκτεινονται οι ΑΟΖ Ελλαδος-Κυπρου, τις οποιες επιβουλευεται η Τουρκια.

Ο γραφων με δημοσιευσεις του στην Ιστοσελιδα «Αρχαια Ιθωμη» εδωσε τα χαρακτηριστικα των υπο εξελεξη ευρισκομενων στην Κινα νεων πυρηνικων αντιδραστηρων υψηλης θερμοκρασιας Θωριου και αντιδρασηρων υγροποιημενων αλογονων αλατων.

Προς τα εκει οφειλει να στραφει η Ελλας εάν θελει να επιζησει δημιουργωντας τις προ’υ’ποθεσεις περαν της ενεργειακης αυτονομιας και για την αποκτηση πυρηνικων οπλων.

Για την κατασκευη μιας «Ατομικης Βομβας» απαιτουνται Τρινιτροτολουολη (ΤΝΤ), σχασιμο υλικο σε μορφη μιας σφαιρας από Πλουτονιο-239 ‘η Ουρανιο-235 και μια πηγη Νεοτρονιων η οποια βρισκεται εντος της ως ανω σφαιρας και η οποια δραστηριοποιηται εάν το ΤΝΤ που υπερκαλυπτει την επιφανεια της σφαιρας, εκραγει.

Δια της πιεσεως της εκρηξης και της συμπιεσεως των ραδιενεργων στοιχειων επιτυγχανεται η κρισιμη Μαζα του σχασιμου ραδιενεργου υλικου και λαμβανει χωρα μια μη ελεγχομενη αλυσιδοτη αντιδραση με ραγδαια αυξηση του αριθμου των πυρηνικων σχασων και απελευθερωση τεραστιων ποσοτητων ενεργειας.

Στις ετσι ονομασθεισες «Ατομικες Βομβες» ξεχωριζουμεν αυτές ως εν συντομια περιγραφθηκεν και αυτές που βασιζονται στην πυρηνικη συντηξη, δηλαδη τις «Βομβες Υδρογονου».

Οι τελευταιες περικλειουν μεσα τους μια ατομικη βομβα πυρηνικης σχασης, η οποια με την εκρηξη της δραστηροποιει την πυρηνικη συντηξη του Υδρογονου και κατ’ επεκταση την εκρηξη της «Βομβας Υδρογονου».

Από το Bulletin of Atomic Scientists . Nuclear Notebook, Mai/Juni 2005 λαμβανονται τα εξης στοιχεια:

Απαραιτητες ποσοτητες σε υλικο σχασης για «Ατομικες Βπμβες» σε χιλιογραμμα.

Σχασιμο υλικο          χαμηλο    μεσο υψηλο       εκρηκτικη ισχυ

(ΚΤ)

Πλουτονιο-239               3            1,5       1                      1

4            2,5        1,5                  5

5            3            2                   10

6            3,5         3                   20

 

Ουρανιο-235                  8            4             2,5                 1

11            6              3,5                 5

13            7               4                 10

20            9               5                  20

Μετα την τρομερη εκρηξη στην κυπριακη ναυτικη βαση που ειχε ως αποτελεσμα τον θανατο 13 ανθρωπων και την καταστροφη του βασικου ηλεκτροπαραγωγικου σταθμου της Μεγαλονησου (δολιοφθορα των Τουρκων;) η Τουρκια τορπιλησε το μελλον των διακοινοτικων συνομιλιων για την επιλυση του Κυπριακου λογω της τοτε αποφασης της κυπριακης κυβερνησης να προχωρησει σε συνεργασια με το Ισραηλ σε ερευνητικες γεωτρησεις στην ΑΟΖ της Κυπριακης Δημοκρατιας για τον εντοπισμο κοιτασματων Υδρογονανθρακων.

Με την σταση της αυτή και με την προσφατη αποστολη δυο πλοιων-γεωτρυπανα στην ΑΟΖ της Κυπριακης Δημοκρατιας δημιουργησε η Τουρκια ένα προβλημα που εντασσεται στην ανατροπη των ισορροπιων στην ευρυτερη περιοχη της Ανατολικης Μεσογειου, η οποια επηλθε μετα την ρηξη του αξονα Τουρκιας-Ισραηλ και την προσεγγιση του Ισραηλ με την Ελλαδα και την Κυπριακη Δημοκρατια.

Κατά ποσο όμως η προσεγγιση αυτή εχει βασεις ‘η είναι ενα απλο και προσωρινο τεχνασμα του ισραηλ θα το δειξει το εγγυς μελλον.

Η Τουρκια επιδειωκει την αναληξη ηγεμονικου ρολου στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην Ανατολικη Μεσογειο με προσαρτιση στην επικρατεια της 18 Νησων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και ολοκληρης της Κυπριακης Δημοκρατιας.

Επειδη ακολουθει με συνεπεια και συνεχεια μια εθνικη στρατηγικη σε βαθος χρονου κατά των συμφεροντων του Ελληνισμου δεν αποκλειεται η Ελλας να ξαναπροδοθει από τους ετσι ονομασθεντες Εταιρους της, δηλαδη από τους Πατρωνες της.

Με τα σημερινα της χαλια η Ελλας είναι τελειως ανικανη, ετσι ως εχει, να μπορεσει να αξιοποιησει τα γεωπολιτικα παιχνιδια που παιζονται στην περιοχη της.

Η κακιστη οικονομικη της συγκυρια θεωρειτε από τους Εταιρους της (Πατρωνες της) ως ο κυριοτερος μοχκος πιεσης προς την πλευρα της για να συναινεσει σε προτασεις που εξυπηρετουν τους σχεδιασμους και τα συμφεροντα των Πατρωνων, όχι όμως και της Ελλαδος.

 Μετα την 8η Ιουλιου 2019 υπο την Κυβερνηση του Κυριακου Μητσοτακη θα διευθεντηθουν τα Ελληνοτουρκικα, προφανως ως εξης:

α.  Αποστρατικοποιηση των νησων του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου υπο την προ’υ΄ποθεση συνολικης λυσης των Ελληνοτουρκικων με διαλυση ‘η σημαντικη απομακρνση της τουρκικης στρατιας του Αιγαιου από τα τουρκικα παραλια.

Η αποδοχη βασικης τουρκικης θεσης είναι εμφανης. 

β.  Διαπραγματευση ειδικων ρυθμισεων για το Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Η Ελλας θα εκβιαστει να αναγνωρισει στην Τουρκια δικαιωματα στις θαλασσιες ζωνες της, μια ακομη αποδοχη παγιας τουρκικης θεσης περι θαλασσας «ειδικων περιστασεων» οπου δεν μπορει να ισχυσει το Διεθνες Δικαιο της θαλλασης, ως εχει.

γ.   Αξιοποιηση του κανονα των 12 ναυτικων μιλλιων στην οριοθετηση των θαλασσιων συνορων αλλα και του κανονα της μεσης γραμμης (εάν προκειται για τα νησια πλησιον των τουρκικων ακτων αυτό ισχυει ετσι και αλλως)

δ.  Εκβιασμοι για ελληνικες υποχωρησεις για την διευκολυνση της διεθνους ναυσιπλο’ι’ας και αναγνωρισης στην Τουρκια «γκριζων ζωνων» ως αυτή δημιουργησε συν τω χρονω.

Από τα προαναφερθεντα γινεται σαφες ότι επι κυβερνησεως Κυριακου Μητσοτακη μετα την 7η Ιουλιου 2019 θα κινητοποιηθουν παραγοντες από τους Πατρωνες της Ελλαδος για να ασκυθουν ασφυκτικες πιεσεις στην ελληνικη πλευρα, δηλαδη στην αδυναμη πλευρα.

Και η Ελλας υπο την ηγεσια του γιου του Αποστατη (γι’ αυτό αλλωστε προγραμματισθηκε να κερδισει τις εκλογες της 7ης Ιουλιου 2019 για να λυσει τις ελληνοτουρκικες διαφορες, αφου αυτος που ακομη κυβερνα ελυσε το Μακεδονικο και γι’ αυτό ως Αραπης που εκπλητωσε τον σκοπο του πρεπεινα φυγει!) λογω της καλπικης ευμαρειας των Ελληνων από την αξιοποιηση των κοιτασματων Υδρογονοανθρακων, θα υποχωρησει…ως συνηθως, εκτος εάν αντιδρασει ο αγνωστος ακομη «Ελληνας»…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 Απαγορευεται η αντιγραφη ολοκληρου, ή αποσπασματος  του αρθρου χωρις την εγκρηση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ  και μονο για αυτον που θα του δωθει αδεια.

Η απαγόρευση δεν γίνεται για να μην ενημερωθεί ο λαός, αλλά έχουν παρατηρηθεί παραποιήσεις και χρίση αποσπασμάτων χωρίς την αναφορά στον συγγραφέα και την ιστοσελίδα που τον φιλοξενεί.

http://arxaiaithomi.gr

Σχόλιο:

Το Ελληνικό Κίνημα απουσιάζει απο την αρένα των πολιτικών εξελίξεων διότι δεν έχει μια πολυπρόσωπη συντεταγμένη ομάδα που να μπορεί να ομιλεί εκ μέρους του κινήματος .

Έστω και έτσι “χύμα” αξίζει τον κόπο να κάνουμε μια “πολιτική έφοδο” της τελευταίας στιγμής πριν τις κάλπες . Ίσως αποδειχθεί επιτυχής .

Προτείνω λοιπόν να διαδώσετε αυτό το κείμενο :

Σε αυτές τις εκλογές μην δείξεις ΠΑΛΙ οτι είσαι αφελής και κορόϊδο . Όποιον και αν ψηφίσεις πολύ πιθανόν να πέσεις πάνω σε υπάλληλο της Νέας Τάξης . Δεν γλυτώνεις απο αυτήν τόσο εύκολα . Αυτό όμως που είναι στο χέρι σου και ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις είναι ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ !

Τα ονόματα “Καραμανλής” , “Μητσοτάκης” , “Παπανδρέου” , “Τσίπρας” , “Γεννηματά” , “Βαρβιτσιώτης” , “Παναγιωτόπουλος” να μην ξαναδούν την Βουλή απο μέσα !

Μην τους ξαναψηφίζεις . Να πάνε να ψάξουν δουλειά έξω στην πιάτσα . Να δούν πώς βγαίνει το μεροκάματο . Τόσα χρόνια το παίζουν “κάποιοι” με μόνο εφόδιο το “υιός” , “κόρη” , “ανηψιός” και θρέφουν παχιά μαγουλάκια . ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ !

Μην ξαναψηφίζεις κόμμα (και πρόσωπο) που έχει ήδη κυβερνήσει ( ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ) . Ψήφισε κάτι άλλο . Χειρότερα δεν πρόκειται να είσαι . Ούτως ή άλλως απο το ίδιο τηλέφωνο παίρνουν εντολές όλοι . Ό,τι έχει αποφασίσει η Νέα Τάξη για σένα θα πραγματοποιηθεί όποιος και αν διοικεί .

Τουλάχιστον δείξε οτι δεν είσαι τόσο ΒΛΑΞ ώστε να ξαναψηφίζεις αυτούς που σε έφεραν σε αυτό το χάλι ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι τώρα θα είναι γλυκύτεροι .

Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ , εσύ που έφαγες μια ζωή στην βιοπάλη ( και είδες πως βγαίνει το ψωμί ) να ψηφίζεις ανεπάγγελτα παιδάρια που μεγαλώσαν κάτω απο τις προστατευτικές φτερούγες του μπαμπάκα τους και δεν βγήκαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ στον ήλιο του πεζοδρομίου . ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Υ.Γ. Και αυτοί που κάνανε ( ως τώρα ) αποχή καλά είναι να πάνε μια φορά να ψηφίσουν το “κάτι άλλο” απλώς για να ξεριζώσουν τα “πολιτικά τζάκια” .

Pythagoras Pythagoridis pitago99@gmail.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑ’Ι’ΖΟΝΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.         

  • .
    .
    .
    .
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ…
    .
    .
    Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! !
    .
    .
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,
    .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ………
    .
    .
    ΟΥΑΟΥ ………
    .
    .
    ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΣ !
    .
    .
    ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ …….
    .
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ……
    .
    .
    Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για την ελευθερία:
    .
    Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες νεκρούς
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/1821-1933-5000000.html#ixzz5t5fkQmjd
    .
    .
    Τὶ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ καὶ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΗΚΕ
    .
    Η Ελλάς κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε ανθρώπινα θύματα το μεγαλύτερο παγκοσμίως,
    .
    558.000 θανόντες, 880.000 ανάπηροι και συνολικά 1.438.000 θύματα.
    .
    .
    Γιῶργος Λεκάκης
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/blog-post_4375.html
    .
    .
    Σοφία Μαυραντζά , για το CNN GREECE,
    .
    ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .
    23.450.000 ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (350.000 Χ 67 ΕΤΗ).
    .
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2017/07/350000-10.html
    .
    .
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ; ; ;
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΧΛΟ…………
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :

    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ !

    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !

    ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ! ! !

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ …………..

    ΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ 14 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ …………

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ……..

    ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΟΝΟ 12 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ; ; ;

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ …………

    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>