Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Οι Έλληνες πάσχουμε από ανίατη μόλυνση, μιμητισμό, στρουθοκαμηλισμό και ανώνυμο πατριωτισμό!

ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΚΛ

Με κατηγορούν κάποιοι ανάλογα με τα περιστασιακά τους συμφέροντα, ότι μια υποστηρίζω τον Μητσοτάκη και μια τον Τσίπρα.

Εγώ δεν υποστηρίζω κανένα, τους κρίνο και τους δυο ως προδότες!

Οι Έλληνες έχουν μάθει να κάνουν την ζωή τους, Σούπερ Μάρκετ, ας πάμε στο άλλο Σούπερ μάρκετ και γνωρίζουν ότι το άλλο είχε χειρότερα προϊόντα, θα πάνε όμως, γιατί το προηγούμενο δεν τους έκανε τα προσωπικά τους χατίρια!

Προσπερνάτε αγαπητοί φίλοι ότι ζητώ μόνιμα τον πολιτικό θάνατο του υπάρχων συστήματος και ιδιαίτερα αυτών των δυο, Τσίπρα Μητσοτάκη;

 Και το κυριότερο,  προσπερνάτε ότι αν είναι  να τιμωρήσω τον ένα διαλέγοντας έναν χειρότερο, η μόνη τιμωρία που θα προκύψει είναι στον εαυτό μου.

Αυτού του είδους η τιμωρία λέγετε σαδομαζοχισμός!

Αυτές οι κορόνες πατριωτισμού από τους δεξιούς, που δεν είναι δεξιοί, αλλά καιροσκόποι, νεοφιλελεύθερη καρικατούρα,  χάρις τα πουλημένα ΜΜΕ πουλάει,   ωραία αν θέλετε να αγοράσετε σκατά από το άλλο Σούπερ Μάρκετ, μην ανακατώνεται την πατρίδα.

Εγώ επώνυμα, όχι ανώνυμα,  αναλαμβάνω την ευθύνη των απόψεών μου και δηλώνω σκοτώστε όλα τα προδοτικά κόμματα, όλη την σημερινή βουλή, δώστε την ψήφο σας σε νέα και άφθαρτα ακόμα ονόματα και κόμματα.

Αυτή είναι καθαρή και τίμια πατριωτική επιλογή, μην κλαίτε σαν τις πόρνες αύριο, φορτώνοντας τις δικές ευθύνες σε άλλους, γιατί αυτό λέγετε επικίνδυνος στρουθοκαμηλισμός!

Και αν το πάρουμε και σε ατομικό επίπεδο, γιατί να μην μείνω να με πηδά ο Σσίπρας που βάζει και λίγο βαζελίνη, από το να πάω στον Μητσοτάκη που θα με πηδά χωρίς βαζελίνη και θα μου ζητά και ολονύκτια όργια βιασμού όλη την εβδομάδα;;;

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ

Η λογική να αλλάξουμε μπουρδέλο και να πάμε σε χειρότερο με άγνωστο τι αρρώστιες μπορεί να κουβαλάνε, είναι παράλογο, μένουμε στο μπουρδέλο που ξέρουμε,, μέχρι να αλλάξουμε συνήθειες και να κόψουμε τα μπουρδέλα και να σεβαστούμε το σπίτι μας την Ελλάδα.

Στο στρατό κάποιος αμόρφωτος Δεκανέας, ή λοχίας, μας έβαζε να φωνάζουμε, Μαρία, Μαρία, Τα μπούτια σου, και εμείς τα ΖΑ το κάναμε, αντί να φωνάζουμε ζήτω η πατρίδα, αλλά και τόσες χιλιάδες πατριωτικούς ύμνους.

Δεν μας ήθελαν πατριώτες με ηθική και αγάπη για την πατρίδα μας, αλλά φάρμα των ζώων!!!

Στο Κιλκίς, οι μορφωμένοι αμόρφωτοι στρατοκράτες, μας έλεγαν προσέξτε, έξω στην βόλτα σας.

Όλοι αυτοί είναι Βούλγαροι, προδότες, όμως τα δώρα, τα τούρκικα πεσκέσια στα σπίτια τους, καπνούς, κότες, αρνιά και πολλά άλλα τα έπαιρναν με χαρά από τους Βουλγάρους προδότες!

Έτσι γαλούχησαν τους σημερινούς Έλληνες πολίτες, πώς να φερθούν υπεύθυνα και πατριωτικά;;;;

Οι ίδιοι είναι και σήμερα σε όλο το πολιτικό σύστημα απόστημα, θα συνεχίσουμε να το διατηρούμε, μολύνοντας και το υπόλοιπο σώμα;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>