«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες ξεφτίλισαν τον μαζοχισμό!!!

ΕΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Άμα ο Έλληνας αναβαθμίζεται, διαλέγοντας έναν μεγαλύτερο προδότη από αυτόν που έχει, τι κουβεντιάζουμε, τι θρηνούμε για το τέλος μας, αφού μας αρέσει;;;

Είναι έμπυροι οι Έλληνες από σκλαβιά 400 χρόνια εκπαίδευση, για αυτό διαλέγουν μετά τον Μπέη τον Πασά, για αυτό διάλεξαν την Ελλάδα να εφαρμόσουν αρχικά το σχέδιο Καλλέργη!!!

Οι δανειστές δολοφόνοι μας σκέφτηκαν ότι μετά από 400 χρόνια σκλαβιά και μια επανάσταση που τελικά στην ουσία απέτυχε έμμηνε ημιτελής, οι Έλληνες φοβισμένοι, κουρασμένοι, τραυματισμένοι από αιματοχυσίες και εμφυλίους, δεν θα τολμήσουν να ξανά σηκώσουν κεφάλι, εσύ Έλληνα ελεύθερε σκλαβωμένε,  το βλέπεις τι εκμεταλλεύονται;;;;

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Στην Ελλάδα το ίδρυμα Σόρος αποκαλείται “Solidarity Now” και πρόεδρός του είναι η Λυμπεράκη, εξαδέλφη Μητσοτάκη.

 Ο μόνος πολιτικός που έχει συναντήσει απευθείας τον Σόρος είναι ο Μητσοτάκης, στις 24 Απριλίου 2014.

Σύμβουλος του Μητσοτάκη είναι ο αδερφός του κουμπάρου του Σόρος.

Γαύδος 20.8.1999, δηλαδή 20 χρόνια πριν…

Είχε δοθεί ένας σκασμός λεφτά για τη δημιουργία ελικοδρομίου στη Γαύδο.

Ποιος τα έφαγε;;;; σε άλλο άρθρο θα αναφερθώ εκτενέστερα σε αυτό.

Σε άρθρο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προκαλεί και πάλι με μια πρόταση «βόμβα» μέσω της οποίας προτείνει την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο με την Τουρκία.

Λες και είναι κολαούζος του Μητσοτάκη;;; Λέτε;;;

Πλάκα θα έχει να γίνει σύμβουλος του Μητσοτάκη ή πρεσβευτής στην Τουρκιά.

Στο  άρθρο του που αναρτήθηκε στο προσωπικό του μπλογκ και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών, υιοθετείται γραμμή «επίθεσης φιλίας» στην Τουρκία μέσω των πετρελαίων έτσι ώστε η Ελλάδα να αναδειχθεί σε μια περιφερειακή δύναμη σταθερότητας και ειρήνης.

Από προδότες δεν πάσχουμε, πατριώτες μας λείπουν

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ: «Η Ελλάδα σε Λίγο θα Είναι η Δική μας Χώρα».

Η «Προφητεία» από το 1994 που Εξηγεί τα Όσα Ζούμε Σήμερα.

Εγώ δεν πιστεύω σε προφητείες, αλλά σε καλά πολλαπλές σχεδιασμένες κατευθύνσεις σε βάθος χρόνου.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκφράσεις όπως «τυχοδιώκτες», «πρόκειται για την αυγή μιας καινούριας…», «τολμηρό άλμα στο μέλλον», «άγραφη σελίδα της ιστορίας» κ.λπ. που χρησιμοποιεί η συγγραφέας είναι τόσο οικείες πλέον αλλά και το ελληνικό έθνος καταλαβαίνει πολύ καλά τι υπονοούν.

Το πιο σημαντικό που γράφει είναι ότι μια ομάδα της Μπίλντενμπεργκ θα πάει στο «Παρίσι, για να διεκπεραιώσει το τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων».

Μα η κυβέρνηση που έχει τώρα η Ελλάδα, και διοικεί του Έλληνες αλλά εξυπηρετεί, τους «τυχοδιώκτες δανειστές δεν ήταν στις προθέσεις της,  θα ξαναπάει για διαπραγματεύσεις;

Πώς το ήξερε η συγγραφέας;

Μετά τις διαπραγματεύσεις πρέπει να περιμένουμε κάποιο σημαντικό γεγονός στις αγορές χρήματος διότι όπως γράφει, η Λέσχη θα «¨ξεφορτώσει¨ κάμποσα από τα κερδισμένα τοκογλυφικά με κόπο» κεφάλαια των μελών της και αμέσως μετά, η μεγαλύτερη διευθυντική της «ομάδα θα φύγει για την Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία που ιδρύθηκε αρχικά από την επιχείρηση αυτή».

Δηλαδή μας πληροφορεί πρώτα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ίδρυμα της Λέσχης και μετά ότι θα πάρουν την Ελλάδα από Ευρώπη.

Ύστερα από τα γεγονότα αυτά οι Μπίλντενμπέργκερς θα μπορούνε να λένε ότι έχουν τη δική τους χώρα.

Την Ελλάδα μας.

Το κείμενο της Νέβιλ δεν πρέπει απλά να διαβαστεί αλλά να μελετηθεί γιατί μας προετοιμάζει για πολλά.

ΜΑΣ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΟΊ  ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΈΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΊΝΑΙ

Ο ΜΉΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ !

Βαρβιτσιωτης: όσοι δεν έχουν για το χαράτσι να πουλήσουν το σπίτι τους!

Αυτό το κάθαρμα έπρεπε να είναι φυλακή και τώρα μας δίνει και πρόστυχες συμβουλές, αύριο θα τον ξανά ψηφίσετε!

Στην παραγραφή όλων ανεξαιρέτως των φορολογικών υποθέσεων που αφορούν τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς οδηγεί μια νέα απόφαση δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία τα στοιχεία των κινήσεων των αλλοδαπών τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων φορολογουμένων, ακόμη κι αν δεν αφορούν εισερχόμενα εμβάσματα από ημεδαπούς τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν μπορούν να θεωρηθούν «συμπληρωματικά στοιχεία» που δεν ήταν δυνατό να περιέλθουν εις γνώσιν των ελληνικών φορολογικών αρχών εντός της αρχικής πενταετούς προθεσμίας παραγραφής των υποθέσεων.

2.062 πρόσωπα  Η «λίστα Λαγκάρντ» περιλαμβάνει στοιχεία για 2.062 φυσικά και νομικά πρόσωπα με ελληνική υπηκοότητα ή δηλωθείσα διεύθυνση στην Ελλάδα που εμφανίζονται να κατέχουν επενδυτικές μερίδες (τραπεζικούς λογαριασμούς ή/και λοιπά επενδυτικά προϊόντα) στην τράπεζα ΗSBC στη Γενεύη της Ελβετίας, το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2005 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2007.

10.588 περιπτώσεις  Η «λίστα Μπόργιανς» περιλαμβάνει στοιχεία για 10.588 περιπτώσεις Ελλήνων με καταθέσεις στην ελβετική τράπεζα UBS.

Η λίστα παρελήφθη από τη φορολογική διοίκηση της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας μέσω της Κεντρικής Φορολογικής Αρχής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και παρεδόθη στους οικονομικούς εισαγγελείς το φθινόπωρο του 2015.

Περιλαμβάνει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς, το συνολικό υπόλοιπο τον οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα για το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα για το 2008.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

Η δικαιοσύνη που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους, αποφάσισε;;;;;;;;;

Η απόφαση του ΣτΕ  Το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση που έχει εκδώσει ήδη από το 2017 (υπ’ αριθμόν 2934/ 2017) έχει κάνει δεκτό ότι οι κινήσεις των ημεδαπών τραπεζικών λογαριασμών των φορολογουμένων δεν μπορούν να θεωρηθούν «συμπληρωματικά στοιχεία» τα οποία δεν υπήρχαν στη διάθεση της φορολογικής αρχής πριν από τη λήξη της πενταετούς περιόδου παραγραφής του δικαιώματός της για έκδοση οριστικής πράξης διορθωτικού προσδιορισμού του φόρου και ως εκ τούτου η γνωστοποίησή τους μετά την πενταετή αυτή περίοδο δεν μπορεί να παρατείνει την προθεσμία παραγραφής κατά πέντε έτη.

Ψήφισέ τους, εσένα σου παίρνουν το σπίτι και αυτούς τους κάνουμε πρωθυπουργούς, υπουργούς και γραμματείς και φαρισαίους!!

Με δεδομένο πως ΟΛΕΣ… κυριολεκτικά ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα εντός Κοινοβουλίου, εξαιρουμένου του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και κινούσαν – κινούν τα νήματα παίζοντας βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες του ανιστόρητου και αφελούς λαού.

Το σαθρό πολιτικό μας περιβάλλον θα προσπαθήσει να επιβιώσει, ‘δωρίζοντάς» μας για ακόμη μια φορά την διχόνοια και τον φανατισμό …. είναι ο μοναδικός τρόπος άλλωστε να κερδίσει τον χρόνο που έχει ανάγκη για την επιβίωσή του. …….

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ….. ο σκοπός τους είναι να βγάλουμε εμείς τα μάτια μας και αυτοί για άλλη μια φορά να μείνουν αλώβητοι και ατιμώρητοι..

Και συνεχίζουμε με το παραμύθι του τιμωρού λαού???????

Με ποιον θα τιμωρήσεις τον Πράγματι προδότη Τσίπρα;;;

Με έναν μεγαλύτερο και πολλές φορές ποιο επικίνδυνο;;;

ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΣ

Πια είναι η προδοσία του Τσίπρα, ασφαλώς το μακεδονικό και τι λέει ο Πατριώτης?????? αντικαταστάτης του, ότι θα εφαρμόσει και θα σεβαστεί την Προδοσία του Μακεδονικού!!!!!!!!!!

Το θυμάσαι ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη και της δήθεν χωρισμένης Μαρέβα, δεν ψήφισε την απαγόρευση για τις μίζες OFFSHORE και αποχώρησε από την βουλή και μαζί δεν ψήφισε ο άλλος δημοκράτης, της Φραπεδιάς ο Λεβέντης και καραμπουζουκλής, η Ένωση Κεντρώων, άραγε γιατί εσύ Ελληνικέ λαέ να θέλεις με τέτοια άτομα να αντικαταστήσεις τον Τσίπρα, αντί να τους στείλεις και τους δυο στον Καιάδα.

Δέχεται ο Ελληνικός λαός να τον εκτελεί μια μειοψηφία;

Αφού στις Ευρωεκλογές του δεύτερου γύρου, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος το 70% δεν ψήφισε, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τους είπε όχι και αυτοί συνεχίζουν.

Τι έγινε το άρθρο 120 που δίνει εντολή να αναλάβει την προστασία της Ελλάδος ο λαός;;;

Εθνική Ανεξαρτησία

Ξέρετε ότι στις δανειακές συμβάσεις-μνημόνια έχει ακυρωθεί το άρθρο 120 του συντάγματος κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών που απαγορεύει σε δανειακές συμβάσεις, να καταλύουν τα εθνικά συντάγματα για οικονομικούς λόγους;

Δεν βλέπετε ότι η λύσει Μητσοτάκη, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, είναι το σχέδιο Καλλέργη, για την άλωση της Ευρώπης, με πρώτο θύμα την Ελλάδα ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ;

Πια ανακοίνωσε ότι θα υποστούμε ζημιά στα εθνικά θέματα, η Μπενάκη Εβραία, σε ποιον το ανακοίνωσε,  στον Στεφανόπουλο εβραίος, ποιον ετοιμάζουν για την πλήρη θανατική καταδίκη της Ελλάδος, τον Μητσοτάκη εβραίος, ποιος είναι υπεύθυνος για την μετανάστευση Αβραμόπουλος εβραίος, ποιος θα είναι αντιπολίτευση, ο Τσίπρας, εβραίος, ποιος είναι Πρόεδρος της δημοκρατίας, Παυλόπουλος, εβραίος, ποιοι ήταν πριν πρόεδροι της δημοκρατίας, εβραίοι, ποιοι ήταν πρωθυπουργοί μέχρι σήμερα Εβραίοι, η εξαγορά της εταιρίας των αποτελεσμάτων των εκλογών Η Singular Logic από το Εβραίο Ρότσιλντ δεν είναι μια τυχαία επένδυση, ούτε είναι τυχαίο που η κόρη του Μητσοτάκη έπιασε δουλειά στην Goldman Sachs για την παραπάνω εταιρία και προσλήφθηκε πρόσφατα;

ΠΕΡΑΣΕ Η SINGULAR LOGIC Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;;

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ MIG ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΟΥΣ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΚR.

Η  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ KKR ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΙΣ 18-12-2014, ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

 ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 98 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. 

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 72 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΚR ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΙG ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ KKR.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;;;;

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η MIG ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;;;

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ  ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ;;;;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ Η SINGULAR LOGIC KAI H MIG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΕΣ ΤΗΣ KKR ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ;;;;;

Η πρόσληψη  της κόρης του Μητσοτάκη έγινε πριν τις εκλογές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 Τι στο διάολο άλλο θέλεις ελληνικέ λαέ να καταλάβεις ότι σε φωνάζει το άρθρο 120 του συντάγματος;;;

Ακυρώνοντας τα ηθικά διλήμματα του δήθεν θεματοφύλακα του συντάγματος ως αρχηγός του στρατού τον εγκάθετο πρόεδρο της δημοκρατίας και τα διλήμματα της νομιμότητας της τάξης των εγκάθετων κυβερνήσεων.

Το 51 το 60 και το 70 της 100% της αποχής σου δίνει το δικαίωμα ηθικά και πατριωτικά να εφαρμόσεις το άρθρο 120 του συντάγματος.

Οι ευρωβουλευτές δεν νομοθετούν, ή εάν νομοθετούν το κάνουν κάτω από την ισχύ αυτών που κυβερνούν την Ευρώπη, των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας τάξης, που ακολουθούν κατά γράμμα την Agenda 21 and Agenda 2030 των Ηνωμένων Εθνών,  Ποιος είναι ο ρόλος του υπουργού μετανάστευσης του Sonderkommando Αβραμόπουλου?

Ποιος είναι ρόλος του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ??????????? πολλούς και προδοτικούς ρόλους έχει, δεν έβαλαν τυχαία τον Αβραμόπουλο στην Μετανάστευση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΓΙΝΕ Η Ε.Ε. !!!!!!!!!

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Καλλέργη, ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ ηνωμένες ευρωπαϊκές πολιτείες, που έχει σχεδιαστεί πριν τον Παγκόσμιο Πόλεμο από την Αμερική και Εβραίους δολοφόνους, απέτυχε και τώρα εκτελείτε πάλι με φρικιαστικό αποτέλεσμα για την Ευρώπη των λαών!!!

Με εκπλήσσει η ωριμότητα του Έλληνα ψηφοφόρου, σε ερώτηση που δεν τον συμφέρει, λέει ότι ο Κουλουράς φωνάζει φρέσκα κουλούρια και μοιάζει σαν την ηλικιωμένη κυρία, που δεν μπορεί να βλέπει στον καθρέπτη τα στήθια της κρεμασμένα και τα πετά πίσω να μην τα βλέπει, δηλαδή πλήρης στρουθοκαμηλισμός!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>