«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

 ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergeweg 114 D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                         E-Mail: chaziteo@t-online.de

                             10.06.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το ξαναβουτηγμα στην «κολυμβηθρα του Σιλωαμ» την 07.07.2019 της ποικιλοτροπως χειραγωγουμενης και εκβιαζομενης λα’ι’κης βουλησης του ακομη ισχυοντος σαπιου και ξενοφερτου πολιτευματος, δεν θα προσφερει απολυτως τιποτε στον Ελληνικο λαο.

Αντιθετως!

Θα ισχυροποιησει την σημερινη αιχμαλωσια του στους αριστεροδεξιους εγχωριους τιμαριωτες της παγκοσμιας εξουσιας.

Η εξουσια αυτή (ΔΝΤ και ΕΚΤ) δεν θα δανειζε καθ’ ολη την διαρκεια της Μεταπολιτευσης την Ελλαδα με χρημα, που  δημιουργει από το τιποτε, που αποδεδειγμενα θα ηταν αδυνατο να το εξοφλησει η Ελλας , εάν δεν ειχε βαλει η εξουσια αυτή ως στοχο τα οικοπεδα και σπιτια των Ελληνων και την ανηλεη λεηλασια κάθε ελληνικης πλουτοπαραγωγικης πηγης, συμπεριλαμβανομενης και της πηγης του εκπαιδευμενου εμψυχου υλικου.

Συνεπως η χωρα μας στην πραγματικοτητα είναι προ πολλου πτωχευμενη και μαλιστα σε διαδικασια ολοκληρωτικης εκποιησης της δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας της.

Η σωτηρια της με τα σωσιβια από μολυβδο (Μνημονια), δεν ηταν τιποτε άλλο από μια επιλεκτικη πτωχευση. Οι θυσιες συνεπως τις οποιες υποκειται από το 2010 μεχρι σημερα ο Ελληνικος λαος είναι για να δημιουργηθει στην Ελλαδα ένα καταλληλο εργασιακο περιβαλλον των 200 Ευρω μηνιαιως, όπως επιθυμουν οι ξενοι και οι εγχωριοι κερδοσκοποι.

Εκ των πραγματων πλεον και μετα την ψευδεπιγραφη εξοδο από τα Μνημονια της, η Ελλας θα εχει για πολλες δεκαετιες ακομη έναν σφικτο ετησιο προ’υ’πολογισμο για να είναι σε θεση να πληρωνει τα χρεη της.

Το τραγικο στην ολη υποθεση είναι, ότι ο Ελληνικος λαος παραμενει  ανικανος να κατανοησει πως λειτουργει το σημερινο διαβολικο χρηματοπιστωτικο συστημα και γι’αυτο εγινε θυμα της αγριοτερης δυνατης λεηλασιας και εχασε λογω της αγνωσιας του και της διαβρωμενης ηγεσιας του, τα εισοδηματα του, τις οικονομιες του και την περιουσια του.

Με τους λογαριασμους της ΔΕΗ πληρωνει αυτοματα και χωρις καμια αντιδραση τελη για ρυπους και σε λιγο θα πληρωνει και για διοξιδιο του ανθρακος, δηλαδη τελη για την μεγαλυτερη απατη του αιωνος.

Ουδεις πληροφορει τον Ελληνικο λαο, ότι ολη η ανθρωποτητα μαζι με τις δραστηριοτητες της παραγει ετησιως 7 με 8 δισεκατομμυρια τοννους διοξιδιου του ανθρακος.

Τα περισσοτερα από 1.000 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας διοχετευουν ετησιως στην γηινη ατμοσφαιρα περισσοτερο από 200 δισεκατομμυρια τοννους διοξιδιου του ανθρακα.

Τι συνεπως θα αποδωσει για την «σωτηρια του κλιματος» η μειωση της παραγωγης από ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Τιποτε απολυτως!

Από την άλλη πλευρα και η «σωτηρια του κλιματος» είναι μια καλλοστημενη απατη.

Το κλιμα δεν είναι τιποτε άλλο από ισχυουσες καιρικες συνθηκες για μεγαλο χρονικο διαστημα στο παρελθον.

Ποιοι ηλιθιοι συνεπως πληρωνουν χωρις αντιδραση τελη για να σωσουν το παρελθον;

Στην κυριολεξια μονο τα Βωδια!

Το διαβολικο χρηματοπιστωτικο αυτο συστημα κατεκτησε μεσω της τοκογλυφιας και του χρεους τον Ελληνικο λαο, σαν να εισεβαλε στο εσωτερικο του ενας ξενος στρατος.

Είναι πολύ ευκολοτερο να ελεγχει ενας απατεωνας και να ληστευει έναν ασθενη, κακοεκπαιδευμενο και σε καταταση συγχισης λαο, όπως είναι σημερα ο Ελληνικος, επομενος υγιη και πεδαιδευμενο πληθυσμο.

Ο δευτερος γνωριζει, ότι το προβλημα βρισκεται κρυμμενο στην δημιουργια του χρηματος από το τιποτε και στην δανειοδοτιση αυτου με τοκο.

Περαν της εγκληματικης αυτης καταστασης πολλαπλασιαστηκαν και τα καταστροφικα εργαλεια της νεοφιλελευθερης ληστρικης καπιταλιστικης οικονομιας.

Αυτά είναι τα ληξιπροθεσμα στοιχηματα (Swaps), τα ασφαλισμενα δανεια ξενων νομισματων (CDS), τα ληξιπροθεσμα στοιχηματα τοκων, νομισματων, δανειων και πολλα αλλα.

Για εξυγιανση του χρηματικου- και χρηματοπιστωτικου συστηματος, όλα τα εργαλεια αυτά μαζι με τα μεσα μαζικης καταστροφης της πραγματικης οικονομιας, τα οικονομικα Παραγωγα, οφειλουν να απαγορευτουν.

Τι πραγμα είναι τα οικονομικα παραγωγα, τα πολύ γνωστα ως Finanzderivate;

Προκειται για Συμβολαια των οποιων η αξια παραγεται (Derivat) από ένα βασικο περιουσιακο στοιχειο (=βασικη αξια).

Με αλλα λογια.

Τα οικονομικα παραγωγα είναι οψιονς και συμβολαια ημερομηνιας.

Με ένα οψιον αποκτα καποιος το δικαιωμα για ένα καθωρισμενο χρονο ‘η εντος ενός καθωρισμενου χρονικου διαστηματος, να αγορασει ένα περιοσιακο στοιχειο (οψιον αγορας) ‘η να πουλησει (οψιον πωλησης).

Τα οψιονς θεωρουνται πρωτης ταξης ασφαλιστρα (Hedge) κατά των διακυμανσεων συναλλαγης με αξιοχαρτα.

Ιδιαιτερα επικινδυνη γινεται η κατασταση με τα Συμβολαια ημερομηνιας.

Εδώ δεν υπαρχει το δικαιωμα αλλα η υποχρεωση σε έναν καθωρισμενο χρονο και σε μια καθωρισμενη τιμη να αποκτησει ‘η να πουλησει καποιος ένα περιουσιακο στοιχειο.

Τα οψιονς διαπραγματευνται από το 1973 στο Chicago Board of Option Exchange (CBOE).

Οποιος επιθυμει μπορει να συναλλαγει με παραγωγα (Derivate) επι των τιμων του ηλεκτρικου ρευματος, με πιστοποιητικα (Zertifikate) ρυπων και διοξιδιου του ανθρακος στην Ληψια Γερμανιας (European Energy Exchange Leibzig), με τις καιρικες συνθηκες και με την γεωργικη παραγωγη στις Ινδιες στο Mumbai Stock Excabge.

Τα ρισκα τεμαχιζονται κατά το δοκουν σε επιμερους ρισκα και μετα διαπραγματευονται ως αξιοχαρτα.

Η καταρρευση των Hedge-Fonds Long Term Capital Management (LTCM) το 1998 ταλαντευσεν για ένα χρονικο διαστημα παγκοσμια το χρηματοπιστωτικο συστημα.

Τα Hedge-Fonds δεν υποκεινται στην τραπεζικη εποπτεια.

Επιπλεον με τα ως ανω προ’ι’οντα μπηκαν στις ετσι ονομασθεισες «Αγορες» και τα «ιδιωτικα Equity» που λειτουργουν ομοια όπως ένα κλειστο επενδυτικο Fonds.

Απ’ όλα τα ως ανω προλυπτει,  ότι η μονη υπαρκτη διεξοδος για την Ελληνικη οικονομια δεν μπορει να βασιζεται σε ξενες και καθαρα κερδοσκοπικες επενδυσεις, αλλα μοναχα σε μια πολιτικη «εθνικης αξιοποιησης» των υπαρχοντων φυσικων πορων και του ανθρωπινου δυναμικου μεσα από «εθνικο» σχεδιασμο και προγραμμα που θα οδηγουσε σε μια πραγματικη και όχι εικονικη εθνικη οικονομικη αναπτυξη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Σχόλιο:

Αναφορικά με τη σωτηρία του ευρώ και των γαλλογερμανικών τραπεζών, αυτό έχει πολλές φορές ομολογηθεί από τα πλέον επίσημα χείλη από την πλευρά των δανειστών! Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τη δήλωση του απελθόντος προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώπιον της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων της Ευρωβουλής. Είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζεςκαι ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει κάποιο δίκαιο» (http://www.tanea.gr 9/11/2017).

Είχαν βεβαίως προηγηθεί παλιότερα παρόμοιες δηλώσεις τόσο του Όλι Ρεν ότι το πρώτο πρόγραμμα της Ελλάδας έγινε για να στηριχτούν οι τράπεζες, του Γιουνκέρ, αλλά και αντίστοιχες αναφορές στις επίσημες εκθέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Ειδικά ο Γιουνκέρ είχε ομολογήσει ότι «γνωρίζαμε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν βγαίνει, αλλά κάναμε τα στραβά μάτια γιατί κέρδιζαν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι».

Ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο παρακάτω.

20 χρόνια ευρώ: Η σκοτεινή συνωμοσία της εθνικής παγίδευσης ολοκληρώνεται http://www.hereticalideas.gr/2019/05/20-xronia-euro-i-skoteini-sinomosia-tis-ethnikis-pagidefsis.html

Από την Νέμεσις

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>