«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513

           E-Mail: chaziteo@t-online.de

     19.06.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι ετσι ονομασθεντες «Εταιροι» (Πατρωνες)  μας δεν αλλαζουν.

Θα μας ξανα προδωσουν στους Τουρκους!

Οι σημερινοι Ελλαδιτες πολιτικοι, πασης κομματικης αποχρωσης, που ασκουν εξουσια, πασχουν από εγκαιφαλοπαθεια των τρελλων Αγελαδων, όταν ομιλουν περι ευρωπα’ι’κης οικογενειας, αξιες, ομπρελλα ασφαλειας και άλλες τετοιες βλακιες.

Για Αναμνηση.

Στην πολεμικη ανακωχη του Μουτρος στο ελληνικο νησι Λημνος την 30.10.1918 παρεδοθει ως γνωστον στο ελληνικο πολεμικο πλοιο Αγαμεμνων στους τοτε συμμαχους μας, η Οθωμανικη Αυτοκρατορια.

Κατω από πετρελαιοστρατηγικους στοχους (Σημειο 15 της συμφωνιας παραδωσης) καταχυρωθει η στρατιωτικη κατοχη των κοιτασματων Πετρελαιου της Μουσουλης (τοτε το φυσικο Αεριο δεν επαιζε κανενα ρολο), η οποια ανηκει σημερα στην επικρατεια του Ιρακ.

Οι τοτε κυριαρχες χωρες της Ευρωπης (Μεγαλη Βρεταννια και Γαλλια) συμφωνησαν με τις συνθηκες των Βερσαλλιων (1919), του Σαν Ρεμο (1920), των Σεβρων (1920) και της Λωζαννης (1923) και με την συμφωνια Long-Berenger-Πετρελαιων για την μοιρασια των τοτε γνωστων κοιτασματων Πετρελαιου στις περιοχες επικρατειας της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και όχι μονο και δη ως εξης:            

  1. Η Γαλλια λαμβανει 50 % ολων των δικαιωματων  πετρελαιομαστευσης που κατεχουν η Μεγαλη Βρεταννια και η  Γαλλια στην Ρωσια, Ρουμανια και Γαλακια.

  1. Η Γαλλια λαμβανει 34 % ολων των κοιτασματων πετρελαιου  στις αποικιες της Μεγαλης βρεταννιας.

  1. Η Μεγαλη Βρεταννια λαμβανει 34% ολων των κοιτασματων πετρελαιων στις γαλλικες αποικιες.

  1. Η Γαλλια λαμβανει 25 % των γερμανικων δικαιωματων στην τουρκικη εταιρεια πετρελαιων στην Μουσουλη και στην  Βαγδατη και

  1. Η Μεγαλη Βρεταννια λαμβανει το δικαιωμα κατασκευης ενός πετρελαιοαγωγου από την Μουσουλη δια των γαλικων περιοχων επιρροης εως την μεσογειο θαλασσα.

Η μοιρα των 2 περιπου εκατομμυριων ελληνων της Μικρας Ασιας συνδεθηκε  με την μοιρασια των δικαιωματων της οθωμανικης εταιρειας πετρελαιου στην Μουσουλη και στην Βαγδατη.

Οι θεσεις των τοτε και δηθεν συμμαχων των Ελληνων στον ελληνοτουρκικο πολεμο 1918-1922, ο οποιος εγινε γι’ αυτους μετα την αποτυχια της αποβασης τους στην ανατολικη Θρακη (Καλλιπολη) αλλαζαν κατά το δοκουν.

Ενώ στις αρχες των πολεμικων εξελιξεων τα συμφεροντα της Μεγαλης Βρεταννιας και Γαλλιας απαιτουσαν την στηριξη της Ελλαδος μονο και μονο διοτι στρατιωτικα την ειχαν αναγκη και με συγκαταθεση των ΗΠΑ την επετρεψαν να καταλαβει την Ιωνια, τα συμφεροντα της Γαλλιας και Ιταλιας μετακινηθηκαν στα νοτια του πολεμικου μετωπου (Κιλικια) υπερ της Τουρκιας.

Η νεα Σοβιετικη Ενωση, την οποια η Ελλας ηλιθιοδως την καταπολεμησε με την αποστολη μισς Μεραρχιας υπο τον Πλαστηρα στην Ουκρανια για τα συμφεροντα της Γερμανιας, αντι να σταθμευσει την Μεραρχια αυτή στον Ποντο, σταθηκε οικονομικα και στρατιωτικα στο πλευρο της Τουρκιας κατά της Ελλαδος.

ΕΛΛΑΔΑ

Το ιδιο εκαναν και οι ΗΠΑ, οι οποιες προσεφεραν την βοηθεια τους στην Τουρκια.

Στην πραγματικοτητα ο ελληνοτουρκικος πολεμος 1918-1922 ηταν ενας πολεμος για τα συμφεροντα της Μεγαλης Βρεταννιας και Γαλλιας για τον ελεγχο των πετρελα’ι’κων περιοχων του Ιρακ που βρισκονταν τοτε υπο την κατοχη της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας.

Αυτό ποτε δεν το κατανοησαν μεχρι τις ημερες μας οι διαχρονικα τυφλοποντικες του χαμηλου και προδοτικου πολιτικου και στρατιωτικου οριζοντα του αττικου δημιουργηματος.

Με την συνθηκη της Λωζαννης αποφασισθηκε η καταστροφη και η εκτωπιση των μερικων χιλιετιων ιστοριας του Ελληνισμου της Μικρας Ασιας και εγινε δεχτη η παραμονη μουσουλμανων σε μια περιοχη της δυτικης Θρακης που γειτνιαζει με τα ελληνοτουρκικα συνορα και μπορει ευκολα να «ενσωματωθει» στην Τουρκια μονο και μονο για να σωθει το Οικουμενικο Πατριαρχειο, δηλαδη το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα της Κωνσταντινουπολεως.

untitled

Οι 100.000 μουσουλμανοι της δυτικης Θρακης μετατραπηκαν σε «Τουρκους» ενώ οι 150.000 Ελληνες της Κωνσταντινουπολης, της Ιμβρου και της Τενεδου εκδιωχθηκαν και εμειναν 2.000 γερασμενες και βασανισμενες ψυχες.

Το προβλημα της Ελλαδος κρυβεται στην ακομη υπαρξη Κυριλων που θανατωνουν Υπατιες, Θεοδοσιων που δογματικα φυλακιζουν το Ελληνικο Πνευμα, Ιουστινιανων και Διοκλητιανων που κατεδαφιζουν την φιλοσοφια και την ανεξιθρησκεια και δοσιλογων πεμτοφαλαγγιτων που είναι προθυμοι να χαρισουν Κυπρο, Αρχιπελαγος του Αιγαιου, δυτικη Θρακη, Μακεδονια και Ηπειρο στους εχθρους της.                                                             

Στις μερες μας  ζουμε την αντιδραση της Τουρκιας στο γεωστρατηγικο παιχνιδι των κοιτασματων Υδρογονανθρακων (Πετρελαιου και φυσικου Αεριου) στην ΑΟΖ της Κυπριακης

Δημοκρατιας και σε λιγο νοτια της Κρητης και στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Ο γραφων εντυπωσιασθηκε από τις ικανοτητες της Τουρκιας, εντος μονο μερικων ημερων σε θαλασσια περιοχη βαθους 2500 μετρων στην ΑΟΖ της Κυπριακης Δημοκρατιας, να προχωρησει με το γεωτρυπανο πλοιο της «Πορθητης» ηδη, όπως δηλωσε προσφατα ο Τουρκος Υπουργος Ενεργειας, εως ένα υποβαθριο βαθος 3000 μετρων.

Το παραμυθι αυτό της «τουρκικης χαλιμας» τρωγεται με πανικο από τους πετρελα’ι’κα ασχετους Ρωμιους.

Η μεγαλονησος Κυπρος, η οποια βρισκεται στο τελος του τοξου της «ανατολικομεσογειακης ραχης» χαρακτηριζεται με πολύ νεα τεκτονικα δεομενα, τοσονεα που επιδρουν ακομη επι της μορφολογιας της.

Η Κυπρος αποτελειται κυριως από τις οροσειρες της Κυρηνειας και Τροοδου.

Μεταξυ αυτων βρισκεται η ιζηματογενης λεκανη της Μεσσοριας η οποια ακομη εως την πλειοκαινικην τριτογενη  γεωλογικη περιοδο σκεπαζονταν από την θαλασσα.

Η μεγαλονησος αυτή συνεπως αποτελειται από πολλες νησους, παρουσιαζεται δε ως ενιαια νησος από την γεωλογικη εποχη του μειοκαινου.

Το θαλασσιο βαθος προ των δυτικων ακτων της νησου (εκει που βρισκεται ο Πορθητης) είναι χαρακτηριστικα ανομοιομορφο.

Εις το ένα επεκταμενο ομοιομορφο πεδιο με βαθη θαλασσης 2.000 και 2.200 μετρα προεξεχουν οειδη υψωματα.

Τελειως ασυνηθη είναι τα βαθεια φρεατα με βυθισματα εως 2.825 μετρα.

Γενικα τοτοξοειδες σχημα της ανατολικομεσογειακης ραχης και οι γυρω περιοχες αυτης παρουσιαζουν χαρακτηριστικα περιοχων που μπορει να περιεχουν υδρογονανθρακες ‘η υδριδια.

Η ανακαλυψη του κοιτασματος στο Zopτης αιγυπτιακης ΑΟΖ ανοιξε ένα νέο παιχνιδι στην ευρυτερη περιοχη για ανακαλυψη μεγαλων κοιτασματων.

Οι μεγαλοι λαοι πολεμανε παντοτε για τις πλουτοπαραγωγικες πηγες.

Ανεξαρτητα απ’ αυτά η κατασταση της Κυπριακης Δημοκρατιας από πλευρας ασφαλειας είναι πολύ επικινδυνη.

Μετα από 45 χρονια στρατιωτικης κατοχης από την Τουρκια της βορειας Κυπρου, δεν εχει θεσμοθετησει η ακομη ελευθερη Κυπρος με συμπαρασταση της Ελλαδος, στρατηγικη εθνικης ασφαλειας, ουτε συγκροτησε συμβουλιο εθνικης ασφαλειας για τον χειρισμο επικινδυνων κρισεων.

Ελλειμματα που θα εκδικηθουν πολύ συντομα……

προσοχη κίνδυνος

Λαμβανοντας υπ’ οψη την προπαγανδα που εξελισεται για τα τεραστια κοιτασματα Υδρογονανθρακων στον χωρο της ανατολικης Μεσογειου και νοτια της Κρητης, με υποπτες πληροφοριες που πηγαζουν από τα αρχεια της γεωλογικης υπηρεσιας των ΗΠΑ, γινονται πολλες εξελιξεις του παρελθοντος στην ευρυτερη περιοχη κατανοητες και οι νεες σοβαρες που θα εξελιχθουν και με την Τουρκια.

Η τυχων υπαρξη τεχνολογικα και οικονομικα εκμεταλλευσιμων σοβαρων κοιτασματων φυσικων αεριων στην ανατολικη Μεσογειο θαλασσα ( ο γραφων τα αμφισβητει, διοτι  πουθενα μεχρι σημερα δεν ειδε αποτελεσματα Τεστ γεωτρησεων!)

καθιστα τις στρατηγικες παραμετρους της ενεργειας για την Κυπριακη Δημοκρατια και την Ελλαδα ποιο συνθετες στην σημερινη μεταψυχροπολεμικη εποχη στην οποια ενεργοποιουνται κοινωνικοπολιτικες εξελιξεις με δημιουργια μιας πολύ επικινδυνης κινουμενης στρατηγικης δινης στην ζωνη που αρχιζει από τον Καυκασο και καταληγει στο Μαροκο με παρατεταμενες, ασταθμητες και απροβλεπτες εξελιξεις.

Τα τυχων υπαρχοντα κοιτασματα Υδρογονανθρακων στην ευρυτερη περιοχη μας, θα γινουν η αιτια ξανα για νεες γεωστρατηγικες διακρατικες ανακαταταξεις στην περιοχη μας.

Την πραγματικοτητα αυτή πρεπει να την κατανοησουν αυτοι που ασκουν εξουσια σημερα στην πατριδα μας.

Κατά τον Θουκυδιδη «οσοι διατηρουν την ελευθερια τους το χρωστουν στην δυναμη τους».

ΔΗΝΟΣΑΒΡΟΙ Α

Η Ελλας αυτό που χρειαζεται σημερα είναι μια αποτρεπτικη ικανοτητα των στρατιωικων της δυναμεων με πυρηνικα οπλα.

Μονο «η ειρηνη του τρομου» και όχι η Ε.Ε. ‘η οι ΗΠΑ ‘η οι γελοιες αναχαιτισεις τουρκικων μαχητικων αεροσκαφων πανω από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου, θα εξασφαλισει την υπαρξη της.

Αυτή, και μονο αυτή, θα την διασωσει και όχι οι περι της Ε.Ε. αερολογιες και τα χριστιανικα ευχολογια.

Στην χωρα του Λευκιππου και Δημοκριτου μπορει κάθε φοιτητης πυρηνικης φυσικης, να κατασκευασει μια «ατομικη βομβα».

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΕΛΛΆΔΟΣ

Η ποιοτικη και ποσοτικη επαρκεια πολεμικων μεσων με αξιομαχη στρατιωτικη ηγεσια που επεξεργαστηκε όλα τα αναγκαια επιτελικα σχεδια με αποτελεσματικες συμμαχιες και το υψηλο εθνικο φρονημα του ελληνικου λαου, είναι μερος από τα στοιχεια εκεινα που σωζουν.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>