«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Τσίπρα…αυτή η προδοσία παρακάτω, θα σε στείλει στα τάρταρα της ιστορίας!

 ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΣ

Προκλητική και θρασύτατη χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια η χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια σε επίσημη ιστοσελίδα της.

Την ενέργεια της  υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα να παραδώσει άνευ όρων στα Σκόπια την «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα»,  νομίζοντας ότι θα κοροϊδέψουν τον Ελληνικό λαό και ο όρος «Βόρεια» απλά θα εκφυλιστεί και θα ξεχαστεί».

Έτσι τους έχουν πει οι πατρόνες του, αλλά κάνουν τεράστιο λάθος.

Και ο Μητσοτάκης για την τιμή των όπλων και αυτών που συνεχίζουν να τρώνε (ΣΑΝΟ), λόγο εκλογών, το παίζει πατριώτης… Και δεν έχει άδικο, τα ζώα δεν έμαθαν να τρώνε ποιοτική πολιτική τροφή, αρέσκονται στο σανό!

«Η προκλητική και θρασύτατη χρήση του όρου «Μακεδονία» από επίσημη ιστοσελίδα των Σκοπίων και μάλιστα για την τουριστική προβολή για τα Σκόπια, δικαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την πρόβλεψη αυτών που μάτωσαν και πόνεσαν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες διαμαρτυρόμενοι για αυτήν την προδοσία.

Η απαράδεκτη υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα να παραδώσει άνευ όρων στα Σκόπια την «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα», πιστεύοντας ότι ο όρος «Βόρεια» απλά θα εκφυλιστεί και θα ξεχαστεί δεν ισχύει και θα το δουν με την πανωλεθρία στις εκλογές.

Δυστυχώς όμως αυτή η πανωλεθρία δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα για το εθνικό θέμα της προδοσίας για την Μακεδονία, αφού περίτρανα είδαμε οι μακεδόνες έκαναν μπλε όλη την Μακεδονία!!!

 Δηλαδή επικρότησαν και αυτόν που θα συνεχίσει την προδοσία, (λέγοντας καθαρά και ξάστερα, αναγνωρίζουμε την συμφωνία και θα την εφαρμόσουμε!!!).

ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ

Ναι πρέπει να τιμωρηθεί ο Σύριζα και οι προδοτικές συνιστώσες του,  αλλά όχι τιμωρία κατά της Μακεδονίας, όχι κατά του πατριωτισμού, όχι αντικατάσταση των προδοτών με άλλους δοκιμασμένους προδότες.

Αυτήν την περίεργη τιμωρία???????????? Που δεν θα την καταλάβουν ούτε τα παιδιά του δημοτικού, δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν πολιτισμένο λαό, που δίδαξε την δημοκρατία σε όλη τη γη, αυτή η καταστροφική τιμωρία, μπορεί να εξηγηθεί με πούστικους και προδοτικούς πολιτικούς όρους, από τους ντόπιους προδότες και τους ανθέλληνες πατρόνες τους, Τι λέει ο Υπερπατριώτης Μητσοτάκης, ψήφισε εσύ Τσίπρα την προδοσία και εγώ ο Μητσοτάκης,  θα την εφαρμόσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είναι σαν να δηλώνεις ότι βούτηξες το κεφάλι σου στα σκατά και πλύθηκες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ