Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Του Κοφοντίνα το ανάγνωσμα…Ουα χα χουχα Έθνος ερμαιο των πασης φύσεως προδοτών.

ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
Το υπ. Δικαιοσύνης απαντάει στη Ν.Δ. για τον Δ. Κουφοντίνα.
Την αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης προκάλεσαν η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και οι δηλώσεις του προέδρου της, Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκειμένου να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Μητσοτάκης βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος, που είναι η παράταξή του, το σόι του και το σπίτι του?

Κάνοντας λόγο για εκβιασμούς και προαναγγέλλοντας φυλακές υψίστης ασφαλείας, η Πειραιώς τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι «κανένα σοβαρό δημοκρατικό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους.

Δεν μας είπε πότε ήταν σοβαρό το κράτος και πως το εννοεί το κράτος, σαν οικογενειακή επιχείρηση, να ικανοποιεί η δικαιοσύνη τα συμφέροντα της  δεξιάς φράξιας;;;

Τα ίδια κάνει η αριστερά, σαν αυτά και χειρότερα που έκανε η δεξιά φράξια!

Ου να φάτσα η δεξιά, ου να φάτσα η αριστερά!

Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες», ενώ ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο ίδιο ύφος από το Ρέθυμνο ότι «το κράτος δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται, δεν εκβιάζονται, πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στη δικαιοσύνη, ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων».

Δυο μέτρα και δυο σταθμά, αλήθεια πως θα επαναφέρης αυτά που λες;;;

Θα πα ρέμβης στην δικαιοσύνη;;;

θα είσαι δικτάτορας;;;

Γιατί για να επανέρθει η δικαιοσύνη, θέλει δυο γενεές αμόλυντη παιδεία, με οικονομική  ενίσχυση το 10 % του ακαθάριστου προϋπολογισμού;;;;

Ακολούθησε το εξής tweet από την Ντόρα Μπακογιάννη: «Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται».

Καλά το κορίτσι το σιτεμένο δεν παίζεται!!!!

Ξέρει, έχει πείρα, πως να εκβιάζεις και να χαλιναγωγείς την δικαιοσύνη!!!!!!

Μαύρη Γραία… στο σπίτι του κρεμασμένου… Δεν μιλάνε για σαπούνι και θηλιές?

Η ανακοίνωση του υπουργείου.
«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει την εκ του νόμου αρμοδιότητα να ασκεί το ένδικο μέσο της αναίρεσης κατά όλων των βουλευμάτων και των δικαστικών αποφάσεων.

Η άσκηση αυτής της αρμοδιότητας συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην ενιαιοποίηση της ερμηνείας του νόμου και την ασφάλεια δικαίου.

Άι στο διάολο!!!!!!!!!!

Που την είδες την ασφάλεια δίκαιου;;;

Εννοείς τις κατά τις εντολές τον νταβατζήδων αποφάσεις στις νομιμοποιήσεις της κλοπής του αίματος των αδυνάτων, ασφαλιστικά Εργατικά περιουσιακά, αλλά κυρίως τις απαιτήσεις της δικαιοσύνης να έχει μερίδιο στην μάσα σε οτιδήποτε διεκδικήσει ο Έλληνας πολίτης;;;

Μετά την άσκηση της αναίρεσης θα επιληφθεί το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποφανθεί περί της βασιμότητας της εν λόγω αναίρεσης», τονίσει στην απάντησή του το υπουργείο Δικαιοσύνης και εξηγεί:

Εσείς έχετε κάνει το σπίτι σας μπουρδέλο για όλες τις πόρνες τις υφηλίου, πουλάτε διεθνές κονσομασιόν, αναιρείται αυτά που εσείς εκδίδεται σαν μπουρδέλο, κατά το δοκούν, και μιλάτε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη;;;;;;

Την δικαιοσύνη έτσι όπως την έχετε κάνει, μόνο ο λαός με λαϊκά δικαστήρια θα την ξανά βάλει σε κάποιο δρόμο, φυσικά θα χυθεί αίμα. Αυτή την δικαιοσύνη, δεν πρέπει να την θάψεις, να την κάψεις, διότι θα μολύνει η το έδαφος, η τον αέρα, Αυτή τη δικαιοσύνη πρέπει να την στείλουμε στην μαύρη τρύπα στο διάστημα.

«Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενεργοποίησε μια προβλεπόμενη νομική διαδικασία, που εν προκειμένω αφορά στην εφαρμογή κρίσιμων διατάξεων της σωφρονιστικής νομοθεσίας, που επηρεάζουν τη μεταχείριση των κρατουμένων της χώρας η οποία θα κριθεί από τον Άρειο Πάγο, κάποιοι επιχειρούν να θυσιάσουν το κύρος της Δικαιοσύνης στο βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης, ακόμη και με προσωπικές επιθέσεις εναντίον της Εισαγγελέως και με δηλώσεις που συνιστούν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα, τα δημοκρατικά κόμματα και οι πολίτες οφείλουν να σεβαστούν τους διαδικαστικούς και ουσιαστικούς κανόνες της έννομης τάξης και τελικά την ίδια τη δικαιοκρατία». 

Καλά δουλεύεις τα μούτρα  σου κυρία ψεύτρα δικαιοσύνη;;; 

Που τα είδες τα δημοκρατικά κόμματα;;; Και πως την εννοείς την δημοκρατία;;;

Δημοκρατικό κόμμα είναι τα μαζέματα των προδοτικών συνιστόσων του Σύριζα;;;;;;

Ναι, ναι, όπως τα λες είναι;;;

Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τα εγκάθετα κόμματα, η εγκάθετη βουλή των 300+1 και  η ελίτ των προδοτών μαζί με τα  σιωνιστικά αφεντικά σας,  λειτουργούν άψογα?????? 

Αχ πατρίδα μου, πότε θα κάνει ξαστεριά;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

1 comment to Του Κοφοντίνα το ανάγνωσμα…Ουα χα χουχα Έθνος ερμαιο των πασης φύσεως προδοτών.