«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ- ΝΕΑ ΤΑΞΗ Η FED- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

 ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ 1

Πατριώτες Έλληνες, όταν γράφω τέτοιες ημέρες εκλογών, δεν θέλω να υπάρχει η παραμικρή υποψία ότι,  κάνω προπαγάνδα,  ΔΕΝ θα το τολμούσα ποτέ, διότι θα ντρεπόμουν τον εαυτό μου, δεν έχω διαφημίσεις, δεν ανήκω, πάνω από 25 χρόνια σε κανένα κόμμα, δεν έχω να ζητήσω εκδούλευση, για κάποιο παιδί μου, άρα με το χέρι στην καρδιά θέλω να σας ενημερώσω για τους κινδύνους που διατρέχουμε άμεσα, εμείς και η πατρίδα μας και γενικά ο Ελληνισμός.

Στα 70 χρόνια έχω αποκτήσει μια αρκετά χρήσιμη εμπειρία κατά την γνώμη μου, αυτό μένει να το κρίνετε και εσείς με διασταυρώσεις, και με την πορεία μου μέσα στην ζωή, αυτό θέλω να το μοιραστώ με τους συμπατριώτες μου και κυρίως με τους νέους, που είναι οι συνεχιστές.

Θα ξεκινήσω με την βεβαιότητα, ότι η νέα τάξη δεν είναι συνομοσιολογία, είναι ένα γεγονός 100%.

Επάνω σε αυτήν την πραγματικότητα θα σας πληροφορήσω που βρισκόμαστε και που μας κατευθύνουν, το σχέδιό τους, βρίσκετε στο τέλος, η φρίκη είναι κοντά, κοντύτερα από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Η τελική μάχη της νέας τάξης, είναι με την Ευρώπη, με καμία δύναμη, δεν θέλει η νέα τάξη να ενωθεί αληθινά η Ευρώπη.

Θέλει την Ευρώπη ενωμένη μόνο στο χρήμα και το εμπόριο, κατά τα άλλα την θέλει διχασμένη, δεν θέλει ευρωπαϊκό στρατό, δεν θέλει την ένωση των ευρωπαϊκών λαών.

Κατά καιρούς έχουν τα παπαγαλάκια τους, σερβίρει τις ευρωπαϊκές ηνωμένες πολιτείες, όχι την ενοποίηση των ευρωπαϊκών λαών, αυτό θα το είδατε στο στραβοπάτημα που έπαθε με τον εφοδιασμό των Κίτρινων γιλέκων, που λίγοι το κατάλαβαν.

Τα κίτρινα γιλέκα παραλίγο να δώσουν ισχυρό χτύπημα στην νέα τάξη, δυστυχώς οι ανημέρωτοι ευρωπαίοι δεν το επήραν χαμπάρι, από τρίχα να συμπαρασταθούν οι ευρωπαίοι λαοί στα κίτρινα γιλέκα.

Αυτό είναι ο θάνατος της νέας τάξης, η Ευρώπη και οι ευρωπαϊκοί λαοί.

Ένα παράδειγμα, τι φοβάται η νέα τάξη ως θανατηφόρο για αυτή, είναι να ενωθούν αληθινά οι ευρωπαίοι, δηλαδή, να κάνουν απεργία οι γάλλοι εργάτες, λιμενοφύλακες, ταχυδρόμοι, γιατροί, πιλότοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ένας οποιεσδήποτε  εργατικός κλάδος και αυτόματα να κάνουν μαζί τους και όλοι του ίδιου κλάδου σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση, καταλαβαίνετε τι φοβάται η νέα τάξη;

Το σύνθημα έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ είναι το ίδιο συνδικάτο, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, οι ευρωπαϊκοί λαοί θέλουν την ενωμένη Ευρώπη των λαών, όχι των προδοτών ηγετών τους.

Άλλο πράγμα είναι η ένωση των κρατών, με δικές τους νομοθεσίες και στρατούς και άλλο η ένωση των ευρωπαϊκών λαών σε μια νομοθεσία για όλους και ένα στρατό, διατηρώντας ο κάθε λαός την κουλτούρα του, τα ήθη και τα έθιμα.

Προχωρώντας θα σας βάζω και κατάλληλα βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=rei3bygatgk

Και συνεχίζω, η νέα τάξη για να ελέγχει και να διαμελίσει την Ευρώπη, θέλει, την Ευρώπη στα αμερικανικά πρότυπα, δηλαδή ευρωπαϊκές ηνωμένες πολιτείες, όπως λέμε ηνωμένες πολιτείες Αμερικής και όχι ενωμένη Ευρώπη των λαών.

Θα αναρωτηθεί κάποιος, γιατί;;;

Μα στην Αμερική κάθε πολιτεία έχει το δικό της χαβά και νομοθεσία, στην μια ισχύουν οι θανατικές καταδίκες, στην δίπλα δεν ισχύουν, από την μια πολιτεία στην άλλη,  υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε όλα, αλλά κυρίως στην νομοθεσία.

Οπότε το διέρρεε και βασίλευε είναι το εργαλείο της Νέας Τάξης, αυτό επιδιώκουν και για την Ευρώπη, πάντα η ήτα της νέας τάξης,  ερχόταν από την Ευρώπη.

Για αυτό και εξαγοράζει όλους τους ηγέτες, όσοι αντιστέκονται τους εκβιάζουν, άλλους τους ρίχνουν άφθονη ανύπαρκτη λάσπη , με κατασκευασμένα σκάνδαλα και προχωρούν ποιο πέρα τρομοκρατώντας τους λαούς, με οικονομικούς αποκλεισμούς και εκβιασμούς, με σαμποτάζ, μέσα σε κάθε χώρα, φωτιές, φάρμακα, φυτοφάρμακα,δεσμεύσεις στο εμπόριο, αγορές δικαιωμάτων αεροδρόμια, συγκοινωνίες, νερό, ρεύμα, σε λίγο και τον αέρα που αναπνέουμε.

Το ποιο φοβερό τους όπλο όμως είναι το μεταναστευτικό, με αυτό το όπλο κάνουν ότι θέλουν, χρησιμοποιώντας αθώους λαούς σαν δούρειους ίππους.

Για αυτό κάθε ηγέτης που θα τολμήσει να υπερασπιστή την πατρίδα του, γίνετε αυτόματα με την βοήθεια των πουλημένων ΜΜΕ, φασίστες, ρατσιστές, απάνθρωποι και πολλά άλλα, ποντάρονται στην άγνοια των λαών και στα πολιτισμένα αισθήματά τους.

Για αυτό και τονίζω σε κάθε άρθρο μου, τέρμα στα μεγάλα κόμματα που μπορούν να τα ελέγχουν οι επικυρίαρχοι δολοφόνοι της νέας τάξης, αλλιώς FED παγκόσμια τράπεζα.

Τα μικρά κόμματα είναι προσωρινοί, διαχειριστές επί άγνωστη προθεσμία, είναι αναλώσιμα από τον λαό, άγνωστος ο χρόνος τους στην καρέκλα της εξουσίας, άρα δεν μπορούν να διαφθαρούν και αν κάποιος το κάνει, θα αυτοκτονήσει, αφού τα συμφέροντα του λαού, δεν θα εξαρτώνται από τον κάθε καλό η κακό βουλευτή, αλλά από τις γενικές εξαγγελίες που θα έχει συμφωνήσει το κάθε κόμμα για να συμμετέχει στην διακυβέρνηση.

Αυτό θα  είναι σίγουρα το ποιο θανατηφόρο χτύπημα στην νέα τάξη και για μένα και καθοριστικό για την συντριβή της.

Ο κάθε ηγέτης μικρού κόμματος θα κάνει έργα αληθινά,  για να κρατήσει το κομμάτι των ψηφοφόρων του, για να αναβιώσει.

Το θέμα μου δεν είναι μόνο πολιτικό, αλλά κυρίως συνταγματικό, θα πάψουν οι οικογενειοκρατίες, τα τζάκια, οι απαλλαγές από τα ποινικά αδικήματα της Ελίτ, που παίρνει από το ξεζούμισμα των εργατών, παίρνει από τις αποταμιεύσεις των εργατών, δεν τα επιστρέφει ποτές και χρηματοδοτείτε για να έχει εργάτες δούλους και δεν σταματά εκεί πουλά και τα προϊόντα της στους ίδιους εργάτες!

Μας λένε ότι το δημόσιο δεν μπορεί να είναι εργοδότης, έτσι συμφέρει κατά καιρούς τους κερδοσκόπους.

Θα σας φέρω ένα πρόσφατο γεγονός που το γνωρίζω προσωπικά, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας βραβεύτηκε ως το καλύτερο, με υπερκέρδη, γιατί πρέπει να το πουλήσουν;;;

Σε ένα έθνος ανεξάρτητο, υπάρχουν βιομηχανίες, που δεν έχει καμία σημασία αν έχουν κέρδη, όπως οι στρατιωτικές βιομηχανίες, που είναι και εργαλείο απορροφήσεως της ανεργίας, γιατί τις πούλησαν και πουλάνε;;;;

Πούλησε ο Τσίπρας… Αλλά εμένα δεν θα με φτάσει ποτέ….Ακόμα και το κράτος…Θα του κάνω ιδιωτικοποιήσει!!!!!!!!!

Θα αναλάβω προσωπικά να πουλήσω την χώρα (δάση κι αρχαιολογικούς χώρους)” Κυριάκος Μητσοτάκης

Διότι αυτοί που υπογράφουν, έχουν δεμένο το γάιδαρό τους.

Οι επόμενοι πολιτικοί απατεώνες, θα ψηφίσουν νόμο που θα τους απαλλάσσει από πολιτικές ποινικές  ευθύνες, ο χρόνος περνά και άντε να θυμούνται οι νεότεροι ποιοι ήταν απατεώνες και ποιοι οι καλοί.

Άμα ο χρόνος τους στην καρέκλα είναι μικρός και αβέβαιος, όλα τα παραπάνω θα εξαλειφτούν από μόνα τους.

 Όταν σαν λαός βεβαιωθούμε και καταλάβουμε ότι οι φωτιές επί Καραμανλή και Τσίπρα καίγοντας αθώους, δεν είναι γιατί δεν λειτούργησε η πυροσβεστική, ο κρατικός μηχανισμός, άλλωστε το ομολόγησαν και μόνοι τους οι δολοφόνοι, μας απαγόρευσαν  με το ΝΑΤΟ να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, βλέποντάς τους να τους καίνε, ήταν απειλή από τους τρομοκράτες της νέας τάξης, ή αλλιώς FED παγκόσμια τράπεζα.

Το μακεδονικό είναι ένας ακόμα εκβιασμός, το ίδιο και το αιγαίο και αν συνεχίσουμε να λέμε ότι θα τιμωρήσουμε τον ένα Προδότη εκλέγοντας ένα χειρότερο, το τέλος μας είναι στα σκαριά!

Καταλάβατε πατριώτες ότι αν η Ευρώπη ήταν των λαών και συμπαραστεκόμαστε στα κίτρινα γιλέκα τι θα γινόταν, ο Μάκρον δεν θα μπορούσε να κατεβάσει το στρατό που τον έχει κατεβάσει για τους τσιχαντιστές, απλά δεν θα υπήρχαν τσιχαντιστές, θα δούλευαν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και αν χριζόμαστε εργατικά χέρια θα ερχόταν ελεγχόμενοι με σωστά και ισότιμα μεροκάματα, όπως όλοι οι πολίτες της Ευρώπης και με προθεσμία, δεν σε χρειαζόμαστε άλλο, μπορείς να πας στην χώρα σου!

Ναι στην Ευρώπη των λαών, όχι στην Ευρώπη τον δολοφόνων επικυρίαρχων, ναι στο ευρωπαϊκό στρατό στην Ευρώπη των λαών, όχι στο ΝΑΤΟ.

Όχι στα μεγάλα κόμματα που από την φύση τους γίνονται οι δυνάστες μας, που γίνονται εγκάθετοι δικτάτορες μέσο διαφθοράς και εκβιασμών.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ-ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ-(Ν.Τ.Π.)

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ γνώριζε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, και δεν έκανε τίποτα να την αποτρέψει.

Εν τούτοις την υπέγραψε, πιεζόμενος,  εκβιαζόμενος, και απειλούμενος  από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες,  με θάνατο!!!

Οι Κοσμοκράτορες είναι η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, άλλως καλούμενοι Επικυρίαρχοι και Πλανητάρχες.

Αποτελούνται από τον Πρόεδρο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και την ομάδα του, με ΥΠ.ΕΞ. τον υπέργηρο  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, στον οποίον υπακούουν όλοι οι Πρέσβεις των Η.Π.Α.

Ο ΣΟΡΟΣ κάνει κουμάντο μόνο στα Βαλκάνια, για λογαριασμό των Κοσμοκρατόρων, Επικυρίαρχων της Γης.

Δεν κάνει κουμάντο στο Πλανήτη ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, αλλά ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Ο ΤΡΑΜΠ είναι μόνο για τις Η.Π.Α. και εκεί το «βαθύ Σιωνιστικό Κράτος» ασκεί διοίκηση.

Γιαυτό ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ παρέστη στη συνεδρίαση της Σιωνιστικής λέσχης BILDERBERG, τώρα στην Ευρώπη.

Τα ίδια έκαναν με το Κώστα Καραμανλή, για τη φιλο-Ρωσική πολιτική του.

Απείλησαν τον Κώστα Καραμανλή με θάνατο.

Γιαυτό τηρεί σιγήν ιχθύος……………..

Έβαλαν φωτιά και έκαψαν δύο νομούς της Πελοποννήσου.

Και οι δύο Πρωθυπουργοί οφείλουν να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό, βγαίνοντας στα ΜΜΕ, και λέγοντας την αλήθεια.

Μόνον έτσι θα φοβηθούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Ο εκβιασμός με θάνατο είναι ίδιον των Κοσμοκρατόρων.

Γιαυτό δολοφόνησαν το Πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ των Η.Π.Α. και άλλους ηγέτες της πολιτικής , και της Θρησκείας.

Μόνον έτσι διοικούν το Πλανήτη, -κατά τα συμφέροντα τους- απειλώντας με θάνατο τους εκλεγμένους από το Λαό ηγέτες.

Στη περίπτωση ΤΣΙΠΡΑ, έβαλαν φωτιά, και έκαψαν το ΜΑΤΙ, με 102 νεκρούς, μπορεί και παραπάνω.

Η φωτιά στο ΜΑΤΙ έγινε με βομβαρδισμό με ακτίνες ΛΕΥΖΕΡ.

Έκαψαν ανθρώπους –πεύκα- αυτοκίνητα-σπίτια, με ΛΕΥΖΕΡ, τίποτα δεν σεβάστηκαν, με σκοπό τον εκβιασμό της Κυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ.

Το έκαναν αυτό για να εκβιάσουν τον  Πρωθυπουργό, για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό.

Θέλουν τον διαμελισμό, και ακρωτηριασμό της Ελλάδος, δια της ιδρύσεως της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Θέλουν τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ του Αιγαίου, και μέσω των Σκοπίων μπορούν να τα πάρουν.

Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να υποχωρήσει στις απαιτήσεις των Κοσμοκρατόρων. Έπρεπε να θυσιασθεί για την Ελλάδα.

Έτσι θα εγένετο ήρωας, ή τουλάχιστον να παραιτηθεί, σαν τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διέσωσε την αξιοπρέπειά του.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Προτίμησε τη προδοσία, σαν μικρός πολιτικός….…

Αυτή την ώρα διεξάγονται συνομιλίες μεταξύ Ελλήνων & Τούρκων Αξιωματικών.

Ο Τσίπρας πασάρισε το μπαλάκι της προδοσίας στους Έλληνες Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, για το μοίρασμα του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδος & Τουρκίας.

Οι Έλληνες Αξιωματικοί υποχωρούν κατά κράτος, στις απαιτήσεις των Τούρκων, για να μη γίνει πόλεμος……..

Συνέβη δε μια παραίτηση Έλληνα Στρατηγού……..

Σήμερα 5-6-2019  Ο Νίκος Ζαχαριάδης,  ήταν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας που διαπραγματευόταν με τους Τούρκους εκπροσώπους τα ΜΟΕ  – Διαφώνησε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη για τη συνέχιση των συνομιλιών για τα ΜΟΕ – ΝΔ: Συνεχίζουν εν κρυπτώ τις συζητήσεις με την Τουρκία

Την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της αντιπροσωπείας που συζητούσε με την τουρκική πλευρά τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) για την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο υπέβαλε ο Αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Ζαχαριάδης.

Οι Κοσμοκράτορες φοβούνται τη Τουρκία, για να μη πάει με τη Ρωσία, και διαλυθεί το ΝΑΤΟ…………..

Και της κάνουν όλα τα χατήρια………………….

Για όλα αυτά που συμβαίνουν, ο Ελληνικός Λαός μένει απληροφόρητος. Τα ΜΜΕ έχουν μεσάνυχτα………….

Το πνεύμα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι μέσα στη χώρα μας, και λέγεται ΤΣΙΠΡΑΣ.

                        ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

        Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Το 2013 η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου ψήφισε νόμο με τον οποίο γλιτώνει τους τραπεζίτες που έδωσαν δάνεια στα κόμματά τους.

 Ο Μητσοτάκης έχει πει, δεν δεσμεύομαι ότι δεν θα κόψω τις συντάξεις και θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης.

Εκχώρηση δημοσίων υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα παιδεία υγεία ενέργεια και άλλα.

 Στην ΝΔ Δεν έχουν αφήσει ούτε έναν που να μην έχει μπλεξίματα με βρώμικα κυκλώματα και ποινικές υποθέσεις, που να μην είναι δικός τους άνθρωπος!

Εμπιστευτείτε τους τις τύχες της πατρίδας μας!

Η χώρα μας έχει πρόσφατη εμπειρία από τις πολιτικές τις οποίες πρεσβεύει ο κ. Μητσοτάκης και ο περίγυρός του. Είναι ακραίες, αποκρουστικές πολιτικές. Είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για την κοινωνία μας, τον οποίο πρέπει να αποτρέψουμε.

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ …ΕΠΤΑ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ “ΡΙΖΕΣ” ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εκεί όμως που σταδιακά εκμηδενίστηκαν οι όποιες επιπτώσεις από τη συνεργασία με τον κατακτητή ήταν στο θέμα των οικονομικών δοσίλογων.

Αυτό σήμαινε ότι όσοι απέκτησαν θησαυρούς στη διάρκεια μιας ξενικής κατοχής, μπορούσαν τώρα να τους γεύονται ελεύθερα.

Με βάση περιουσίες, που με τέτοιο τρόπο αποκτήθηκαν, ανδρώθηκαν μεγάλες επιχειρήσεις και οικονομικά συγκροτήματα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική Ελλάδα, εκ των πραγμάτων διαγράφοντας κάθε στιγματική αναφορά από το ένοχο παρελθόν τους.

Οι λαθροαλλοδαποί είναι η ταφόπλακα που θα μας βάλει η Νέα Τάξει.

Το κακό δεν είναι σε αυτό το γεγονός, αλλά στους Έλληνες, που ότι και να τους πεις δεν το ερευνούν, το πετάνε στα σκουπίδια και κρατάνε την φρίκη, που μεταφράζεται σε ωχ ρε αδελφέ.

Η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν «ρατσιστή» επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό της εγκάθετης βουλής ….

Δημογραφικό:

Ελλάδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα , τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί…

Δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ , ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ .

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ 5.800.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ , ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ AIDS.

Συν την ανεργία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την Έσχατη των ποινών στους προδότες:

Οι σωστοί πολιτικοί κοιτούν να φτιάξουν έργα για το κοινό καλό. Νοσοκομεία, σχολεία, στρατό, αστυνομία, δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, κλπ κλπ.

Οι υστερόβουλοι πολιτικοί φτιάχνουν κομματικούς στρατούς…

Οι σωστοί πολιτικοί λένε συναίνεση και επιλέγουν όλοι οι Έλληνες μια αγκαλιά, οι βολεψάκηδες πολιτικοί απλά επιλέγουν ένα βαρύγδουπο όνομα (σοσιαλισμός, φιλελευθερισμός, κομουνισμός, καπιταλισμός,  κλπ κλπ) και κάνουν προμετωπίδα τους το ή εμείς ή οι άλλοι όταν πρόκειται για τους Έλληνες αλλά σίγουρα τους άλλους όταν πρόκειται για τους πραγματικά άλλους και διαλέγουν τους Σκοπιανούς, τους Τούρκους, τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς.

Η χαρά του προδότη είναι να σε μυήσει και σένα στην προδοσία.

 Προδοτικές ομολογίες

Σγουρίδης ΑΝΕΛ: «ΝΑΙ συζητήσαμε ότι η ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τα ΣΚΌΠΙΑ είναι αλληλένδετη με την απόφαση ελάφρυνσης του Ελληνικού χρέους από τους εταίρους μας «

Αυτός ο Άνθρωπος κυβερνά.

Κάπου στον κόσμο υπάρχουν έντιμοι αστυνομικοί που ξέρουν ότι ορκίστηκαν να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των πολιτών αλλά είναι στην Ταϊλάνδη κι όχι στην επαρχία της Μέρκελ όπου διορισμένος έπαρχος λέει να δέρνουν τους γονείς και τα παιδιά τους οι παλικαράδες… για να μάθουν ότι η Μακεδονία είναι των Σκοπιανών

Η καγκελάριος της Γερμανίας είχε δηλώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ότι θα ασχοληθεί η ίδια προσωπικά, ώστε να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά την αποδοχή της ονομασίας «Μακεδονία» για το ψευδοκράτος προτεκτοράτο. Μια ονομασία που είχε οραματιστεί και επιβάλλει ο Αδόλφος Χίτλερ, δηλαδή «Μακεδονία»!

10-1-2019 ήρθε η Μέρκελ να επιβλέψει, ότι η προδοσία για το Μακεδονικό θα εφαρμοστή!

Τσίπρας – Κοντζιάς – Καμμένος υλοποιούν την επιθυμία του Χίτλερ – Μέρκελ φτιάχνοντας ένα έθνος από μαζώματα…

Σας πρόδωσαν… Τσακίστε τους

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ

Το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θάνατό του, όπου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση, απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μάλιστα, όταν είχε προτείνει την ονομασία, οι Γιουγκοσλάβοι της περιοχής είχαν αντιδράσει, διότι πίστευαν ότι δεν είναι Μακεδόνες.

Παρόλα αυτά, και μετά την δολοφονία του Βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας, ο Μιχαήλοφ που ανέλαβε την εποχή που η περιοχή ήταν ακόμα Βουλγαρική, και λίγο μετά, σε συνεργασία με το Ράιχ, έβαλε μπροστά το σχέδιο το οποίο σήμερα υλοποιούν οι ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ υποβοηθούμενοι από το ΠΟΤΑΜΙ.

Και που θα σεβαστεί η εθνικόφρονει πατριωτική ΝΔ του Μητσοτάκη!

Ελλάδα (HELLAS) στο εσωτερικό, »Γραικία” (GREECE) στο εξωτερικό” H Ελλάδα παραμένει η μόνη χώρα στον κόσμο, με διπλή ονομασία: Ελλάδα (μέσα), Greece (έξω).

Η δε επίσημη διεθνής ονομασία της (έξω) είναι «Hellenic Republic», δηλ. »Eλληνική Πολιτεία», ενώ μέσα »Ελληνική Δημοκρατία».

Λύνουν άρον άρον ένα πρόβλημα που δεν είναι δικό μας αλλά γειτονικού κράτους παραχωρώντας ένα πανάκριβο brand name… Το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…!

Πιέζουν λέει οι ΗΠΑ να μπουν οι Σκοπιανοί στο ΝΑΤΟ. Και; Το ΝΑΤΟ τους θέλει μόνο σαν Μακεδόνες κι όχι σαν οτιδήποτε άλλο, η Γερμανία θέλει να τεμαχίσει τα βαλκάνια για να οργώνει.

Και για να είμαστε καλά παιδιά κάψανε στο Μάτι αθώους με την επίβλεψη του ΝΑΤΟ!

Διαλύουν παντού τα έθνη με τον πολυπολιτισμό κι εδώ ντε και καλά να δημιουργήσουν έθνος με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σλάβους που ανά πάσα στιγμή μπορούν να βάλουν μπουρλότο στην περιοχή;

Ή απλά παίζεται το παιχνίδι των αυτοεξόριστων ομογενών που θέλουν ντε και καλά να ξεσχίσουν την χώρα που σήκωσαν κάποτε τα όπλα εναντίον της προδοσίας, πιστοί στο μίσος για οτιδήποτε Ελληνικό, ενδιαφέρονται με οργανώσεις, που στήνουν συλλαλητήρια για να σαμποτάρουν ένα αμιγές επαναστατικό ρεύμα των Ελλήνων.

Έτσι χάσαμε και την Κύπρο, να μην ξεχνάμε τον ρόλο των ΑΧΕΠΑΝΣ ΕΛΙΑΜΕΠ και ευαγές ανθελληνικών ιδρυμάτων!

 Αν προχωρήσουν στην αποδοχή χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας μετά το συλλαλητήριο του λαού των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές πρέπει να συγκεντρώσουν μην σας πω ως και….. 12.000 ψήφους, όσα και τα μέλη του «Ουράνιου Τόξου».

Το ίδιο κι ο μπουτάρ Πασάς με τα 25 000 στρέμματα που του χάρισαν οι Σκοπιανοί.

Καμιά ψήφος σε προδότες…και ειδικά σ΄αυτούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που το βουλώνουν και ΔΕΝ έκαναν γνωστή την θέληση και την ιστορία του Ελληνικού λαού.

Εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο, αριστερά και δεξιά, με ηγεσία τους Εβραίους!

Ενδεχόμενη Ελληνική αναγνώριση του ονόματος σε επικράτεια σλαβικών πληθυσμών θα χρησιμοποιηθεί για να αποθρασύνει την κολοσσιαία προπαγάνδα και ο πακτωλός χρηματισμός, για να τροφοδοτήσει το αλυτρωτικό, ψευδομακεδονικό ιδεολόγημα των γειτονικών χωρών και της νέας τάξης.

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι πρέπει η Ελληνική Πολιτεία να επιμείνει στην συμφωνημένη εθνική κοινή γραμμή πλεύσης σε μια ονομασία στην οποία δεν θα περιέχεται η λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγό της.

Handelsblatt: Οι επενδυτές ποντάρουν στην πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα

«Οι Έλληνες ψηφίζουν για νέο κοινοβούλιο στις 7 Ιουλίου, αλλά οι επενδυτές ήδη ψηφίζουν» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, που σημειώνει ότι οι επενδυτές στρέφονται στα ελληνικά ομόλογα αναμένοντας μια πιθανή εκλογική νίκη της ΝΔ.

Η «Handelsblatt» κάνει αναφορά στο γεγονός ότι το Χρηματιστήριο έκλεισε σε υψηλά 12μήνου τη Δευτέρα. «Μόνο στις τελευταίες 5 συνεδριάσεις οι μετοχές των 42 πιο σημαντικών εταιρειών πέτυχαν τις καλύτερες εβδομαδιαίες επιδόσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών, με αύξηση 13,4%» επισημαίνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι αυτή ήταν η αντίδραση για την ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι πιθανότητες να αλλάξει το κλίμα υπέρ του Αλέξη Τσίπρα είναι πολύ μικρές, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα αναφερόμενη στις βουλευτικές εκλογές.

Ας πεθάνουν όλοι οι Έλληνες για τους επενδύτες, αρκεί τα κέρδη τους από το ξεπούλημα της Ελλάδος να είναι ανοδικά!

Στην Γερμανία νομιμοποίησαν την κτηνοβασία και εμείς σήμερα τον βιασμό τον κάναμε πλημμέλημα!!!

Τέτοιοι Ευρωπαίοι θέλουμε να είμαστε;;;

Την αρθρογραφία, την επιμέλεια διαφόρων αποσπασμάτων έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

1 comment to ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ- ΝΕΑ ΤΑΞΗ Η FED- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ