Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Φοβερή εναλλαγή, από μαϊμούδες με σιρίτια στρατηγών!

Στρατηγός Κωσταράκος: Έγκλημα η υπουργοποίηση Αποστολάκη

Ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος συγκρίνει την επιλογή Αποστολάκη από τον πρωθυπουργό με τον διορισμό του Χουλούσι Ακάρ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας.

Ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

Στρατηγέ των ροζ παντελονιών και τον προδοτικών φόρουμ, υπερασπιστή της καριέρας σου σε βάρος του Ελληνικού λάου και του στρατεύματος.

Έχεις το θράσος να κρίνεις άλλους, που ναι είναι της ίδια ράτσας με σένα, που επί τόσα χρόνια που πέθαναν και πεθαίνουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες άδικα και εγκληματικά από τον εχθρό, εσύ και ο άλλος προδότης Αποστολάκης και όλο το σινάφι με τα σιρίτια σφυρίζετε ανέμελα, αδιαφορώντας ότι πουλάνε και τεμαχίζουν την πατρίδα μας!

Αν σέβεσαι τα σιρίτια που τα έχεις πάρει χωρίς μάχη, Βουλώσε τω, πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα της γυναίκας σου, μόνο για τέτοια εργασία είσαστε άξιοι, την Ελλάδα που είσαστε ορκισμένος να υπερασπιστείτε την έχετε αφήσει στον εχθρό να κάνει ότι τον συμφέρει.

Αρλεκίνος είσαι με σιρίτια, το ίδιο και όλοι οι σημερινοί στρατηγοί, πηγαίνετε να πνιγείται ομαδικά, θα είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα που θα έχετε κάνει για την πατρίδα.

Για τους αληθινούς πατριώτες είσαι μια μαϊμού, με κομματικό περιτύλιγμα και εκτελεστής εντολών του προδοτικού ΝΑΤΟ, ένας αρλεκίνος που χορεύεις στα καλέσματα του εχθρού, κριμένος πίσω από μια κάλπικη δημοκρατία και μια εγκάθετη βουλή.

Ένας στρατηγός πατριώτης δεν θα επέτρεπε σε κανένα σκατο τύπου (ΣκόπιΑ), να κλέβει κομμάτι από την πατρίδα του και τη ένδοξη ιστορία του.

Στα μάτια του ελληνικού λαού είσαι ένα  πλαστικό  στρατιωτάκι πλεημο μπιλ για να παίζουν τα παιδιά!

Αν ήμουν στρατιώτης και μου έδινες εντολή για να επιτεθώ στον εχθρό, πρώτα θα έριχναν σε σένα!

Δυστυχώς οι αληθινοί στρατηγοί βρίσκονται υποβαθμισμένοι από εσάς τα τέρατα σε υποβαθμισμένες θέσεις και άλλους τους εξαναγκάσατε σε παραίτηση.

Ξέρετε να κάνετε δικτατορίες Με εντολές των πατρόνων σας!

Τώρα που σας καλεί ο λαός εσείς σφουγγαρίζετε και δεν προλαβαίνετε!

Βούλωστο ξεφτίλα, πάρε και τον Αποστολάκη και να πάτε να γαμ@θείτε, είναι το μόνο που μάθατε, να κάνετε πολιτικό κονσομασιόν, εκεί πήρατε και τα σιρίτια!

Η ΚΡΑΥΓΗ 1

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Related posts:

6 comments to Φοβερή εναλλαγή, από μαϊμούδες με σιρίτια στρατηγών!