«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν οι πολιτικές πόρνες κουβεντιάζουν για το σύνταγμα, κρύψου, ή επαναστάτησε, με τσεκούρι και φωτιά!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ 12

Ο ΣΥΡΙΖΑ, και η ΝΔ «δεν λένε κουβέντα για τα άρθρα 27 και 28 που κατοχυρώνουν την υπεροχή του ευρωπαϊκού έναντι του εθνικού δικαίου, αφού αυτά αποτελούν συχνά τη βάση για να καταργούνται στην πράξη και τα όσα δικαιώματα κατοχυρώνει το σημερινό Σύνταγμα», ενώ ομοίως «δεν λένε κουβέντα για τα άρθρα που εκχωρούν πακτωλό χρημάτων σε ξένο και εφοπλιστικό κεφάλαιο».

Αυτή δεν είναι αναθεωρήσει του συντάγματος, αλλά η δημοκρατία μετά από των κατά κόρων βιασμό, σάπια πλέον, οδηγείται στο απόσπασμα.

«Πόσο προοδευτικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από την πολιτική περιορισμού των όποιων δημοκρατικών δικαιωμάτων, τυπικά έστω κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα, πετσοκόβοντας το δικαίωμα στην απεργία, αρνούμενος τη λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία και θέτοντας όρους ώστε τα δημοψηφίσματα να παραμένουν προνόμιο της εκάστοτε κυβέρνησης».

Η «φιέστα που έστησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους εφοπλιστές» για το συνυποσχετικό με τους εφοπλιστές με το οποίο «προσφέρουν οικειοθελώς το 10% των κερδών εισαγομένων μερισμάτων φυσικών προσώπων, αλλά απαλλάσσονται από κάθε άλλη υποχρέωση και δεν θίγονται τα προνόμια που τους στην ασυδοσία, εξασφαλίζει το άρθρο 107».

Η κυβέρνηση «δεν έχει τη δυνατότητα να επιτάξει, να χρησιμοποιήσει, δηλαδή, εγκαταστάσεις που τελούν υπό ξένη ιδιοκτησία στο Ελληνικό έδαφος και χρησιμοποιούνται ως βάσεις από ξένες στρατιωτικές δυνάμεις  και τις περισσότερες φορές εναντίων της ίδια της Ελλάδος, ( από ομολογία πρόσφατη του Προδότη Καμένου, για την φωτιά στο χαροκαμένο Μάτι, ότι το ΝΑΤΟ απαγόρευσε να σωθούν οι καμένοι) μέσα στο ελληνικό έδαφος».

«Πόσο προοδευτικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από την πολιτική που προωθεί για τη θωράκιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου μέσω του αποτελεσματικότερου ρυθμιστικού ρόλου του Κράτους στον μονοπωλιακό ανταγωνισμό, την επιβάρυνση του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος μέσω της μεταφοράς στους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, περισσότερων αρμοδιοτήτων με την ανάλογη ανταποδοτικότητα και από την πολιτική τήρησης κατά γράμμα των αντιδραστικών επιταγών του Συντάγματος με προεξάρχουσα την όλο και μεγαλύτερη πρόσδεση στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και την άμεση εμπλοκή σε επικίνδυνους σχεδιασμούς και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ούτε κατάργηση των άρθρων που προβλέπουν τη διέλευση και παραμονή ξένων στρατιωτικών δυνάμεων και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε διεθνείς οργανισμούς (άρθρα 27, 28, 80)

«Το πόσο προοδευτικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» φαίνεται και από το ότι «δεν τολμά να προχωρήσει σειρά υπερώριμων εκσυγχρονισμών όπως η κατάργηση του άρθρου 86, η κατοχύρωση της απλής και ανόθευτης αναλογικής και ο πλήρης διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, η απεμπλοκή της κυβέρνησης από τον διορισμό των δικαστών των ανωτάτων δικαστηρίων, την υπηρεσιακή τους εξέλιξη ή την πειθαρχική τους δίωξη».

Τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για απαγόρευση διέλευσης ή εγκατάστασης πυρηνικών και χημικών όπλων σε ελληνικό έδαφος, για κατάργηση του άρθρου 48 και της παραχώρησης ειδικών προνομίων στο ξένο και στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, για την τροποποίηση του άρθρου 18, ώστε ο ορυκτός πλούτος, τα κοινωνικά αγαθά, οι δημόσιες εκτάσεις σε ορεινούς όγκους, οι αιγιαλοί, οι αρχαιολογικοί χώροι να μην παραχωρούνται σε τρίτους για εκμετάλλευση.

Ο Σύριζα, υπερασπίζεται την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, την ώρα που με την ίδια επίσημη πολιτική τους, ΕΕ και ΝΑΤΟ, τροφοδοτούν τις θέσεις της δεξιάς και άκρας Δεξιάς που ψαρεύει στα θολά νερά της λαϊκής δυσαρέσκειας.

Άρα στο σημερινό Μπουρδέλο, που λέγετε βουλή, το μόνο που θα αναθεωρήσουν, είναι να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των επικυρίαρχων νταβατζήδων!!!

Το άλλοθι στην εγκληματική πολιτική των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και άλλων δολοφονικών οργανισμών στην περιοχή».

Από τη δέσμη των διατάξεων του Προέδρου της Δημοκρατίας που τέθηκαν σε συζήτηση με πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ τελικά οδεύει μόνο το άρθρο 32, ενώ απορρίφθηκε η αναθεώρηση του άρθρου 30 για την εκλογή προέδρου από το λαό. Άρα δεν υπάρχει καμιά αντιδικία ως προς την κατεύθυνση. Η εκλογή θα γίνεται από τη Βουλή. Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να προβλέπεται η διάλυση της βουλής σε περίπτωση που δεν φτάνει ούτε η πλειοψηφία των 151 βουλευτών.

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι συνταγματικό μακάρι να ήταν συνταγματικό.

Το πρόβλημα της χώρας είναι κοινωνικό οικονομικό δημοσιονομικό πολιτικό και θεσμικό.

Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι η ανεξαρτησία της, ή μη διάλυση του ελληνισμού και του ελληνικού έθνους, από τους δοσίλογους και προδότες, που έκλεψαν με την τρομοκρατία και το ψέμα και την βοήθεια των ανθελλήνων όλης της γης την Ιερή Ελλάδα.

Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι κάτι που δεν αναφέρετε από καμία πολιτική πόρνη στην βουλή, τα μνημόνια και το δικαίωμα στο αγγλικό δίκαιο.

Είναι πρόβλημα ποιότητας της νομοθεσίας, διοίκησης, αυτοδιοίκησης, πολιτικού συστήματος, δικαιοσύνης, οικονομικής διακυβέρνησης.»

« ο Σύριζα γνώριζε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρηθεί το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους, αλλά ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού, ότι… να εγώ προσπάθησα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Όταν οι πολιτικές πόρνες κουβεντιάζουν για το σύνταγμα, κρύψου, ή επαναστάτησε, με τσεκούρι και φωτιά!

  • .
    .
    Την Τουρκία ως τιμώμενη χώρα θέλει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ του 2021, στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

    Την αδιανόητη εισήγηση να είναι η Τουρκία τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης του 2021 έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην Άγκυρα – Ο Τούρκος πρόεδρος αποδέχθηκε την πρόταση Τσίπρα να τιμήσει η Ελλάδα την Τουρκία – Δείτε το ντοκουμέντο

    https://defencereview.gr/tin-toyrkia-os-timomeni-chora-thelei-o-ts/
    .
    .
    Κλείνει την πόρτα στην Τουρκία η ΕΕ -Η Ευρωβουλή «πάγωσε» την ένταξή της

    Πηγή: Κλείνει την πόρτα στην Τουρκία η ΕΕ -Η Ευρωβουλή «πάγωσε» την ένταξή της | iefimerida.gr
    .
    .
    ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    Η ΝΔ καταψήφισε τη διακοπή ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας

    Πηγή: Η ΝΔ καταψήφισε τη διακοπή ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας | iefimerida.gr
    .
    .
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΒΑΦΤΙΣΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!

    https://macedonianancestry.wordpress.com/2019/03/14/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%86%CF%84/
    .
    .
    ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    Στρατόπεδο στο «ενοίκιο» -Για 25 χρόνια
    Τη δυνατότητα να ενοικιάσουν πρώην στρατόπεδο θα έχουν αύριο, όσοι ενδιαφέρονται, μέσω ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
    Τον διαγωνισμό «τρέχει» η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων ενώ το πρώην στρατόπεδο βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Η παραχώρηση για αξιοποίηση του στρατοπέδου γίνεται στο πλαίσιο της καλύτερης αξιοποίησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων και την αύξηση των εσόδων του Υπουργείου.
    Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων το πρώην στρατόπεδο μπορεί να αξιοποιηθεί για βιομηχανική και εμπορική χρήση ενώ το ακίνητο βρίσκεται σε πεδιάδα με εξαιρετικά εύφορη γη. Ο σχετικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί αύριο και προβλέπει την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου για 25 χρόνια.

    Πηγή: Στρατόπεδο στο «ενοίκιο» -Για 25 χρόνια | iefimerida.gr

    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>