«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Του Κοφοντίνα το ανάγνωσμα…Ουα χα χουχα Έθνος ερμαιο των πασης φύσεως προδοτών.

ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
Το υπ. Δικαιοσύνης απαντάει στη Ν.Δ. για τον Δ. Κουφοντίνα.
Την αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης προκάλεσαν η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και οι δηλώσεις του προέδρου της, Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκειμένου να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Μητσοτάκης βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος, που είναι η παράταξή του, το σόι του και το σπίτι του?

Κάνοντας λόγο για εκβιασμούς και προαναγγέλλοντας φυλακές υψίστης ασφαλείας, η Πειραιώς τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι «κανένα σοβαρό δημοκρατικό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους.

Δεν μας είπε πότε ήταν σοβαρό το κράτος και πως το εννοεί το κράτος, σαν οικογενειακή επιχείρηση, να ικανοποιεί η δικαιοσύνη τα συμφέροντα της  δεξιάς φράξιας;;;

Τα ίδια κάνει η αριστερά, σαν αυτά και χειρότερα που έκανε η δεξιά φράξια!

Ου να φάτσα η δεξιά, ου να φάτσα η αριστερά!

Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες», ενώ ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο ίδιο ύφος από το Ρέθυμνο ότι «το κράτος δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται, δεν εκβιάζονται, πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στη δικαιοσύνη, ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων».

Δυο μέτρα και δυο σταθμά, αλήθεια πως θα επαναφέρης αυτά που λες;;;

Θα πα ρέμβης στην δικαιοσύνη;;;

θα είσαι δικτάτορας;;;

Γιατί για να επανέρθει η δικαιοσύνη, θέλει δυο γενεές αμόλυντη παιδεία, με οικονομική  ενίσχυση το 10 % του ακαθάριστου προϋπολογισμού;;;;

Ακολούθησε το εξής tweet από την Ντόρα Μπακογιάννη: «Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται».

Καλά το κορίτσι το σιτεμένο δεν παίζεται!!!!

Ξέρει, έχει πείρα, πως να εκβιάζεις και να χαλιναγωγείς την δικαιοσύνη!!!!!!

Μαύρη Γραία… στο σπίτι του κρεμασμένου… Δεν μιλάνε για σαπούνι και θηλιές?

Η ανακοίνωση του υπουργείου.
«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει την εκ του νόμου αρμοδιότητα να ασκεί το ένδικο μέσο της αναίρεσης κατά όλων των βουλευμάτων και των δικαστικών αποφάσεων.

Η άσκηση αυτής της αρμοδιότητας συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην ενιαιοποίηση της ερμηνείας του νόμου και την ασφάλεια δικαίου.

Άι στο διάολο!!!!!!!!!!

Που την είδες την ασφάλεια δίκαιου;;;

Εννοείς τις κατά τις εντολές τον νταβατζήδων αποφάσεις στις νομιμοποιήσεις της κλοπής του αίματος των αδυνάτων, ασφαλιστικά Εργατικά περιουσιακά, αλλά κυρίως τις απαιτήσεις της δικαιοσύνης να έχει μερίδιο στην μάσα σε οτιδήποτε διεκδικήσει ο Έλληνας πολίτης;;;

Μετά την άσκηση της αναίρεσης θα επιληφθεί το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποφανθεί περί της βασιμότητας της εν λόγω αναίρεσης», τονίσει στην απάντησή του το υπουργείο Δικαιοσύνης και εξηγεί:

Εσείς έχετε κάνει το σπίτι σας μπουρδέλο για όλες τις πόρνες τις υφηλίου, πουλάτε διεθνές κονσομασιόν, αναιρείται αυτά που εσείς εκδίδεται σαν μπουρδέλο, κατά το δοκούν, και μιλάτε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη;;;;;;

Την δικαιοσύνη έτσι όπως την έχετε κάνει, μόνο ο λαός με λαϊκά δικαστήρια θα την ξανά βάλει σε κάποιο δρόμο, φυσικά θα χυθεί αίμα. Αυτή την δικαιοσύνη, δεν πρέπει να την θάψεις, να την κάψεις, διότι θα μολύνει η το έδαφος, η τον αέρα, Αυτή τη δικαιοσύνη πρέπει να την στείλουμε στην μαύρη τρύπα στο διάστημα.

«Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενεργοποίησε μια προβλεπόμενη νομική διαδικασία, που εν προκειμένω αφορά στην εφαρμογή κρίσιμων διατάξεων της σωφρονιστικής νομοθεσίας, που επηρεάζουν τη μεταχείριση των κρατουμένων της χώρας η οποία θα κριθεί από τον Άρειο Πάγο, κάποιοι επιχειρούν να θυσιάσουν το κύρος της Δικαιοσύνης στο βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης, ακόμη και με προσωπικές επιθέσεις εναντίον της Εισαγγελέως και με δηλώσεις που συνιστούν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα, τα δημοκρατικά κόμματα και οι πολίτες οφείλουν να σεβαστούν τους διαδικαστικούς και ουσιαστικούς κανόνες της έννομης τάξης και τελικά την ίδια τη δικαιοκρατία». 

Καλά δουλεύεις τα μούτρα  σου κυρία ψεύτρα δικαιοσύνη;;; 

Που τα είδες τα δημοκρατικά κόμματα;;; Και πως την εννοείς την δημοκρατία;;;

Δημοκρατικό κόμμα είναι τα μαζέματα των προδοτικών συνιστόσων του Σύριζα;;;;;;

Ναι, ναι, όπως τα λες είναι;;;

Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τα εγκάθετα κόμματα, η εγκάθετη βουλή των 300+1 και  η ελίτ των προδοτών μαζί με τα  σιωνιστικά αφεντικά σας,  λειτουργούν άψογα?????? 

Αχ πατρίδα μου, πότε θα κάνει ξαστεριά;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Του Κοφοντίνα το ανάγνωσμα…Ουα χα χουχα Έθνος ερμαιο των πασης φύσεως προδοτών.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>