«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θα προσπαθήσω όσο μπορώ και γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαι πολύ συνοπτικός στην ανάλυσή μου.

Ο κίνδυνος δεν είναι απλά μεγάλος, είναι φρικιαστικός, αν συνεχίζεται να ψηφίζετε, όπως μέχρι σήμερα!

Όπως αποδείχτηκε και όπως δείχνει μέχρι σήμερα η εμπειρία και τα δεδομένα, μεγάλα κόμματα, ίσον δικτατορία, κοινοβουλευτική δικτατορία και στην δική μας περίπτωση, εγκάθετη κοινοβουλευτική δικτατορία!

Σε μια αμιγώς δικτατορία ότι συμβαίνει, καλό ή κακό, είναι για όλο τον λαό και αυτό σημαίνει ότι τον βρίσκει ενωμένο απέναντι στον οποιοδήποτε τύραννο!

Ενώ στην εγκάθετη κοινοβουλευτική δικτατορία, από κόμματα με την πλασματική πλειοψηφία, ενώ είναι μειοψηφία, αφού το 45% είναι αποχή, βαλε άκυρα λευκά, είναι απόλυτη μειοψηφία!

Είδαμε και δοκιμάσαμε Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου Δανειακές συμβάσεις-μνημόνια, το ίδιο με Παπαδήμο, το ίδιο με Σαμαρά Βενιζέλο, το ίδιο με Τσίπρα.

Ο υποψήφιος πρωθυπουργός Μητσοτάκης μπροστά στους παραπάνω,  θα είναι όλεθρος, φρίκη, θρήνος για τον μισό Ελληνικό λαό.

Άλλωστε το έχει δηλώσει, αυτός μπορεί να νομίζει ότι ξεχνάμε, θα δώσει εν μια νύχτα ότι έχει απομείνει από την πατρίδα μας, θα σεβαστή τις προδοτικές συμφωνίες , θα ισοπεδώσει τις συντάξεις και το ασφαλιστικό, θα κάνει το σύστημα υγείας προσιτό μόνο στο 30% και πολύ λέω, οι υπόλοιποι δείτε τι γίνετε στην Αμερική.

Το μεγάλο ερώτημα είναι;;;;;;

Γιατί να τον ψηφίσει ο λαός;;;

Να τιμωρήσει δήθεν τον Τσίπρα;;;

Αυτά είναι εικονικές και ψεύτικες συμφεροντολογικές δικαιολογίες του κεφαλαίου, τον ΜΜΕ, και των ντόπιων και ξένων Νταβατζήδων.

Το μόνο χαρτί που έχει ο Ελληνικός λαός ακόμα, είναι να τους ακρωτηριάσει και τους δυο ταυτόχρονα, τα μικρά κομμάτια θα τρέμουν σε κάθε εκλογές όποτε και να γίνονται, έστω και αν πέφτουν και γίνονται κάθε χρόνο, ή κάθε δυο χρόνια.

Αυτό από μόνο του δίνει δύναμη στην ψήφο του Ελληνικού λαού και απομακρύνει τον διχασμό και εμφύλιο, διότι θα τρέμουν αν θα ξανά πάρουν την καρέκλα και θα σε υπολογίζουν και θα κάνουν διαφορετική πολιτική, θέλουν δεν θέλουν.

Και το ποιο καλύτερο, δεν υπάρχει σε αυτό το κομματικό μέγεθος διαφθορά, δεν θα μπορούν οι μεγάλες αιμορουφήχτρες ντόπιοι και ξένοι να βρουν προδότες, αφού δεν θα ξέρουν αν την άλλη ημέρα θα υπάρχουν ξανά αυτοί που θα πλησιάζουν.

Βγάλτε από το μυαλό σας ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα, εγώ να κάνω την δουλειά μου, κοιτώ τα συμφέροντά μου και οι υπόλοιποι, αν όχι να κόψουν τον λαιμό τους, ας κάνουν τα κουμάντα τους.

Η λαίλαπα που έρχεται δεν θα αφήσει κανένα αλώβητο και αυτό για τον εξής λόγο, θέλει να καθαρίσει με την παλιά φουρνιά,( ιστορία, κληρονομικές αξίες, ήθη και έθιμα, οικογένεια, Ιδιοκτησίες, πατριωτισμούς, και  ηθική ) και αυτήν την φουρνιά, που ακόμα κουβαλά την κληρονομιά των προηγούμενων.

Η νέα τάξη θα διαλύσει ακόμα και την λεγόμενη ελίτ, ένα μικρό μέρος προδοτών της Ελίτ θα επιβίωση προσωρινά, η φρίκη έρχεται ταχύτατα για όλον τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα.

Έλληνες και Ελληνίδες μην ακούτε τις Κασσάνδρες τα ΜΜΕ, μην πλησιάζετε τα κομματικά Γραφεία, μην τους χαιρετάτε τους βρόμικους πολιτικούς και μην τους αφήνετε να σας πλησιάζουν ούτε σε σημείο ακουστικής.

Στις 7 Ιουλίου στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τα πολιτικά πράγματα, να σώσεις την πατρίδα σου, ψήφισε μικρά και άγνωστα κόμματα ή κινήματα, φυσικά που δεν εκπροσωπούν και δεν διαλαλούν τον τεμαχισμό της πατρίδος μας, αλλά και δεν σπέρνουν μίση και διχασμούς.

Μην ακούτε τις Κασσάνδρες που τρομοκρατούν μόνιμα 200 χρόνια τον Ελληνικό λαό εργολαβικά, ότι θα μας επιτεθούν, οι Νταβατσήδες, γεωπολιτικά τους συμφέρει να κάνουν συμφωνίες, ακόμα και αν χάσουν πολλά, αρκεί να παραμείνουν όρθια αυτά που ορέγονται.

Τι ποιο καλώ παράδειγμα από τον Γερμανό και χιτλερικό “Βέμπερ”, Μόνιμα έβριζε και πρόσβαλε τους Έλληνες, με τον χειρότερο τρόπο, Υπανάπτυκτους, τεμπέληδες, χαραμοφάηδες,  που τους ταΐζουν οι Γερμανοί,  τώρα για να εκλεγεί Έβαλε γραβάτα με Ελληνικά γράμματα και την επιδεικνύει σε όλες τις κάμερες!!!

Φυσικά από Χιτλερικούς κτηνοβάτες δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο

Τα μικρά κόμματα είναι η ευκαιρία όταν κάνουν κυβέρνηση να απαιτήσουμε αλλαγή του συντάγματος, με προεδρική εξουσία, που θα ελέγχει την χώρα και τα κόμματα άστα μετά να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν, αυτά μετά θα αναγκαστούν να λειτουργήσει η αληθινή δημοκρατία!

 Όλα έχουν ένα όριο.

Η πορεία ενός έθνους δεν καθορίζεται από ευκαιριακά συμφέροντα και ανεπαρκείς ηγεσίες.

Περιλαμβάνεται στις θυσίες των νεκρών μας, στο παρόν το δικό μας και στο μέλλον αυτών που έρχονται.

Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μπορεί να τα χάσουμε μόνο μετά από στρατιωτική ήττα, ουδείς από τους κρατούντες νομιμοποιείται να τα παραχωρήσει σε διαπραγματεύσεις.

Όποιος μιλάει για ελευθερία και ανεξαρτησία χωρίς να είναι έτοιμος να ματώσει είναι απατεώνας.

Ούτε το δικαστήριο της Χάγης ούτε οποιοσδήποτε άλλος διεθνής οργανισμός μπορεί να αποφανθεί αν επιτρέπεται να αναπνέουμε ακόμη τον αέρα της πατρίδας μας ή αν η Θράκη, η Κύπρος και τα νησιά είναι δικά μας.

Αυτά εν συντομία, πιστεύω ότι είναι ευκολονόητα σε όλους, αν παρά ταύτα έχει κάποιος απορίες ή διαφορετικές απόψεις, είμαι στην διάθεσή του, κόσμια, πολιτισμένα και δημοκρατικά να κάνουμε διάλογο.

Θέλω να πιστεύω τούτη την ύστατη στιγμή, ότι ο Ελληνικός λαός θα κάνει το χρέος του, προς τα παιδιά του και την πατρίδα του.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

17 comments to ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>