Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Τσίπρα…αυτή η προδοσία παρακάτω, θα σε στείλει στα τάρταρα της ιστορίας!

 ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΣ

Προκλητική και θρασύτατη χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια η χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια σε επίσημη ιστοσελίδα της.

Την ενέργεια της  υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα να παραδώσει άνευ όρων στα Σκόπια την «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα»,  νομίζοντας ότι θα κοροϊδέψουν τον Ελληνικό λαό και ο όρος «Βόρεια» απλά θα εκφυλιστεί και θα ξεχαστεί».

Έτσι τους έχουν πει οι πατρόνες του, αλλά κάνουν τεράστιο λάθος.

Και ο Μητσοτάκης για την τιμή των όπλων και αυτών που συνεχίζουν να τρώνε (ΣΑΝΟ), λόγο εκλογών, το παίζει πατριώτης… Και δεν έχει άδικο, τα ζώα δεν έμαθαν να τρώνε ποιοτική πολιτική τροφή, αρέσκονται στο σανό!

«Η προκλητική και θρασύτατη χρήση του όρου «Μακεδονία» από επίσημη ιστοσελίδα των Σκοπίων και μάλιστα για την τουριστική προβολή για τα Σκόπια, δικαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την πρόβλεψη αυτών που μάτωσαν και πόνεσαν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες διαμαρτυρόμενοι για αυτήν την προδοσία.

Η απαράδεκτη υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα να παραδώσει άνευ όρων στα Σκόπια την «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα», πιστεύοντας ότι ο όρος «Βόρεια» απλά θα εκφυλιστεί και θα ξεχαστεί δεν ισχύει και θα το δουν με την πανωλεθρία στις εκλογές.

Δυστυχώς όμως αυτή η πανωλεθρία δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα για το εθνικό θέμα της προδοσίας για την Μακεδονία, αφού περίτρανα είδαμε οι μακεδόνες έκαναν μπλε όλη την Μακεδονία!!!

 Δηλαδή επικρότησαν και αυτόν που θα συνεχίσει την προδοσία, (λέγοντας καθαρά και ξάστερα, αναγνωρίζουμε την συμφωνία και θα την εφαρμόσουμε!!!).

ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ

Ναι πρέπει να τιμωρηθεί ο Σύριζα και οι προδοτικές συνιστώσες του,  αλλά όχι τιμωρία κατά της Μακεδονίας, όχι κατά του πατριωτισμού, όχι αντικατάσταση των προδοτών με άλλους δοκιμασμένους προδότες.

Αυτήν την περίεργη τιμωρία???????????? Που δεν θα την καταλάβουν ούτε τα παιδιά του δημοτικού, δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν πολιτισμένο λαό, που δίδαξε την δημοκρατία σε όλη τη γη, αυτή η καταστροφική τιμωρία, μπορεί να εξηγηθεί με πούστικους και προδοτικούς πολιτικούς όρους, από τους ντόπιους προδότες και τους ανθέλληνες πατρόνες τους, Τι λέει ο Υπερπατριώτης Μητσοτάκης, ψήφισε εσύ Τσίπρα την προδοσία και εγώ ο Μητσοτάκης,  θα την εφαρμόσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είναι σαν να δηλώνεις ότι βούτηξες το κεφάλι σου στα σκατά και πλύθηκες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ