Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ψάχνουμε, αναρωτιόμαστε, σχίζουμε τα ιμάτιά μας, γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες;;;

ΕΝΑ ΚΑΝΤΡΟ

Ποιοι Έλληνες;;;  Αυτούς που άφησε το Ελληνικό έθνος να τους σφάξουν οι Τούρκοι;;;

Το ίδιο κάνει και σήμερα  στην Βόρειο Ήπειρο, αυτό το προδοτικό συνονθύλευμα των 300 +1 πολιτικών αλητών- προδοτών!

Όμως, δεν πέρασε πολύς καιρός και οι σχέσεις «καλής γειτονίας» μετατράπηκαν σε ανελέητη σφαγή.

Ως πρόβατα επί σφαγήν

Σε μια στιγμή που διαφαινόταν ότι ήταν πλέον θέμα χρόνου η κατάρρευση του μετώπου και η Μικρασιατική Καταστροφή, η φιλοβασιλική κυβέρνηση ψήφισε νόμο με τον οποίο έκλεινε προληπτικά στους αναμενόμενους πρόσφυγες την καταφυγή στην Ελλάδα.
ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Με το νόμο αυτό: 

• Απαγορευόταν η αποβίβαση σε ελληνικά λιμάνια ομάδων που έρχονταν από τη Μικρά Ασία, αν δεν είχαν στην κατοχή τους ταξιδιωτικά έγγραφα θεωρημένα από τις ελληνικές αρχές.

• Προβλέπονταν η φυλάκιση των πλοιοκτητών, των πλοιάρχων και των ναυτιλιακών πρακτόρων που θα δέχονταν ή θα διευκόλυναν τη μεταφορά ανθρώπων στην Ελλάδα και η καταβολή υψηλών προστίμων για κάθε άτομο που θα μετέφεραν.

Έτσι, η  προδοτική ελληνική κυβέρνηση άφηνε τους πρόσφυγες ανυπεράσπιστους στη μανία των τούρκων. (Εθνικό Τυπογραφείο, ΦΕΚ 119, 20.7.1922).

Οι σχέσεις δουλικότητας «καλής γειτονίας» και ελληνοτουρκικής φιλίας σήμερα αποτελειώνουν και πουλάν συθέμελα την Ελλάδα και οι Υπάρχοντες Έλληνες πατριώτες αδυνατούν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, είναι πολλοί οι προδότες, κοτζαμπάσηδες, λόγιοι, ειρηνιστές, αρνητές συνειδήσεως, ομοφυλόφιλοι, αναρχικοί και άλλα πολλά προδοτικά σκατά, είναι και σήμερα αυτοί που άφησαν να σφαγιαστούν οι Έλληνες στην Μικρά Ασία.

Το ποιο βρόμικο όμως και προδοτικό, είναι ότι αυτοί που απαγόρευσαν στους Έλληνες της Μικράς Ασίας να έρθουν στην Ελλάδα, επιτρέπουν σε όλους τους εγκληματίες της γης να έρθουν στην Ελλάδα, τους ονομάζουν μετανάστες, τους δίνουν ιθαγένεια, θα έχουν δικαίωμα σαν πολίτες να ψηφίζουν, βγάζουν από τα σπίτια τους Έλληνες και τα δίνουν στους λαθρόαλλοδαπούς, στερούν από τους Έλληνες το προς ζην και το δίνουν στους δολοφόνους τους λαθρόαλλοδαπούς!

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από την φωτιά και τσεκούρι, μας αναγκάζουν να γίνουμε βάρβαροι για να σώσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

http://arxaiaithomi.gr

Related posts: