«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν οι ανθέλληνες φύτευαν τον διαμελισμό της Ελλάδος…Οι δωσίλογοι τον πότιζαν!

Κοτζιά - Ντιμιτρόφ - Νίμιτς

Δεκαετίες δούλευαν υπόγεια οι ανθέλληνες με τους δοσίλογους, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, συνεπικουρούμενοι από ΕΛΙΑΜΕΠ, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ΜΚΟ, πολιτικούς, δικαστικούς, θρησκευτικούς, Στρατιωτικούς, Ανθρωπιστές προδότες, περιφέρειες, δήμοι,  ΚΥΠ, αντιρρησίες συνειδήσεως, εξτρεμιστές,  ΑΧΕΠΑΝ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή ένωση, πιστοί στο πνεύμα Καλλέργη!

Διαβάστε το απόσπασμα από το βιβλίο Αμερικανίδας συγγραφέως από το μακρινό 1994 όπου παρατίθεται ομιλία στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ που αφορά την Ελλάδα

Στις 28 Μαρτίου 1994 κυκλοφόρησε στην Αμερική το βιβλίο της Κάθριν Νέβιλ με τίτλο «A calculated risk». Δώδεκα χρόνια μετά, το 2006, κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα με τίτλο «Το στοίχημα». 

Η διάσημη αμερικάνα μυθιστοριογράφος προφητεύει την κατάληξη της Ελλάδος μετά το μπλέξιμό της με τους παγκόσμιους οικονομικοπολιτικούς δικτάτορες. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συγγραφέας έχει γράψει και άλλες προφητείες όπως π.χ. την ίδρυση του Κουρδιστάν. 

Το βιβλίο «Το στοίχημα» αναφέρεται σε περιπέτεια στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ανακαλύπτει κανείς διαβάζοντάς το τις οικονομικές αρχές, αλλά και οικονομικούς όρους του ιδρυτή της οικονομίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Μίλτον Φρήμαν. Το τμήμα που αναφέρεται στην Ελλάδα είναι στις σελίδες 396 έως 400.

Η συγγραφέας περιγράφει την συγκέντρωση των μελών της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ (στο βιβλίο την ονομάζει διαφορετικά αλλά όμως δίνει τα χαρακτηριστικά της), για να γιορτάσουν ένα γεγονός που θα γίνει για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία. Διαβάστε τις σελίδες που αφορούν την χώρα μας.

bildeberg

anekshghta

anekshghta_1

anekshghta_2

anekshghta_3

anekshghta_4

anekshghta_5

anekshghta_6

anekshghta_7

anekshghta_8

Εκφράσεις όπως «τυχοδιώκτες», «πρόκειται για την αυγή μιας καινούριας…», «τολμηρό άλμα στο μέλλον», «άγραφη σελίδα της ιστορίας» κ.λπ. που χρησιμοποιεί η συγγραφέας είναι τόσο οικείες πλέον αλλά και το ελληνικό έθνος καταλαβαίνει πολύ καλά τι υπονοούν. Το πιο σημαντικό που γράφει είναι ότι μια ομάδα της Μπίλντενμπεργκ θα πάει στο «Παρίσι, για να διεκπεραιώσει το τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων».

Μα η κυβέρνηση που έχει τώρα η Ελλάδα, και διοικεί του Ελληνες αλλά εξυπηρετεί τους «τυχοδιώκτες δανειστές δεν ήταν καιθα ξαναπάει για διαπραγματεύσεις; Πώς το ήξερε η συγγραφέας;

Μετά τις διαπραγματεύσεις πρέπει να περιμένουμε κάποιο σημαντικό γεγονός στις αγορές χρήματος διότι όπως γράφει, η Λέσχη θα «¨ξεφορτώσει¨ κάμποσα από τα κερδισμένα με κόπο» κεφάλαια των μελών της και αμέσως μετά, η μεγαλύτερη διευθυντική της «ομάδα θα φύγει για την Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία που ιδρύθηκε αρχικά από την επιχείρηση αυτή».

Δηλαδή μας πληροφορεί πρώτα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ίδρυμα της Λέσχης και μετά ότι θα πάρουν την Ελλάδα από Ευρώπη. Ύστερα από τα γεγονότα αυτά οι Μπίλντενμπέργκερς θα μπορούνε να λένε ότι έχουν τη δική τους χώρα. Την Ελλάδα μας. Αν προλάβουν…Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κείμενο της Νέβιλ δεν πρέπει απλά να διαβαστεί αλλά να μελετηθεί γιατί μας προετοιμάζει για πολλά.

http://www.unpolitical.gr/2019/03/1994

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Ο αυριανός σωτήρας!!!!!!!!!!!!!

πώς εξηγείται η συμμετοχή (για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια) του κ. Μητσοτάκη στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Ξέρετε πώς εξηγείται η συμμετοχή (για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια) του κ. Μητσοτάκη στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ  που συνεδριάζει από χτες στο Τορίνο; Απλό: Πήγε εκεί για «να παλέψει» για τις ελληνικές θέσεις.

Από πού συνάγεται αυτό το συμπέρασμα; Εξίσου απλό: Επειδή αυτό είχε ισχυριστεί και ένας άλλος προσκεκλημένος της Λέσχης, όταν κλήθηκε να απαντήσει στη Βουλή για την δική του συμμετοχή, το 2005: Πήγα για να παλέψω για τις ελληνικές θέσεις, είχε δηλώσει. Ήταν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου…

Άλλωστε είναι γενικώς αποδεκτό ότι η παρουσία Ελλήνων πολιτικών σε τέτοιες Λέσχες γίνεται για το καλό του τόπου. Όπως, για παράδειγμα, η παρουσία το 2014 του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην (πιο «ανοιχτή» είναι αλήθεια από την Μπίλντερμπεργκ) Λέσχη Αμπροσέτι.

Ήταν σε εκείνη την περίφημη συνάντηση του Κόμο, που ο κ.Τσίπρας εξηγούσε την συμμετοχή του πλάι σε τραπεζίτες (από τον Σάδερλαντ της Goldman Sachs μέχρι τον Τρισέ) και σε μεγιστάνες και εξέχοντες πολιτικούς (από τον Μαρτσιόνε της Fiat μέχρι τον Ντάισελμπλουμ), με αναρτήσεις στο τουίτερ του τύπου:

«Η Αριστερά έχει καινοτόμες ιδέες, με περιεχόμενο, για την οικοδόμηση μιας διαφορετικής Ευρώπης»

Μς ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ

«Στην Ιταλία παρουσιάζουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ευρώπης»…

Συνεπώς, για να επιστρέψουμε στην Μπίλντερμπεργκ, το γεγονός ότι ένας ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο κ. Μητσοτάκης, συμμετέχει σε ένα μυστικό κονκλάβιο, που το συνοδεύουν αναρίθμητες ιστορίες συνωμοσιολογίας (κάποιοι λένε συνωμοσίας), δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου…

  • Ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπίλντερμπεργκ αναφέρεται ρητώς ο κανόνας… εχεμύθειας που βασιλεύει στη Λέσχη, ότι δηλαδή στις συναντήσεις αυτές «δεν επιδιώκεται κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν τηρούνται πρακτικά και δεν συντάσσεται καμία έκθεση. Επιπλέον, δεν προτείνονται ψηφίσματα, δεν γίνονται ψηφοφορίες και δεν εκδίδονται δηλώσεις πολιτικής», επίσης δεν χρειάζεται να μας απασχολεί…

  • Ότι στο ίδιο κονκλάβιο συμμετείχαν και συμμετέχουν κατά καιρούς γνωστοί «ανθρωπιστές», από τον Ροκφέλερ, τον Ανιέλι, τον Κίσινγκερ (σχεδόν μόνιμα) και τους ΓΓ του ΝΑΤΟ (από Κάριγκτον και Σέφερ μέχρι Στόλτενμπεργκ), από τους «άρχοντες του σκότους» της αμερικανικής πολιτικής (Ράμσφελντ, Περλ, Γούλφοβιτς) μέχρι τους επικεφαλής του ΔΝΤ, εκπρόσωποι ευαγών ιδρυμάτων (από Ντόιτσε Μπανκ μέχρι Goldman Sachs και από Τράπεζα του Ισραήλ μέχρι Βατικανό) μέχρι εκπρόσωποι πολυεθνικών τραστ του πετρελαϊκού και στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος (από Shell, Total και Airbus μέχρι Finmeccanica), οικονομικοί «καλοί Σαμαρείτες» (από τον Τζορτζ Σόρος, τον Κάιζερ της Ζήμενς και τον Σόιμπλε) μέχρι εκλεκτοί θεσμοί (από την Κομισιόν μέχρι την ΕΚΤ), επίσης δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει…

  • Ότι – σύμφωνα με τις δηλώσεις κάποιων εκ των συμμετεχόντων (“Inside the secretive Bilderberg Group”, BBC) – όλοι αυτοί μαζεύονται κάθε χρόνο για να επηρεάσουν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, έχοντας, όπως λένε, ως πλαίσιο αναφοράς τους την «κοινή λογική», επίσης δεν πρέπει να μας προβληματίζει αφού η «κοινή λογική» τους προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την «λογική» των οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων που εκπροσωπούν…

  • Ότι όλοι αυτοί συνηθίζουν να «εξετάζουν» σε ετήσια βάση τα καυτά ζητήματα του πλανήτη πίσω από ένα αδιαπέραστο πέπλο μυστικότητας, σε συνεδριάσεις όπου βασιλεύει το απόρρητο και η «εχεμύθεια», ότι λειτουργούν σαν μια μυστική ελίτ, που έχει συχνά κατηγορηθεί πως συσκέπτεται κεκλεισμένων των θυρών με αντικείμενο «το μέλλον της ανθρωπότητας», ότι όσοι δημοσιογράφοι (υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι) κλήθηκαν κατά καιρούς να συμμετάσχουν στο άβατο δεν έγραψαν ποτέ λέξη για την εμπειρία τους, όλα αυτά επίσης δεν θα πρέπει να μας βάζουν σε σκέψεις…

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως πριν ο κ. Παπανδρέου, άλλοι Έλληνες πολιτικοί (Αλογοσκούφης, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη, Μάνος, Καραμανλής, Σαμαράς, Πάγκαλος), πάνε στην Μπίλντερμπεργκ επειδή θέλουν να προωθήσουν τις ελληνικές θέσεις…

Μόνο, που ποτέ μέχρι τώρα δεν μας είπαν τι διημείφθη σε αυτές τους τις συναντήσεις (σσ: δυο μάλιστα, το 1993 και το 2009, έγιναν στην Ελλάδα). Γιατί μας κρατούν κρυφές τις μάχες που δίνουν για την πατρίδα, εν μέσω των εκλεκτών «Μπιλντερμπεργκιστών»…

Αν μη τι άλλο, όπως είχε παρατηρήσει ο δημοσιογράφος Τόνι Γκόσλινγκ, «όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι, που έχουν δύναμη στα χέρια τους, συναντώνται σ’ ένα μέρος, δικαιούμεθα να ρωτήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει».

`Η, για να το πούμε όπως το είχε διατυπώσει κάποια στιγμή το ΒΒC: «Αν οι συμμετέχοντες πραγματικά συζητούσαν για το καλό των ανθρώπων, γιατί δεν το δημοσιοποιούν;»…

Και συνεχίζουμε….

Εξήντα ένα χρόνια μετά, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αποτελεί το Νο1 εχθρό, όσων ισχυρίζονται τα περί «συντονισμένου παγκοσμίου σχεδίου εξόντωσης των φτωχών από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Μέλη

Η ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή τους, γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης από την αρχή. Συνήθως η λίστα των καλεσμένων σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να περιλαμβάνει δύο προσκεκλημένους από κάθε χώρα, ένα συντηρητικό και ένα προοδευτικό.

Έλληνες που έχουν συμμετάσχει

Δείτε ποιοι Έλληνες έχουν συμμετάσχει σε συσκέψεις της Λέσχης:

· Αλογοσκούφης Γεώργιος (2005, 2006, 2007, 2008,2009). Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Μέλος του Κοινοβουλίου.

· Αράπογλου Τάκης (2009). Πρόεδρος καί Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

· Αργυρός Στυλιανός (1993). Πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάνων.

· Αρσένης Γεράσιμος (1994). Υπουργός Αμύνης.

· Βαρβιτσιώτης Θωμάς (2008). Συνιδρυτής καί πρόεδρος στήν V+O Communication (μέλος του ΣΕΒ, είναι ηγετική ελληνική, ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη).

· Βερεμής Θάνος (1993, 1999). Καθηγητής πολιτικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ ( “Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής καί “Εξωτερικής Πολιτικής).

· Βώκος Θεμιστοκλής (1993). Επιχειρηματίας. Πρόεδρος της Seatrade Organisation.

· Δαυίδ Γεώργιος (1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011). Πρόεδρος τής Coca -Cola 3Ε (είναι ισόβιο μέλος τής λέσχης)

· Διαμαντούρος Νικηφόρος (2000). Εθνικός Διαμεσολαβητής.

· Διαμαντοπούλου Άννα (2004, 2005, 2007, 2008, 2009). Πρώην Επίτροπος της Ευρωπαικής Ένωσης για τις κοινωνικές υποθέσεις. Μέλος του Κοινοβουλίου.

· Καραμανλής Κώστας (1998). Αρχηγός τής Αντιπολίτευσης (Ν.Δ.).

· Καρράς Κώνσταντινος (1993, 1994, 1995, 1996, 1997). Διευθυντής επιχειρήσεων. Εφοπλιστής.

· Κρανιδιώτης Γιάννος (1997, 1999). Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.

· Κουλουμπής Θεόδωρος (1995). Πρόεδρος στό Ελληνικό Ίδρυμα Εξωτερικής Πολιτικής.

· Κυριακόπουλος Οδυσσέας (2009). Πρόεδρος καί μέλος τού συμβουλίου, των θυγατρικών εταιριών τού S&B group.

· Κωστόπουλος Ιωάννης (1993). Πρόεδρος στην Τράπεζα Πίστεως.

· Λιβανός Γεώργιος (1993). Εφοπλιστής. Πλοιοκτήτης.

· Μάνος Στέφανος (1993, 2001). Υπουργός Οικονομικών. Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου καί πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Πρόεδρος του Φιλελεύθερου κόμματος.

· Μητσοτάκης Κωνσταντίνος (1993). Πρωθυπουργός.

· Μπακογιάννη Ντόρα (2003, 2009). Δήμαρχος Αθηνών. Υπουργός των Εξωτερικών.

· Πάγκαλος Θεόδωρος (1993, 1996). Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, σοσιαλιστικό κομμα. Υπουργός Εξωτερικών.

· Παντελίδης Λεωνίδας (2004). Πρέσβυς της Κύπρου στην Ελλάδα.

· Παπαθανασίου Ιωάννης (2009). Υπουργός Οικονομίας καί Οικονομικών.

· Παπακωνσταντίνου Γεώργιος (2010, 2011). Υπουργός Οικονομίας.

· Παπακωνσταντίνου Μιχαήλ (1993). Υπουργός Εξωτερικών.

· Παπαλεξόπουλος Δημήτριος (1993, 2008, 2009). Διευθυντής στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ Τσιμέντα Α.Ε.

· Παπανδρέου Γεώργιος (1995, 1998, 2000, 2005). Υπουργός Παιδείας. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Υπουργός των Εξωτερικών. Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ (Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος).

· Παπαχελάς Αλέξης (2002, 2008, 2009). Αρθρογράφος εξωτερικής πολιτικής στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ . Δημοσιογράφος στην Καθημερινή.

· Περατικός Μιχαήλ (1993). Εφοπλιστής. Πρόεδρος στην Pegasus Ocean Services.

· Στουρνάρας Ιωάννης (2009). Διευθυντής έρευνας, ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών).

· Τσουκάλης Λουκάς (2003, 2006, 2009, 2010, 2011). Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ ( “Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής καί “Εξωτερικής Πολιτικής).

· Χαρδούβελης Γκίκας (2011). Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank.

Το 2012 συμμετείχαν οι Γιώργος Δαυίδ, πρόεδρος της Coca Cola, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών, και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Πέρσι το παρών από την Ελλάδα, θα έδωσαν ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της Καθημερινής και ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ειδικός απεσταλμένος της Business Europe για τις ευρωμεσογειακές υποθέσεις και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Κοπεγχάγη

Οι Έλληνες που θα συμμετέχουν είναι: Ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Ζαννιάς, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσούκαλης και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος της Action Aid Hellas

Θεωρίες συνωμοσίας

Ο Τζόναθαν Ντάφι, γράφοντας για το BBC, αναφέρει:

Κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται πρακτικά, δεν σημειώνονται ονόματα… Το κενό που δημιουργείται από αυτή την απόμακρη μυστικότητα, έρχεται να το καλύψει μια θεωρία συνωμοσίας που χτίστηκε γύρω από την Λέσχη, σύμφωνα με την οποία η μοίρα του κόσμου αποφασίζεται κατά κύριο λόγο από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Και συνεχίζουμε….

03.09.2014

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο “Φόρουμ του Κόμο”, το οποίο στην Ιταλία το ονομάζουν και…«Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο το «παρών» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάζει την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Το Φόρουμ διοργανώνει εδώ και 40 χρόνια το ίδρυμα «The European House – Ambrosetti» και πραγματοποιείται στην πόλη Τσερνόμπιο, στις όχθες της λίμνης Κόμο, με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων της ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομικής σκηνής.

Στην Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί…”λέσχης Μπίλντεμπεργκ” κάνουν λόγο για “αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας που ανθούν γύρω από τέτοιες συναντήσεις”, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί της ουσίας κεφαλαιοποιεί την πολιτική υπεραξία που απέκτησε πανευρωπαϊκά ως υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και την γενική αίσθηση που υπάρχει ακόμη και μεταξύ ευρωπαίων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών στην Ελλάδα όποτε και να γίνουν..

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο κ. Τσίπρας θα έχει την λοιπόν την ευκαιρία σε αυτό το Φόρουμ να έρθει σε επαφή με κορυφαίους πολιτικούς, επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες, καθώς φέτος το παρών μεταξύ άλλων θα δώσουν οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι, ο απελθών πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Τρισέ, οι απελθόντες επίτροποι Μισέλ Μπαρνιέ και Χοακίν Αλμούνια κ.α.

Τα ξέραμε και κάναμε ομαδικώς την κορόιδα, τώρα τα τρώμε στην μάπα, τώρα χάνουμε την πατρίδα μας και έχουμε το θράσος να βρίσκουμε υποκριτικές δικαιολογίες για την δική μας προδοσία σαν λαός στο όνομα του συμφέροντος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Όταν οι ανθέλληνες φύτευαν τον διαμελισμό της Ελλάδος…Οι δωσίλογοι τον πότιζαν!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>