«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΓΙΑΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ…………

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;

ΟΙ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ AΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,  (ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΑΙ  ΣΑΛΑΜΙΝΑ), ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΛΠ, ΛΟΓΩ ΤΣΙΠΡΑ & ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.  (ΡΟΤΣΙΛΝΤΣΟΡΟΣ) Κ.Λ.Π.

ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΗΡΩΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑ-ΜΙΛΤΙΑΔΗ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΩΒΗΤΗ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ).

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, (ΑΠΟ ΑΣΙΑ & ΑΦΡΙΚΗ), ΚΑΙ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ.

 ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ COUDENHOVENKALERGI

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ α

ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

800.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΩ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ).

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

11 comments to ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!