«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ανατομία της αιμοβόρας βδέλλας

Η ΚΑΘΑΡΣΕΙ

Οι αμόρφωτοι εκλογείς ψηφίζουν άκριτα και εκλέγουν πολλούς ακατάλληλους, ώστε δεν απειλείται μόνο η πρόοδος αλλά και η ανεξαρτησία της πατρίδας. 

Υποκύψαμε στους δανειστές μας σε πολλά θέματα.

Πουλάμε τα περιουσιακά μας στοιχεία και σιγά-σιγά όλες οι μεγάλες μας εταιρείες ή φεύγουν για το εξωτερικό για να επιζήσουν, ή περνάνε σε χέρια ξένων.  

Ωφελούμαστε από τη διαχείριση των Κινέζων στο λιμάνι μας.  

Και των Γερμανών στα αεροδρόμια μας,  των Ιταλών στα τραίνα μας, των ιδιωτικών αλλοδαπών φορέων στις τράπεζες και στα νοσοκομεία μας.  

Συζητιέται ακόμα και η διαχείριση των Τούρκων σε κάποιες μαρίνες μας.  

Γιατί δεν ήταν εφικτές όλες οι διαχειρίσεις αυτές να γινόντουσαν από Ελληνικά χέρια;  

Θέλουμε τους νέους Έλληνες αμόρφωτους;

Του Παναγιώτη Δράκου 

Σε πολλές δημοσκοπήσεις εμφανίζεται ότι η κυβέρνηση διατηρεί ένα 20% υποστηρικτών.  Αποκλείεται αυτοί που έχουν εισπράξει τα “δώρα”, τα “οφίκια” και τα “σκάνδαλα” της κυβέρνησης να είναι το 20% των ψηφοφόρων.

 Οι υπόλοιποι από πού έρχονται;  Δεν έχουν ζημιώσει άραγε από την πορεία της οικονομίας; Δεν έχουν ακούσει συχνά κυβερνητικές παροχές που πολύ συχνά είναι ψευδείς;  

Μήπως δεν την υποστηρίζουν, αλλά φοβούνται να το ομολογήσουν σε ένα άγνωστο που λέει ότι είναι δημοσκόπος;

Μήπως όμως δεν γνωρίζουν ότι έχουν ζημιώσει άμεσα;  

Και πιστεύουν ότι αυτά που υποστηρίζει η αντιπολίτευση είναι ψέματα.

Και έτσι συμπεραίνουν ότι μπορεί να έχει δίκιο η κυβέρνηση.  

Μήπως όμως αγνοούν τι παρέλαβε η κυβέρνηση από την προηγούμενη και τι μας εστοίχισε το “αλαλούμ” της διαχείρισης του πρώτου εξαμήνου του 2015;   

Μήπως δεν ξέρουν ότι η πρώτη χούντα μας άφησε με αεροπορική και ναυτική υπεροπλία στο Αιγαίο.  

Από τη δεύτερη χούντα και μετά όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, και βέβαια και του ΣύριζαΑνέλ, αγνόησαν την υπεροπλία, αλλά δεν την αγνόησε και την απέκτησε η Τουρκία.  

Δεν ξέρει αυτό το 20% ότι ζημιώνει και πολύ, έμμεσα, από την Τουρκική υπεροπλία:  

Από τη συνεχή δυσφήμιση του ιδιωτικού τομέα που ταΐζει τον κρατικό, οι ψηφοφόροι, και δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις, αγνοούν ότι ο ιδιωτικός τομέας παράγει, ενώ ο κρατικός καταναλώνει.

 Όσος ιδιωτικός τομέας έχει απομείνει προσφέρει κάτι αναιμικά 1% και 2% σε ανάπτυξη.  

Οι κλυδωνισμοί όμως της παγκόσμιας οικονομίας απαιτούν 4% με 5% ανάπτυξη για να δούμε άσπρη μέρα.

Οι αμόρφωτοι εκλογείς ψηφίζουν άκριτα και εκλέγουν πολλούς ακατάλληλους, ώστε δεν απειλείται μόνο η πρόοδος αλλά και η ανεξαρτησία της πατρίδας.

 Υποκύψαμε στους δανειστές μας σε πολλά θέματα.

Πουλάμε τα περιουσιακά μας στοιχεία και σιγά-σιγά όλες οι μεγάλες μας εταιρείες ή φεύγουν για το εξωτερικό για να επιζήσουν, ή περνάνε σε χέρια ξένων.

 Ωφελούμαστε από τη διαχείριση των Κινέζων στο λιμάνι μας.  

Και των Γερμανών στα αεροδρόμια μας,  των Ιταλών στα τραίνα μας, των ιδιωτικών αλλοδαπών φορέων στις τράπεζες και στα νοσοκομεία μας.  

Συζητιέται ακόμα και η διαχείριση των Τούρκων σε κάποιες μαρίνες μας.  Γιατί δεν ήταν εφικτές όλες οι διαχειρίσεις αυτές να γινόντουσαν από Ελληνικά χέρια;  

Επιτρέπεται οι Έλληνες να είναι αμόρφωτοι;  

Από τη δεύτερη χούντα και από όλες τις κυβερνήσεις της Β’ Ελληνικής Δημοκρατίας, καμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την Ελληνική Παιδεία.  

Τιμητική εξαίρεση απετέλεσε ο νόμος της Άννας Διαμαντοπούλου που εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα κόμματα στην Ελληνική Βουλή!  

Για να τον αναιρέσουν σιωπηλά όλα τα κόμματα ευθύς μετά!  

Όλες οι κυβερνήσεις της Β’ Ελληνικής Δημοκρατίας αποδέχθηκαν τις απαιτήσεις των δασκάλων για μείωση των ωρών διδασκαλίας στα σχολεία.

 Κάθε μείωση των ωρών εργασίας των δασκάλων αύξανε την “αμορφωσιά” των μαθητών και τις ώρες αργίας των δασκάλων.  

Αλλά η “αμορφωσιά” αυτή βαρύνει τους Έλληνες της επομένης γενιάς.  

Η εποποιΐα στην Αλβανία δεν γράφτηκε από αμόρφωτους.  

Οι δάσκαλοι της εποχής, ακόμα και στο Δημοτικό, είχαν εμφυσήσει στους νέους της εποχής το πνεύμα αγάπης προς την Πατρίδα.

 Οι πολιτικοί άνδρες και οι διανοούμενοι της εποχής από τις εξορίες του Μεταξά έσπευσαν να δηλώσουν εθελοντές για την Αλβανία.  

Με την εξαίρεση του Καραμανλή, που απαλλάχτηκε στρατιωτικής θητείας γιατί βαριάκουε…

Σήμερα εν αντιθέσει η “ελίτ” της εποχής ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα.

 Ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.

 Ότι τι είχαμε τι χάσαμε αν οι Τούρκοι πάρουν ένα νησί.  

Δεν καταλαβαίνουν ότι η απώλεια και της τελευταίας βραχονησίδας είναι ξήλωμα της ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας.  

Ούτε ότι δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι της κακώς ονομασθείσας “Βορείου Μακεδονίας” να είναι “Μακεδόνες” και να μιλάνε “Μακεδονικά”.  

Τίποτα από αυτά δεν διδάσκονται στα σχολεία.  

Ούτε τα πιστεύουν οι δασκάλοι.  

Η “αμορφωσιά” καλλιεργήθηκε γιατί οι αμόρφωτοι θα πιστέψουν κάθε ψέμα.  

Γιατί θα ανεχθούν κάθε κυβέρνηση που τους ταΐζει ψέματα, εφόσον δεν ξέρουν καλύτερα.

 Και ορισμένες κυβερνήσεις ωφελούνται από την αμορφωσιά των ψηφοφόρων!

Ποιος θα μάθει στα σημερινά παιδιά τι μας στοίχισε ο ανταρτοπόλεμος.  

Όχι μόνο σε νεκρούς και καταστροφές της Πατρίδας αλλά και σε απώλειες στο τραπέζι μεταπολεμικής διαπραγμάτευσης της Ειρήνης.  

Η απουσία μας οδήγησε στο θάψιμο της απαίτησής μας για τα νότιο τμήματα της Ανατολικής Ρωμυλίας και της μέχρι τότε Vardaska Banovina που κατοικούντο από Έλληνες.  

Πέρασε στο αζημίωτο η μετονομασία της ως άνω Γιουγκοσλαβικής επαρχίας παρά την έντονη σαφέστατη αντίρρηση του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών, Έντουαρντ Στετίνιους.

 Θάφτηκε και η απαίτησή μας για την Βόρειο Ήπειρο.

 Και την Κύπρο.

Αναρωτιόμαστε αν οι Εγγλέζοι σκοπίμως προτίμησαν να ενισχύουν τον εν γνώσει τους κομμουνιστικό ΕΛΑΣ, αντί να ενισχύσουν την εθνική αντίσταση του ΕΔΕΣ, του συντάγματος 5/42 του δολοφονηθέντος από τον ΕΛΑΣ συνταγματάρχη Ψαρρού, του Αντώνη Φωστερίδη, ή Τσαούς Αντών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, της ΠΑΟ (Πανελληνίου Απελευθερωτικής Οργανώσεως) και τόσων άλλων για να μας οδηγήσουν στον ανταρτοπόλεμο που έθαψε όλες τις απαιτήσεις μας, μαζί με αυτήν της Κύπρου.  

“Φασιστικό” είναι ότι δεν εγκρίνει η αριστερά, και ιδιαίτερα η κομμουνιστική αριστερά.

 Γιατί η Πατρίδα δέχτηκε να απαγορευτεί η προβολή της “Ελένης” του πατριώτη Γκατζογιάννη υπό την πίεση των ροπαλοφόρων του ΠΑΜΕ;

 Γιατί δέχτηκε να αποσιωπηθεί η τύχη του αναζητούντος την “Ηλένια” τα κατ’ εξοχήν “fake news” των γεγονότων του Πολυτεχνείου, ενώ έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά;

 Γιατί γιορτάζει κυριολεκτικά την δολοφονία του Φύσσα και αποσιωπά την δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη; 

Μήπως επειδή ήταν της Χρυσής Αυγής;  

Δηλαδή δεν ήταν συνάνθρωποί μας;  

Αποσιωπάται επίσης και το ολοκαύτωμα των Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, Παρασκευής Ζούλια και Επαμεινώνδα Τσακάλη στην Μαρφίν.  

Με την Αγγελική, που ήταν έγκυος,  χάθηκε και ένα αγέννητο πλασματάκι…  Αυτοί οι τρεις δεν ήταν γνωστού κόμματος και ως εκ τούτου αποσιωπάται ακόμα σήμερα η δολοφονία των, και δεν αναζητούνται πια οι πυρπολητές δολοφόνοι…

Όλη αυτή η “αμορφωσιά” καλλιεργείται.

 Υπάρχουν πολιτικά κόμματα που σε αυτήν στηρίζουν την επιβίωσή των!  

Έλληνες γονείς ξυπνήστε.  

Τα παιδιά σας παραμορφώνονται.  

Τα σχολεία έχουν παραιτηθεί της αριστείας.  

Έχουν παραιτηθεί της έννοιας του πειραματικού σχολείου.

 Σημαιοφόροι στις μαθητικές παρελάσεις εκλέγονται δια κλήρου!   Αντιθέτως τα σχολεία έχουν αποδοθεί στους εχθρούς της Πατρίδας.  

Είναι καθήκον σας να αποτρέψετε αυτή την στραβή κατεύθυνση που τους δίνουν τα σχολεία και ο κομμουνιστής υπουργός παιδείας.

 Έλληνες γονείς αναλάβετε τις ευθύνες σας.  

Η Ελλάς δεν είναι πια αυτό που γνωρίζετε.  Εσείς πρέπει να αντιδράσετε.

 Η “αμορφωσιά” της νεολαίας θα οδηγήσει στον αφανισμό της Ελλάδας.

 Γιατί περιμένετε;

* Ο κ. Παναγιώτης Δράκος έχει ασχοληθεί με επιχειρήσεις και επιχειρηματικές οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό..

https://www.capital.gr

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>