Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Οι κερδοσκόποι με τις τράπεζες και τους ολιγάρχες, έστισαν τρελό χορό στο χρηματιστήριο ή θυσιαστήριο?

ΕΥΘΑΝ

Αλμα στο Χρηματιστήριο λόγω πρόωρων εκλογών
27-05-2019

Εκρηκτική είναι η αντίδραση της αγοράς, με το Χρηματιστήριο να καταγράφει θεαματική άνοδο, στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στην προοπτική της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές.

Στο Χρηματιστήριο ο γενικός δείκτης ανεβαίνει 6,18% και είχε φθάσει το μεσημέρι λίγο πριν το κλείσιμο στις 777 μονάδες, ενώ εκρηκτική είναι η άνοδος των τραπεζικών μετοχών που σημειώνουν κέρδη της τάξης του 10% με το δείκτη να βρίσκεται στις 661 μονάδες.

Μέσα σε λίγες ώρες το Χρηματιστήριο φαίνεται να καλύπτει όλες τις απώλειες του Μαΐου και πλέον βρίσκεται κοντά στο όριο των 780 μονάδων.

Πολύ ισχυρή είναι και πορεία των ελληνικών ομολόγων, με την απόδοσή τους να υποχωρεί σε ιστορικά χαμηλά, επιβεβαιώνοντας έτσι τις εκτιμήσεις των διεθνών και εγχώριων αναλυτών, πως η προοπτική μίας νέας κυβέρνησης με φιλική προς τις επενδύσεις ατζέντα, θα «ανεβάσει» τις διαθέσεις των funds απέναντι στα ελληνικά ομόλογα.

Η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 3,005% φτάνοντας σε νέα ιστορικά χαμηλά και καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2005 στο 3,21%.

Related posts:

6 comments to Οι κερδοσκόποι με τις τράπεζες και τους ολιγάρχες, έστισαν τρελό χορό στο χρηματιστήριο ή θυσιαστήριο?