«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΝΑΣ ΜΟΥΓΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;

ΚΑΡΕΚΛΑ 3

PD DR.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

02.02.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο ως ανω χαρακτηρισμος θα μπορουσε να διατυπωθει, με το ιδιο νοηματικο αποτελεσμα και ως «ΕΝΑΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΤΟΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΟΠΟΙΣΘΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΕΙΟΣ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;

Μολις εκλεγει για πρωτη και ισως ευτυχως και για τελευταια, διαλαλησε στο εξωτερικο, οπως και το περιφημο ηλιθιο παιδι της Μαργαριτας και του Ανδρεα, οτι ηγειται ενος διεφθαρμενου κρατους και κατ’ επεκταση ενος διεφθαρμενου λαου, ενω ο λαος αυτος υποφερει πολυ και μαλιστα αδικα, χαριν της  συνωμοσιας μιας διεφθαρμενης Ε.Ε. του Γιουγκερ και της Γερμανιας.

Ο Γυμνοσαλιαγκας αυτος δεν ενημερωσε τους λαους της Ε.Ε. για την συνωμοσια κατα της Ελλαδος, δηλαδη για τους μεχρι το κακκαλο διεφθαρμενους πολιτικους της Ε.Ε. και για την δολιοτητα των ΗΠΑ, που στηριζουν οχι τα μελη χωρες της Ε.Ε. αλλα τους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ο Γυμνοσαλιαγκας αυτος δεν τολμησε να αποκαλυψει τον ρολο της Γερμανιας και των τοκογλυφων και να θιξει τα συμφεροντα των ΗΠΑ και αρα να ερθει σε συγκρουση μ’ αυτους.

Ο Τσιπρας δεν αναφερε πουθενα τον τοσο αναγκαιο λογιστικο ελεγχο του ελληνικου δημοσικου χρεους απατης, διοτι οπως τουλαχιστον φαινεται, ηταν και αυτος απο πολυ νωρις «στημενος», «εξαρτωμενος» και «προστατευομενος» απο τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Το μισο και πλεον διαστημα της μεχρι σημερα ζωης του και προτου εκλεγει Πρωθυπουργος, το εζησε σε πολιτικο «θερμοκηπιο» αγνωστου ιδιοκτητου.

Και οι αλλοι Ρωμιοι Γυμνοσαλιαγκες και απατεωνες πολιτικοι της ετσι ονομασθεισης Αριστερας, Δεξιας, Κεντροαριστερας, Κεντροδεξιας κλπ. που εναλλαξ κατακτουν την πυραμιδα εξουσιας του γερμανικου προτεκτορατου που ψευδεπιγραφα φερει το ονομα Ελλας, εμφανιζουν κατ’ εντολην των αφεντικων τους, το «θυμα» ως «θυτη», για να προωθησουν τον προβλεπομενο στα σχεδια τους «Overkill» και «Φαιδωρα», τον τελικο διαμελισμο της χωρας μας.

Οι πραγματικοι «θυτες» (οι απληστοι τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και οι εγχωριοι τιμαριωτες τους) συνεχιζουν να εμφανιζουν την Ελλαδα και μετα την λεηλασια της ως «θυμα» σε «θυτη», για να γλυτωσουν απο την τυχων οργη των υπολοιπων λαων της Ε.Ε., δηλαδη απο τα επισης «θυματα» τους, που εξαναγκασαν με απειλες και εκβιασμους να δανεισουν στην απο πολυ καιρο αμετακλητα χρεωκοπημενη Ελλαδα, αγοραζοντας τα σκουπιδια των ομολογων της.

Στον σχεδιαμο αυτο η ενοχη του ευρωπα’ι’κου θεμου της ΕΚΤ που εμφανισε στο παρελθον τα «στρες-τεστ» ρουτινας των ελληνικων(;) τραπεζων  σαν «τεστ» της ελληνικης εθνικης οικονομιας και εν συνεχεια απαγορευσε την Ελλαδα να αγοραζει απο την δευτερογενη αγορα μερος του χρεους της…ειναι τεραστια.

Εαν η Ελλαδα κυβερνωνταν απο την «Αξιοκρατια» και οχι απο τους  «Καραγκιοζηδες», θα εστελνε ηδη στην ΕΚΤ τον λογαριασμο της ως ανω συνωμασιας, δηλαδη το ποσο των 233 δισεκατομμυριων ευρω που αναγκασθηκε να δωσει το ελληνικο κρατος για την σταθεροποιηση του τραπεζικου συστηματος που ανηκει αποκλειστικα στην αρμοδιοτητα της ΕΚΤ και θα αναζητουσε το δικαιο της στα Διεθνη Δικαστηρια.

Ο θεσμος αυτος της Ε.Ε. δεν ενεργοποιησε την καταλληλη στιγμη τον ELA ως οφειλεν. Συνεπως η ΕΚΤ δεν τηρησε το καθηκον της οταν επρεπε και οχι μονο αυτο, αλλα με το αιμα του ελληνικου λαου εσωσε τις τραπεζες των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Γαλλια και Γερμανια.

Ετσι η Ελλας αναγκασθηκε να μπει στα εθνοκτονα τρια Μνημονια, ενω δεν θα χρειαζονταν. Το ελληνικο εγκλημα που συνεχιζεται στην ουσια ηταν και ειναι εγκλημα κατα του Ευρω της Ε.Ε. και των υπολοιπων ευρωπα’ι’κων λαων, οι οποιοι στο τελος θα πληρωσουν τον λογαριασμο ο οποιος ειναι καθαρα της ΕΚΤ και της Γερμανιας, η οποια  καθοδηγει για τους γνωστους ηγεμονικους της στοχους την ΕΚΤ.

Βεβαιως χωρις την συμμετοχη της Ευρωπα’ι’κης Επιτροπης η ως ανω συνωμοσια της ΕΚΤ δεν θα γινονταν δυνατη.

Η Ευρωπα’ι’κη Επιτροπη προδωσε την Ελλαδα και τον Ελληνικο Λαο υπερ των συμφεροντων της Γαλλιας και Γερμανιας και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ετσι το Ελληνικο Κρατος εχει σημερα το μεγαλυτερο χρεος των κρατων μελων της Ε.Ε.

Στο τριτο τριμηνο του 2018 το χρεος αυτο (334,988 δισεκατομμυρια Ευρω) υπολογισθηκε με 182,2 % του ΑΕΠ της, ενω της Ιταλιας με 133 % του ΑΕΠ της, της Πορτογαλιας με 125 % του ΑΕΠ της, της Κυπρου με 110,8 % του ΑΕΠ της, του Βελγιου με 105,4 % του ΑΕΠ του και της Βουλγαριας με 23,1 του ΑΕΠ της.

Μετα την ανευ αντιδρασης παραχωριση του «Μακεδονικου» ερχεται η σειρα του «Θρακικου», του «Ηπειρωτικου», του «Αρχιπελαγους του Αιγαιου» και στο τελος και της «Κρητης».

Με την επιτευχθεισα συμφωνια για το «Μακεδονικο» προωθηθηκαν οι γεωπολιτικοι και γεωστρατηγικοι στοχοι στην  ευρυτερη περιοχη μας της ετσι ονομασθεισης «ατλαντικης ελιτ», η οποια δια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου οικοδομει μια παγκοσμια αυτοκρατορια του χρηματος και εφαρμοζει ενα «γεωπολιτικο σχεδιο παγκοσμιας ηγεμονιας των ατλαντιστων» επιδιωκοντας, οπως ειναι φυσικο, να διαμορφωσει τα παντα στην Ευρασια κατα τετοιο τροπο, που ειναι αναγκαιος, για την επιτευξη του σχεδιου της, δηλαδη την ασφυκτικη πολιορκια της Ρωσιας και κατ’ επεκταση και της Κινας.

Η αντιληψη των ατλαντιστων για την Ρωσια στην ουσια παγιωθηκε καπου στο 1970 με το δογμα του ηδη αποβιοσαντος Μπρεζινσκι, τον διαχρονικοτερο ισως συμβουλο εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ, δογμα το οποιο πρεσβευει, οτι η Ευρασια ειναι το σημαντικοτερο κομματι της Γης και οποιος το ελεγχει αργα ‘η γρηγορα θα ελεγχει ολοκληρο τον πλανητη μας.

Λιγο προ της καταρρευσης της Σοβιετικης Ενωσης υπεγραψαν οι ΗΠΑ με αυτην την συμφωνια-ΙΝF δια της οποιας  περιορισθηκε η εξελιξη ρουκετων με πυρηνικες κεφαλες περαν των 500 εως 1.500 χιλιομετρων δρασης.

Η συμφωνια αυτη καταργηθηκε την 01.02.2019 μονομερως απο τις ΗΠΑ που πιθανωτατα να οδηγησει σε εναν νεο ανταγωνισμο εξοπλιστικων προγραμματων πυρηνικων οπλων.

Ως δικαιολογια αναφερεται οτι οι νεοι ρωσικη πυραυλοι 9Μ729 (SSC-8) δεν συμβιβαζονται με την ως ανω συμφωνια, δηλαδη εχουν μεγαλυτερο βεληνικες.

Την δεκαετια του 1990 με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης, το πλιατσικο της οικονομιας της απο μεγαλους παιχτες των «Αγορων» του διεθνους πολτικου σιωνισμου και την επιτηρηση της Ρωσιας απο το ΔΝΤ, το δογμα Μπρεζινσκι μπηκε προσωρινα και για ευνοητους λογους στον παγο.

Αλλα με την αναδειξη απο τα ερειπια της «νεας Ρωσιας» υπο την ηγεσια του Βλαδιμηρου Πουτιν, το δογμα Μπρεζινσκι σταδιακα επανηλθε.

Οι ατλαντιστες περαν απο τις μεχρι σημερα λυκοφιλιες με την Ρωσια, τρεμουν απο μια στρατιωτικη συνεργασια Ρωσιας και Κινας και θεωρουν την Ρωσια  ξανα εχθρο, κανοντας οτι μπορουν για να την υπονομευσουν ‘η τουλαχιστον να περιορισουν την επιρροη της.

Οι γεωπολιτικες λιθοσφαιρικες πλακες σειονται και δεν υπαρχει καμια προκαθορισμενη εκβαση για το ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα σε αυτο το εξωφρενικο παιχνιδι ποκερ.

Ενω οι ΗΠΑ προσπαθουν με ολα τα μεσα που διαθετουν να αποτρεψουν μια στενη οικονομικη συνεργασια μεταξυ της Ε.Ε. και της Ρωσιας, οπως εδειξε στο παρελθον το περιφημο «Fuck EU» της Victoria Nuland σχετικα για την Ουκρανια, την περιφρονουν. Το ρηγμα στον διατλαντισμο βαθαινει.

Φαινεται οτι οι ΗΠΑ δεν προτιμουν και επομενως δεν προωθουν να ειναι ενας γνησιος εταιρος με την   Ε.Ε. στις παγκοσμιες υποθεσεις και επιδιωκουν μια ανιση συμμαχια.

Δηλαδη επιδιωκουν μεν την ενισχυση μιας «λελογισμενης» ευρωπα’ι’κης ενοποιησης, στο πλαισιο της ενισχυσης των δεσμων αναμεσα στα «προβατα του μαντριου» και του «τσομπανη».

Ομως αυτη η διαδικασια ενοποιησης δεν πρεπει να περασει ορισμενα ορια, ετσι ωστε να μην προκυψει μια πραγματικα Ενωμενη Ευρωπη.

Μια τετοια Ευρωπη ως αυτονομη γεωπολιτικη οντοτητα θα μπορουσε να γινει αντιπαλος πολος γεωπολιτικης ισχυος και θα ειχε διαφορετικα συμφεροντα απο αυτα των ΗΠΑ και αργα ‘ή γρηγορα θα οδηγουσε σε εμμεση ‘η αμεση συγκρουση με τις ΗΠΑ.

Απο την αλλη πλευρα ο σημερινος ηγεμονας της Ε.Ε., η Γερμανια, ειναι ενεργειακα εξαρτημενη απο την Ρωσια, εχει σημαντικες εμπορικες ανταλλαγες με αυτην, αλλα δεν θελει να μεγαλωσει ουτε η εξαρτησης της, ουτε και η επιρροη της Ρωσιας σε χωρες της Ε.Ε. και ειδικα στην Ελλαδα.

Η Ελλαδα ειχε δυο ορατες επιλογες: να επιδιωξει εθνικη ανεξαρτησια με καθε τιμημα ‘η να γινει προτεκτορατο της Γερμανιας και κατ’ επεκταση των ΗΠΑ.

Η εθνοκτονος κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επελεξε το δευτερο.

Ακομη και η υπογραφεισα την 22. Ιανουαριου 2019 στο Ααχεν της  Γερμανιας συμφωνια μεταξυ Γαλλιας και Γερμανιας ειναι μια συμφωνια ηγεμονιας των δυο χωρων σε βαρος των υπολοιπων 25 μελων-χωρων της Ε.Ε. και μια συμφωνια πολεμικης προετοιμασιας.

Η Γαλλογερμανικη συμφωνια της 22. Ιανουαριου 1963 στοχευε στην συμφιλιωση μεταξυ των λαων της Γαλλιας και Γερμανιας, η Γαλλογερμανικη συμφωνια της 22. Ιανουαριου 2019 στοχευει στην ηγεμονια των δυο αυτων κρατων σε βαρος των υπολοιπων  ακομη 25 μελων της Ε.Ε. με καταργιση της εθνικης τους ταυτοτητας και στην στρατιωτικης τους ενισχυσης στα προθυρα ενος νεου παγκοσμιου πολεμου στο εγγυς μελλον.

Εκ των ως ανω εξηγειται και η παραδοξη λυκοφυλια του ΣΥΡΙΖΑ με τις ΗΠΑ και η επιρροη στην χωρα μας των Open Societies του διεθνους κερδοσκοπου George Soros και η αγνοια των υπευθυνων, οτι εκ των πραγματων, οι ΗΠΑ δεν μπορει να γινουν αξιοπιστοι συμμαχοι για την Ελλαδα.

Αυτοι που ασκουν στην Ελλαδα εξουσια δεν κατανοησαν το γεωπολιτικο και γεωστρατηγικο παιχνιδι που παιζεται μεταξυ της Ρωσιας, της Κινας και των ΗΠΑ στην ευρυτερη περιοχη μας.

Στο παιχνιδι αυτο θα πεσει η Ελλαδα παλι θυμα λογω του χαμηλου πολιτικου και στρατιωτικου οριζοντα της ηγεσιας της.

Αυτο φανηκε ξεκαθαρα στην συμπεριφορα της ως προς την επικρατουσα κατασταση στο Κοσοβο την Τριτη 27. Μαρτιου 2007, οταν τα κρατη μελη του ΝΑΤΟ ομοφωνησαν στις Βρυξελλες, οτι η προσωρινη λυση στο καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια»του, οπως προεβλεπε το σχεδιο Αχτισααρι.

Εμμεσα αναγνωρισε ετσι η Ελλας την διαλυση της Κυπριακης Δημοκρατιας, εγκαταλειποντας την αρχη του απαραβιαστου των συνορων.

Με την συμφωνια των Πρεσπων αναγνωριζει αμεσα την αποσπαση της ελληνικης Μακεδονιας.

Η Ελλας συνεπως κυβερναται ‘η απο ηλιθιους ‘η απο προδοτες!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΝΑΣ ΜΟΥΓΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;

      • ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!
        ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:

        Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
        Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.

        Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
        Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.

        Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
        σε διεθνή όργανα.
        Άρθρο: 28 Παράγραφος 2

        Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
        Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.

        Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.
        Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.

        Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
        Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.

        Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
        Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.

        Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
        Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.

        Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
        Άρθρο 11. Παράγραφος 2.

        Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
        αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
        Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.

        Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
        ασφάλισης.
        Άρθρο 22. Παράγραφος 5.

        Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
        Άρθρο 54 Παράγραφος 1.

        Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
        Άρθρο 80. Παράγραφος 2.

        Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
        Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
        Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.

        Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
        μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
        Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.

        Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
        Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.

        Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
        παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
        Άρθρο 86 Παράγραφος 1.

        Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
        Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.

        Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
        κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
        Άρθρο 107 Παράγραφος 1.

        Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους

        Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/ ΣΟΡΥ….

        ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ

        http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_6591.html

        Anti-ntp.org Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος

        https://www.youtube.com/watch?v=aQr7LDOXFSk

        Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

        https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

        Γιατί η επανάσταση του ’21 εξέπεσε στη Βαυαροκρατία

        νεοελληνικού κράτους, πλήρως εξαρτημένου από τις ευρωπαϊκές ηγεμονίες.

        https://slpress.gr/idees/giati-i-epanastasi-tou-21-exepese-sti-vavarokratia/

        ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ…
        ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ………….
        ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

        ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ

        Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ …………

        ΞΥΠΝΑΤΕ .

        https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>