«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ –ΚΥΡΙΑΚΟΣ -ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ -Ν.Τ.Π. & ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΟΙ 1
Οι Σιωνιστές «Έλληνες» πολιτικοί, σε συνεργασία με τη Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία, εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό Λαό, το οικονομικό πρόγραμμα του Δόγματος ΣΟΚ!

Ο Καθηγητής Οικονομικών της Πανεπιστημιακής σχολής του Σικάγου, ο Εβραίος Milton Friedman, ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, ή αλλιώς του Νεο-Φιλελευθερισμού.

Και ο Ελληνικός λαός στις 7-7-2019 ετοιμάζεται να τον κάνει ταφόπλακα στο κορμί της Ελλάδος!
Η σχολή του Σικάγου διδάσκει, τι Καπιταλισμός, τι Σοσιαλισμός, τι Κομμουνισμός, όλες αυτές οι Κοσμοθεωρίες είναι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Σιωνισμού!!!

Οι οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου, και των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Ευρώπης, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, είναι αυτές που εφαρμόζει σήμερα στην Ελλάδα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των δανειστών αυτού, συνεργία των «Ελλήνων» -Εβραίων πολιτικών.

Προηγήθηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής. (Χιλή).
Μετά τον Τσίπρα, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ετοιμάζει τον Κυριάκο, μέσω Η/Υ, ανεξάρτητα του τι θα ψηφίσει ο Λαός.

Σύμφωνα με το δόγμα του ΣΟΚ, τη ψήφο του Λαού την γράφουν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. στους γεννητικούς αδένες.
Η Ελλάδα έχασε την Εθνική της Κυριαρχία!!!!!!!!!!
Το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ προβλέπει όλα αυτά που ζήσαμε από το 2010, δηλαδή Τρόϊκα, Δάνεια, Μνημόνια, Ανεργία, κλείσιμο Βιομηχανιών, κλείσιμο Καταστημάτων, Χρεοκοπία, Χρέος, κόψιμο μισθών-συντάξεων, βαριά φορολογία, αρπαγή αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, Αρπαγή του δημοσίου Ταμείου, Λιτότητα, τοκογλυφία των δανειστών, ΔΝΤ, διασώσεις τραπεζών, κλείσιμο τραπεζών, CAPITAL CONTROLS, το υπερ-ταμείο πώλησης της δημόσιας περιουσίας, ο «Αναλογικός Κόφτης» συντάξεων, και τέλος πιθανό ακρωτηριασμό της πατρίδος-Ελλάδος.

ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ
Βλέπετε ο Παντοκράτωρας Λόρδος-Βαρώνος-Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. Επικυρίαρχος του πλανήτη Γη, κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων!!!
Παράδειγμα το πάθημα του ΤΣΙΠΡΑ τη νύχτα της 12ης Ιουλίου 2015, τότε που υπέκυψε μετά από ψυχολογικές πιέσεις των δανειστών, και συμφώνησε για το 3ο μνημόνιο.
Έκτοτε έγινε δούλος των δανειστών, στην υπηρεσία του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του διεθνούς Σιωνιστικού νεοφιλελευθερισμού.
Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ όλες οι εισπράξεις από τις εφορίες πηγαίνουν στους δανειστές του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Η Γενική Γραμματεία εσόδων, του Υπουργείου Οικονομικών, αν και πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό, ανήκει στους δανειστές, και δουλεύει για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτά όλα τα προβλέπει το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, και οι συστημικές εμπορικές τράπεζες, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της μαφίας αυτού.
Όλος ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, που φυλάσσεται στη ΤτΕ, «πέταξε» στα ταμεία του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δημόσιου ΧΡΕΟΥΣ, αφού η ΤτΕ είναι περιουσία του Μεγάλου Αφεντικού.
Το γελοίο είναι που ο ΤΣΙΠΡΑΣ μιλάει για ανάπτυξη, ή μεσάνυχτα έχει, ή εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό.
Με το δόγμα του ΣΟΚ, οι Έλληνες γίναμε τσόλια του Ντούσκ, Γιούνγκερ, Σούλτζ, Μέρκελ, Σόϊπλε, Ντράγκι, Λαγκάρντ, Γερούν Νταϊσελμπλούμ , Τόμσεν, Δρακουλέσου.
Όλοι αυτοί είναι υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, διορισμένοι από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, & Μαφία αυτού, είναι αυτοί που διέλυσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτά τα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατάστρεψαν την Ελλάδα.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κάνει ότι τον διατάξουν αυτά τα ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μη χάσει την εξουσία. Αποδείξεις το 3ο Μνημόνιο, και τα ψέμματα που έχει πεί στο Λαό!!!
Οι «Έλληνες»-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιός θα πεί τα μεγαλύτερα και περισσότερα ψέμματα στον Ελληνικό Λαό, για να αποδώσει μεγαλύτερα κέρδη στο Μεγάλο Αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ε.Ε. συγκλονίζεται από το BREXIT, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ στη σύνοδο κορυφής «άλλα λόγια», και «στην κορφή Κανέλλα».
Σύμφωνα με το δόγμα του Σοκ, παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, ΔΕΚΟ, ορυκτός πλούτος, κ.λ.π. πρέπει να είναι στην ιδιωτική πρωτοβουλία, δηλαδή το Κράτος να μην έχει περιουσία, και όλα τα κέρδη να είναι στα χέρια ιδιωτών της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Οι οικονομικές θεωρίες της Σχολής του Σικάγου, του Δόγματος του Σοκ, όπως εφαρμόστηκαν σε πολλές χώρες, (Χιλή, Αργεντινή, Ελλάδα, κλπ), κατέληξαν σε οικονομική καταστροφή των χωρών αυτών.
Αφού το Κράτος δεν θα έχει περιουσία-έσοδα, πως θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις;;;
Τα μέτρα αυτά δεν προβλέπουν ανάπτυξη, είναι μέτρα μόνο εισπρακτικά προς όφελος των διεθνών αρπακτικών της ΝΤΠ
Τα εφαρμόζουν στους Λαούς διότι συμφέρουν στο μεγάλο Κεφάλαιο της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
Οι μαθητές του Φρίντμαν, της θεωρίας του δόγματος του Σοκ, (Βλέπε Σόϊμπλε, Μοσχοβισί, Λαγκάρντ, Ντάϊσελμπλουμ, Τόμσεν, Δρακουλέσκου, Τσακαλώτο, Στουρνάρα, κ.λ.π. ) εφαρμόζουν το πιο σκληρό και απάνθρωπο καπιταλισμό του ακραίου νεοφιλελευθερισμού.
Οι μαθητευόμενοι μάγοι της σχολής του δόγματος του Σοκ, κανόνισαν έτσι ώστε ο κρατικός πλούτος της Ελλάδος, να έχει «πετάξει» για τα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, κ.λ.π.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική Δικτατορία, προκειμένου να αρπάξει τον Εθνικό πλούτο κάθε κράτους, δημιουργεί «Κρίση Χρέους» στο προγραμματισμένο για χρεοκοπία Κράτος.
Οι τοπικές κυβερνήσεις-πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ευρισκόμενες υπό καθεστώς χρεοκοπίας, αποδέχονται τις οικονομικές θεραπείες του δόγματος του Σοκ, όπως είναι αυτές που ζητάει η Τρόϊκα των δανειστών από τους Έλληνες.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ Π

Τρόϊκα= ΔΝΤ + ΕΚΤ (Ντράγκι) + Ε.Ε.
Οι οικονομικές θεωρίες του δόγματος του Σοκ, βασίζονται στον πόλεμο της Τρομοκρατίας, για να φοβίσουν τα Κράτη, ώστε να έχουν πλήρη εφαρμογή.
Πρόκειται στην ουσία για ένα παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα από ιδιωτικές εταιρείες των Σιωνιστών, που εφαρμόζουν τα οικονομικά προγράμματα της σχολής του Σικάγου, και των άλλων Σιωνιστικών Πανεπιστημίων, υποδουλώνουν οικονομικά τα αδύναμα κράτη, και εγκαθιστούν κυβερνήσεις τύπου πιόνια και μαριονέτες. (Βλέπε Ελλάδα).
Στην Ελλάδα δεν χρειάστηκε να κάνουν πόλεμο, όπως Ιράκ-Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Αφρική, κ.λ.π., απλώς εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς αχυρανθρώπους, (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), που εκτελούν τις εντολές της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ήδη οι Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. υπετάγησαν στη Ν.Τ.Π.
Σήμερα η ομοβροντία εισπρακτικών μέτρων εδώ στην Ελλάδα, έχει σκοπό να προκαλέσει Σοκ & Δέος στο Λαό, ώστε να μην αντιδράσει στο ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, και της δημόσιας περιουσίας, στα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π.
Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος, του οικονομικού δόγματος του Σοκ, επάνω στους Λαούς, είναι,
1.-Οι Πόλεμοι
2.-Η Τρομοκρατία (Βλέπε ISIS-Τζιχαντιστές)
3.Η αρπαγή του δημόσιου & ιδιωτικού πλούτου.
4.-Η εξαφάνιση της Μεσαίας Τάξης
5.-Η εκτόξευση του δημόσιου χρέους των Κρατών.
6.-Οι δολοφονίες αντιδρούντων στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
7.-Η κατάρρευση των αγορών.
8.-Η Χρεοκοπία των Κρατών
9.-Φυσικά Τεχνητά Φαινόμενα (Σεισμοί-Τσουνάμια-τυφώνες- Καταστροφή Πυρηνικών Εργοστασίων, κ.λ.π.) ώστε να προκληθεί κατάσταση συλλογικού ΣΟΚ & ΔΕΟΥΣ!
Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο της Παγκοσμιοποίησης.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ο νεο-φιλελεύθερος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσεκλήθη στο συνέδριο της Σιωνιστικής λέσχης BILDERBERG, και στην εκπομπή «τον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε, «Προωθούμε κατά γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική διακυβέρνηση φροντίζει μέσω των αχυρανθρώπων πολιτικών, όσες κερδοφόρες επιχειρήσεις είναι σε κρατικά χέρια, (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΟΣΕ-ΕΛΠΕ- Λιμάνια,-Αεροδρόμια- κ.λ.π.) , να τις καταστρέψει, ώστε να περιέλθουν στα δικά τους χέρια.
Μιλάμε για αποικία και προτεκτοράτο η Ελλάς.
Αυτά όλα είναι τα συστήματα του οικονομικού δόγματος του ΣΟΚ, με σκοπό όλος ο πλούτος των Κρατών, να περιέλθει στα χέρια στελεχών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Στην Ε.Ε. αυτό ενεργοποιείται μέσω των σφογγοκωλαρίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πολιτικών στελεχών της Ε.Ε.
Γιαυτό ήλθε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας GABRIEL, για να πάρει ότι απέμεινε, για λογαριασμό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής μαφίας αυτού, που κυβερνά το Κόσμο.
Η σχολή του Σικάγου, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, δουλεύει για την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των Λαών της Γης.
Στην Ελλάδα σήμερα με τη δικαιολογία ότι σώζουν τη χώρα, οι δανειστές εφαρμόζουν εισπρακτικά μέτρα του Δόγματος του ΣΟΚ, με κάθε δόση δανείων. Το χρέος όμως αυξάνεται και κραταιούται…………….
Τελικά οι «Έλληνες» πολιτικοί, όλων των ιδεολογιών, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μέγγενη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει,
«Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, (σήμερα Ν.Τ.Π.), και αφ’ ετέρου να είναι οι πολίτες απασχολημένοι με τη φτώχεια τους, ώστε να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών».
Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, αν και είναι Εβραίοι, εφαρμόζουν στην παγκόσμια Κυριαρχία, τα σοφά λόγια των Αρχαίων Ελλήνων!
Εμείς οι νεο-Έλληνες λέμε προς τους Κοσμοκράτορες, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης».
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής /Αρθρογράφος ΜΜΕ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΤΣΙΠΡΑΣ –ΚΥΡΙΑΚΟΣ -ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ -Ν.Τ.Π. & ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΔΕΛΦΕ

    Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

    ////////////////////////////////////////////

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ

    Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥΝ

    ……………………………………………………………………………………….

    ///////////////////////////////////////

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
    ΜΑΑΣΤΡΙΧ ,

    ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ,

    ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ,

    ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21,

    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΤΙΡ ,

    ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ,

    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

    ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΔΕΣΜΑ

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ

    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

    /////////////////////////////////////////////////////

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

    http://greekacropolis.blogspot.gr/2015/07/spiegel-2073.html

    *****************************************************************8

    Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ απλό αλλά και περίεργο συνάμα ερώτημα:
    Είναι δυνατόν μία τέτοια «φυσική» επιχείρηση με τέτοιο ουρανό και γή και θάλασσα να έχει ανάγκη δανεισμού ο οποίος τελικά θα
    την καταχρεώσει αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάπτυξη η οποία κυριολεκτικά
    θα την απογειώσει οικονομικά και όχι μόνο.
    Η φυσική επιχείρηση είναι η Ελλάδα η οποία καταχρεωμένη βαδίζει το δικό της Γολγοθά ο οποίος βέβαια εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτυπωθεί ως σχέδιο
    Στο μυαλό συγκεκριμένων ανθρώπων διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
    Τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα.
    Γιατί όμως;
    …………………………………………………………………………………………………………….
    ///////////////////////////////////////////
    Ήδη από την εποχή του Ι. Καποδίστρια ακόμη τα 6.000.000
    στρέμματα γής, τα περίφημα εθνικά κτήματα δεν στάθηκε ικανό να μοιρασθούν στους Έλληνες ακτήμονες προκειμένου η χώρα ολοκληρωτικά να αναπτυχθεί.
    Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να ιδούμε τις πρώτες κάκιστες επιρροές της Ευρώπης
    ………………………………………………………………………………………………………………………….
    //////////////////////////////////////////////////
    Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει προλεταριάτο και αυτό
    σημαίνει ότι θα πρέπει να κατασκευάσει μεγάλες πόλεις.
    Οι Έλληνες θα πρέπει να μην αναπτυχθούν με βάση την πλούσια φύση τους αλλά με τον βιομηχανικό αστικό τρόπο της Ευρώπης
    ο οποίος στις ημέρες μας δημιούργησε την Αθήνα των 5.000.000
    κατοίκων.
    ………………………………………………………………………………………………………………………..
    ////////////////////////////////////////////////
    Το χρήμα κινείται συσσωρευτικά, το δάνειο έχει την
    έννοια ότι ο οφειλέτης δεν παίρνει ακριβώς χρήματα αλλά δεσμεύεται βάσει εικονικών δανείων ότι θα εξαρτάται για πάντα από το δανειστή του.
    Τα κρυφά δάνεια έχουν αξία και όχι τα φανερά.
    Τα κρυφά σύμφωνα με τα οποία πωλείται η Πατρίς ,
    ενώ τα φανερά εξανεμίζονται τόσο γρήγορα από τους τοκογλύφους ώστε γρήγορα να γεννάται η ανάγκη νέων.
    Σε αυτή τη λογική το Ελληνικό κράτος ανακηρύχθηκε το 1830 ανεξάρτητο και ήδη χρεωμένο.
    Σημασία έχει να ιδούμε και τον τραπεζικό οίκο των Ρότσιλντ ο οποίος δάνεισε την Ελλάδα.
    Ο Εβραϊκός λοιπόν αυτός οίκος εγκαινίασε τη λογική που σήμερα οδηγεί στην κατάρρευση του Ελληνικού κράτους.
    Δεν δανείζω για να σώσω αλλά για να ελέγξω.
    Ουσιαστικά η Ελλάδα δανείσθηκε προκειμένου να ελεγχθεί διότι λόγω της επερχομένης πτώσεως της οθωμανικής αυτοκρατορίας έπρεπε να διακανονισθεί ο έλεγχος των δρόμων προς την Ανατολή.
    Οι Ρότσιλντ με βάση τα δάνειά τους ζητούσαν την Κορινθία και την Αχαία και ο Νικόλαος Σπηλιάδης έγραφε
    ότι τα δάνεια θα οδηγήσουν στον όλεθρο το Ελληνικό κράτος.
    Με βάση τη νέα αστική λογική που αναπτυσσόταν στην Ευρώπη
    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν από τους αστούς εμπόρους
    και βιομηχάνους και τραπεζίτες και οι λόγχες και τα όπλα
    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.
    ………………………………………………………………………………………………………………………………..
    /////////////////////////////////////////////////////
    Να περάσει από τον οθωμανικό ζυγό προς τον ευρωπαϊκό ζυγό.
    Αυτό είναι το ένα.
    Το άλλο είναι ο αστικός τρόπος ανάπτυξης της Ελλάδος
    –το τέλος αυτού του μοντέλου σήμερα βιώνουμε.
    Αντί δηλαδή η Ελλάδα να βασισθεί στον ουρανό της
    και στη φύση της προσπάθησε κατά τρόπο ανώμαλο να αναπτυχθεί
    –σταδιακά-κατά τον καπιταλιστικό τρόπο της δύσης –
    …………………………………………………………………………………………………………………………..
    /////////////////////////////////////////////////
    Σκοπό είχε την υδροκεφαλική ανάπτυξη συσσωρευμένης κρατικής δύναμης και ως γνωστόν λίγο πριν τον καπιταλισμό ή τον κομμουνισμό η δύναμη συσσωρεύεται σε κρατικά ανώμαλα στην ανάπτυξή τους μορφώματα.
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………
    ///////////////////////////////////////////////////////
    Το καθεστώς Ιωαννίδη επιθυμώντας το μοντέλο της Ελληνικής ανεξάρτητης ανάπτυξης πραγμάτωσε έρευνα και εξόρυξη και εκμετάλλευση Ελληνικών πετρελαϊκών κοιτασμάτων.
    Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 1973 είχαν υπογραφεί 18
    συμβάσεις σχετικών περιεχομένων.
    Μπορούμε κάλλιστα να φαντασθούμε που θα ήταν σήμερα η Ελλάδα βασισμένη στο φυσικό της κόσμο.
    …………………………………………………………………………………………………………………………………
    /////////////////////////////////////////////////////
    Οι έρευνες και όλη η προσπάθεια διεκόπησαν και έπειτα από τη
    Βέρνη το 1976 και το Νταβός το 1988 η Ελλάδα ντροπιαστικά υποχώρησε αποδεικνύοντας ότι το αστικό μοντέλο ανάπτυξης
    και η ευρωπαϊκή της επαρχιοποίηση
    και η εξ αυτής φίμωσή της την καθυπόταξαν
    –το τελευταίο στάδιο σήμερα το βλέπουμε.
    ……………………………………………………………………………………………………………………..
    /////////////////////////////////////////////////////
    Ο αστισμός ενοποιεί τους πάντες κάτω από την έννοια του οικονομικού και μόνο λογισμού και οι άνθρωποι γίνονται
    δούλοι των λίγων χάνοντας κάθε προσωπικό και εθνικό προσδιορισμό.
    Η Ελλάδα άργησε να αναπτύξει τα μαρξικά κριτήρια του αστικού και βιομηχανικού κράτους
    –ουσιαστικά ποτέ δεν τα απέκτησε τουλάχιστον στο βαθμό των ανεπτυγμένων κρατών.
    Αλλά ως σκλάβα της αστικής ευρώπης γρήγορα εισήλθε στη λογική του κέρδους και της οικοδόμησης ενός κράτους που δεν αναπτύσσει τους Έλληνες ως τέτοιους σε σχέση με την πλουσία πατρίδα τους αλλά τους αναγκάζει να επαναπαύονται κάτω από ένα κράτος το οποίο όταν όλα θα τα απωλέσει, οι Έλληνες θα είναι σκλάβοι στην
    ίδια πατρίδα τους.

    …………………………………………………………………………………………………………………………………

    ////////////////////////////////////////////////////

    ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

    ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>