«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η Νέα Τάξη παίζει το μεγαλύτερό της Χαρτί, Εδώ στην Ελλάδα, το τελευταίο τους χαρτί όμως σημαίνει τον θάνατο της Ελλάδος και των Ελλήνων.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ jpg

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν. Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» Πλάτωνας 427-347 π.Χ

Θα ξεκινήσω από την τελευταία πρόταση του Πλάτωνα, που λέει, «Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους».

Δεν εννοούσε τους φτωχούς, τους λιγότερο μορφωμένους, όχι ήταν φιλόσοφος και δεν θα μπορούσε να είναι στενόμυαλος και ρατσιστής.

Αυτό που εννοούσε ήταν για τους απατεώνες, τους δουλοπρεπείς, τους προδότες, τους δειλούς, τα βδελύγματα, τους ανώμαλους, τους αρουραίους, τα όρνια, τις βδέλλες, τους δολοφόνους, τους κλέφτες, τους εγωιστές, τους πολύξερους, τους άρρωστους ψυχικά.

Ας δούμε την πρώτη πρόταση, «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν».

Αλήθεια είναι ότι άμα δεν θέλει ο λαός, δεν μπα να θέλει όλη η γη τίποτα δεν γίνεται!

Δεν μπορούμε λοιπόν να κρυβόμαστε και να λέμε, ότι φταίνε οι άλλοι, φταίνε οι ξένοι Κ.Λ.

Για να γίνει γεγονός παραγωγικό, το φταίνε οι ξένοι, πρέπει εμείς να τους το επιτρέψουμε και  αυτό κάναμε.

Θα μου πει κάποιος, ότι οι λόγοι που εκμεταλλεύτηκαν οι ξένοι καταστάσεις εναντίων μας δεν είναι απλά πολλοί, αλλά χιλιάδες και με χιλιάδες μορφές.

Δεν θα έφερνα αντίρρηση, αν είχαμε δείξει, ότι μάθαμε από τα λάθει μας και σκεπτόμενος , ότι αυτό μας διδάσκει η εμπειρία να παραδειγματιζόμαστε και να μην ξανά κάνουμε τα ίδια λάθει.

Εδώ διαπιστώνουμε ότι οι Έλληνες ανατρέπουν όλοι την παραπάνω φυσική φιλοσοφία, του παραδειγματίζομαι.

Και από την επανάσταση και μετά, ούτε μια φορά δεν δείξαμε ότι παραδειγματιζόμαστε από τα λάθει μας.

Δεν θα πάω πολύ πίσω, διότι θα πρέπει να γράψω βιβλία.

Για αυτό οι αναφορές μου θα είναι αληθινές, αλλά περιληπτικές!

Θα ξεκινήσω από την διακυβέρνηση Καραμανλή του νεότερου,  πολιτικά όρνια ξέσκιζαν τον κρατικό και ιδιωτικό κορβανά, δεν είχαν χρόνο να σκεφτούν και την ασφάλεια της πατρίδα μας, με αποτέλεσμα οι ξένοι να βρουν την ευκαιρία και να κάψουν την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη.

Πήγε φυλακή κανένας;;;;

 Ναι οι ξένοι μπήκαν και έκαψαν την Ελλάδα, αλλά το κλειδί εμείς τους το δώσαμε.

Αυτό σημαίνει ότι ο λαός απέκτησε πείρα, γνώσει;

Ο Καραμανλής κάνει τα πάντα να χάσει, είτε γιατί τον απείλησαν, ή για πολλούς λόγους που γνωρίζει, ο κάθε πρωθυπουργός

Συμπεριφέρθηκε σαν το Πόντιο Πιλάτο, εξασφαλίζοντας την δική του ζωή και ψυχική υγεία και παρέδωσε τον λαό που τον τίμησε, στα όρνια να τον ξεσκίσουν!

Το ίδιο τραγούδι ακούσαμε και από τον Παπανδρέου, ο λαός απέκτησε και άλλη μεγαλύτερη εμπειρία από τα λάθει του, αφού ο Παπανδρέου μας έριξε στον λάκκο των λεόντων!

Πήγε κανένας φυλακή;;;;;

Πάμε στην διακυβέρνηση Παπαδήμου, στην αποκορύφωση της προδοσίας.

Ο λαός έχει προδοθεί για τρίτη φορά, έχει αποκτήσει εμπορεία, γνώση των μεγάλων προδοτών και ξένων ανθελλήνων

Και τι βλέπουμε;;;

Μια προδοτική συντεχνία όλου του πολιτικού κόσμου με αρχηγούς τον Σαμαρά και Βενιζέλο, έχει πείρα ο λαός και γνώση, αλλά δεν την είδαμε πουθενά, όλοι καλά περνούσαμε, όλα καλά γίνονταν και μαγειρεύονταν, όσο οι δολοφόνοι δανειστές και δυνάστες μας να αλλάξουν το μενού τους και να θέλουν περισσότερο φαγητό.

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έπραξαν όπως και Ο Καραμανλής ο νεότερος, την κοπάνησαν πλαγίως, για να μην φορτωθούν αυτά που τους επέβαλαν να υπογράψουν οι δολοφόνοι δανειστές μας, που εμείς τους καλέσαμε.

Όλα  καλά γινωμένα και το παίζουμε πατριώτες, ότι να δεν υποκύψαμε σε αυτά που ζητούσαν οι δολοφόνοι δανειστές δυνάστες μας και φυλακή δεν θα πάμε και αντιπολίτευση θα κάνουμε!

Πήγε κανένας φυλακή;;;

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό έχουμε μπροστά μας σήμερα με τις εκλογές της 7-7-2019.

Ο Τσίπρας θα παραδώσει και θα την κοπανήσει, όπως ο Καραμανλής ο νεότερος και μετά αν θα υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες Βλέπουμε, τι χρώμα και μέγεθος ρόπαλα θα χρησιμοποιήσουμε στο πεζοδρόμιο! Και τους εθνικόφρονες να φωνάζουν για τους κομουνιστές κατσαπλιάδες, που αυτοί θα τους δώσουν ξανά την εξουσία, με το στιλ του δούρειου ίππου!!!!

Οι πατεράδες μας έλεγαν μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρις του κλέφτη και κακή του ημέρα.

Μια φορά το ίδιο λάθος, δυο το ίδιο λάθος, τρις το ίδιο λάθος, εεεεεε δεν δικαιολογείσαι, πας γυρεύοντας!

Αυτό εννοούσε ο Πλάτων με «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν».

Ότι είσαι και εσύ, τέτοιους διαλέγεις  να σε κυβερνήσουν και πουλήσουν με δική σου συγκατάθεση!

 Γιατί η ανθρωπιά σου, ο πολιτισμός σου, ο πατριωτισμός σου, έχουν πεθάνει μέσα σου, γιατί έχεις γίνει κτήνος με την λογική του… άλλοι θα πεθαίνουν και άλλοι θα περνούν καλά;

Γιατί σου είναι δύσκολο να αποτινάξεις, να διαλύσεις, να διαμελίσεις όλα τα σημερινά κόμματα, που σε πρόδωσαν κατε επανάληψη, γιατί φέρεσαι εσύ ο παγκόσμιος μοναδικός και θαρραλέος που έδωσες το φως, δουλικά και φοβικά;;;

Μέχρι σήμερα αποδεδειγμένα πλέον οι Εβραίοι είναι το χτικιό, η έμπολα, ο καρκίνος, η μόλυνση του Ελληνισμού

Μόνιμα έχουμε εβραίους πρωθυπουργούς, προέδρους δημοκρατίας, υπουργούς και φαρισαίους, ΓΙΑΤΙ;;;

Ανάθεμά μας, Έλληνες δεν Υπάρχουν;;;

Οι φιλόσοφοι προγονής μας έλεγαν « Παν Μέτρων Άριστων»

Ποιο είναι το δικό μας μέτρο ρε πατριώτες, προδοσίες, προδοσίες, προδοσίες, πόνο, δυστυχία, προσβολές, ταπεινώσεις, γενοκτονίες, ποιο είναι το δικό μας μέτρο ρε πατριώτες;;;

Είναι πολιτισμένο, είναι δημοκρατικό, είναι πατριωτικό να διαλαλούμε ότι θα τιμωρήσουμε έναν προδότη με έναν χειρότερο;;;

Κάντε την δικής σας ειρηνική επανάσταση, στείλτε στον καιάδα, όλο το σημερινό πολιτικό σύστημα, η επόμενη φουρνιά προδοτών θα μας βάλουν λόγο της απάτης της κλιματικής αλλαγής, να πληρώνουμε όταν αναπνέουμε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr