«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ προειδοποιεί τους υπεύθυνους, λόγο του πάσχα.

φασισμος της θρησκειας

Ενεργοποιήστε την πολιτοφυλακή και μέρος του στρατού.

Μην πείτε ότι δεν το περιμένατε.

Είναι πράγματι οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησις και ταυτόχρονα μηνύματος!

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Σερλο Χολμς για να το καταλάβεις.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ την ημέρα που βάλανε φωτιά στην παναγία των Παρισίων έγραφε στο παρακάτω ληνκ, ότι αν γράψω κάτι που εγώ έχω καταλάβει θα λένε ότι σπέρνω φανταστικές ιστορίες.

http://arxaiaithomi.gr/2019/04/16/εβραιοχριστιανοαγγλοσαξονισμός-στη/

Αυτά περί ισλαμιστών είναι για τους (μαλάκες), εξιλαστήρια θύματα είναι και αυτοί, κάποιων τεράτων δολοφόνων, που κρύβονται πίσω τους και τους χρηματοδοτούν.

Αυτό που ζούμε δεν είναι μια απλή τρομοκρατία, είναι πολιτικό θρησκευτικό οικονομική παγκόσμια τρομοκρατία της Ελίτ, πίσω είναι η Παν θρησκεία- η νέα τάξη, σε μια λέξη παγκοσμιοποίηση.

θα σε σκοτώνουν, θα σε τρομοκρατούν, μέχρι να πεις ας έρθει η παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία, να ήμαστε όλοι ίσοι εν ειρήνη????????????????

Οι λαοί είναι ανημέρωτοι και με πλήρη άγνοια, όμως τέτοια φρίκη δεν θα έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα αν επικρατήσει η νέα τάξη, πολιτικά και θρησκευτικά, ούτε στα ποιο φρικτά σου όνειρα δεν μπορείς να φανταστείς την φρίκη που θα επικρατήσει, μια ανθρωπότητα πειραματόζωο σε χέρια τεράτων.

Τα τρία πέμπτα της ανθρωπότητας θα ριχτούν σε κρεατομηχανές, για βιομάζα. ενέργεια.

Το επιχείρησαν πολλές φορές Α Παγκόσμιο. Β παγκόσμιο, αλλά στην βιασύνη τους έχαναν.

Τώρα το πάνε σιγά και με σχέδια εναλλακτικά, να αντικαθιστούν τα σημεία αποτυχίας, το μεγαλύτερό τους όπλο,  είναι η οικονομία, η ανέχεια, που αναγκάζει τον άνθρωπο να γίνετε ζώο.

Σρι Λάνκα: Βρίσκουν παντού βόμβες!

Σατανικό μυαλό εκπόνησε το σχέδιο για το μακελειό!
22.04.2019
Τα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για το απίστευτο μακελειό στην Σρι Λάνκα δείχνουν ότι οι αρχές έχουν να κάνουν με κάποιοι δίκτυο πολύ οργανωμένο που ήθελε να χυθεί πολύ αίμα και είχε και θα πρέπει να είχε μεγάλη οικονομική υποστήριξη για να εκπονήσει το σχέδιο αυτό.
Και ίσως οι 290 νεκροί και οι 500 τραυματίες στη Σρι Λάνκα να μην έχουν αφήσει ικανοποιημένα τα σατανικά μυαλά που είναι πίσω από αυτό το λουτρό αίματος.

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα βρήκε σήμερα μόνο 87 πυροκροτητές
Μόνο σήμερα, η αστυνομία βρήκε 87 πυροκροτητές στον κύριο σταθμό λεωφορείων της πρωτεύουσας, Κολόμπο.
Σε άλλο σημείο της πόλης, έγινε σήμερα ισχυρή έκρηξη, σε φορτηγάκι κοντά σε μια εκκλησία.
«Το φορτηγάκι εξερράγη όταν η ομάδα εξουδετέρωσης βομβών της ειδικής δύναμης STF και η Πολεμική Αεροπορία προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τη βόμβα»
Θα ζητήσουν βοήθεια για τις έρευνες – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα Μαϊθριπάλα Σιρισένα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ξένη βοήθεια προκειμένου να εντοπιστούν οι διεθνείς διασυνδέσεις των βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας.

«Οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών δείχνουν πως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις βρίσκονται πίσω από ντόπιους τρομοκράτες.
Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος θα ζητήσει τη βοήθεια ξένων χωρών», πρόσθεσε σε ανακοίνωση.
Ο πρόεδρος θα κηρύξει επίσης κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα, της Δευτέρας (21:30 ώρα Ελλάδας).

Το μέτρο αυτό, που δίνει στην αστυνομία και στον στρατό εκτεταμένες εξουσίες προκειμένου να συλλαμβάνουν και να ανακρίνουν υπόπτους χωρίς δικαστικές εντολές, τέθηκε σε ισχύ σε διάφορες περιστάσεις στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου με τους αυτονομιστές Ταμίλ.

Επτά καμικάζι βομβιστές πήραν μέρος στις επιθέσεις
Επτά καμικάζι βομβιστές πήραν μέρος στις επιθέσεις σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα.

Δύο από τους καμικάζι ανατινάχτηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Shangri-La στην παραλία του Κολόμπο, δήλωσε ο Αριγιανάντα Ουελιάνγκα, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κυβέρνησης.

Οι άλλοι στόχευσαν τρεις εκκλησίες και άλλα δύο ξενοδοχεία.

Ένα τέταρτο ξενοδοχείο και ένα σπίτι σε προάστιο της πρωτεύουσας Κολόμπο τέθηκαν επίσης στο στόχαστρο, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές πώς έγιναν αυτές οι επιθέσεις.

«Επισκέπτες που είχαν κατέβει για πρωινό ήταν πεσμένοι στο έδαφος, το αίμα ήταν παντού», δήλωσε ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου Kingsbury, ενός από αυτά που επλήγησαν από τις επιθέσεις, στο πρακτορείο Reuters.

«Τους σηκώσαμε όλους, νεκρούς ή ζωντανούς και τους απομακρύναμε».

Είχαν προειδοποιήσει από τις 11 Απριλίου.

Αναφορά των εσωτερικών υπηρεσιών πληροφοριών με ημερομηνία 11 Απριλίου, την οποία είδε το Reuters, ανέφερε πως μια ξένη υπηρεσία πληροφοριών είχε προειδοποιήσει τις αρχές της Σρι Λάνκα για το ενδεχόμενο επιθέσεων.

Τέσσερις από τις βόμβες εξερράγησαν περίπου την ίδια ώρα την Κυριακή, στις 8.45 π.μ. τοπική ώρα, με τις άλλες να ακολουθούν περίπου σε 20 λεπτά.

Οι εκρήξεις σε ένα τέταρτο ξενοδοχείο και στο σπίτι σημειώθηκαν το απόγευμα.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τους τραυματίες είναι Σριλανκέζοι.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους σκοτώθηκαν επίσης 32 ξένοι υπήκοοι, περιλαμβανομένων Βρετανών, Αμερικανών, Τούρκων Ινδών, Κινέζων, Δανών, Ολλανδών και Πορτογάλων πολιτών.

Ο πλουσιότερος άνδρας της Δανίας Άντερς Χολχ Πόβλσεν και η σύζυγός του έχασαν τρία από τα τέσσερα παιδιά τους στις επιθέσεις, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας μόδας του Πόβλσεν.

Σρι Λάνκα: Θρήνος για πασίγνωστο μεγιστάνα – Σκοτώθηκαν στις επιθέσεις τα 3…
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε σε ταξιδιωτική οδηγία του ότι «τρομοκρατικές οργανώσεις» συνεχίζουν να σχεδιάζουν τη διάπραξη επιθέσεων στη Σρι Λάνκα και ότι στόχοι ενδέχεται να γίνουν τουριστικοί προορισμοί, συγκοινωνιακοί κόμβοι, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, χώροι λατρείας, αεροδρόμια και άλλοι δημόσιοι χώροι.

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα από τα μεσάνυχτα σήμερα τοπική ώρα, δίνοντας στην αστυνομία και στον στρατό εκτεταμένες εξουσίες να συλλαμβάνει και να ανακρίνει υπόπτους χωρίς εντολή δικαστηρίου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε 24 ανθρώπους ως υπόπτους – όλοι είναι Σριλανκέζοι.

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ προειδοποιεί τους υπεύθυνους, λόγο του πάσχα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>