Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Η ανθρωπότητα και η ειρήνη, ζουν  υπό την απειλή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου και τον αφανισμό της γης.

 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ 1

Μια ερμαφρόδιτη κατάσταση φρίκης βασιλεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της ανθρωπότητας.

Σε όλα τα έθνη έχει κυριαρχήσει η προδοσία, η απατεωνιά, το ατομικό συμφέρον, η πλεονεξία, η ανωμαλία, η διχόνοια.

Μοναδικός σκοπός των δολοφόνων επικυρίαρχων είναι οι λαοί να είναι αναλώσιμοι χωρίς ηθική αντίσταση στα άνομα δολοφονικά σχέδιά τους.

Εκεί που οι άνθρωποι έσπερναν ανθρωπιά και αγάπη, τώρα σπέρνουν διχόνοια, μίσος, κακία, που τις περισσότερες φορές δεν έχουν κανένα όφελος, απλά το κάνουν για να περνά η ώρα τους, κρύβοντας τις λάθος επιλογές τους και αυτό το κάνουν σε βάρος όχι μόνο στον εαυτό τους αλλά και στα παιδιά τους.

Παραμερίστηκαν και διαμελίστηκαν ηθικές αξίες, ιστορικές αξίες, πολιτισμοί, ειρηνικά έθνη, οι λόγιοι μπροστάρηδες άλλαξαν οπτικές συνισταμένες ανθρώπινων αξιών, οι επιστήμονες παραδόθηκαν στους επικυρίαρχους δολοφόνους, στρατοί αστυνομίες και δικαιοσύνες έγιναν τυφλά όργανα των επικυρίαρχων ανώμαλων δολοφόνων, στο όνομα  Νέα Τάξη, που θέλει τον άνθρωπο τροφή για τον άνθρωπο,  με τις ευχές και ευλογίες των διαφόρων θρησκειών.

Έτσι όπως είναι ανεξέλεγκτη η τροφική παραγωγή, μπορεί να τρώμε αλεσμένους ανθρώπους και να μην το ξέρουμε, με αποτέλεσμα να αλλοιώνετε και να  μολύνετε το αρχέγονο Ντι ε νει του ανθρώπου και ακόμα ποιο πέρα, των υπολοίπων ζώων και φυτών.

Αν ψαχουλέψουμε προσεκτικά και αμερόληπτα πίσω την ιστορία, αλλού με αποδείξεις, αλλού με ενδείξεις και αλλού με σημάδια καταγεγραμμένα επάνω στο σώμα της γης, θα δούμε ότι όλα αυτά, που ζούμε είναι ένας διαχρονικός κύκλος, γεγονότα που έχουν ξανασυμβεί, αλλά λόγο της ολικής καταστροφής που έχει συμβεί δεν υπάρχουν χειροπιαστά παραδείγματα για να αναδειχτούν ως παραδείγματα αποφυγής των ίδιων λαθών.

Διάσπαρτα σημάδια που έρχονται σε γνώση του απλού ανθρώπου, τον βάζουν σε σκέψη, για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν εκατομμυρίων χρόνων;

Ακόμα περισσότερο τον βάζουν σε σκέψεις για το πια είναι η αλήθεια και ο σκοπός του ανθρώπου μέσα στην διαχρονικότητα του σύμπαντος, για αυτό που  έχουμε βεβαιωθεί μέχρι σήμερα , είναι ότι το 90% της αλήθειας κρύβετε επιμελώς, από τα παγκόσμια ανθρωποειδή.

Η ΚΑΤΑΡΑ

Και αυτή είναι η αιτία της επικράτησης ολίγων επικυρίαρχων δολοφόνων, επάνω στην παγκόσμια ανθρωπότητα.

Βλέπεται η γη έχει τον δικό της τρόπο να διορθώνει ότι την βλάπτει, υπάρχει η συμπατική δύναμη που τα ρυθμίζει όλα, πολλές φορές με ολέθριες και καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο.

Οι άνθρωποι δεν κατάφεραν μέσα στα εκατομμύρια χρόνια ή και δισεκατομμύρια να βρουν το τρόπο να αφήνουν δεδομένα και καταγραφές από τα καταστροφικά λάθει τους μέσα στην συμπατική τους ύπαρξη .

Είναι ελάχιστα, αυτά που γλιτώνουν από μια τέτοια ολική φρικιαστική καταστροφή.

Με αποτέλεσμα το ανθρώπινο ον με τις αρχέγονες εντολές που βρίσκονται στο Ντι ε ενει του, να αρχίζει τις περισσότερες φορές από το μηδέν.

Ο άνθρωπος, ή η ανθρωπότητα πρέπει να αλλάξει βηματισμό και πρακτικές ριζικά αντίθετες από αυτές που επικρατούν σήμερα.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι η γη είναι ο ομφαλός του σύμπαντος, ο εγκέφαλος του σύμπαντος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που γνωρίζουμε για την ζωή στο σύμπαν, κάτω από αυτήν την σκέψη θα πρέπει να σεβαστούμε και να προσέξουμε ότι πιθανόν δικά μας λάθη θα βλάψουν αλυσιδωτά και το πλανητικό σύμπαν.

Η σκέψη αυτή δεν κρύβει σοβινισμό υπέρ της γης και του ανθρώπου, έναντι  του άγνωστου συνόλου στο σύμπαν ή άλλων μορφών ζωής, απλά, θα μας αναγκάζει να είμαστε ποιο σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι ενός άλλου πιθανού ζωντανού συνόλου στο σύμπαν, αλλά και του δικού μας αφανισμού.

Και κυρίως θα πρέπει να κάνουμε αυτό που λέμε στα λόγια και στα χαρτιά, αλλά όχι στην πράξη, ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μια μοναδικότητα και έτσι θα πρέπει να προστατεύεται.

Να το επεκτείνουμε ακόμα ποιο πέρα, το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα όντα επάνω στην γη, ακόμα και στα φυτά.

Μπορούμε να ωφελούμαστε από αυτά, χωρίς να τα σκοτώνουμε.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να κάνει πράξη την παγκόσμια ειρήνη, είναι οι ελάχιστοι εναπομείναντες ακόμα επιστήμονες με ηθικές αξίες, αυτοί μπορούν να χαράξουν και να απομονώσουν τα δολοφονικά επικυρίαρχα καθάρματα, δίνοντας την χρήση της δύναμης και κρατώντας τον πλήρη έλεγχο.

Ο άνθρωπος είναι το μόνο ον επάνω στην γη και ίσως και στο σύμπαν, που επιβίωσε μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια με την μορφή και την γνώση που διαθέτει αυτοσυντήρησης μέσα από το Ντι ε ενει του, άλλα όντα χάθηκαν, άλλα γεννήθηκαν, άλλα άλλαξαν μορφή, αλλά ο άνθρωπος, έμεινε άνθρωπος, μπορεί να άλλαζε διαστάσεις ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες, αλλά έμεινε το μοναδικό διαχρονικό είδος τουλάχιστον από όσα δήγματα έχουμε επάνω σε βράχους και αλλού, που διαιωνίζει το είδος του, άλλοτε γρήγορα και άλλοτε αργά.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ 1Α

Ο άνθρωπος αν θέλει να μιλά για θεούς, τον θεό μπορεί να δει στον εαυτό του με αυτές τις ιδιότητες, κάτω από αυτή την ιδιότητα και μονιασμένος, μπορεί να μεγαλουργήσει, να κάνει το άλμα που τον κρατά κολλημένο και αδρανοποιημένο.

Όταν ο άνθρωπος εν ειρήνη και με την σκέψη, ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ισότιμα τροφή, νερό και  ένα σπίτι, τότε θα ελευθερώσει τις δυνάμεις του εγκεφάλου του, σε άλλες διαστάσεις, τότε θα μπορεί να καλύψει την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, με κατοίκιση όλου του πλανήτη, το μεγαλύτερο μέρος της γης είναι ακατοίκητο, ή μετακομίζοντας και κατοικώντας σε άλλους πλανήτες, αυτό θα το επιτύχει ο εγκέφαλος διότι δεν θα έχει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο.

Βασικά αυτή είναι η θεοποίηση του ανθρώπου, όπως δείχνουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα, αυτή είναι η αποστολή του συμπαντικού ανθρώπου, ένα ενωμένο σύνολο να δουλεύει για έναν σκοπό την καλύτερη διαβίωση και ποιότητα για την διαιώνισή του στο σύμπαν, όλα τα άλλα είναι εφήμερα και χωρίς κανένα αποτέλεσμα για τον άνθρωπο.

Επανέρχομαι, ναι στους επιστήμονες με ηθικές αξίες για τον άνθρωπο, χωρίς θρησκευτικούς σκοταδισμούς και αποπροσανατολισμό της σκέψεις προς τη σωστή κατεύθυνση, παρά μόνο τις επιστημονικές και ηθικές αξίες, που φανερώνουν την αλήθεια και την αληθινή διάσταση του ανθρώπου μέσα στο σύμπαν.

Η μικρή χρονική διάρκεια του ανθρώπου με μορφή ύλης  επιβάλει να υπάρχει τράπεζα γνώσεων, με τέτοιο τρόπο φτιαγμένη και άφθαρτη, ώστε να την έχουν οι επόμενες γενιές, για να συνεχίσουν την αποστολή του ανθρώπου σε συμπαντική διάσταση.

Σήμερα η ανθρωπότητα νοσεί, έχει μολυνθεί, είναι σε σήψη, ασχολείται πως θα σκλαβώνει τον εαυτό της με εφήμερα φθοροποιά φαινόμενα αυτοκαταστροφής, χρήμα, πολέμους, αφεντικά, νταβατζήδες του σώματος και της ψυχής και γενικά της ανθρώπινης αξίας.

Η παγκόσμια ανθρωπότητα έχει φτάσει στον πάτο της παρακμής, μια μικρή μειοψηφία μολυσμένων ψυχή και σώμα,  έχει επιβάλει τους όρους για την επιβίωση στην μεγάλη πλειοψηφία,  ανώμαλοι μετέτρεψαν, την μητέρα και τον πατέρα σε ανώνυμο γονέα ένα, και δυο, δολοφόνοι σκοτώνουν και αφανίζουν ολόκληρους λαούς στο όνομα δήθεν της δημοκρατίας!

Κάποιες ελάχιστες φωνές, προς την σωστή κατεύθυνση πνίγονται και μολύνονται εν τη γενέσει τους και έτσι θα γίνετε, με αυτήν την τακτική που επικρατή παγκόσμια.

Την διαφορά μπορεί να την κάνει η υγιή επιστήμη με ένα παγκόσμιο ανατρεπτικό μανιφέστο υπέρ της ηθικής και θεϊκής αξίας του ανθρώπου.

Εδώ ο άνθρωπος επιστήμονας, επιστήμονες, με ηθικές αξίες υπέρ του ανθρώπου σαν μονάδα, αλλά και σαν σύνολο, θα πρέπει να καταφέρουν να έχουν στα χέρια τους μια δύναμη τρομακτική, να επιβάλουν, επιστημονική  παγκόσμια δικτατορία, όχι τύπου νέας τάξης, αλλά επικρατήσεως της ανθρώπινης αξίας, να απειλήσουν και εκβιάσουν, να τρομοκρατήσουν τα απάνθρωπα και δολοφονικά ανθρωποειδή με παγκόσμιο αφανισμό και μετά να απελευθερώσουν την απόλυτη ανθρώπινη αξία σε όλα τα ανθρώπινα όντα με ισότητα και ισονομία στην ζωή και την επιβίωση.

Ναι η μόνη σωτηρία, είναι ένα επιστημονικό δικτατορικό μανιφέστο κατά των επικυρίαρχων δολοφόνων.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ο άνθρωπος θεατής της αυτοκαταστροφής του, σε συνέχεια των παλαιότερων, ίσως και το τέλος της γης μέσα στο σύμπαν σαν ένα σώμα ζωντανό.

Ο άνθρωπος θα σωθεί, τότε μόνο, που θα ανακαλύψει και εμπεδώσει ο ίδιος, ότι δεν υπάρχει θεός, ότι αυτήν την ιδιότητα το σύμπαν την έχει παραχωρήσει στον άνθρωπο, η γονιδιακή κληρονομιά του άγνωστου ακόμα σύμπαντος.

Ετοιμάζεται η πρώτη ανθρώπινη αποικία - “Μίνι πυρηνικός αντιδραστήρας ” δίνει ρεύμα στον Άρη Α

Ναι άνθρωπε καλά θα κάνεις να μην σκύβεις, αλλά να κοιτάς ψηλά, εκεί στον ουρανό, στο ατελείωτο άπυρο, εκεί είναι οι ρίζες σου και η καταγωγή σου, εκεί να ψάξεις για την αρχέγονη καταγωγή σου, εκεί θα ανακαλύψεις τις αληθινές θεϊκές σου δυνάμεις, εσύ άνθρωπε είσαι η δύναμη της σωτηρίας, αλλά και της καταστροφής.

Δεν υπάρχει άλλη δύναμη εκτός από εσένα να σε σώσει, η ομαλή λειτουργία της γης μέσα στο άγνωστο αρχέγονο σύμπαν, πρέπει να είναι το μόνο μέλημά σου.

Ίσως η παραβολική αναφορά των επιστημόνων φιλοσόφων στον Δια για την τιμωρία του Προμηθέα, που παρέδωσε την φωτιά στον άνθρωπο, να μην είναι αυτή η αληθινή ερμηνεία, αλλά να τον τιμώρησε διότι παρέδωσε την φωτιά χωρίς όρους.

Δεν τους είπε παράδειγμα ότι σας δίνω την φωτιά για να ζεσταινόσαστε, να μαγειρεύετε, να φτιάχνετε διάφορα έργα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι για να καίτε ο ένας τον άλλον;

Αυτό πρέπει να κάνουν οι σημερινοί επιστήμονες, να δίνουν τις δυνάμεις προς όφελος του ανθρώπου και της γης γενικά, αλλά να κρατούν τον έλεγχο.

Κατά καιρούς, έχω δεχτεί φιλοσοφικές προτάσεις, πατριωτικές προτάσεις, ανθρωπιστικές προτάσεις, όλες είναι εφήμερες, με μικρό χρόνο ζωής, έτσι που να μην φτάνει στις επόμενες γενιές στην αρχική τους κατάσταση.

Το παγκόσμιο τέρας, μόλις καταλάβει ότι κινδυνεύει, τις αφανίζει, τις διαμελίζει, εν τη γένεσή τους.

Η μόνη λύση είναι ο έλεγχος της επιστήμης στην πυγή της!

Σχετικά θέματα:

ΤΟ Σύμπαν και ο άνθρωπος είναι ένα και το αυτό!

http://arxaiaithomi.gr/2018/11/20/το-σύμπαν-και-ο-άνθρωπος-είναι-ένα-και-τ/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Related posts:

2 comments to Η ανθρωπότητα και η ειρήνη, ζουν  υπό την απειλή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου και τον αφανισμό της γης.