«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!

Η ΣΡΤΗΓΚΛΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

    23.01.2019

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!
τα νούφαρα να παραιτηθούνΗ μοναδική απόδειξει ότι δεν είναι όλοι προδότες;;;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το Χαφιεδομαγαζο των Μπολσεβικων, Κατσαπλιαδων και Νεοκομητατζηδων του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπουλα σημερα την Μακεδονια και αυριο την Θρακη μας και ολα τα αρχαιοελληνικα μνημεια με ολους τους αρχαιοελληνικους χωρους, εδειξε την 20. Ιανουαριου 2019 στην πλατεια Συνταγματος των Αθηνων το πραγματικο του προσωπο, καταπατωντας αντι στηριξης με την «σταλινικη του Αστυνομια» και τους «προβοκατορες των Εξαρχειων», τα ευγενικα πατριωτικα αισθηματα του Ελληνικου Λαου.

Το αχρηστο αττικο δημιουργημα, δηλαδη το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης,  περιεχεται σημερα απο τους Μπολσεβικους και Νεοκομιτατζηδες  εντος της Ε.Ε. σε «καθεστως Προτεκτορατου» της Γερμανιας. 

Αυτος αλλως ηταν και ο ο σκοπος της προσφατου επισκεψης της Γερμανιδας Καγκελαριου στην Αθηνα.

Επισκεφθηκε το Προτεκτορατο και τον Γκαουλειτερα της.

Αλλωστε και οι δυο προερχονται απο σταλινικη παραταξη και φορεσαν την δημοκρατικη προβια.

Η γερμανιδα γαγκελαριος υπηρξε επι της εποχης υπαρξης της σταλινικης DDR, υπευθυνη για προπαγανδα και δημαγωγια.    

Επι των κυβερνησεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ το ετσι ονομασθεν ελληνικο Κοινοβουλιο, εξαγορασθηκε κατοπιν σχετικης εντολης απο την γερμανικη εταιρεια ΣΙΕΜΕΝΣ και την ΤΡΑΠΕΖΑ Γερμανιας για τα Μνημονια Ι και ΙΙ και επι κυβερνησεως ΣΥΡΙΖΑ απο τους ιδιους εντολοδοχους για το Μνημονιο ΙΙΙ, ξεπουλωντας απο επανω και την Μακεδονια μας και ολα τα αρχαιοελληνικα μνημεια εκπληρωνοντας μακροχρονιους εβρα’ι’κους σχεδιασμους.

Ελληνιδες και Ελληνες!

Μην γινεσθαι η ντροπη των προγονων σας….οπως εγιναν στην Κυπρο και στα Ιμια και παλι σημερα οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Δεν προκειται σημερα μονο για ασφυκτικο περιορισμο της κυριαρχιας μας λογω των δανειακων συμβασεων, προκειται για κατασταση εκτακτου αναγκης και ταυτοχρονα και για ακραια εκφραση φαλκιδευσης της νομικοπολιτικης σημασιας των αρθρων 4 και 5 της Συνθηκης για την Ε.Ε., δηλαδη για το ζητημα της εθνικης μας κυριαρχιας.

Εαν η χωρα μας κυβερνωνταν απο την «Αξιοκρατια» και οχι οπως σημερα απο τους «Τιμαριωτες» θα εξαναγκαζε την Ε.Ε. να σεβαστη την ισοτητα, την εθνικη ταυτοτητα και την θεμελιωδη πολιτικη και συνταγματικη της δομη και ταξη.

Στα αρθρα 4 και 5 της Συνθηκης για την Ε.Ε. διατυπωνεται ξεκαθαρα οτι ειδικα η «εθνικη ασφαλεια» παραμενει στην αποκλειστικη ευθυνη καθε κρατους μελους της Ε.Ε. Συνεπως, υπο μια διακυβερνηση της Ελλαδος απο την «Αξιοκρατια», με ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας, δεν θα τελουσε αυτη σημερα σε καθεστως προτεκτορατου της Γερμανιας!

Εγειρεται συνεπως σημερα μειζον ζητημα εσωτερικης και εξωτερικης κυριαρχιας της Ελλαδος, δηλαδη ζητημα «αρνητικης οψης της κρατικης εξουσιας» οπου βαση της «Αρχης της Αποκλειστικοτητας» ειναι ανεπιτρεπτο να ασκηθη στην Ελλαδα αλλου ειδους εξουσια, εφ’ οσον ανατρεπεται η νομικοπολιτικη βαση των αρθρων 4 και 5 της Συνθηκης για την Ε.Ε.

Τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ μαζι με το «Υπερταμειο», δηλαδη μαζι με το ΤΑΙΠΕΔ (αντιγραφη της γερμανικης TREUHAND) που κακως ρυθμιζει, με εγκριση των προδοτων των Υπουργειων Πολιτισμου και Παιδειας, και την τυχη των μνημειων και αρχαιοελληνικων χωρων, ειναι παρανομα και δεν εχουν καμμια ισχυν.

Ελληνιδες και Ελληνες!

Η τυχη της χωρας σας βρισκεται πραγματι στα χερια σας.

Το ερωτημα που θα απασχολη καθε Ελληνα ιστορικο του μελλοντος θα ειναι, εαν το ετος 2019 θα γινει η χρονια πραγματικης μεταστροφης με εκτοπιση απο την πολιτικη σκηνη μια για παντα των Μπολσεβικων, Κατσαπλιαδων και Νεοκομητατζηδων του Χαφιεδομαγαζου του ΣΥΡΙΖΑ και με απελευθερωση απο τα δεσμα της χρεοδουλοπαροικιας ενος γερμανικου Προτεκτορα του..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Είναι απλά μια Μακεδονία, μια πατρίδα, γελοία πράγματα….
    .
    .
    Γελοίοι κι εσείς…. όλοι σας…

    .
    .
    .
    .
    Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
    .
    https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x395/50428414_2286993528000146_2582208237562494976_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=e11fbfe3768260df0395cc16c352e615&oe=5CCDCB66

    .
    .
    .

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ…..
    .

    – Οι δικηγόροι θα έκαναν αποχή διαρκείας, δεν ξεχνάμε…
    .

    – Οι νοσοκομειακοί γιατροί θα έκαναν απεργία, επίσης…
    .
    – Οι δάσκαλοι, καθηγητές, ομοίως, μήνες ολόκληρους, ξεχνιούνται αυτά;
    .
    – Οι εφοριακοί θα σταματούσαν τις συναλλαγές μέχρι νεωτέρας
    .
    – Οι αγρότες θα είχαν κατεβάσει όλα τα τρακτέρ και θα είχαν κλείσει το σύμπαν μέχρι τελικής πτώσεως..
    .
    – Οι ναυτεργάτες θα έδεναν τα πλοία στα λιμάνια
    .
    – Οι εναέριοι ελεγκτές 2-3 μερούλες κάτι θα έκαναν
    .
    – Οι συμβολαιογράφοι θα σταματούσαν όλες τις συμβολαιογραφικές πράξεις, μηηηηηνες….
    .
    – Οι τραπεζίτες, όσοι δημόσιοι ακόμη, θα έκλειναν τις τράπεζες
    .
    – Οι ΔΕΗτζήδες θα κατέβαζαν τους διακόπτες συνεχώς
    .
    – Οι φορτηγατζήδες θα σταματούσαν τα δρομολόγια
    .
    – Το ίδιο και τα λεωφορεία
    .
    – Οι δημοτικοί υπάλληλοι, απεργία διαρκείας εννοείται..
    .
    – Οι υπάλληλοι στους δήμους καθαριότητας θα άφηναν να βρωμίσει ο ντουνιάς
    .
    – Οι ταξιτζήδες θα ήταν χαμένο είδος στους δρόμους
    .
    – Προσθέστε όσους ξέχασα και μας εκβιάζαν-ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια με τις απεργίες τους, για τα λεφτά τους..
    .
    ΟΜΩΣ…..ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ….
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ
    .

    Είναι απλά μια Μακεδονία, μια πατρίδα, γελοία πράγματα….
    .
    .
    .
    Γελοίοι κι εσείς…. όλοι σας…
    .
    .
    .
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2286993521333480&set=a.375021712530680&type=3&eid=ARB2r53A1xPPV4dVjIu_rCFJcoBL_3GqGpdUv27O7HNGT3u_eYYcvhHyxPsAPslefUlWFbAVz7GFdbuB
    .
    Λένα Σεπτέμβρη
    .
    https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_621.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>